login |

Hírcsütörtök – Crashing 2. évad! The Lion Guard 3. évad!

2017. 03. 16. 09:14 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • A Nielsen még mindig szenved a rendszerhibájával, így tovább késnek a nézettségek.
 • Mai magyar premier: Az életkritikus 1. évad
 • Premier: Hap and Leonard S2 (vendégblogger?), Greenleaf S2 (vendégblogger?), Chasing Classic Cars S11, Big Brother Canada S5, Udes Car Wars S1, The Best of British Takeaways S1, Sun, Sea and Selling Houses S1, Play To The Whistle S3 + Finálé: X Company S3 (vendégblogger?), Star S1 (vendégblogger?), Lethal Weapon S1, Jeff & Some Aliens S1, Workaholics S7, Uncensored with Michael Ware S1, Bakers vs. Fakers S2, Property Brothers S10, Are You The One? S5, Alaskan Bush People S6
 • Teljes évados premier: Snatch S1 (Crackle)
 • Magyar premier – Duna: 04.02 Kártyavár (House of Cards) 3. évad
 • Magyar premier – FOX: 04.03 Outcast (Outcast) 2. évad
 • Magyar premier – TV2: 04.02 A nagy duett 5. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Hotel Beau Séjour S1
 • Újabb sorozatos magyar feliratok a Netflix-en: The Red Tent, The Lizzie Borden Chronicles, Hatfields & McCoys
 • Pilotszerep/1: Eva Longoria, Ken Marino, Kyle Bornheimer, Steve Harris, Andy Richter – Type-A (FOX), Christine Lahti – Controversy (FOX – Rita Wilson helyére), Monica Potter – Wisdom of The Crowds (CBS), Eric Winter – Las Reinas (ABC), Jenny Wade – Redliners (NBC), John Larroquette – Me, Myself & I (CBS), Jessica Paré – cím nélküli Ben Cavell-dráma (CBS), JoAnna Garcia Swisher – The Gospel of Kevin (ABC),
 • A Mr. Robot 3. évadjának mind a 10 részét (ismét) Sam Esmail fogja rendezni.
 • Elég rég nem hallottunk a BBC-féle Troy: Fall Of A City sorozattervről, de nemrég jött a hír, hogy a Netflix beszállt mellé partnernek. (Készítő: David Farr, Trója bukásának története egy család szemszögéből, az ő összeomlásuk révén – szerelem, intrika, bosszú és vérontás, és minden Párisz megszületésével és a baljós jóslattal kezdődik.)
 • A The Amazing Race 29. évadjában 22 vadidegent fognak párba rakni. Sőt, nem is rakják őket párban, hanem ők választanak maguknak párt. (Oké, nem elég, hogy csütörtök 22:00-s lesz a reality, de még az alapkoncepció kinyírásával is elő akarják segíteni a kaszát? Oké, nyilván lehet, hogy marha jól fog elsülni, de ettől többen fogják nézni?)
 • Itt egy cikk arról, hogy milyen is a Game of Thrones Live Concert Experience, vagyis a GoT-os koncertturné.
 • A FOX eltolta a The Beast című orvosos pilotjának forgatását, illetve castingját a nyárra, hogy ne a nagy rohanásban kerüljön sor erre.
 • Az HBO berendelte a Crashing 2. évadját.
 • A Disney Junior berendelte a Mickey and the Roadster Racers 2. évadját és a The Lion Guard 3. évadját.
 • Az Netflix 05.12-én teszi elérhetővé a Master of None 2. évadját.
 • Charlie Day (Charlie) beszél az It’s Alaways Sunny in Philadelphia évadzárójáról.
 • Az America’s Next Top Model készítői, zsűrije és győztese beszélnek az évadzáróról.
 • Interjú: Carlos Bernard (Tony Almeida – 24: Legacy), Giancarlo Esposito (Gus Fring – Better Call Saul), Joss Whedon (a Buffy The Vampire Slayer készítője), Will Forte (Phil – The Last Man on Earth), Candice Patton (Iris – The Flash),
 • Állandó szerep: Missy Peregrym – Van Helsing S2,
 • Vendégszerep: Rachel Bilson, Kaitlin Doubleday – Nashville (visszatérők, bár van hír, ami szerint előbbi állandó), Rob Corddry, Kenny G, Larry King, Tig Notaro, Dr. Drew Pinsky, Reggie Watts – The Gorburger Show, Mena Massoud – Tom Clancy’s Jack Ryan (visszatérő), Izabella Miko – The Mick,
 • Pilotszerep (nem országos): Allen Maldonado – cím nélküli Tracy Morgan-komédia (TBS)
 • Pilotszkript: Intuition – SundanceTV, készítő: Anna Ziegler – Allegra Goodman 2006-os könyve alapján. Egy tudósnő szemszögéből elmesélt történet, aki egy Amerika keleti partján lévő, nehézségekkel küszködő laborban dolgozik. A sorozat feltérképezi a nemi egyenlőtlenségeket a férfiak által dominált tudományos kutatás területén. A sztori középpontjában egy botrány lesz, aminek a főhős kerül a középébe, miután kollégái azt állítják, hogy feltalálták a rák ellenszerét. Rivalizálások, féltékenység és csalással való vádaskodások.
 • Új sorozat: InFidel – Fox Premium, 8 rész, mexikói, készítő: David Barraza Ibáñez. Fidel Catro romantikus kapcsolatairól és szerelmeiről. Start: 2018-ban.
 • Új sorozat: Ghoul – Cinemoz, 8 rész (26 percesek), libanoni, készítő: Antoine Waked, rendező: Rami Kodeih. A sztori 8, a világ különböző tájairól érkező idegenről szól, akik a Közel-Keleten kénytelenek szembenézni egy zombijárvánnyal, melyet egy olyan vírus okoz, mely más országokban más és más hatást vált ki.
 • Az A&E berendelte a Leah Remini: Scientology and the Aftermath 2. évadját.
 • A Nagy Duett 5. évados profijai lesznek: Janicsák Veca, Tolvai Renáta, Judy, Fábián Juli, Vincze Lilla, Völgyesi Gabi, Oláh Gergő, Vastag Csaba, Jolly, Emilio, Csipa és Peller Károly, az “amatőrök” között pedig ott lesz Stohl Luca és Ábrahám Edit.
 • Már folynak az X-Faktor új szezonjának meghallgatásai, de április 30-ig tartanak. Itt vannak a helyszínek.
 • Pilotszerep/2: Nikki M. James – cím nélküli Warren Leight-dráma (NBC), Amy Hill – cím nélküli Dannah Phirman & Danielle Schneider-komédia (ABC), Mandell Maughan – Me, Myself & I (CBS), Sharon Leal, Sheaun McKinney – cím nélküli Jenny Lumet-dráma (CBS),
 • A fenti Troy-os hír kapcsán további európai Netflix-projektek: a BBC2-vel együtt a Black Earth Rising (Hugo Blick-től – Afrikában játszódó, nemzetközi háborús bűnügyes bírósági tárgyalásokról szóló thriller egy fekete angol-afrikai család szemszögéből. A fő témák igazság, bűntudat és önrendelkezés.), The Spy (a Canal Plus-vel, valós történet alapján Izrael legprominensebb kéméről, Eli Cohen-ről.) + még: Marcella (ITV); Kiss Me First (Channel 4), Watership Down (BBC); La Catedral Del Mar (Antena 3); Rita (TV1 Denmark) and El Ministerio Del Tiempo (RTVE). Licensed series include The Break (RTBF); Nobel (NRK); Cannabis (Arte); Bordertown (YLE); No Second Chance (TF1); Call My Agent! (France 2); Case (RUV); Beau Sejour (VRT) és The Same Sky (ZDF) among others.

20 hozzászólás Ne habozz!

marsters - 2017. 03. 16. 09:44

Én már a falat kaparom hogy nincs nézettségi lista!

Akkor legalább rakjatok be valami retró posztot hogy milyen számok voltak régebben :)

Tibi - 2017. 03. 16. 09:51

Ó, én tökre örülnék egy DVR toplistának, érdekes lenne látni, mit néznek a legtöbben felvételről :)

Deny - 2017. 03. 16. 10:11

Tibi: Lehet, hogy megírom a héten a kaszaindex helyett. :) Így, hogy nincsenek adatok, nincs értelme kitenni a héten.

@winnie: Mit gondolsz? :)

bopeti02 - 2017. 03. 16. 10:29

A csatornáknak amúgy mennyire számítanak a DVR számok? Csak mert én is DVR-ről nézek szinte mindent, de a reklámokat nyílván áttekerem, és gondolom ezt kint is megteszik az emberek.

winnie - 2017. 03. 16. 10:34

deny: abszolút szabad kezed van, én nem szólok bele:)

winnie - 2017. 03. 16. 10:40

bopeti02: hát, ez az. ezért nem értem, hogy miért tesznek úgy, mintha ennek akkora jelentősége lenne, márpedig ez történik, mert azt kommunikálják, hogy az élő számokkal nem is törődnek, holott ez jó eséllyel nem igaz. de végülis annyiban igazuk van, hogy ők így látják, hogy mekkora az a potenciális nézőtábor, aminek az elérésére lehetőségük van, és kapaszkodhatnak ebbe. de a showrunnerök nem véletlenül kérnek mindenkit twitteren, hogy élőben nézzék a sorozataikat.

az élő számok valójában a reklámozóknak számítanak, van egy előttünk titkos reklám mérőszám (hirtelen nem ugrik be a rövidítése), amiket ők mindig megkapnak a nézettségi adatok mellé, vagyis azt, hogy mennyien nézik a reklámokat, és szerintem ezek alapján alakítják ki a következő évadra szóló reklámköltéseket, amik májusban realizálódnak. ergó közvetve azért látszik, hogy a csatornát komolyabban befolyásolják az élők, mint a dvr-esek.

még két dolog:

– egyébként, ha áttekeri valaki a reklámot, ha nem, ott vannak az elavuló reklámok, amik az elkövetkező napokra hirdetnek dolgokat, így ha azokat megnézi valaki 7 nappal később (L+7-es adat), akkor azt is falra kenheti a reklámozó.
– az L+3 és az L+7 mellett mintha a napokban még az L+30 vagy 35 is előkerült volna (a 30 nappal későbbi nézettség), ami viszont azt jelzi, hogy a csatornákat tényleg érdekli ezek az adatok.

Deny - 2017. 03. 16. 10:48

winnie: Rendben, akkor majd utánajárok.
Azt hiszem, a C+3-ra gondolsz, az a reklámos adat. :)

Egyébként TAR: Remélem, hogy nem ez fogja kinyírni a műsort, de szerintem még jól is elsülhet a dolog. Végül is félig-meddig már csináltak egy ilyet a blind date-es évadban pár éve, és azt a szezont nagyon szerettem :)

Fragohol1C - 2017. 03. 16. 10:56

BBCanada előző két évada atomgáz volt, bepróbálkozok ezzel, hátha most sikerül értelmes arcokat összeszedni :D

winnie - 2017. 03. 16. 11:02

Deny: igaz, de ugye ott mégiscsak volt köztük valami irányított sorsolás, esély az összhangra, itt pedig tényleg pofára választják ki. valahogy lutrinak tűnik, hogy jól vagy rosszul sül el a dolog. lehet zseniális is a végeredmény, viszont sajnálni fogom, hogy az egyik legfontosabb komponens is oda lesz teljesen.

Enzo - 2017. 03. 16. 12:08

Ez a Ghoul egész érdekes :O

kiskiraly - 2017. 03. 16. 13:45
kiskiraly - 2017. 03. 16. 14:03

Szaniszló Csaba, a Sport TV műsorvezetője, az AMC Networks International Central Europe nemzetközi sportjogbeszerzője

http://kreativ.hu/televizio/cikk/amerikai_sportokkal_foglalkozni_kuldetes

bopeti02 - 2017. 03. 16. 14:22

“így ha azokat megnézi valaki 7 nappal később (L+7-es adat), akkor azt is falra kenheti a reklámozó”

Ez még semmi. Nálam van olyan, hogy csak akkor kezdem el nézni, ha legalább az évad fele, de inkább az egész évad már ott vár megnézésre. Így van olyan hogy hónapokkal ezelőtti reklámokat tekerek át. Pl tegnap a A Visszatérőket néztem, és még karácsonyi reklámok voltak alatta. :D

OBI - 2017. 03. 16. 15:31

Szeretném meg kérdezni hogy a The Son Április 8-án kezd amerikában az AMC-n a magyar AMC-n másnap fogja adni vagy kell egy kicsikét várni rá??

kiskiraly - 2017. 03. 16. 15:48
winnie - 2017. 03. 16. 16:01

OBI: a the son lehet, hogy nem is lesz a magyar amc-n, de az biztos, hogy áprilisban nem jön. akkor a better call saul lesz a premierjük.

Deny - 2017. 03. 16. 16:09

Holnap már lesz egy adag nézettség. :) Kijöttek a hétvégi adatok.

asdf - 2017. 03. 16. 17:06

+sorozatfinálé: X Company S3

Tibi - 2017. 03. 16. 18:06

DVR kapcsán, sorozatnézés közben néha látom, hogy a képernyő alján van reklám, “egy csíkban”, szóval azt nem nagyon lehet áttekerni, talán ezzel vannak megpakolva a DVR-es sorozatok is? Mert úgy abban lenne ráció.

Deny, a listának örülök :)

Royale Bluff - 2017. 03. 16. 20:27

DVR-téma: A UPC már egy ideje hirdeti a Horizon, meg annak testvére, a Horizon GO “szolgáltatását”, és új ügyfeleknek már csak az ezzel kompatibilis mediaboxot adják ki, aggódok is, hogy a mi előző generációs készülékünket ki fogják majd cserélni. Linkelem a promóvideójukat, https://www.youtube.com/watch?v=uPKA0_JCojM de egyszerűbb, ha leírom a lényeget: a kvázi digitális VHS-ként működő korábbi box-szal szemben a Horizon gyakorlatilag videótárként funkcionál: a műsorok 7 napig visszanézhetőek, az előre- és visszatekerhetőséget pedig a (korlátozott számú, közel sem a csatornakiosztásban szereplő összes) tartalomszolgáltató szabályozza, tehát pápá áttekerés.

Odakint illetve más szolgáltatóknál is ez az irány, hogy próbálják a múlt századi reklámozási stratégiát visszaerőltetni az ügyfelekre a viszonylag modernebb és nézőbarátabb megoldások (alul csíkban futó kvázi banner, termékelhelyezés, stb) helyett?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz