login |

Emlékeztető: A konyhafőnök VIP 1. évad

2017. 03. 27. 17:45 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, reality,

Ma. 18:55. RTL Klub. A konyhafőnök VIP – 1×01

Na, vajon átlagemberekkel érdekesebb a főzőcske, vagy ismert arcokkal? Furán ambivalens érzéseim vannak, mert bár ez is egy olyan valóságshow-típus, ami ismert emberekkel engem sosem érdekelne, de a tovább mögötti 2 perces előzetes alapján jobb a dinamika a szereplők között, nincsenek annyira sótlan figurák. (Az mondjuk pozitívum, hogy van tétje, tehát a 10M forint megnyerhető, nem jótékonyságra lövik el. (Mármint tök jó, ha valaki jótékonykodik, meg minden, de akkor mindegy, mi a vége.))

Egyébkéne ez már A konyhafőnök című főzős reality második spinoffja, most hírességek fognak kajákat csinálni. Szereplők: Angyal András, Csollány Szilveszter, Czutor Zoli, Danics Dóra, Dombóvári Vanda, Epres Panni, Faragó András, Gáspár Bea, Gorbunov Dmitrij, Hajdú Steve, Horváth Éva, Keleti Andrea, Kocsis Korinna, Koholák Alexandra, Kovács Katalin, Laky Zsuzsi, Nagy Ervin, Peller Anna, Sári Évi, Sváby Andás, Szabó Győző, Tarján Zsófi, Tóth Szabi, Törőcsik Dani, Winkler Róbert és Zsidró Tamás.

4 hozzászólás Ne habozz!

BulvÁron - 2017. 03. 27. 19:53

Az tetszik hogy mernek dumálni, reagálni a celebek. Nyilván ez a dolguk hogy produkálják magukat, de egyelőre szórakoztatóbb mint bármelyik civiles kezdés.

Flanker - 2017. 03. 27. 20:57

Nocsak Winkler-t nem is tudtam, valahogy elsiklottam felette, talán mert maga a műsor nem érdekel

CyClotroniC - 2017. 03. 28. 00:09

Én rosszabbra számítottam, de ennek ellenére is sokkal jobb ennél a műfajnál a civiles vonal.

sepuku - 2017. 03. 28. 11:48

A civiles tényleg jobb, de ez számomra szinte az egyetlen nézhető műsor a TV-ben.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz