login |

Délelőtti videó 4.: Wentworth

2017. 03. 12. 12:45 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: Ausztrália megmutatja, video,

Vannak, akik szerint az Orange Is The New Black a legjobb női börtönös sorozat. És vannak, akik szerint előbbiek még nem nézik az ausztrál Wentworth-t. Utóbbiról sajnos nem tudok linkelni ajánlót, de hátha kapunk valamikor és akkor még többen rátalálhatnak. Főleg, hogy már az 5. szezon kezdődik heteken belül, a dátumot a tovább mögötti teaser jelenti be.

9 hozzászólás Ne habozz!

checkmate - 2017. 03. 12. 12:55

Az OITNB nekem kimaradt, de a Wentworth tényleg eszméletlenül jó.

ace05 - 2017. 03. 12. 13:41

Lehet, hogy megpróbálkozok egy ajánló írásával, mert tényleg mocsok jó sorozat, simán megállná a helyét bármelyik amerikai kábel tv-n.

antares69 - 2017. 03. 12. 13:46

Mindkettőt láttam, igaz a Wentworth-öt nem végig, a közös a női börtön, mint helyszín, de a Ww sokkal komolyabban közelíti meg, az Oitnb játékosabb, humorosabb, populárisabb.

Stuffy - 2017. 03. 12. 17:00

Kedvenc sorozatom,egyszerűen zseniális. Tényleg egy darab magyar ajánló sincs sehol,nem is értem,.. Habár Ausztrál sorozat , azok meg kívül esnek kicsit.

Amíg nem láttam addig az OITNB volt a kedvenc börtönös sorozatom,de miután rátaláltam, befutó lett. Ahogy írták valóban realistább,néha sötétebb jellegű, és nincs annyi karakter,így van idő egy-egy személyre.Mindemellett minden rész végén történik valami,és az ember alig bírja kivárni a következő részt:D

Alig várom az 5. évadot. a Tavalyi elég nagy cliffhanger volt.

Ti nem terveztek kritikát írni majd az eddig 4évadról átfogóan?

Kéti - 2017. 03. 12. 17:36

Szerintem az egyik legdurvább “főgonosz” a wentworth-ben van…

Dana - 2017. 03. 12. 21:40

Stuffy-hoz csatlakozom. Nekem is kedvenc volt a OITNB addig amíg nem kezdtem el nézni a W-t. Nagyon várom az új évadot bár egy kedvenc főszereplő kiesett sajnos. Remélem működik nélküle is.

winnie - 2017. 03. 13. 05:56

Stuffy: mi sajnos nem, ezért is reméltünk vendégírást.

süni - 2017. 03. 13. 19:21

En is az OITNB-vel kezdtem, en is nagyon szerettem (bar egyre irritalobb lett a foszereplo csaj szamomra) es azt felbe is hagytam. A wentworth viszont oriasi favorit nalam, nagyon kivancsi vagyok az 5. evadra.

Viszont ami szamomra nagyon furcsa, hogy a Wentworth a Prisoner c. sorozat elozmenye, aminek Bea a foszereploje. Nem kicsit eltertek igy az eredeti tervtol, ami engem azert is zavar, mert vegre megkedveltem Bea-t..

Wanheda - 2019. 02. 21. 19:19

És tényleg így van … Hihetetlen! Éveken át néztem az OITNB-t, imádtam mint a fene, így nehezen kezdtem bele a Wentworht-be, és most megállás nélkül, teljesen belefeledkezve, nyitott szájjal bámulom, fennmaradok metrón, nem alszom éjszak, csak nézem és nézem és nem tudom abbahagyni. Szóval valóban. Nem gondoltam vola, de tényleg, az OITNB addig jó, amíg nem láttad a Wentworth-t. Bámulatosan tökéletes munka, okos, változatos, hihetetlen, lebilincselő, döbbenetes, legalább nyolcezerféle érzés, gondolat születik egy-egy rész alatt. Atyaég mit mulasztottam majdnem el!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz