login |

Hírpéntek – The Knick-kasza!

2017. 03. 24. 09:05 - Írta: winnie

24 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Állatok 2. évad + Holnapi magyar premier: Kalandra fel!: Finn eredete
 • Premier: Three Wives, One Husband S1 + Finálé: Baskets S2 (vendégblogger?)
 • Teljes évados premier: Ingobernable S1 (Netflix), Grace and Frankie S3 (Netflix – vendégblogger?)
 • Magyar premier – Cartoon Network: 03.29 Kalandra fel! (Adventure Time) 8. évad
 • Magyar premier – FilmBox Premium: 04.02 Harlan Coben bemutatja: Az ötödik (The Five) 1. évad
 • Pilotszerep: Bret Harrison – Real Life (CBS)
 • Az írószakszervezet (WGA) jelenlegi kollektív szerződése 05.01-jén jár le, de a 03.13-án kezdődött tárgyalások, amiknek vasárnap kellene véget érniük, jó eséllyel el fognak húzódni, így az időpont kitolását kérték, valamint ha továbbra is patthelyzet lesz, akkor a tagoktól sztrájkengedélyt fognak kérni. Amit, ha megkapnak, még nem fog írósztrájkot jelenteni, csak egy újabb fegyvert a kezükben. (És persze fel fogja gyorsítani némely szkript készítését, hogy meglegyenek minél többel májusra.)
 • A The Walking Dead 7. évados fináléja nettó 60 perces lesz.
 • Rövidre vágja a FOX a Lucifer 2. évadját, csak 18 részes lesz, de nem kell aggódni, hiszen a döntés oka az, hogy egyébként a sorozat belelógna a nyárba, így viszont 05.29-én finálézhat. (Csodálkoztunk is, hogy csak májusban hozzák vissza.) A lényeg, hogy a 22 leforgatott részből 4 epizódot áttolnak a 3. évadra. Ezek önálló, nem átívelős részek lesznek, amiket direkt így terveztek, hiszen eleve 18 részes volt a berendelésük, a +4-et csak hozzácsapták. (Az egyik flashback-rész lesz és Lucifer megérkezéséről szól majd.) Ez persze azt is jelenti, hogy a 3. évad 26 részes is lehet.
 • Csak az ördögöt kellett a falra festeni tegnap: a Cinemax elkaszálta a The Knick-et. A csatorna úgy döntött, hogy inkább az akciózós vonalat fogja erőltetni, amit ugyebár jelez a Strike Back felélesztése is. Ez pedig sem az Outcast, sem a Quarry számára nem jelent sok jót – mindkét sorozat nézettsége pocsék volt, előbbinek az volt a szerencséje, hogy a premier előtt megkapta a 2. szezonját.
 • Talulah Riley (Angela) állandó szereplővé lett előléptetve a Westworld 2. évadjára – tippre, sokan nem tudják, hogy ki ő.
 • A History Channel 6 részes minisorozatot tervez készíteni Max Brooks regénye, a Harlem Hellfighters alapján – a készítők Jeremy Passmore és Andre Fabrizio lennének, az executive producerek között pedig ott van Will Smith és Jada Pinkett Smith is. A valós eseményeken alapuló történet egy, az I. világháborúban Európában harcoló afro-amerikai egységről szólna, mely minden másik amerikai alakulatnál többet harcolt, miközben egy tagjukat sem kapták el, s persze kitüntetések hegyekben részesültek. Más kérdés, hogy a háború közben, és hősként való hazatérésük után is komoly diszkriminációban volt részük. A csavar, hogy miután francia parancsnokság alá kerültek, először tapasztalhatták meg, hogy milyen a faji egyenlőség, nem is meglepő, hogy francia kitüntetéseket is kaptak, miután felszabadították az országot, vagyis segédkeztek benne.
 • A 12 Monkeys 3. évad premierje 05.19-én lesz a Syfy-on, ekkor 4 rész fog lemenni, a rá következő két napon pedig 3-3 rész.
 • Ismét benne lesz a Game of Thrones-ban a Mastodon együttes.
 • Alfred Gough és Miles Millar, az Into The Badlands készítői beszélnek a 2. évados kezdésről. Itt is és itt is. Meg itt is.
 • A legutóbbi Big Little Lies-részről beszél Robin Weigert (Dr. Reisman) és Laura Dern (Renata).
 • Interjú: Lawson Deming (a The Good Fight főcímének készítője), Sue Jacobs (a Big Little Lies zenei producere), William DanielsRon Perlman (a régi Beauty and The Beast főszereplője) + George R. R. Martin (a régi Beauty and The Beast egyik írója),
 • Állandó szerep: Kate Bosworth, Sarah Wayne Callies, Jason Ritter, Jeremy Sisto, Noel Fisher, Michael Kelly, E.J. Bonilla, Jon Beavers, Patrick Schwarzenegger – The Long Road Home (NatGeo),
 • Vendégszerep: Al Sapienza – Tom Clancy’s Jack Ryan (visszatérő), Steve Guttenberg – Ballers (visszatérő), Louis Herthum – Chicago PD, Brianna Brown – Dynasty-pilot, Jason Dohring – The Originals (megint),
 • A Gaumont megvásárolta Neal Shusterman The Star Shards Chronicles című regénytrilógiájának tévés jogait és animációs sorozatot tervez belőle készíteni. Készítő: Julian Stone. A sztori hőse hat átlagos gyerek, akik abban a pillanatban fogantak, amikor egy fényévekre lévő csillag felrobban, aminek köszönhetően különleges képességekkel vérteződnek fel, melyeket a világ megmentésére használnak fel, valamint a rájuk támadó rejtélyes forrás legyőzésére.
 • A Gaumont egyébként más animációs sorozatokat is tervez. Az egyik a Do, Re & Mi, ami Kristin Bell közreműködésével készül (52*11 perces zenés lenne, amiben Bell és mások mellett Jackie Tohn is énekel, készítő: Tohn és Michael Scharf), egy másik egy 80-as évekbeli lány brand, a Herself The Elf alapján, míg egy harmadikat Belle et Sebastien (nálunk: Belle és Sébastien) című filmből.
 • A National Geographic Channel, vagyis a NatGeo berendelte a StarTalk with Neil deGrasse Tyson 4. évadját. A 20 részes szezon ősszel kezd.
 • A Fuse egyik új sorozata idén a Hollywood Puppet Sh!t Show lesz, ami 07.11-én kezd, 6 részes lesz és benne celebek fognak saját sztorikat mesélni, amiket életnagyságú marionett bábukkal rekreálnak. Mesélők: Joe Jonas, Gina Rodriquez, Amanda Cerney
 • A RuPaul’s Drag Race új szezonjában vendég zsűritag lesz: Lisa Kudrow, Kesha, Tori Spelling, Jennie Garth, Naya Rivera és Andy MacDowell.

24 hozzászólás Ne habozz!

Ghostika - 2017. 03. 24. 09:43

Wow, van valami kulonleges oka hogy igy letoljak a 12 Monkeys 3. evadat? Meg van egy 4.re berendeles es egyben kasza igaz?

winnie - 2017. 03. 24. 09:58

igen.

szerintem csak kipróbálják ezt a modellt, hátha jobban megéri nekik.

ALDO - 2017. 03. 24. 10:03

“Ez persze azt is jelenti, hogy a 3. évad 26 részes is lehet.”

Ilyenkor nem úgy csinálják, hogy akkor csak 18 részt kell leforgatni jövőre? És annyival is kevesebb meló van. Simán hozzácsapják a 4 részt a tervezett 22-höz?

winnie - 2017. 03. 24. 10:12

aldo: megkapták a berendelést, szerződés, miegymás. ez vagy 18-ról szól (mint tavaly), vagy 22-ről, és ennek megfelelően lesz 22 vagy 26 részes. hacsak nem változtatnak valamit.

mert ugye alapból a rendelés visszamondása büntetéssel ér fel, bevételmegvonás, és itt nincs szó erről, hiszen a legnézettebb hétfői sorozat.

Brynden Rivers - 2017. 03. 24. 10:13

The Knick-ért nagy kár :(

Jól értem hogy nem rendeltek be utolsó évadot, hanem lezáratlanul lett vége a sorozatnak?

winnie - 2017. 03. 24. 10:16

Brynden Rivers: végülis le lett zárva, alapból 2 évados sztorival terveztek, hogy utána majd kiderül, mi lesz, és nem hagyták cserbe a nézőt. a lezárás persze nem jelenti azt, hogy ne lett volna cliff vagy cliffszerűség, mindenképpen érdekelte volna az embert a folytatás.

egyébként, ha lett volna 3. évad, akkor az nem utolsónak lett volna tervezve. ugye volt olyasmiről is szó, hogy 3*2 évadban 3 időszakot mutatnak be, nem tudom, ez a végén mennyire volt asztalon.

clegane - 2017. 03. 24. 10:18

nekem elég kereknek tűnt a Knick így is, persze szívesen néztem volna még, de így is klafa.

Sorozatgyilkos - 2017. 03. 24. 10:26

Sajnálom a Knicket, olyan sorozat volt, amiről évek után is beszélni fogunk, akár a rendezés, akár a főszereplő, akár a modern zene miatt. Félig-meddig megtörtént esetről is van szó benne, de tény, hogy amilyen drága volt, olyannyira kevesen nézték. Szép, kerek lezárása volt, aki nem látta, az azonnal próbálja ki! :)

Sorozatgyilkos - 2017. 03. 24. 10:28

Talulah Riley – Yee, megvan 2018 eyecandy győztese! :)

winnie - 2017. 03. 24. 10:28

volt egyébként fináléírásunk, de akinek lenne kedve írni egy sorozatajánló szerűséget, annak szívesen helyt adunk, mert ez is azon nagyon erős és kedvelt sorozatok közé tartozik, amit valamiért nem nagyon fedeztek fel itthon, de odakint sem.

Sorozatgyilkos - 2017. 03. 24. 10:34

Ja, és annyira szépen és érthetően beszélnek benne a színészek, hogy csak eredeti nyelven élvezhető.

Na meg a zene: https://www.amazon.com/Knick-Original-Soundtrack-Cliff-Martinez/dp/B00MAW445S

Ubul - 2017. 03. 24. 10:42

imádtam a The Knicket, és vártam hogy hátha még is berendelnek egy 3. évadot belőle, mert olvastam itt, hogy alapból 2 évadosra lett tervezve, de hát na, a vége nem volt teljesen egyértelmű. Kár érte, de örülök is, mert nem lett nyújtva mint a rétestészta, de Clive Owen-t néztem volna még tovább

Szaladam - 2017. 03. 24. 10:59

A Knicket még nem néztem meg, de a Quarryért nagy kár lenne viszont.:(

Sorozatgyilkos - 2017. 03. 24. 12:01

Szerintem teljesen egyértelmű a vége :)

Lemoni - 2017. 03. 24. 12:36

Fene a jó dó’gát a Cinemaxnak, hogy kiváló minőségű sorozatát csak úgy kiszórja, jó, persze, értem én, mit akarnak, de akkor is. Nagyon szerettem a The Knick-et, ráadásul a hasonló Mercy Street-et is elkaszálta a csatornája :(

Silver-sama - 2017. 03. 24. 18:38

Winnie, küldtem be írást Arrow-ról (végre). Csak aztán vettem észre, hogy 17 helyett 18.részt írtam :D. De biztosan észrevettétek volna úgyis, csak szóltam.

Caeiro - 2017. 03. 24. 21:41

Össze-vissza bénáznak a Fox-nál Luciferrel. De most komolyan, amikor berendelték egész évadosra, majd később átrakták májusra, akkor nem volt kéznél egy naptár sem? A vége az lesz, hogy a jónép megunja az összevisszaságot és mondjuk elkezdi nézni a Twin Peaks-et. Ott érdekes senkit se érdekel, hogy kitör a nyár! :)
Nem inkább arról van szó, hogy írókámék kezdenek kifogyni az ötletekből? Vagy, hogy a Maze-t alakító csaj elmegy szülni?

winnie - 2017. 03. 25. 10:45

caeiro: reszek mar regen keszen vannak, szoval. a fox inkabb mast ad akkor nyaron, jobban jarnak, ha nem lognak ki az evad vegebol az uborkaszezonba. de persze ezt tudtak elore…

kiskiraly - 2017. 03. 25. 14:31

Carpool Karaoke a Red Nose Day-ben Cordennel a BBC-n
https://www.youtube.com/watch?v=jE_kWu9z_Zw

kiskiraly - 2017. 03. 25. 14:40
naughtyl - 2017. 03. 25. 17:49

oké csak én vagyok ilyen béna, hogy nem raktam össze, hogy James Paxton konkrétan Bill Paxton fia. a szőkített srác az Eyewitnessből.

Edg - 2017. 03. 25. 19:46

Kicsit sajnálom a knicket, de jó vége lett a 2. évadnak, teljesnek érzem a sztorit.

polka.dots - 2017. 03. 27. 21:04

De kár a The Knick-ért… :(

cucumber87 - 2017. 05. 29. 16:05

Én meg rá kerestem h mikor kezdődik már a KNICK és ezt látom :( Ez most fáj! Bárcsak a netflix rárepülne

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz