login |

Pilot: Snatch

2017. 03. 18. 20:30 - Írta: human

24 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Is it gangsta?

Folyatódik a filmek alapján történő sorozatkészítés, ezúttal a Crackle próbálkozik eggyel. Amúgy a sima remake trendhez képest nem egyértelműen rossz végeredmények születnek, hiszen idén a többség például imádja a (szerintem rossz) Lethal Weapont, de persze akad negatívabb példa is a Training Day formájában. Hogy ez hogy muzsikál?

Bevallom, hogy Guy Ritchie munkásságából nekem a Snatch (Blöff) a legnagyobb kedvencem. Na, nem mintha a többi annyival rosszabb lenne, egyszerűen csak a jók között ez a legjobb. Ugye Lock, Stock and Two Smoking Barrels után csinálta a rendező, de a több pénz és jobb stílus mellett mégis volt benne nyerseség, szóval a kettő jó kombinációja lett.

A sorozat ehhez képest már csak a költségvetés miatt is közelebb áll a Ravaszhoz, az első filmhez. És ez bizony baj. Vagyis minimum a névtől el kell tekinteni. Mondjuk nézve a pilotot nem is nehéz felejteni, hiszen képileg hiába izzadnak vért, csak pár pillanatban tudják megközelíteni az eredetit. És ez főleg akkor rossz érzés, amikor egy teljesen hasonló jelenetet csinálnak meg gyengébben.

Egy dolgot mindenképp sikerült átvenniük: mindenki a saját hasznát keresi az alvilágban. Vagyis ez nem egyedi dolog, a bűnözők már csak ilyenek, de valahogy itt érezhető némi romantika a kicsit oldschool tartással rendelkező fiatalok kalandjait nézve.

De elég a összehasonlításból, nem? Ha igen, akkor valaki más véleményen kell megvárnotok, hiszen itt rögtön meg is említeném, hogy az amúgy is észrevehető dolgok mellett inkább az első Ritchie-filmből kellett volna még többet meríteniük, mint amennyit sikerült.

A Snatch főszereplője pár fiatal, akik megpróbálják megvetni a lábukat az alvilágban. Egyikük nem rabló családból származik, a másik egy bokszoló, a harmadik pedig az agy, vagyis a ravasz? Ez utóbbi lenne a sorozat lelke, hiszen láthatjuk ahogy a haverjai segítségével megpróbál kilépni a bűnöző fater árnyékából. Mondhatnám, hogy több-kevesebb sikerrel, de hazudnék.

És itt jön a képbe a fordulat, hiszen az első rész végén a körülmények miatt olyasmibe tenyerelnek ezek hárman, amibe nem kellett volna. Így gondolom, jó páran akarják majd a vérüket.

Nem akarom a végtelenbe lehúzni a pilotot, mert az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy elég sokszor elvigyorodtam rajta. A fentiek alapján lehet, hogy ezt a fordulatot nem vártátok, de tényleg van az első részben pár hihetetlenül fun jelenet, amik lehet, hogy nem bonyolultak, de nagyon működnek. Az egyik ilyen a legit businessman, ahol tényleg hangosan röhögtem is, hiába volt pofonegyszerű.

Viszont ugyanígy vannak borzasztóak is. Ezt úgy értem, hogy nem a közepes átlagból ugrik néha ki az előbb említett jóság, hanem erőteljes hullámzás van. És hiába vágom, hogy az óraeladós jelenet miért olyan “varázslatos”, ha egyszerűen nem működik.

A képi világ mellett sajnos a szereplőgárdában is akad egy nagy mellényúlás. Mondjuk pont a 3 főszereplő nem annyira, de a klubtulaj kiscsaj… hát, konkrétan nem is értem a castingot. Nem érdekel hogy máshol esetleg milyen jó a 21 éves Phoebe Dynevor, de itt siralmas volt a komolykodása.

Részemről 6/10 a kezdés. Viszont a hullámzó minőség simán vezethet valami olyasmire is, hogy a készítők rátalálnak a saját hangjukra (és a sorozatéra is), és több lesz a csúcspont, mint mélypont. És remélem, a modern médiás utalásokból visszavesznek. (Egyébként legalább angol felirat javasolt a sorozathoz, pedig egész jól szoktam érteni ezt az akcentust.)

24 hozzászólás Ne habozz!

Kisvesza - 2017. 03. 18. 21:43

Redditen (asszem) láttam a legjobban megfogalmazva: “Ezt olyanok készítették, akik imádták a Blöfföt, de csak annyit értettek meg belőle, hogy ez egy film bűnözőkről angol akcentussal”.

winnie - 2017. 03. 18. 22:02

mivel angolok csinálták (ezt nem tudtam, mondjuk), ezért valahol sántít a mondat:)

Silver-sama - 2017. 03. 19. 12:09

Olyan Dirk Gently feelingem támadt a poszt és a képek láttán :D. Ráadásul ebben is főszereplő a HP filmek egyik főszereplője :D.

Mom - 2017. 03. 19. 14:22

Mármint kire gondolsz? Valóban párhuzamosan futott a két filmsorozat, de Elijah Wood mégis inkább a Gyűrűk Urában szerepelt :)

Dalmayr - 2017. 03. 19. 15:56

Érdekes, nekem sokakkal ellentétben a Ravasz… a kedvenc Guy Ritchie filmem. Azért természetesen szeretem a Blöfföt is, ezt még nem láttam, de meg fogom nézni. A Harry Potterben pedig Rupert Grint van.

Silver-sama - 2017. 03. 19. 16:38

LOL, Elijah-t totálisan összekevertem Daniel Radcliffe-fel XD De meg kell hagyni, eléggé hasonlítanak :D (milyen sokáig éltem tévhitben… :’D))

Mom - 2017. 03. 19. 18:30

Ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül :P Amennyire én tudom, ők maguk is mesélték már interjúk alkalmával, hogy össze szokták őket téveszteni :)

Luke - 2017. 03. 19. 23:12

Imádtam a filmet, és az évad fele ebből is vészesen gyorsan lecsusszant, abszólút fun az egész :)
Egy gyors kérdés a héten már a második sorozatban jött elő az “All work and no play” utalás (másik a The 100 volt) van valami Shining-kötődésű dolog a héten, vagy csak véletlen? :D

Enzo - 2017. 03. 22. 22:10

1×01 alapján:
A film szintjétől azért messze van, de ha nem hasonlítgatjuk folyton görcsösen, akkor egy egész jó újraértelmezésnek felfogható, a Sherlockhoz hasonlóan 21.századi környezetbe helyezve (onscreen technikai elemek, feltöltés jelzése, stb.). A vágások, zenés jelenetek, meg úgy az atmoszféra ügyesen ki lett találva, a szereplők egyelőre elfogadhatóak, még a klubos kiscsajjal sincs bajom (bár lehet csak elvakít hogy milyen dögös), de amúgy hogy lehet valakinek ilyen neve, hogy Hate ‘Em All? :D

-Charlie családja fura. Nagyon.
-A Fűrészben ijesztőbb malacálarcok voltak.
-Mennyire hihető, hogy ennyi arannyal 1 ilyen béna ember utazik?

#hétidézete 2in1, mert egymás után volt:
“All right, nobody move a muscle. Vic, we got three bars here.”
*phone rings*
“Don’t do drugs, Albert, you’ll end up in prison. Drugs are really expensive in prison.” :D

Enzo - 2017. 03. 26. 02:52

1×02
Bonyolódik a szitu, igazából elengedtem ezt a filmmel összehasonlítós dolgot, és így egész jó, meg amúgy is, nem tudom hogy néztem-e már valaha, de legalábbis mostanában ilyen jellegű/atmoszférájú sorozatot, éles váltás egy sci-fi/szuperhősös után, úgyhogy maradok.

A mostani részben volt néhány teljesen WTF dolog (a puska alakú virágcsokor, a bemollyzott éneklő zsidótrió), és néhány logikátlanság:
-A három jómadár hogyan nem futott bele a videójukba, ha például még már Mr.Gold is látta? Fiatalok, ergó azért várható hogy eljut hozzájuk egy vírusvideó, ha mindenki máshoz is eljutott.
-Chloénak hogy nem esett le, hogy akkor ők állnak a rablás mögött? Nem létezik hogy ha leesett volna neki, nem kérdez rá.
-És végül a legerősebb: Albert most veszi észre, hogy ugyanolyan aranyat szereztek, mint amilyen 15 éve a nyakában függ??

#hétidézete:
“30 thousand views, this thing’s breaking the Internet. … We’re gonna get shot.” :D

Enzo - 2017. 04. 01. 19:45

1×03 – Hát erről nem sokat tudok írni, meg volt nyitva a Jegyzettömb a nézés alatt, és igazából semmit nem írtam fel. Érdekes lett a heist kimenetele, meg tetszett a végén, ahogy összeállt a kis csapat :)

Enzo - 2017. 04. 26. 22:50

1×04
-Amilyen epic volt az előző rész vége, ugyanaz a jelenet annyira nem az zene nélkül.
-Vic haluzásai kihagyhatóak lettek vola, eléggé untam őket.
-A táskás ötlet egész zseni :D
-Na, megvolt a cigánytelep is, hát azért messze nem sikerült olyanra, mint a filmben, sőt…
-A NY-i taxis entrepreneur-ségének kicsit kifigurázás, vagy legalábbis korábrázolás szaga volt, nem?
-A “Does he look like a dick?” szöveg olyan mintha valami híres film hommage lenne, de nem találtam ilyet…
-A Sonnyhoz betörés első jelenete kicsit rövidre lett vágva, inkább mehetett volna még pár snitt belőle Billy flashbackje alá, mert az meg indokolatlanul hosszú volt.
-A Wild Rover feldolgozás a végén viszont nagyon ott volt :)

Na, akkor most megvannak a gyémántok is, meg az áruk is külön-külön, mindenki happy, gondoltam ilyenkor nyilván valaminek szarrá kell mennie, és tényleg, Finkék szétverték a virágboltot + sanszos hogy megtalálják a maradék aranyat is. Élvezhető amúgy a cucc, könnyed gangsta szórakozás :)

#hétidézete: “I’ll hit you so hard, you’ll wake up pretty.” :D

Enzo - 2017. 05. 03. 15:03

1×05
Tök jók a zenék :) főleg a traveleres jelenetek alatt… ezek amúgy inkább írek, mint gypsy-k, vagy valami keverék, a fene tudja :D vidám népség, az biztos. “Most bekarmolunk, mint állat. Úgyse tudunk mást csinálni reggelig” :D
(olvassa ezeket amúgy valaki? na mindegy)
Az arany fürdőkád egyébként rémlett az előzetesből, a sejk meg poén, hogy mennyire más, mint ahogy elképzeli az ember, de szerintem simán valósághű az ábrázolás.

Fink amúgy kicsit ambivalens nekem…mármint bemutatták, hogy mekkora csicska a munkahelyén, közben meg ő a nagy főellenség, meg minden szálat ő kúr szét, fura ez a kettőség. Mondjuk az unszimpatikussá tevés az jól halad, most lelőtte Father Johnt, Lily besározása meg még gusztustalanabb volt.

Darabkák:
– Poén volt úgy kb. 24 percnél a “gold bath” kifejezés 3x egymás utáni kiejtése 3 különbözőképpen (Chloe, Lotti, Uncle Dean)
Rachel Phoebe Dynevor szexizős jelenete Billyvel, yum! (miért emlékeztem én Rachel-re..)
– Ja hogy Castillo halott… valamiért azt hittem, Uncle Dean csak kivágta az ablakon, ezek szerint elsült az a puska.
– Néha azért nem egyszerű az angol szlenget érteni, amikor pl Vic felhívta Lilyt, azt hittem elsőre, hogy szökni akar, újra kellett néznem, hogy rájöjjek: a múltkori bunyó miatt rávernek még egy kis időt a büntetésére. De hogy mi ez a zombie meth dolog, amit Hate’Em-mel terveznek, na arról lövésem sincs.
– Az ötfős kis bagázsunkat bírom, úgyhogy a zárójelenet és az azzal járó felvezetés tetszett :)

#hétidézete
“-One thing to bear in mind, the Sheikhs are super fickle. A year back, Saul spent weeks trying to fix a deal, only to lose it by calling one of them sir.
-Well, what should he have called him?
-Sheikh, Charlie. Their title is Sheikh.” :DDD felröhögtem :D

“-A gold bath?
-Yeah.
-Well…I made a gold shitter once.” :D

Enzo - 2017. 05. 25. 02:29

1×06
Érdekes volt az arany előtörténete, meg az ötfős bagázsunk piásan szórakozós montázsa is remekül nézett ki. Másnap meg ügyesen felosztották kétfelé a csapatot, hogy a csajok végre megismerjék egymást, a srácoknál meg kijöjjön a feszkó.
Vic-ék terve nem semmi volt, ügyesen kijutottak :D A cliffhanger meg fura, Vic miért gondolja komolyan, hogy Norman nyomulna Lilyre? (mármint persze így van, de hát mennyivel idősebb már a csávó)

Enzo - 2017. 06. 03. 15:28

1×07
Hát, ez a rész nem volt az igazi valahogy, mindegyik szál elég negatív lett. Az egyetlen fénypont talán Vic-ék kimenekítése a kocsmából.
– Billy apjának háttérsztorija mérsékelten érdekes és ugyanennyire érthető volt…de legalább kibékültek Lottival.
– Charlie berúgós-félrebeszélős jeleneténél nem igazán jött át ez a képernyőre kiírós megoldás, pedig amúgy nincs vele bajom.
– Bob Fink pont Vic-et üti el, hihető… a kifutása jó volt a jelenetnek, de ennél jobban is megoldhatták volna.

Enzo - 2017. 06. 06. 17:59

1×08
Tyű, volt itt eksön rendesen, meg csavarok is.

Úgy néz ki, végigviszik ezt a formátumot, hogy a kezdésben bemutatják a 15 évvel ezelőtt történteknek egy szeletét. Most viszont eléggé meglepődhettünk, mikor kiderült, hogy Dwyer is sáros.

Nas Stone látogatása marha vicces volt, ahogy élvezte a londoni feelinget, meg nekiállt öltönyt készíttetni magának, a nyelvi különbségek meg Uncle Deannel való beszélgetés volt a csúcspont, és aztán onnantól indult a megőrülés. Fink “eenie, meenie, miney, moe” beszámolása nem kicsit volt Negan-utánérzés, és hát a sokszereplős standoff egészen brutálisra sikeredett. A Pikey bagázst sajnálom, jó figurák voltak, úgy érzem, ez a mészárlás filmes utalásként kellett a történetbe.

Na de Fink egyáltalán hogy került oda? Dwyerék megagyalták, aztán a főfelügyelővel (vagymiez) dumált, majd elkérte Windrush-t a fodrászüzletből, és mindenféle felvezetés nélkül egyszercsak ott volt a lakókocsis telepen, honnan az infó? Vic-ék nagynehezen kiszedték Staffból, az tiszta sor. (Azt már meg se kérdezem, hogy miért kellett drámaian belapátolni az összes aranyat, simán bedobhatta volna az egész talicskát a furgonba…

Na és a vége volt az igazi csattanó, a főfelügyelő is piszkos zsaru és még Windrush is velük van (aki természetesen maga a fodrász fickó, naná)… hát, Charlie ezt gondolom majd megússza élve és remegve elmeséli főhőseinknek, és így az évadzáróban jöhet egy nagy leszámolás, és Vic Hill bosszúja.

Darabkák:
– Én Vic helyett Hate’Em-re számítottam volna, hogy a rész elején a szemétből kel ki…
– A zene retekszar volt a lövöldözés alatt.
– Scooter kutyu nehogymár ennyit kibírjon egy nyikkanás nélkül, pláne ha közben megérkezett a gazdája is…

Enzo - 2017. 06. 12. 14:14

1×09
Lol, meglepődtem, hogy a nyitójelenet flashbackje már a targoncás rablásnál tart… aztán csekkoltam, hogy csak kimaradt nekem a tény, hogy már az 1×07 óta “6/7 days ago”-ra váltott a felirat :D
Hangulatos kis családias rész volt, együtt a banda, kicsit évadzáró jellege volt az epizódnak. A tipikus “egy utolsó meló” (“és aztán kiszállunk”) szituáció előkészítése a műhelytakarítós-felkészüléses zenés montázsokkal ott volt a szeren :) (kedvencem, amikor Hate’Em megszívatta Billy fiút a gránáttal :D “hot potato!”)

Darabkák:
– Na, örülök hogy legalább Chloe gondolt Charlie-ra, mert már kezdett zavarni, hogy senki nem keresi nagy erőkkel.
– Chloe megguglizta a főfelügyelő meg a rejtekhely nevét együtt, és jöttek ki találatok? Ne már :D
– Charlie kódneve Ronnie, ez vicces, mert ugye Rupert Grint… :)
– Dwyer mit csinált Jones lábával? Vagy ez ilyen fura szado-mazo játék lett volna?

Alapjában véve izgalmas volt a nagy bejutós-lehallgatós terv, bár a lopakodások néhol nagyon könnyelműre sikeredtek, és hát azért egy ilyen magas szálakra vezető ügy során, meg ilyen profiktól valami komolyabb védelmet várna az ember. Windrush is mekkora keménycsávónak volt beharangozva, aztán mezei zsoldos szintű jeleneteket kapott, Dwyer is kirongyol az udvarra, mikor megtámadták őket, szóval valahogy nem úgy tűnt, hogy a helyzethez és az arany mennyiségéhez illő profizmussal viselkedtek a “rossszfiúk”…
A cliffhanger meg érdekes, meglátjuk, mi lesz az utsó részben.

Enzo - 2017. 06. 22. 19:39

1×10
Korrekt volt az évadzáró, egy kis akciózás, a jó elnyeri méltó jutalmát, a rosszak meg a büntetésüket, bár ha belekötnék, azért képzettebb nyomozók ezerféleképpen lebuktathatják a csipetcsapatot.

Pont kitaláltam, hogy Scooter kutyu kulcsszereplő lesz, és az első próbálkozás előtt egyértelmű volt, hogy az ő neve lesz a jelszó a CCTV-hez. A Windrush vs Hate’Em csata menő volt, de azért több ponton is sántít: ha Dwyer csak kiszáll a pisztolyával, akkor az ellen nem tudott volna sokat csinálni kedvenc Henrynk, a bunyó eléggé sz@rrá volt vágva néhol, illetve nem értem, hogy Windrush miért nem ölte meg, amikor bőven lett volna esélye rá…

Azért persze voltak pozitívumok is: Vic a Hate’Em által ütött lyukon át talált térerőt, aztán a kikötőben a “Here’s Victor!” Ragyogás-kikacsintás is vicces volt, meg a targoncás mentő ötlet, mondhatni keretbe foglalta az évadot. És a zenés évadvisszatekintős montázs is remekül hangulatosra sikerült a végén.

A sorozat megítélése a filmtől elvonatkoztatva az igazi, nekem összességében tetszett, egy kellemes-gengszteres vidám kis 10 részes évadot kaptunk. Szórakoztató élmény volt, jó dumákkal, jó zenékkel, néha egy-két logikátlansággal. Lesz 2.évad, de igazából úgy zárták le, hogy azt se bánnám, ha nem lenne – persze majd meglátjuk, hogy mit akarnak még kihozni belőle. Remélem valaki azért olvasta a kommentjeimet :D

Darabkák:
– Scooterre rászerelni a gránátokat, szegény kutyu… azt hittem csak bedobják őket, és a nagy kavarodásban csinálnak valamit… Apropó, a végén ki szedte le őket róla??
– Nem maradt kinn egyetlen rendőr se a bejárat közelében, hogy ilyen simán el lehessen lopni a rendőrautókat??
– A csajoknak ennyi volt az össz szerepük, hogy megérkeznek éjjel, aztán hajnalig várnak, és megszerzik a hajót?

#hétidézete:
“Jesus Christ! Shit! Vic Hill’s pet Neanderthal.” :D

egypuputeve - 2017. 07. 24. 21:08

Úgy látszik, te mindig ott vagy a kedvenceimnél :)

Megyek én is lépésről-lépésre. 1×01

Először nem tudtam elvonatkoztatni a filmektől. Pedig szigorúan el kell. Így viszont pazar a sorozat, mármint amit láttam belőle.

A muzsika itt is nagyon ötös. Pörgős jelenetek, ütemes zene. Az angolja viszont nagyon kemény – most én mondom – szinte csak informal sleng az egész. Majdnem minden mondathoz kell a szótár. Vannak esetek, ahol kitalálom a szavak jelentéseit, de azért, hogy minden mondatban meg kell állnom, na ez már sokk. A pilotban írtam ki annyi szót, mint FW egész évadjában (kis túlzással, de igen) Mondogatom az angoltanárnak az innen ellesett szavakat, de nem érti :)
Káromkodni viszont már elég jól megy angolul :D

Régebben jobban bírtam a posh Englist, de már ez a vinnyogás tényleg zavar. Oké, ez a beszéd arra felé. Nagyon gyorsak a dumák. Nem B2-es szint.

Lotti jelenete Castiloval nagyon ott van. Tényleg jó csaj :)

Sajnos a sorozat elkövet baklövéseket. Igen, az egyik az arany szállítása. Totál béna volt a védelmezése. Igaz a támadás nekem nagyon bejött. A másik, hogy Charlie a családi címeres papucsban megy el rabolni (2-3. rész bővebb) Gondolom direkt szánták így, de béna.

Kíváncsi vagyok, kitől rabolták el az aranyat. Azt már tudni ki vette el fatertől, de hogy hova érkezett…
Jó volt ez a box, meg minden az egyesben, ami erre épült. Azt viszont nem értem, hogy abban a nagy boxkesztyűben, vajon hogyan tudta Chepe kinyomni Billy szemét. Betérdelte, plusz rávert egyet még ráadás a szünetben, de ez a szemet kinyomjuk elgondolás nagyon gagyi volt.

És sajnos van ilyen ebből pár. Gondolok a többi részre.

ldavid - 2017. 07. 29. 21:56

utolsó pár rész már kimondottan gagyi volt

egypuputeve - 2017. 07. 31. 21:21

Ott még nem tartok, most néztem meg a negyediket. Ez nekem nagyon bejött. Minden bénázásával együtt tetszett. Kezdem megszokni, és jókat kacagok rajtuk. Engem jól elszórakoztat eddig a sori :)

Charlie hozta a formáját. Ha így iszik, lenyúlják a „nőjét”. Eddig Chole közelében mindig megkomolyodott, de Albert rossz hatással van rá.
Ez a táska, hogy nem keltett gyanút. Ne már! Mennyit érhet a topánkája?
Heilmelék nagyot ütöttek, jó jelenet volt. Ha már New-Yorkban vannak, miért ne futnának össze velük.
Az a vibrátor a liciten, apám :)
A morés rész is kiváló volt. Sajnálom Sonny-t, egyik kedvencem DI Fink mellett. Többet érdemelt volna. A hármasban elég hosszan bunyózott Manny Billy-vel, itt meg nagyon gyorsan repült egyet. Elég gagyi volt így. Sajnálom az El Flamingós jelenetet. Remélem Summa Cum Laude visszavág.
Nem értettem miért gypsy-zik le állandóna Billy-t, de most kiderült.
DI Fink nagyon akarja Windrush-t. Nem az a pacák volt, aki odaadta Vicnek a telefont? Mondjuk nem hiszem, de rá gondoltam először.
Az arany elég biztos helyen van, nem gondolom, hogy megtalálnák, de amit eddig mutattak a filmben a készítők, nagy rá az esély. Hamarosan – legalábbis nekem – kiderül, hogy Fink szimata mennyire jó, és kiszagolja-e a gipszkarton állfalat.
Nekem bejött a haluzós rész, és vártam is egy ilyet. Választhatta volna a hashajtót is, de hát így érdekesebb lett a jelenet.
Külön tetszenek a 15 évvel ezelőtti jelenetek az elején. És itt jön a bökkenő. Ha Vicnek és Normannak csináltak öreg és fiatal pofikát, akkor Finknek és Lily-nek miért nem?

Lehet meg kéne nézni a filmet megint.

Snoopyzit30 - 2017. 12. 24. 13:15

2 részt néztem meg belőle, de szerintem nálam ennyi is volt. Az probléma szerintem egy ilyen sorozatnál, amikor 15 perccel előre tudod, hogy mi fog történni és ezt eljátsszák több szituációnál is.
Komolynak nem elég komoly, viccesnek nem elég vicces a sorozat, sőt néhol idegesítő. A fiatal színészek fele totál hiteltelen, főleg a gossipgirl-ös csávó volt rossz választás, de a többiektől sem ájultam el.
Kasza.

kalapkabát - 2018. 05. 01. 09:32

Én most töltöttem le és nézem.
Harmatgyenge.
Nem mondom, egy nézésre megéri. De nem ettől dobod el az agyad.
Az eredeti Blöff jól össze volt rakva. Látható hogy sok jó ötletet átemeltek. De a gyémántos dolog pl iszonyatosan erőltetett volt. Nagyon!!! Ki volt az az elmeropi aki szerint ez egy épkézláb ötlet?
Azért lehet végignézem de lehet nekem is itt a 4nél lesz kasza.

Spani - 2018. 08. 08. 21:15

Hasonló sorozatot kerestem mint a skins vagy valami olyat amiben brit szereplők vannak mert valahogy jobban átjön a téma mint az elcseszett amcsi szereplos sorozatokban. Szóval keresgeltem brit fiatalokról szóló sorozatot és rátaláltam erre. A story ugye utánozza a régi filmet csak itt az aranyról szól minden. Azt kell mondanom nem unalmas bár a rupert itt is egy lúzer de felhozza a luke a színvonalat és elhisszük hogy ez egy vagány banda. Ahogy haladtam részről részre néha unalmas volt de valahogy minden részbe sikerült becsempészni valamit amitől újra néztem a kovit. 2 nap alatt megnéztem mert amúgy bírom a brit stílust valahogy megfog. Ahogy a vége felé halad a sorozat egyre izgalmasabb és szerencsére nem marad el a nagy bumm a végén.. tetszett H nem egy dráma a vége hanem pozitív elsulese van mert megszerzik a cuccot. És ami még jobb mivel bezsebelte kell mindent nem élhetnek csak úgy Hawai on hanem ennek ára van 2 évad :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz