login |

Survivor – 34×04: The Rock

2017. 03. 23. 18:15 - Írta: winnie

25 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

I did not consent.

Oké, ez minden idők egyik legcsavarosabb része volt, elég őrült, a gond csak az, hogy olyannyira, hogy még most sem nagyon lehet tudni, hogy mi is történt. És talán ez így is van jól. Mondom ezt annak ellenére, hogy történetmesélési hiányosságnak is elmenne a dolog.

A tovább mögött folytatom spoilerekkel.

Malcolm esett ki. (WTF a betűzéssel, komolyan 5-ből 4-en nem tudták leírni helyesen a nevét, vagy én vagyok helikopter?)

Most kéne elemezgetni, hogy mi is történt, de ember legyen a talpán, aki mindent fogott, ráadásul nyilván nem láttunk mindent, ami a tribal-ön zajlott. Így pár szó arról, ami előtte történt:

Volt 2 játékosos challenge, ami elsőre érdekes, másodikra hülyeség, hiszen az egyensúlyozás ellenére a férfiak játszhattak, Michaela megint nem kap sütit, ezt benézték a készítők. Csavar 1: két tribal. Csavar 2: egy kiesés. Na, ez máris nagyon érdekes húzás, főleg, hogy kábé ugyanannyi időt töltöttek mindkét felállásban a játékosok, így nem lehet tudni, hogy az eredeti vagy az új törzsi vonalak az erősebbek.

Michaela-t már említettem fent, eddig magasan ő a legnagyobb vesztese az évadnak, az első rész kivételével semmi nem látszik belőle (elnyomják vajon, vagy csak eltűnik a sok visszatérő között?), az főleg nem, hogy miért tért vissza. Oké, nyilván Zeke is háttérben van (talán nem annyira), őt majd később fogják előszedni, hiszen amíg nyer, addig érthető, hogy miért nincs fókuszban.

A tribal előtt más nem is volt, csak Tai idolkeresése (elég értelmetlen motivációfelvezetéssel, miszerint akkor ő most keres egyet, mert…), ami sikeresnek bizonyult – a prezentálás miatt továbbra is az az érzése az embernek, hogy senki nem keres idolt, de aki keres, az rögtön talál, holott nyilván nem ez a helyzet, csak a sikertelen kereséseket minek mutatni?

A tribal kapcsán továbbra is ambivalens érzéseim vannak a nyilvánvalóan teljesen szabályos megbeszélések miatt, főleg azért, mert lehet, hogy mindig is voltak, csak nem láttuk őket, így viszont már az illúzió is oda, hogy kell ész és intuíció is a döntéshez, hiszen elég, ha a végén valaki a füledbe súgja, hogy mit tegyél.

De ennél a mixelt tribal-nél még az eddiginél is látványosabb volt a káosz és a megbeszélés, bár az való igaz, hogy a sava-borsa a játéknak még ilyenkor is jelen van, hiszen ki tudná megmondani, hogy ki játszik és ki nem.

Hogy mi történt, azt láttuk. Hogy mi történhetett volna, ha így, meg ha úgy, arról könyvet lehetne írni, most nem veszem végig az eshetőségeket, csak pár pontba szedem:

  • mindenki azzal szavazott, ahogy tervezték, sem Hali, sem JT nem szavazott át
  • a vicces, hogy ez nem jelent semmit, hiszen nem volt okuk átszavazni, ugyanis ha megteszik, az eredmény akkor sem változik, így pedig mondhatják, hogy csak fenntartották az illúziót – cserébe nekünk fogalmunk sincs, hogy valójában kinek a pártján álltak. (Oké, JT reakciója a végén beszédes volt, de lehet, hogy csak Malcolm kiesésének szólt.)
  • Malcolm kiesése elég sokk, főleg, hogy szinte csak Sandra neve merült – de ez azt jelenti, hogy megbeszélték, hogy Malcolm megy, és talán a tribal-ön tették, és nyilván érthető, hogy ezt nem mutatták nekünk.
  • azt mondjuk mutathatták volna, hogy miért nem tartottak ki Brad mellett. Vagy végig csak elterelés volt, és Sierra volt a sziklaszilárd terv?
  • Sierra csak nem tudhatta, hogy esélyes a kiesésre (mondjuk mintha egyszer mondta volna), így csakis J.T. az oka annak, hogy neki adták az idolt, nem? Akkor megint húzott egy Russell-ös blamát?
  • Hali akkor lehet, hogy nem tudott az idolról, ezért nem adta le a drótot?

I know I’m running the show and nobody really knows it.

Az azért nem semmi, ahogy Sandra kijött az egészből. Megint meg voltam győződve, hogy kiesik, tök feleslegesen arrogáns, minden abba az irányba mutatott, hogy az ellendrukkerei nagyot fognak röhögni azon, ahogy koppan (mondjuk szerintem nem koppan, az egész színjátéknak tűnik, mintha érezné, hogy ez lenne az egyetlen esélye a túlélésre), erre… Megint neki volt igaza. Nem tudom, hogy mit csinál, de azt jól csinálja, nem?

Az egyik oldal eléggé nyertesen jött ki az egészből, de most sem tudom, hogy kinek az érdeme ez. Nem hiszem, hogy Brad-é lenne, inkább JT hibája. Vagy lehet, hogy ő mégiscsak nyerni fog az egésszel?

      

25 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2017. 03. 23. 18:28

34×03 vagy 04 vagy mi ez

Jéééézusom, mi volt ez a tribal? Csak fogtam a fejem 10 percig, hogy mi a f*sz történik :D A 3 valaha volt legjobb között van, az tuti. Na de menjünk sorjában.

1. Reward: Az igen, Culpepper hogy lenyomta hátrányból a dobálós részt, nem semmi volt.
2. Sandra mégis miből gondolja, hogy olyan marha titokban irányít, meg hogy senki nem tudja, hogy ő a vezető? Konkrétan queen-ként utalt magára az első tribalön :D
3. Áhá, szóval ezért kezdődött már 13 percnél az immunity, mert dupla tribal! De ez nem volt elég csavar, még behozták azt is, hogy 1 emberre szavaz a 2 törzs, wow, na ez még inkább lesokkolt :D
4. Immunity:
-callernek lenni sz@r lehet, Bradet jól nem is hallották pl.
-érdekesek voltak a különböző taktikák
-Malcolm mekkorát esett már :D
-elsőre azt hittem a maze-részt is szembekötve kell csinálni, az komoly lett volna
-izgalmas volt a vége, a zöldek behúzták, így minden törzs nyert valamit a rész során
5. Meglepődtem, hogy Tai törzsi használatra gondolta az idolt, de végül is bejött. Most volt először szimpatikus a Mana tribe.

Tehát akkor a tribal:
A 6v5 alapfelállásból nem gondoltam volna, hogy ez kerekedik ki, bár végülis a végén nem flippelt senki, csak az ügyes idolkijátszás borította a dolgokat. Hogy konkrétan felálltak meg odamentek egymáshoz beszélgetni, hát azon csak pislogtam, szerintem még sose volt ilyen, Probst arcát is érdemes volt figyelni. Aubry mondta jól, vmi ilyet hogy “I feel like I showed up at the wrong wedding” :D
Teljes káosz volt, Hali meg nem volt hajlandó elindulni szavazni, mert nem egyezett bele, hát sztem ez is egy Survivor First :D És hogy emellé még egy idolplay is befért…
Meg eleve, Sierra, Brad meg Sandra nevét dobálták összevissza a beszélgetős káoszban, és hogy lett ebből Malcolm? Szerencsétlen srácot sajnálom amúgy, ráadásul 5 emberből kizárólag Debbie tudta helyesen leírni a nevét… (Malcomb is volt valakitől :D)(igen, ezt még a poszt előtt írtam, örülök hogy nem csak nekem tűnt fel)
Szóval muszáj lesz visszanéznem még legalább egyszer ezt a tribalt, az tuti… :D

Risi92 - 2017. 03. 23. 18:42

én is reggel korán keltem, na mondom megnézem meló előtt.. hát még ilyen őrült epizódot :D esküszöm, nincsmég egy ilyen sorozat, mint a survivor ami 34 évad után is így meg tudja rázni az embereket.

szerencsétlen Malcolm, nagyon sajnáltam, bár már kezdtem félni, hogy nyerni fog, az edgic chartokon mindenhol top5-ben volt az első 3 rész alapján. igazából ez a rész szerintem jó tanulópénz volt, soha senki ne bízzon meg JT-ben :D de komolyan, remélem kiszavazzák a fenébe. most kb csak az egoja motiválta, és azt akarta elérni, hogy mindenáron kitegyék Sandrát (még akkor is, ha a saját törzse gyengül utána) aztán szerencsétlen Malcolm látta az egész kárát.

zárásul még JT-re utalva idézném kedvenc játékosomat:
“how did this kid win?” – Parvati.

ThomastheBuzz - 2017. 03. 23. 19:30

Culcupper talán még a tribe elején említette meg Malcolm és Sandra nevét. Sajnálom Malcolmot, J.T-t nem értem akkor miért nem dobta be Sandra nevét ha őt akarta kitenni. Mármint akkor nem arról szólok, hogy kire terveznek szavazni, hanem veletek vagyok szavazzuk ki Sandrat.
Nem tudom megérteni. Úgy érzem túl kevés volt a kb 45 perc erre a részre.
Btw Hali az új kedvenc, nagyon jól játszik eddig.

pity - 2017. 03. 23. 19:37

Szerintem J.T említhette Sandrát, csak megvágták azt a részt, hogy most se tudjuk ki repül. Legalábbis megmaradjon a kétely ki is fog.

@Risi92: Parvatinak az a mondása ott van. Bár ki tudja hogy fog ebből kijönni JT, de nem sok jövőt jósolok neki egyik oldalon se.

saturnaliamiracle - 2017. 03. 23. 20:55

Én is kivételesen munka előtt néztem meg, nem kellett volna :( Malcolm nálam a favorit játékos, challenge-ekben is ott van, de nem agresszív, a social game-je is jó szokott lenni. A legnagyobb hibája, hogy tipikusan olyan játékos, aki nyertes alkat, senki nem szeretné a döntő közelébe vinni, ha jól emlékszem, már az első évadában is golden boyként emlegették.

Nagyon zavaros volt az egész tribal, JT-t nem értem, az látszott, hogy nem szándékosan árulta el Malcolm-ot, de ha azt akarta, hogy Sandra essen ki, akkor rá kellett volna szavaznia, mert elvileg ő nem tudott az idolról.

Halit eddig kedveltem, de most nem tetszett, hogy az egész viselkedése azt sugározta, hogy légyszi, mondjátok meg mit csináljak, kire szavazzak. És hiába szavazott most a törzzsel, ugyanígy őt fogják kirakni a következő alkalommal.

Diapolo - 2017. 03. 23. 22:34

Nehéz bármit mondani ezután a rész után. Talán ott kezdeném, hogy jó a +2 évad, mert még mindig eszméletlen jó.
– ez a tribal az őrültekházára hasonlított. Malcolm (jé, letudtam írni a nevét) simán nyerhetett volna, de ahogy fent is szerepel, ő túl nagy veszély mindenki számára.
– amit nem értettem, hogy ez volt az a pillanat, amikor Sandrát könnyedén ki lehetett volna rakni… miért nem tették meg ezt az apróságot?
– Culpepper mit művelt? ezt még én is megirigyeltem, akármennyire jó vagyok az ilyen feladatokban.
– azt is látom, hogy nem csak engem győzött meg Hali. Egy kicsit szurkolok neki.

Amiens - 2017. 03. 23. 23:09

Malcolm neve hivatalosan Sierra szájából jött ki először, amikor is mindenki arról tanácskozott, hogy JT Sandrát választaná.

Amúgy ez jó csapatmunka volt a részükről, hiszen Sierra mellett Tai hozta az ID-t, Culpepper, pedig – a nagyszerű reward játék mellé – kimondta a végső szót, hogy kire szavazzanak a TC csoportos egyeztetésén, na meg Tajnak is megmondta, hogy kinek adja a ID-t.

Persze, mindez nem valósulhatott volna meg JT öngólja nélkül, amit, habár nem annak szánt, végül is az lett. Malcolm lett ebben a sztoriban a járulékos veszteség.
JT örülhet, hogy Tocantinsben mellette volt Stephen, mert nélküle nem nyerhetett volna. Ha nem magát, akkor másokat ültet a szopórollerre-

Szerintem Culpepper lassan kezdi építeni a renoméját a játékban. Lassan kell rá figyelni, esélyes akár az utolsó 3-ra is, mark my words!

Judit - 2017. 03. 23. 23:40

Nemrég néztem vissza a HvV-t, ahol úgy éreztem JT nagyjából részenként átver valakit a Heroes törzsben aztán mégis kimagyarázza magát és mindenki szövetkezni akar vele. Na itt most nem hittem a szememnek, amikor felállt suttogni valamit Braddel, és utána amikor az ő csapata errefel gyorsan összedugta a fejét már ő is ott volt a kör közepén :D komolyan mintha bármit megcsinálhatna anélkül, hogy tartania kéne a következményektől. Kíváncsi vagyok ezt, hogy fogja kimagyarázni.

Fragohol1C - 2017. 03. 24. 06:09

Sajnálom, hogy Malcolm esett ki és nagyon vártam, hogy vlgre Sandrát hazaküldik, de arra még többet kell várni sajnos. Szerintem minden idők egyik legfurcsább trialja volt ez.

Jah és egy kis poén. Spoileres, szóval óvatosan a klikkeléssel.
https://i.redditmedia.com/SL_Mm8oC_iJCoFl271dP7XT4XnklpJ5TEk6Ia5O_PRg.jpg?w=432&s=34c895dede87709db6039acf5bb06fe8

:D

Risi92 - 2017. 03. 24. 08:36

az a vicces hogy ezt mindig Parvati hangján hallom :D

wellwellwell - 2017. 03. 24. 10:41

winnie, te mit néztél? :)
elhangzott, hogy az idolról csak a négy azonos törzstag tud, hali nem.
j.t. meglepije: 1. ő mondta meg, hogy a többiek sierrára szavaznak, ezzel ő kapta meg az idolt és nem esett ki (ha van idol, ezzel meg tudják menteni, vagyis az távozik, akire ők szavaznak – aki reményei szerint sandra). 2. ők viszont nem sandrát szavazták ki, amiben reménykedett, hanem malcolmot (névleírás tényleg wtf), amivel jó nagy szarba keveredett: a) szövetségese kiesett b) maradt sandra c) rohadtul beégett, a többiek pipák rá és megint margón van a többségi nép között.

sandra arroganciája olyan szinten irritáló már, hogy nagyon remélem, hazaküldik végre!!! (egyelőre nem úgy néz ki :((( )

winnie - 2017. 03. 24. 11:17

ezt mondtam én is, hogy hali nem tudott róla.

Amiens - 2017. 03. 24. 14:13

Hali valóban nem tudott az idolról. Amúgy meg hiába mondta Hali többször is tribal közben Malcolmnak, hogy rá szavaznak, az nem vette komolyan, mivel biztos tervenk hitték számításaikat.

Malcolm Sandrával megbeszélte, hogy csak kettőjükre szavazhatnak, sőt, Aubryvel is több órán át tárgyalták a lehetséges szcenáriókat, de senki sem gondolta, hogY JT ennyire elbaltázza.

Idézet Malcolmtól: “You didn’t see this in the episode, but JT knew something was wrong, two-thirds of the way through this Tribal Council. He’s sitting there saying, “Guys, we need to change the vote. Guys, we need to change the vote.” And that’s why it stretched a lot longer, because he was trying to convince us to do something. But we’re all sitting there and thinking, “Why? Why, JT? We don’t understand.” And he wouldn’t tell us that he told them exactly who we were voting for. He’s telling us to change the vote, but not telling us why. He just sat there with his head in his hands, before the vote even started. He knew something was wrong, and that was a big part of what happened. ”

Sierra úgy került a képbe kiszavazásra, mivel nem merték Bradre tenni voksaikat, attól félve, hogy így JT-t elidegeníthetik maguktól, kockáztatva az esetleges átszavazást részéről, tudván, hogy ők ketten közel voltak/vannak.

szerintem - 2017. 03. 24. 15:00

pontosan annyira vagyok bosszus, mint malcolm, grrrrr.
azt sem tudom, hol kezdjem.
az egesz resz kulonben eleg tre volt, nekem a tribal council sem tetszett, ja, valoban erdekes, ilyen nem volt meg, ugyanakkor pontosan jol megmutatta, hogy annak ellenere, hogy minden lehetoseget atbeszeltek a taborban, mindenki nyitott volt szinte mindenre (kiveve persze sandrat). nem is ertem, honnan veszi, hogy a hatterbol iranyit, amikor meg a tribal councilon is nagyjabol a torzs neveben nyilatkozik.
amikor meghallottam, hogy egyesitett tribal council lesz egyetlen kiszavazassal, azonnal az jutott eszembe, hogy minden ut ki van kovezve a jatekosoknak, hogy tegyek vegre ki sandrat. hogy a viharba nem tortent meg megsem? az agyam eldobom. az o taktikajanak a titka szerintem hogy bar veszelyes, hiszen ketszeres gyoztes, mindig van nala veszelyesebb, mindig rakerul a “majd jovo heten” listara. igy aztan automatikusan egyre eselyesebb, ahogy telik az ido, tennie sem kell semmit. minel tovabb marad benn, annal inkabb megerdemli, hogy mar megint gyoztesnek valasszak. egyszeruen nem hiszem el.
en ugy ertelmeztem, hogy jt sandrat akarta kirakni, tudott tai idoljarol (vagy az talan most nem is erdekes), igy hogy bebiztositsa a sima sandra kiszavazast, cserebe elarulta, hogy ok viszont sierra-ra szavaznak. valamiert culpepperek malcolmra valtottak (hozzateszem, bar en le tudom irni a nevet helyesen, minden alkalommal malcom lesz eloszor, aztan javitok) es valamiert jt siman belement. nyilvan, ez egyeni jatek, hallottuk varnertol. en azt latom kicsit jt-ben, hogy az elso jateka utan megprobalt egy teljesen mas stilust jatszani, aminek nagyon csunya vege lett, es szerintem azt probalja valahogy jol hozni megint. mig az elso alkalommal egy szolid jatekkal sma gyozelmet hozott, tudja jol, hogy egy masodik gyozelemhez ennel tobb kell, big move, amit a tribalon felemlegethet, es azt igy probalja elerni.

tai megint..ha nem lehetne sugni neki, lehet, a csirkenek adta volna az idolt.

annak ellenere, hogy michaelat nem szerettem tulsagosan a sajat evadaban, nagyon rossz latni, hogy nem nagyon rug labdaba, igy aztan musoridot sem kap, pedig van benne potencial. ugyanakkor azt is irtam korabban, hogy nem tartom jo csapatjatekosnak, mivel ez egyelore nem derult ki rola ebben az evadban, konnyen meglehet, hogy megeri a merge-et, akkor viszont final 3 majdnem biztos siman csak a challengekkel.
andreat sem latjuk sokat egyelore.

lehet, hogy rosszul gondolom, hogy kicsit olyan, mintha ebben az evadban mindenki a finalera keszulne rogton. az elmult negy adasban harom nagyon eros fizikumu jatekos esett ki, latszolag senkit nem erdekel, hogy challenge-eket nyerjenek, mindenki joval elorebb gondolkodik. threat after threat (bar igaz, itt papiron minden az, meg ha a valosagban nem is). ha igy megyunk tovabb, tai, sierra, debbie donto lesz.

azon meg elgondolkodtam, hogy vajon egy ilyen evadban, ahol ennyi igazi veteran van, mennyit szamitanak korabbi kapcsolatok. nem baratsagra gondolok igazan, hanem arra, hogy sokan jatszottak mar egyutt. ugy tunik, hogy sokkal jobban osszemosodnak a vonalak, nem a torzsek szamitanak igazan, hanem a kozos mult (legyen barmilyen rossz vagy eppen semmilyen).

huh, meg csak most kezdodott az evad de mar nem tudom, kinek szurkoljak, tony-nak es malcolm-nak is annyi. ozzy es cirie egyelore hatterben, culpepper viszont nagyon szimpi eddig.

winnie - 2017. 03. 24. 15:07

“mindenki nyitott volt szinte mindenre (kiveve persze sandrat).”

:))) ahogy olvastam,m ezen hangosan felröhögtem. de nem? ha bejut így a tízbe, akkor megemelem előtte a kalapom. ha tovább, akkor bármit megérdemel. de most komolyan, érti ezt valaki? még egy random, “kit szavazzunk ki?”-kérdés kapcsán is képes majdnem konfliktust generálni, pedig itt aztán mondhatta volna tényleg azt, hogy “persze, ahogy akarjátok”.

és ugye legutóbb így is játszott, hogy “mindegy, csak ne én legyek”. még mindig nem tudom, hogy ez most valami ravasz taktika, vagy nem játszik, ő ilyen.

Amiens - 2017. 03. 24. 16:37

Sandra már csak ilyen, s ezt Malcolm is megtudja erősíteni:

“When Sandra says something, you have to take it with a grain of salt. She’s like 50 percent B.S. and 50 percent Latin fire. She just runs her mouth like crazy, and it’s hysterical and she’s incredibly endearing. So when she said, “Oh, I ain’t going home, Jeff, how about that?” it’s just Sandra being Sandra. It’s not gameplay or anything like that.”

szerintem - 2017. 03. 24. 17:27

nagyon szeretem a survivort, ugyhogy nem kritikanak szanom, de ugy erzem, a producerek es a veteran jatekosok kb akar egy nagy csalad. nagyon sokszor erzem az editen a “gondoskodast” egyes jatekosokkal kapcsolatban. most egyaltalan nem arra gondolok, hogy belenyulnak a jatek kimenetelebe, hanem hogy sandra iden mintha kapott volna egy ilyen editet, hogy ezt kell hoznia es akkor az jo lesz. egy percre nem pihen le :)
ha nem lesz tobb csavar, akkor azert most bajban lehet, mert ha megint ok mennek tribalre (amire nagy esely van), most mar fel kell, hogy meruljon a neve. how ’bout that?

egyebkent a jt vote-ot beneztem, mikor kisse lehiggadtam, ujraneztem, o vegulis sierra-ra szavazott. igy viszont szinte teljesen az o hibaja, hogy malcolm ment haza, mert ha a masik torzs nem teljesen biztos, hogy a szavazat sierra-ra megy, tuti, hogy tai culpepperre jatssza ki az idolt. mekkora fricska mar a “game changers” evadnak kulonben, hogy tai talal egy idolt es azzal sierrat menti meg. epp megnyugodtam mar, de most sirok megint, ha ragondolok :)

pity - 2017. 03. 25. 20:26

@szerintem: “tai megint..ha nem lehetne sugni neki, lehet, a csirkenek adta volna az idolt.”

Ezen hangosan felröhögtem.
De egyébként úgy érzem Tai nem lesz elhanyagolható tényező most sem.

Valahogy úgy érzem Ozzie napjai is meg vannak számlálva.

wellwellwell - 2017. 03. 28. 16:01

sandrában pont az a “zseniális”, hogy az a taktikája, amilyen. senki és semmi más nem érdekli, csak saját maga. ez a kecskék tervezett kinyírásánál (zéró lelkiismeret) végérvényesen kiderült.
ez a szociopata hozzáállás azért szerencsés, mert semmiféle kötődés senki irányába nem hátráltatja a játékát, tehát kvázi mindig “józanul” tud gondolkodni.
remélem, azért hamar megunják. :D

Thomas - 2017. 03. 28. 22:05

Durva nagy káosz volt, most tényleg repülhetett volna már Sandra! Annyira reménykedtem benne, hogy elsőnek vagy másodiknak megy, erre már 4 kört is túlélt (jó, persze nem mindig volt tribalon), azért kezdek aggódni, hogy mi lesz, ha továbbra is mindig megússza. Azért látom, hogy Malcolm miért volt logikus döntés, egyrészt vele tudták a legjobban meggyengíteni a másik törzset, ő a legjobb emberük kb. mindenben, meg ha mégis átveri őket JT, akkor ne jó emberre játsszák ki az idoljukat. Persze, ha átverte volna őket JT, akkor mindenképpen ők győznek, miután ők elhitték Sierrát. Nem tudom, túl nagy volt a káosz. Mindenesetre Hali láthatóan Sandrával volt, azért is nem akarta elkezdeni, mert nem tetszett neki, hogy Sierrára szavaznak, és szerintem Sandra mondhatta neki, hogy ő szavazzon a másik törzzsel, annyira biztos volt a dolgában.

No mindegy, azért jó így is, hogy Malcolm ment, csöppen sem fog hiányozni, de már annyira szeretném Sandrát látni kiesni!:)

Thomas - 2017. 03. 28. 22:09

De amúgy szerintetek ha Sandra kiesne, még reménytelenebbé válna Hali helyzete? Mert nagyon szeretném látni, ahogy koppan, de Hali vele sokáig eljuthatna, és ha a végén kiejti, még nyerhet is akár. Na ilyen az, amikor már magam sem tudom, kinek a kiesésének szurkoljak, nem lehet csak simán a legellenszenvesebbeknek, hanem a nagyobb képet is figyelni kell:)

pity - 2017. 03. 29. 12:47

Ha Hali kihúzza a merge-ig, akkor komoly tényezővé válhat. Pont az ő szavazatára lesz szükség sokszor, immunityban nem tényező, nem egy nagy lángész (legalábbis eddig úgy tűnik). Simán final 3-ban látom most.

Gumbo - 2017. 03. 29. 14:00

Én nem írnám le Hali-t. Az előző évadjában is elég jól látta a dolgokat, csak szar helyzetbe került. Nem véletlenül lett visszahívva.

Thomas - 2017. 03. 30. 01:52

Hali ügyvéd, ő mondta, hogy okos:) Most hogy ez a vágásból nem jön le, az egy dolog, én hiszek neki. Nagyon megszívta ezzel a törzsfelosztással, még 2 hétig gondolom maradnak a dolgok, ha az egyiket elvesztik, nem tudom, mit lehet ott csinálni. De ha kihúzná, amíg a 3 törzsből 2 lenne, ennél csak jobb helyzetbe kerülhetne:)

Thomas - 2017. 03. 30. 02:26

Most olvastam egy hosszú interjút Halival, érdekes dolgokat mond, pl. nagyon ki akarta dobni Sandrát előzetesen, ahhoz képest most első számú szövetségese lehet. Veszélyes terep. És nem látta az előző 3 évadot, mert nincs TV-je, és nem tud sreamelni, jól nézünk ki! Azt hittem az a minimum, mielőtt valaki egy all-star évadra megy, hogy kielemzi a többiek játékát.

https://parade.com/552328/joshwigler/survivor-game-changers-hali-ford/

Aztán meg a többiek beszélnek róla, egy csomóan nem tudnak róla semmit, szóval nem lesz hátrányban:) Sandra anyáskodni akar felett, és elvinni a végéig, vagy mi, na, ezért mondom, hogy hiába nem bírom, Halinak az nem lenne jó, ha kiesne. Ciera gonosz, de Jeff nagyon bízik benne, a végén meg nagyon röhögtem:)

Jeff Probst (Executive Producer and Host): I hope she comes into the game and immediately lays out a strategy. I don’t know if it’s going to work. But if you asked me to pick only five people to put my money on, she would be one of my five.

Josh Wigler (Survivor press, Parade): Really?

Jeff Probst (Executive Producer and Host): If someone asked me who I wanted to be the Bonnie to my Clyde, I’m picking Hali. All day. We will rob banks together, and we will die in a bloody shootout.

Jól mondod, Jeff! :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz