login |

Billions: kezdett a 2. évad

2017. 03. 14. 17:50 - Írta: winnie

40 hozzászólás | kategória: kritika,

Engem egyszerre lep meg az, hogy egy olyan sztorit és színészeket kínáló sorozat, mint a Billions nem népszerűbb a junkie-k körében, és nem népszerűbb a mi köreinkben sem. Oké, írtunk róla pilotkritikát, de azóta elég nagy a csend részünkről. A többiek nem tudom, hogy állnak vele, de én nagyon le vagyok maradva, pedig a pénzügyi téma nem elcsépelt, Damian Lewis és Paul Giamatti pedig elég nagy kaliber.

Szóval, mivel esélytelen, hogy idén írós szintre felzárkózzak (és ez nem az a sorozat, amiből random megnézem a 2×01-et), ezért inkább kamukibeszélőt írok kommentelési lehetőséggel, hátha meggyőz egyeseket, vagy éppen engem, hogy ne a This Is Us-szal kerüljek szintre.

Oké, tény, hogy a Showtime drámája AKKORÁT nem durrant, részetekről is érte bőven kritika, a díjátadókon sem foglalkoztak vele (Maggie Siff kapott egy Satellite Award-jelölést, valamint a pilot castingosai a szervezetüktől, és kész), de ez nem azt jelenti, hogy rossz volt, inkább csak annyit, hogy nem olyan jó, nem? Plusz azért a téma sem olyan egyszerű, hogy populárisan lehessen tálalni, bár lehet, hogy épp a leegyszerűsítéssel volt gond.

Szóval elindult a 2. évad, és ahogy olvasom, a színészekkel és a párbeszédekkel továbbra sincs gond, de a két “gigász” egymásnak feszülése és a kvázi patthelyzet után Rhodes és Axelrod konfliktusa némiképp a háttérbe szorult, és mindegyik saját problémákkal kell, hogy megküzdjön.

Ez egyrészt okozhat csalódást, hiszen mégiscsak izgalmasabb egy Giamatti/Lewis-csörte, de mivel egyikük sem győzhet tartósan, ezért lehet, hogy jobb döntés volt ezt a frissítést meglépni. Más kérdés, hogy így eljöhet (vagy már el is jött?) a kétpólusú sorozatok általam egyik legtipikusabb kliséje, miszerint a két ellenlábas összefog egy harmadik “erő” ellen.

Ez persze, klisé ide vagy oda, nyilván ismét csak újszerű és izgalmas a sorozaton belül, szóval minden a készítőkön és a megvalósításon fog múlni.

És akkor még az érdekesnek ígérkező új karakterekről még nem is beszéltünk.

40 hozzászólás Ne habozz!

P Ewing - 2017. 03. 14. 18:18

Én nagyon szerettem az első évadot, a JAWs-on a legjobb epizódot is onnan jelöltem.
A második egyelőre annyira nem üt.
A karakterek és a színészek továbbra is nagyon jók. Lewis és Giamatti szinte “versenyt színészkednek”: hol az egyiknek, hol a másiknak van egy zseniális pillanata, de végig nagyon jók. Felnőnek melléjük a mellékszereplők is, a kedvencem David Costabile. Hogy még csak jelölésig se jutott egyikük se nemhogy Emmy-n, de még Golden Globe-on sem, az szerintem agybaj.

A dialógusok is a sztori is jól van megírva.

Ami viszont nem olyan jó: a téma nem igazán trendi, és a cselekmény nem túl izgalmas. Van pár áll-leesős pillanat, nagy fordulat, páros lábbal beleszállás a másikba, de az ilyenek közt csak az intrika, a háttérben genyózás, a kisebb beszólások, és ez így kevés.

Snoopyzit30 - 2017. 03. 14. 19:04

Az 1. évad nagyon rendben volt, nálam simán a tavalyi újoncok felső harmadába került, pedig tavalyi felhozatalból nagyon sokat bepróbáltam.
Szerintem itt inkább az lehet, amit winnie írt is: “a téma sem olyan egyszerű, hogy populárisan lehessen tálalni”. Akit nem érdekelnek a gazdasági, tőzsdei folyamatok, megspékelve az ügyészi munkával, sőt egy kis pszichológiával, akkor annak valóban unalmas lehet.
Viszont ezt gyenge angoltudással esélytelen nézni, így várunk a feliratra. A 2. évadot szerintem darálni fogom.

Dalmayr - 2017. 03. 14. 19:28

Nagyon vártam a sorozatot, a pilot is tetszett, de valamiért nem folytattam. Nem is tudnám megmondani, hogy miért. Mindig van valami fontosabb néznivaló. Egyelőre nem jelentem ki, hogy kaszáltam, de sok esélyt nem látok rá, hogy valaha is folytassam.

bvr - 2017. 03. 14. 19:44

Nekem az első évad alapvetően pozitív volt de egyben felemás is: a színészek (főleg a két főszereplő) zseniálisak, és kaptak is sok remekül megírt szöveget. A mellékszereplők is jók voltak (színészek is, karakterek is) A sztori is epizodikus szinten tök rendben volt. De az alap-konfliktussal már ott is volt bajom, csak akkor még a többi dolog miatt annyira nem zavart. És ahogy vége lett az évadnak, szinte azonnal tök szívesen néztem volna a következőt! Szóval kimondottan vártam, tök lelkesen kezdtem bele – de igazából már az első rész sem igazán kötött le. Persze, a két főszereplő (és a többiek is) abszolut rendben vannak, sőt kiemelkedő színészi játékokat kapunk, de igazából ez az egész kb annyira érdekel mint a Suits harmadik évadától hogy kinek a neve van a falon… :))) A múlt heti harmadik részbe még belekezdtem de aztán amikor félbe kellett hagynom akkor azóta sem folytattam, és egyelőre nem is fogom. Talán majd egyszer.

fm! - 2017. 03. 14. 20:11

Nekem nagy kedvenc volt az 1.évad, hatalmas színészi alakításokkal, min. 9/10. De ez nem ez a sorozat, amit angol felirattal néznék, szóval sajnos most parkolópályán van… :\

_Peter - 2017. 03. 14. 20:54

Gyors vagy winnie! :) Köszi a kibeszélőt.

Az aktuális 4. részről érdekesség Noah Emmerich rendezte aki a The Americans-ben Stan FBI-ügynök, és elég jóra sikerült az epizód. Hozta is magával az ottani főnökét Gaad ügynököt játszó színészt, ő közölte Axelroddal a hírt nem vehet NFL csapatot:

“Sports franchises are how we knight people in this country”

Amiről egyébként el tudom képzelni Axe csak egy win-win helyzetnek fogta fel: ha engedik neki megvenni az NFL csapatot az jó PR, ha nem engedik akkor ahogy tette Chuck ellen fordította a helyzetet. Chuck idén úgy háborúzik közben a saját székét is mentenie kell. És még a Churchill könyvek is hahaha.

Wags parkolópályán csak drogozik, de a 4. részben már erre is figyelmet fordítottak. Azért amikor kiakadt a japán étteremben az nagyon adta! :)
Helyette a Mafee által talált gyakornok került Axe mellé, a pókerjátszma a rivális tőzsdéző ellen elég jó volt.

Ez is jó duma volt, egy kis Die Hard utalás: “She’ll show you the Hans Gruber Memorial Exit” :D

Axe feleségének és Wendy-nek is próbálnak szálakat írni és az ügyészségnél Chuck beosztottjaival is van mellékszál téma, de ezek nem annyira érdekesek.

napocskin - 2017. 03. 14. 21:11

Én szerettem az első évadot, és egyelőre tetszik ez a második is (annak ellenére, hogy totál hülye vagyok a tőzsdei dolgokhoz, számomra a karakterek elviszik a hátukon az egészet) – a mostani részben a Blade Runner utalás óriási volt (bár talán csak azért, mert arra az ikonikus jelenetre utalt, nem azért, mert olyan jó szituációban sütötték el).
Nagyon tetszik Taylor karaktere, és remélem, kap majd még valami nagyobb szálat, az első, amiben felbukkant, elég jó volt. David Costabile is óriási, és azt is remélem, hogy lesznek közös jelenetei Maggie Siffel, mert ez a két karakter pont nem az, akiket a legjobban el tudok képzelni együtt, de pont azért lenne izgalmas, hogy mit tudnak velük kezdeni. Akivel viszont én nem nagyon tudok mit kezdeni, az Axe felesége, a színésznőt sem igazán szeretem, meg valahogy nála nem tud olyan jól, árnyaltan érvényesülni ez a kettősség, mint Axe-nél.
A This Is Us meg ez két annyira különböző dolog, hogy örülök, hogy nem nekem kell döntenem abban, melyiket nézzem. :-)

Geza Kovacs - 2017. 03. 14. 23:28

Az az igazság, hogy jó-jó, de egyrészt túl bonyolult, másrészt hiányzik belőle a lélek.

Nincs meg, miért utálja egymást a két fickó annyira, és ebben a párosításban (üzletember vs ügyész) mesterkélt a történet. Egy kerületi államügyész nem tud az USA-ban sem (vagy főleg ott nem?) tetszése szerint utána menni annak, akinek akar, ha viszont mégis nyomozás indul, akkor 1 alkalommal feldúrnak mindent az utolsó papírig és bájt adatig, aztán vagy lesz vádemelés vagy nem.

Két üzletemberrel ez hatásosabb lenne, vagy ha esetleg az igazságügyminiszter viaskodna egy Zuckerberg/Bill Gates súlyú ürgével.

E mellett Giamatti baromi jó, de Lewis nekem egyszerűen nem megy le a torkomon arrogáns milliárdosként. Amikor jófejkedik meg természetesen egyszerű embert játszik, akkor sokkal-sokkal jobb.

Ha esetleg Giamatti lett volna a milliárdos, és a mostani aktakukac ultragürokrata ellenőr Giamattiéknál lenne az államügyész, na akkor talán jó lehetne ez a felállás is.

bruti - 2017. 03. 15. 01:27

Borzasztóan tetszett az eső évad. Mondjuk daráltam, így nem estem ki belőle egy pillanatra sem. Most várom, hogy vége legyen a másodiknak és rávetem magam :)

ldavid - 2017. 03. 17. 20:07

nevettem egyet mikor megláttam Mark Cubant Axe-el egy asztalnál :D

_Peter - 2017. 03. 20. 21:55

Mostani részben Mafee a klotyón ahogy aggódott az állásáért Bobby-nak, mire ő: Oh Mafee tudod mindig van hely számodra a szívemben! :) Jó öreg Wags mellett is kiállt és az új nőt küldte el. Az új pszichológus fickót is kiosztotta hogy Wendy nyomába se érhet. Bajtársias Damian Lewis és Band of Brothers, csak most másfajta háborút vív.

carlos - 2017. 03. 22. 11:13

Tetszik az uj evad is,erosek a karakterek,nezos meg mindig.

kiváncsi fáncsi - 2017. 03. 24. 19:14

pár napja volt comment.com-on a sorozatról egy cikk, úgyhogy belevágtam

konkrétan egyben daráltam le az első évadot és a s02 első 5 részét

imádom, még a döcögősebb részek is elviselhetőek (egyelőre), a rengeteg kikacsintás pedig zseniális

a wigs féle “showtime” résznél nagyon röhögtem, de van jópár ilyen finom utalás, mint ahogy fentebb is már említették a die hardot

angol felirattal nézem, nem érzem úgy, hogy túl durva lenne az értelmezhetősége, egy house of cards vagy westwing nagyságrendekkel értelmezhetetlenebb számomra ebből a szempontból :D

Geza Kovacs - 2017. 03. 28. 01:09

A mai kicsit mesés volt, bár végre volt eksön…de Malin Akerman…hm…a rész csúcspontja volt.

_Peter - 2017. 03. 28. 11:31

Én nem figyeltem tavaly eléggé vagy Axelrod tényleg nem számol Chuck befolyásos apjával? Chucknak olyan részletekben is keresztbe tesz, hogy felvásárolja a kedvenc Churchill könyveit, de az apjáról semmi? Most az öreg egy telefonnal elintézte a kaszinó tervet.
Bírtam Lara hogy fújt Wendy miatt, elvitte a helikoptert is. :)

“Malin Akerman…hm…a rész csúcspontja volt.”

Nekem a steak szoba láttán is folyt a nyálam! :D

kiváncsi fáncsi - 2017. 03. 29. 15:55

_Peter: az első évadban konkrétan betámadta a papát a süticégen keresztül… de néha tényleg úgy tűnik, hogy nem számol vele

_Peter - 2017. 03. 30. 20:49

Nagyon nem emlékszem, azért kösz. Végül is mindegy, most biztos kiderítik az öreg köpött a levesükbe.

lostfanka - 2017. 04. 10. 13:51

En mar az elso evadot is imadtam, a masodik is nalam 10 es. Nekem a penzugyi resz amugy is a kedvencem, a szinesz oriasok meg amugy is nagyon jok benne. Ami sokakat vissza tart szerintem az a magyar felirat hianya. Pedig ritka az ennyire igenyes es jo sorozat.

_Peter - 2017. 04. 10. 20:52

lostfanka de jó ezt írod. Első évadból emlékszel (hülye kérdés, biztos emlékszel) amikor Axe mondja Dollar Billnek: “hé csinálj úgy mintha veszekednénk!” :D mekkora jelenet volt!

Én kértem múltkor winnie-től ezt a kibeszélőt, nem gondoltam volna ennyire kardinális kérdés a magyar felirat sokaknak. Szerintem simán érteni angol felirattal, hát mindegy ez van kevesen nézzük csak.

Geza Kovacs - 2017. 04. 10. 23:05

Mostanra kezd valamerre menni, izgi. Viszont továbbra se megy le a torkomon a két fickó ezekben a szerepekben. A mellékszereplő milliárdosok többnyire sokkal-sokkal hitelesebb takonysz*r pénzeszsákok Lewisnál. Rendőr/nyomozó oldalon viszont egyetlen erőset nem látok, Giamatti is nagyon fura: asszem nem először említem, de az ő munkája egy erősen kötött valami, meglepő választás egy ilyen ellentét ábrázolásához.

Amúgy az a rész végi Axelrod betörés a klubba elég gázos volt, nekem nem illett a történetbe.

_Peter - 2017. 04. 18. 17:29

Larát most lehet sajnálni. Szegény mindig pofára esik, hogy Axe odáig van Wendy-ért.

lostfanka - 2017. 04. 24. 13:16

Meg mindig nagyon jo a sorozat, most kezd beindulni csak igazan. Miert erzem ugy hogy Axe felesege lesz a gyenge lancszem, illetve az utolso magangepes jelenet is mindent elmondott errol az eletrol.

A feliratra vissza terve, az en angolom eleg jo, de azert vannak jogi es penzugyi szakszavak amiknel azert elegge ott kell lenni hogy ertse az ember. Sajnalom hogy senki nem forditja ezt a sorozatot.

Dave - 2017. 04. 25. 13:57

Btw elkezdtem újra darálni a The Office-t és a The Banker c. epizódban Wags vendégszerepel :)

lostfanka - 2017. 04. 26. 06:39

Ez a de jo resz volt!

Brynden Rivers - 2017. 04. 26. 11:32

Azért nem hypeolt idehaza mert baromira nem kezdő szintű az angol szókincs amit használnak benne.

Jó sorozat, remek jelenetek vannak benne, még jobb színészek, csak kicsit túl komolyan veszi magát, így nálam nincs bent a TOP20-ban sem.

Showtimeos betegséget érzek ebben a túldrámázásban, az FX sokkal jobban tolja a csendesebb hangvételű és/vagy humorral oldott drámáival (pl. Fargo, Americans)

_Peter - 2017. 04. 27. 18:28

“Sajnalom hogy senki nem forditja ezt a sorozatot.”

Túl sokat nem érne a magyar fordítás, ha valaki nem tudja mi az a shortolás. Talán egy mellékelt readme.txt-ben leírni a részben használt fogalmakat röviden? Az a baj minimális jogi és pénzügyi ismeretek nélkül jönnek ki a gyerekek a suliból.

napocskin - 2017. 04. 27. 19:24

Minimális jogi és pénzügyi ismeretek? Hát, szerintem jó lenne, ha többen tudnának először is mondjuk szöveget értelmezni meg rendesen olvasni, aztán jöhet a többi.
Nekem nincsenek pénzügyi ismereteim, igazából abszolút nem érdekel ez a téma, mégis tudom élvezni ezt a sorozatot. Viszont a fordítás valóban nem lenne könnyű annak, aki nem ért a témához. De igaz az, hogy a szakkifejezéseket lefordítva sem érti az, aki nem tudja, miről van szó. Én csak sodródom a történettel. :-)

lostfanka - 2017. 04. 30. 08:48

Brynden Rivers: Szerintem nem veszi magat tul komolyra, a baj ott van vele hogy ket olyan temat dolgoz fel (jog es penzugy) ami eleg nehezen emesztheto. Azert mikor bekerul egy olyan szo hogy short squeez, azert sokan nem ertik hogy mi is a taktika:)

Amiben a sorozat nagyon eros az a casting. Nalam azert benne van a top25 ben, a mostani sorozatok kozul meg a 10 ben.

Geza Kovacs - 2017. 05. 01. 17:36

Hát papák, ez évadzárónak is beillett volna simán. Kicsit átcsúszott a Will Smith-féle Focus mesés kategóriájába, de attól még kemény volt nagyon. És csavaros. Kellett már valami ilyesmi, mert nagyon magasan röpködött már a sorozat.

Megjegyezném, ha mindezt akár csak 2 (de akár több) részbe szétbontják, akkor is izgi lett volna, és akkor jobban kirajzolódik talán valami, az eddigieknél könnyebben fogyasztható történet az egész évadban, ami viszont marhára nem csökkentette volna a színvonalat.

Brynden Rivers - 2017. 05. 01. 17:40

Hát ez baromi jó volt :)

SPOILER

Most akkor jól értem hogy Chuck beáldozta a saját, a barátja és az apja vagyonának jelentős részét csak hogy elkapja Axe-ot?

_Peter - 2017. 05. 01. 19:50

Hohó micsoda rész volt ez! Ha ez egy Game of Thrones epizód lenne ilyen csavarokkal már kétszáz komment lenne. :)
Chuck ütős csapdát épített! Axe azt hitte Boyd elkerülte a börtönt és egy kis takarítói büntetést kibír, talán ezért nem gondolta egyezséget köt és nagyon bosszúszomjas volt a kaszinó miatt. Pörgős rész volt, tudtommal amikor tőzsdére visznek egy céget ilyeneket shortolni nem lehet rögtön ennyire, de az epizód izgalma miatt kellett ennyi írói szabadság. És hát eddig nem olyannak ismertük Axelrodot egy ilyen túl sok lábon álló tervre áldását adja, erőltetett volt a mérgezés terv.

Chuck a pénzének csak egy részét (8 millió?) áldozta be csalinak, amit az ügyvéd havernak adott, arról nem tudott a fater még 30 dollárnál is all-in pókeresen szólva. Viszont a végén mindegy, hiszen a csalás bizonyíték alapján majd visszaáll a részvény árfolyama és sz.rrá perelhetik, zárolhatják az Axe Capitalt. Legalábbis tippre. Az is milyen volt ahogy Chuck Wendy-t mozgatta zsinóron. A judo lecke is szépen bele volt szőve: “adj az ellenfélnek egy lehetőséget és fordítsd ellene” még a nemrég rá vadászó pedáns vizsgáló ügyészt vagy kicsodát is a javára fordította.

Dollar Bill ajándéka Taylornak is sokat mondott: kereskednek a részvényekkel, csinálják a virtuális pénzt de baj esetére a nagy tőzsdeguruk is a jó öreg hard cash-ben bíznak.

Nagyon érdekes lesz Axe ebből hogy mászik ki, látszólag megágyaztak a bukásának, Lara szálán is. Wendy pedig két tűz között.

Geza Kovacs - 2017. 05. 01. 20:06

Ja, szerintem is vissza lehet perelni a pénzt, sőt, többet is, úgyhogy nem áldoztak be semmit igazából.

lostfanka - 2017. 05. 02. 07:15

Ez mekkora resz volt, az egesz flash forwardostul, a vegen a cliffhangerrel. 10/10. Chuck szepen bealdozott mindent, bar a papa azert kicsit keresztbe huzta a dolgot. Itt az erdekes az lesz meg hogy Wendy is benne volt a short playben szoval o is megy a vadlottak padjara.

Viszont egy dolog zavar mar regota ebben a sorozatban es az Axe felesege, szerintem annyira kilog a remek szineszek kozul hogy sosem hiszem el neki azt amit mond. Mellesleg gondolom o lesz a gyenge lancszem es lesz a bukasban a fo segito.

Taylor a masik oldalrol pedig egy udito folt ebben a sorozatban, birom a gepies karakteret, kivancsi vagyok mikor torik meg o is, vagy esetleg o lesz az uj Axe aki beshortolja az Axe Capital reszvenyeket amikor itt lesz az ido.

@Geza Kovacs :Penzt nem lehet vissza perelni, hiszen ezek reszvenyek, kitol perelnek vissza?

@Peter: IPO napon is lehet shortolni, kerdes hogy vannak e olyan retail vagy instituional brokerek akik kolcson adjak a papirokat. De mivel Axe elmondta hogy az oreg valami kis retail brokeren keresztul kereskedik ezert volt honnan kolcson venni.

Geza Kovacs - 2017. 05. 03. 00:00

Ha bebizonyosodik, hogy bűncselekménnyel keltették rossz hírét a gyümölcslé cégének, márpedig bebizonyosodik, mint láttuk, akkor nem vissza-, hanem beperelhetik kártérítésért a Axe Capitalt, aminek az összege a veszteségük akár többszöröse is lehet.

Ennek arrafelé különösen nagy hagyománya van, elvégre onnan jönne végül a mai kapitalizmus igazából.

Amúgy ha visszagondolsz, az elején Axe majdnem perelte Chuckot, mert nem adták el neki a sportcsapatot, mert az ügyészség miatt rossz híre lett Axe-nek. Ez még kevésbé volt konkrét dolog, mégis tízmilliós nagyságrendű összegért akart perelni. Chuck meg is szédült erősen.

Na akkor még mennyire perelhetnek majd a tőzsdés trükközés után.

Geza Kovacs - 2017. 05. 08. 21:49

Na az évadzáró viszont marhára nem volt olyan jó. Álltak volna meg az előzőnél. Egyébként se tudom, hogy miért engedték ki Bobbyt a böriből a végén, hát mást se csinál utána, mint bizonyítékot semmisít meg, összebeszél másokkal, és szerintem erre tekintettel nem kellene, hogy kiengedjék.

carlos - 2017. 05. 08. 23:08

Az elso evad eleg hullamzo volt,de ez a masodik nagyon szepen ossze lett rakva,remek taktikai huzasokkal,jo szineszi jatekkal,azt hiszem nagyott lepett felfele a sorozat,batran ajanlom most mar. Damian Lewis a Homeland elso evadaban volt ennyire jo. Chuck tudta,h szinten kell lepnie (engem nem lepett meg a cliff,a Wendyvel valo beszelgetesben lenyegeben elarulta sajna,az felesleges volt) vagy inkabb le kell menni a mocsokba,ha taplalni akarja a gyuloletet. Meg a sajat apja is meglepodik,h mire kepes. Igazabol az egymas iranti gyuloletuk miatt mindketten elvesztettek mindent,legalabbis igy indulunk majd neki a kovetkezo evadnak,ahol pedig azert kuzdenek,h mindent visszakapjanak. Megkellett ennek tortennie, orulok,h ilyen profin hoztak ossze a keszitok.

Geza Kovacs - 2017. 05. 09. 20:34

Lassan pontot kell tenniük az ellenségeskedésre valahogy, mert ez így egyre életszerűtlenebb lesz. Még ha két milliárdos volna, de ha állami alkalmazott figyel be egyikként, főleg ha nem valami kormánytag vagy legalább az FBI főigazgatója, akkor kissé sok lesz már. És ez az évad végi dialektusos őrjöngés immár másodszorra…ejj, nekem a vége csalódás volt a korábbi részekhez képest.

Api1899 - 2017. 05. 19. 14:05

Nekem az egyik kedvencem, bár nem kevés logikai gikszer van benne. Pl megértem, hogy az ice juice-t miért kell tönkretenni (emocionális okok, ugye) de azt nem, hogy miért ilyen b@lf@sz módon.

Mindkettő bukik a következő évadban, mert Wendy-re ráfogja majd Dake az insider tradinget. Chuck apja volt csak benne az alkuban, Wendy nem.

Utána majd a megtépázott AXE capital támogatja Chuck kampányát, hogy ő kormányzóként leállítsa Dake-et, (majd amikor sem az authority és sem a blackmail nem ér célt) akkor közösen állítanak csapdát neki, Chuck hajlandó lesz törvényt szegni, hiszen Wendyt védi. Axe-nek meg vissza kell szereznie a régi dicsőséget.

piszkosfred - 2017. 06. 05. 14:07

@Api1899: Erre a bejegyzesre terjunk vissza a harmadik evad utan, ezt siman elkepzelheto forgatokonyvnek tartom.

Snoopyzit30 - 2017. 10. 30. 23:57

Sikerült ledarálni, végre! Köröket vert az előző évadra, mert most minden összeállt. Minden rész száz százalékon pörgött, fellélegezni se nagyon lehetett. A dumák hatalmasak voltak. Minden hibáját levetkőzte, ami az első évadban zavart. Bele lehet(ne) kötni ebbe abba, de az tényleg csak szőrszálhasogatás lenne.
Annyira jött be nekem most ez az évad, mint tavaly a Narcos S02. Biztosan benne van idén a Top3-ban nálam, szóval egyértelműen újranézős lesz. Minden pillanata egy kincs volt. (És ha belegondolok, hogy emberek nem merik elengedni a közepes vagy már éppen rossz sorozataikat és lemaradnak egy ilyenről. Pfff…)

10/10

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz