login |

Délelőtti videók 4.: Maradj talpon!

2017. 03. 13. 11:55 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: vetélkedő, video,

Nem semmi sikersorozatot tudhat magának az M1, illetve a Duna (legyen MTVA) a Maradj talpon! című vetélkedővel, hatszáziksz adás után járunk – itt a korabeli emlékeztetőnk a 2011-es premierről. (A játék 5-ször a JAws-on is jelölt volt, mint legjobb magyar műsor, 2011-ben és 2012-ben nyert is – nálunk a gyerekek egyik kedvence volt egy időben a leesős bácsis játék.)

El sem tudom képzelni, hogy hány játékost fogyaszthattak el, de az biztos, hogy már “körbeértek”, hiszen én is kétszer játszottam benne. Most pedig elfogyasztotta az első műsorvezetőjét is, hiszen a lecserélt kreatív csapattal tartó Gundel Takács Gábort Héder Barna fogja váltani. A tovább mögött megnézhető a pénteki adás utolsó pár másodperce (ahol búcsúzott Gundel Takács és megérkezett Héder), valamint az új promó.

8 hozzászólás Ne habozz!

ldavid - 2017. 03. 13. 12:36

ez elég béna volt.
viszont vicces hogy még hasonlítanak is. kopasz szemüvegesek műsora :D

Slushyberry - 2017. 03. 13. 13:05

Még nézhető is lenne, ha nem kéne minden versenyzőt megismerni. Értem én, húzni kell az időt valamivel de nem különösebben érdekel, hogy Zsuzsa jobban szereti a barna lovakat mint a feketéket.

winnie - 2017. 03. 13. 13:20

Slushyberry: ja, ez a vetélkedők rákfenéje, ha nem ismered őket, akkor nem törődsz velük, ha megismertetik a nézőkkel, akkor pedig unalmas. itt tényleg nem annyira érdekesek a külsősök, mert mindenképpen alig vannak képernyőn. viszont ahol fő játékos van és elférne ennyi infó, ott meg folyton vissza és vissza térnek rájuk, ami megint csak túl sok. mostanság folyton ezért lövök le új játékokat, mert annyira sok bennük a holtidő, vagy mert repetitívek.

DarkEagle - 2017. 03. 13. 17:01

winnie említetted, hogy játszottál a műsorban
van róla felvétel? kíváncsi vagyok :)

winnie - 2017. 03. 13. 17:14

nem tudom, hogy mindet megőrzik-e, de egy ideig biztos, hogy fent volt a honlapon vagy facebookon. legutóbb talán napra pontosan egy éve voltam? valamikor márciusban

casi - 2017. 03. 13. 17:33

Én is szerepeltem. Sajnos nem nyertem :((

Dregnarr1 - 2017. 03. 13. 20:04

Szerintem az a baj, hogy a világ ezen része felé, a múltból is kifolyólag az emberek tetemes része a munkának él, és a gépezet tagja. Nincsenek konkrét személyiségek, inkább csak ahhoz hasonlatos burkok, akik belül tökre egyformák, vagy rendkívül átlagosak. Nem “éljük az álmot, élvezzük a létet” mentalitásban fürödnek, hanem “dolgozok, mert kell a pénz” üzemmódban leledzenek.
Mindezek miatt egyszerűen képtelenség érdekessé tenni őket, mert a legkiemelkedőbb és legérdekesebb dolog életükben, amiről érdemes is beszélni, hogy “itt dolgozik x éve”, meg hogy szereti a sportot, mert kosárlabdázik, vagyis anno 20 éve középiskolában benne volt a kosárlabdacsapatban.

Nyilván nyugatra azért jóval nagyobb jelentkezőseregből lehet kiválogatni az érdekes és ténylegesen szórakoztató embereket, de szerintem a fentiek nagyban meghatározzák azt, hogy miért is van ekkora különbség egy itthoni és egy nyugati vetélkedő között.

Scoo - 2017. 03. 14. 08:42

Csalódtam. Azt vártam, hogy lepottyan, mondjuk mondat közben :) :)

(Persze az nem lett volna valami kedves gesztus.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz