login |

Hírhétfő – My Little Pony: Friendship is Magic 7. évad!

2017. 03. 20. 08:53 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Into The Badlands 2. évad, Pumpedék 1. évad, Ben 10 1. évad (folytatás), Csőrös Harvey 2. évad (folytatás), Lodge 1. évad, Annyit ésszel, mint erővel 1. évad
 • Premier: Into The Badlands S2, Anne S1, Teenage Mutant Ninja Turtles S5, Vera S7, The Circus S2 + Finálé: SS-GB S1 (vendégblogger?), The Weapon Hunter S2, Building Alaska S7, Evil Lives Here S2, How The World Ends S1 + volt An Aurora Teagarden Mystery: Dead Over Heels
 • + már elérhető az Oasis Amazonos pilotja
 • Magyar premier – RTL Klub: 03.23 Cobra 11 (Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei 21) 20. évad (kimaradt részek), 04.23-tól 21. évad
 • Magyar premier – Prime: 04.06 A szökés (Prison Break) 5. évad
 • A Timeless szinkronhangjai
 • Új a magyar Netflix-en: Nowhere Boys S2
 • Új az HBO GO-n: A pokoltól délre (South of Hell) 1. évad
 • Hopp-hopp, bréking! A CW közleményben jelentette be, hogy a The Flash musical epizódja, melybe ellátogat a Supergirl pár szereplője (Melissa Benoist, David Harewood, Chris Wood) egy perccel hosszabb lesz a megszokottnál. Cserébe a Legends of Tomorrow egy perccel rövidebb. (Egyébként most nézem, hogy a The Flash – 3×17-ért kreditet fog kapni Greg Berlanti: story by Greg Berlanti & Andrew Kreisberg / teleplay by Aaron Helbing & Todd Helbing.)
 • És, ha már a musical rész: az alternatív világ ellenére ez normál The Flash-epizód lesz, nem valami filler, tovább viszik benne a történetet, és tovább készítik elő a finálét. És eredeti dalok lesznek benne.
 • Ahogy arra számítani (?) lehetett, a Scream a 3. évadban teljes rebootot kap – ez új sztorit és új szereplőket fog jelenteni. És persze új készítőket is, hiszen az MTV a pilot után is showrunner-t cserélt, az 1. évad után is, és a 2. évad után is ezt fogja tenni. Mondjuk az eleve 6 részes berendelés, ahogy írtam korábban, már majdnem filmhossz, szóval lehet, hogy ezzel végre tudnak majd robbantani. Vagy az is elég lesz, ha végre értékelhető lesz a sorozat.
 • A Mondasian Cybermen is visszatér a Doctor Who új szezonjára, a 11-12 részben. Képi bizonyíték.
 • Z Nation előzmény-képregényt ad ki a Dynamite, itt megnézhető a négy borító, illetve pár lap belőle. A 04.12-én megjelenő füzet címe Z Nation: Black Summer, az írója Fred Van Lente és Craig Engler.
 • Will Beall, a Training Day készítője ebben az cikkben emlékszik vissza arra, hogy milyen volt Bill Paxton-nal dolgozni.
 • Wentworth 5. évadja 04.04-én indul Ausztráliában.
 • A Paramount Television és az Anonymous Content megvette Dean Koontz júniusban megjelenő regényének a The Silent Corner-nek a tévés adaptációs jogait. Egy FBI-ügynöknőről, aki Amerika legkeresettebb szökevényévé válik, miután rájön, hogy miért lesznek öngyilkosok sikeres, tehetséges és boldog emberek látszólag ok nélkül. A hidegvérű összeesküvés, aminek nekimegy, nincs felkészülve arra, hogy haragja által hajtott okos és bátor nővel dacoljon. (Koontz egyébként azt tervezi, hogy legalább 5 könyvet ír még a főhőssel.)
 • A Discovery Family berendelte a My Little Pony: Friendship is Magic 7. évadját.
 • A This Is Us évadzárójáról beszélnek: Dan Fogelman + itt is + itt is + itt is (a készítő), Ken Olin (a házi rendező), Milo Ventimiglia (Jack), Mandy Moore (Rebecca), Milo Ventimiglia és Mandy Moore + itt is (Jack és Rebecca)
 • Michael Narducci, a The Originals showrunnerje beszél az évadnyitóban történtekről. És Charles Michael Davis (Marcel) is mondott ezt-azt.
 • Joe Morton (Rowan) beszél a legutóbbi Scandal-epizódról. Itt is és itt is.
 • Interjú: Robert és Michelle King (a The Good Fight készítői), Joel Fields és Joe Weisberg (a The Americans készítői), Nick Frost (az Into The Badlands új állandó szereplője), Darren Criss (Music Meister – The Flash), Kerry Ehrin (a Bates Motel showrunnerje), Carlos Bernard (Tony Almeida – 24: Legacy),
 • Vendégszerep: William Shatner, Felicia Day – My Little Pony: Friendship is Magic, Tracy Spiridakos – Chicago PD (visszatérő), David Arquette – Dice, Mercedes Ruehl – NCIS, Nia Vardalos – Dr. Ken,
 • Pilotszerep: Jacqueline Obradors – Mayans MC (FX), Langston Kerman – Singularity (FX),
 • A TV2 Spíler2 néven akar indítani új sportcsatornát.
 • A Fuse berendelte a Fluffy’s Food Adventures 3. évadját, ami 07.11-én kezd. Ebben Gabriel Iglesias komikusokkal eszik végig pár amerikai nagyvárost.
 • Jerry Mitchell és Alex Rudzinski rendezi az NBC következő élő musical eventjét, a Bye Bye Birdie Live-ot.
 • Jimmy Kimmel visszahozta a Jimmy Kimmel Live-ba a Mashup Mondays-t, melyben két ismert együttes áll össze egy szuperbandává – először a Lady AnteBell Biv DeVoe (Lady Antebellum + Bell Biv DeVoe) volt látható. 03.13-án jött az OK Go-Go’s (OK Go + the Go-Go’s), 03.20-án pedig Ice-T.I (Ice T + T.I.).
 • A Flip or Flop című HGTV-s reality 5 spinoffot is kap. A Flip or Flop Las Vegas 04.06-án kezd, nyáron jön az Atlanta, 2018-ban pedig a Nashville és a Texas. Lesz még egy Chicago spinoff is, de még nem tudni, hogy mikor.
 • Pilotszkript: One Million Steps – Hulu, készítő: Robert Munic – Bing West könyve, a One Million Steps: A Marine Platoon at War alapján, pilotrendező: Scott Waughn. Háborús dráma egy amerikai szakaszról, mely hét hónapos utazása során tagjainak felét elveszítette az afganisztáni háborúban. A cím, az egymillió lépés, vagyis két és fél mérföld volt a katonák mindegyikének egy napi adagja a hónapok során.
 • A Synchronicity Films megvette Hanif Kureishi novellájának, a The Body-nak a tévés adaptációs jogait, hogy egy nemzetközi thrillert készítsenek belőle.A készítő Robert Murphy. A 2002-ben kiadott sztori egy középkorú, középosztálybeli férfiról szól, aki lehetőséget kap arra, hogy korosodó testét egy választása szerinti fiatalabbra cserélje le. Az első évad a főhős utazását mutatja be, amint átlagos emberből szép emberré válik, mindezt a brutális gazdagság világában. A végére a férfi visszatérne régi testébe, azonban elkésik a döntésével, ugyanis a cserét végző céget felszámolták, “gonosz erők” pedig a nyomába szegődnek.

14 hozzászólás Ne habozz!

Jhonnny - 2017. 03. 20. 10:38

A Scream hírnek személy szerint annyira nem örülök… így ennek nem sok értelmét látom(leszámítva persze, hogy nagyobb nézettséget remél a csatorna). Remélem azért valahogy kapcsolódni fog az eddigiekhez, ha máshogy nem legalább utalás szinten, 1-2 elejtett mondatban vagy valami hasonló.

Anonymus - 2017. 03. 20. 10:56

A szökés szinkronhangjairól lehet tudni valamit? Remélem teljesen ugyanaz lesz, mint ami volt.

gromit - 2017. 03. 20. 11:09

brit finálé: SS-GB

jesustomer - 2017. 03. 20. 11:13

Hát öö nagy bréking ez az 1 perc :DD
Kíváncsi vagyok mi lesz a holnap utáni részben.

Jhonnny - 2017. 03. 20. 11:23

Anonymus: A szinkronos promoban Scofield hangja ugyan az volt mint rég, a többiekről nem tudok.

AJ - 2017. 03. 20. 12:41

winnie

A Cobra 11 évadszámozása picit kusza, a március 23-i “évadpremier” még nem a 21. évad lesz. A tényleges 21. évados részek április 23-tól jönnek, vasárnaponként. Itt írtam részletesen róla, mi mikor jön és miért.

http://musorvizio.blog.hu/2017/03/13/aprilis_vegen_kap_uj_tarsat_semir_gerkhan_cobra

Vektru - 2017. 03. 20. 13:27

Spíler2? Előbb az a Spíler TV-t kéne rendbe rakni, mert annyira amatőr az egész, hogy csak röhögni lehet rajta :D érdemes ránézni a facebook oldalukra…

KingThanos - 2017. 03. 20. 15:13

Előbb kellene egy normális asztal.

WillTraveler - 2017. 03. 20. 15:20

@ Scream hír: Én sem örülök neki, nagyon nem. Sztori nem volt egy nagy szám, de a gárda kimondottan szimpatikus volt. Amúgy mégis miből lehetett számítani a rebootra?!
2. évadban nyitott szálakat hagytak, a 2 órás specialban is csak még több kérdés merült fel.
Nagyon sajnálnám, ha teljes tabula rasa lenne, és még csak utalás szinten sem kapnánk válaszokat..

winnie - 2017. 03. 20. 15:46

WillTraveler: én abból indultam ki, hogy nem nagyon tudnak mit kezdeni a koncepcióval és a szereplőkkel, és abba az irányba gondolkodtam, hogy új arcokkal talán tudnának kevésbé kiszámíthatóak lenni.

a válaszok kapcsán, bár nyilván nem kielégítő az álláspontom egy nézőnek, de én úgy vagyok vele, hogy ami kérdés volt az 1. évad után, arra random válaszokat kaptunk a 2. évadban, hiszen nem az válaszolt rájuk, aki feltette őket. mondjuk a kérdésfeltevéshez nem kell tudni a választ, tehát az sem biztos, hogy az eredeti showrunneröknek volt válasza, de így, bármi is volt a válasz a 2. évadban, az random volt, ami eszébe jutott pár írónak.

és dettó most is ez a helyzet. ha volt is ötlete a 2. évados íróknak a válaszokra, akkor a feltett kérdéseikre megint olyanok adnak választ, akik nem tudják, mi volt a régi írók terve.

Silver-sama - 2017. 03. 20. 15:49

“Vagy az is elég lesz, ha végre értékelhető lesz a sorozat.” Hát ******* :P Én nagyon szerettem a sorozatot, ahogy volt :(. Most komolyan nem fogjuk már látni a régi arcokat? :'(

A Flash-es hír meg nagyszerű. Lehet eltudják eléggé nyújtani, hogy beleférjen mégegy “I go talk to him/her.”

winnie - 2017. 03. 20. 19:28

értem, de szerintem a rajongók sem gondolják, hogy ne lehetne sokkal jobb, nem? kár, hogy ilyenkor sosem tudjuk meg, hogy pl. az mtv-nek mi volt a baja azzal, amit kvázi velük együtt készítettek az írók.

az biztos egyébként, hogy willa fitzgerald a napokban pilothoz szerződött.

Zem - 2017. 03. 20. 21:06

Hopp-hopp, bréking! A CW közleményben jelentette be, hogy a The Flash musical epizódja … egy perccel hosszabb lesz a megszokottnál.

Holy shit! :O
Na jó, komolyra véve, azt tudom, hogy az országosoknál elég megkötött, de azt hittem a CW lazábban veszi, mert a Supernatural mindig 38 és 42 perc között mozgott.

Thomas - 2017. 03. 21. 00:08

Én komolyan örülök az új szereplőgárdának a Scream-nél, nekem sosem voltak igazán szimpatikusak. Azért Brooke hiányozni fog:) Viszont ha már úgyis leselejtezik a régi gárdát, csinálhattak volna megint egy tévéfilm szerűséget a 3. évad előtt, ahol lekaszabolják őket, az legalább fun lett volna:)
És tényleg, akkor most Brandon James visszatérésére sem fog sok kerülni? Vagy James sztorija azért marad, csak a többiek változnak? Mondjuk az ő sztorija Emmához meg az anyjához kapcsolódott.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz