login |

Young & Hungry: kezdett az 5. évad

2017. 03. 16. 14:50 - Írta: DennyKeh

4 hozzászólás | kategória: kritika,

Visszatért a FreeForm immáron veterán komédiája, a Young & Hungry, mégpedig az 5. évadjával. Ki hitte volna a 2014-es pilot után, hogy ez az egyszerű, ámde poénokban annál gazdagabb sitcom ilyen sokáig képernyőn fog maradni? Aki eddig szerette, az évadnyitóban sem fog csalódni, aki meg még nem kezdte el, annak mindenképpen ajánlom – akár ezzel az epizóddal is.

– I can’t believe I’m being blackmailed by somebody who’s not black!
– And barely a male.

A felállás az 5. évadra sem változott szinte semmit, ugyanazok maradtak az állandó szereplők, újak (egyelőre még) nem jöttek, a sorozat élvezhetősége és aranyossága még mindig megvan. Tovább mögött az évadnyitóról kicsit részletesebben írok.

Folytatódott a Josh/Gabi-féle románc boncolgatása (van egyáltalán olyan, aki nem erre számított?), de eddig a kapcsolatukat sikerült úgy képernyőre vinni, hogy rengeteg poént beletoltak, így aki nem is szereti ezt a vonalat, még annak is szórakoztató volt.

Remélem, továbbra is ilyen marad, mert ez az új felállás, hogy jelenleg nincsenek együtt, mégis afelé közelítünk, így sokkal élvezhetőbb a páros, mint amikor összeboronálták őket. Megjegyezném, hogy Emily Osment évről-évre egyre bájosabb ebben a szerepben!

A másik duóról sem feledkeztünk meg, Elliot és Yolanda is ott vannak a toppon, mint mindig, a párosuk üde színfoltja ennek a 20 perces sorozatnak, a remek poénjaikkal és ahogy próbálják egymást beégetni a másik előtt, csak tetézi a két színész közötti összhang a sorozatban.

Sofia a maga egysoros megszólalásaival ellopja a show-t a többiek elől, az írok olyan jó szövegeket tudnak Aimee Carrero szájába adni, hogy az valami hihetetlen, emelem kalapom előttük. Részben emiatt is sajnálom, hogy a spinoffból, a Young & Sofiából nem lett semmi (a 4×08 volt a felvezetése), mert Sofia karaktere simán képes lenne elvinni a hátán egy másik sorozatot, és jogos is lett volna, hiszen egy-egy részben alig szerepel.

A Young & Hungry számomra még mindig az egyik legjobb (ha nem A legjobb) sitcom, így mindenképp csak ajánlani tudom minden olyan sorozatrajongónak, aki szereti ezt a fajta műfajt, és kikapcsolódna heti 20 percre, miközben a nevetés garantált! Az évad idén megkapta a 20 részt, így a tavaszi 10 után nyár/ősz környékén további 10 epizódot kapunk, így kivételesen 20 résszel kell számolnunk.

4 hozzászólás Ne habozz!

PositiveRush - 2017. 03. 16. 15:56

Nagyon jó volt az évadnyitó epizód, nekem az egyik legnagyobb kedvencem ez a sorozat, mindig jól szórakozom rajta de ez az évadnyitó rész különösen vicces volt, és nagyon örülök, hogy ez az évad 20 részes lesz, ezzel lenne egy kérdésem, tudja valaki, hogy hány évados lehet egy ilyen sorozat maximum? (Mivel ez kábeles sorozat)
A Baby Daddy-ről pletykálják, hogy a 6.évad az utolsó, azért remélem legalább a 7.-8.évadokat a Young & Hungry-hoz, nem lenne fair a kevés évadszám miután az évadok zöme rövid volt (eddig), a Baby Daddy évadjainak epizódszámai meg bőven 10 felett vannak az 1.évad kivételével, a 16-20 részt ők mindig megkapták.

Deny - 2017. 03. 16. 16:06

Én tavaly meguntam, mert egyszerűen elegem lett a Gaby-Josh páros állandó se veled, se nélküledjéből. Egyszerűen már sok volt egy sitcomhoz képest is, meg a Baby Daddy-t továbbra is erősebbnek tartom. Viszont nem rossz szájízzel hagytam ott, így örülök, hogy a minőség nem romlott. :) Ha a Young & Sofia megvalósult volna, vagy esetleg Yolanda és Elliot kapnának egy spinoffot, arra szó nélkül beneveznék.
Talán majd egyszer újra előveszem, hogy befejezzem.
Emily Osment tényleg bájos, a Mom-ban pedig egy kicsit komolyabb oldalát is megmutatta.

ldavid - 2017. 03. 21. 18:15

valentin napi epizód március végén… :)

Thomas - 2017. 03. 23. 16:50

Megnéztem én is, a premier szerintem nem volt nagy szám, kilométerekről előre látszott, hova fog kifutni az egész olcsó mosóporos, viszketős sztori, így inkább csak húztam a számat, mert a Gaby-Josh szenvedés már tényleg sok így 5. éve… Viszont a Valentin napi rész (vagy egy olyan érzésem, hogy korábban akarták elkezdeni:) sokkal jobb lett, itt került egy kis kiszámíthatatlanság is a sztoriba a jeggyűrűvel, meg Betty White is zseniális volt szokás szerint! Remélem, nem csak 1 részes vendégszerep volt, és láthatjuk még!

PositiveRush: Nagyon rossz irányból közelíted meg a dolgot, egy sorozat folytatásánál nem játszik szerepet a “fairség”, vagy hogy egy másik hány epizódnál tart. Addig fog folytatódni, amíg a nézettsége elfogadható marad, illetve amíg nincsenek a csatornának nézettebb sitcomjai. Esetleg még a színészek szerződése is beleszólhat a 6-7. évad környékén, gondolom ezért is éri meg 20 részes évadokat készíteni, hogy minél később kelljen újratárgyalni őket, mert kábelen inkább a kevesebb a megszokott. Jelenleg nem sok támpont van megjósolni, hogy folytatódhat-e az 5. évadon túl, a nézettség nem jó, de eddig sem volt jó, gyakorlatilag a 2. évad óta bármikor kaszálhatnák, ha lenne jobb. Most egy bemutatás előtt álló komédiájuk van, szóval az egyik régit logikus lenne folytatni, hogy legyen párja.

A Sofiás spinoffot viszont én is nagyon sajnálom, azt elnéztem volna, talán még jobb is lett volna ennél, ha az “oldalkocsik” kevésbé idegesítőek:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz