login |

Finálé előtt: Grimm

2017. 03. 30. 17:33 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: video,

A Grimm nem egyszerűen évadzáróval, hanem sorozatzáróval jelentkezik, 6 szezon után leköszön a természetfölötti krimi, amely alapjába véve annak köszönheti létezését és ezt a szép kort, hogy a premierje után nem sokkal az NBC péntekre pakolta, ahol közepesen gyenge számokkal kimondottan jól teljesített.

A tovább mögött megnézhető a zárás hosszú előzetese és egy rövid videó, amiben a stáb búcsúzik a rajongóktól – nagyon, nagyon bízok benne, hogy kapunk tőletek finálékritikát, hogy ki lehessen beszélni a történteket, de ha mégsem, akkor itt ez a poszt, illetve a kibeszélő, ahova mindenki leírhatja, hogy mit gondol a készítők által az utolsó szezonra választott irányról.

14 hozzászólás Ne habozz!

majsz - 2017. 03. 30. 19:25

Cöh repül az idő. Emlékszem ez is az egyik igen várós sorozatok között volt anno részemről, de végül valahol a 2. évad vége felé kiszálltam. Egy összefoglaló kritika mindenképp jöhet, hátha meggyőz hogy valamikor még befejezzem.

mSO - 2017. 03. 30. 20:17

Nem csak félévad záró – vagy ez tényleg csak 13 részes? Csak mert a wiki szerint 22 részes, aztán lesz egy rövid 6. évad 13 résszel…
https://en.wikipedia.org/wiki/Grimm_(TV_series)

Tamass - 2017. 03. 30. 20:21

mSO, ez mar az a 13 reszes evad utolso resze…

mSO - 2017. 03. 30. 20:29

Ja… tényleg… el voltam tévedve egy évaddal :D

Ambriel - 2017. 03. 31. 07:44

Már meg is vettem a búcsú islert, mert eleinte minden rész mellé az volt a nasi, de aztán a szem kinyalós rész után elment a kedvem attól, hogy Grimm közbe egyek.

Egyébként kár, hogy nem csinálnak egy másik sorozatot, amiben a felnőtt Diana és Kelly lehetne a két főszereplő. Én legalábbis sok lehetőséget láttok a két karakterben.

Sircsi - 2017. 03. 31. 10:17

Én sajnálom, egyik kedvenc volt. Egy időben kezdett a Once upon a time-mal, de azt elkaszáltam a harmadik évadnál.

Narxis - 2017. 03. 31. 13:55

Nagy kedvencem de óriási ziccereket hagytak ki szerintem a sztoriban, főleg a zombie Nick után. Mintha félbehagyott ötletek lettek volna, nem tudom, hogy íróváltás, showrunner váltás vagy mi történt esetleg pénzügyi okai voltak de sokkal több lehetett volna ez a sorozat. Úgy érzem sokkal komolyabb és véresebb volt az eleje amit aztán Julia-n keresztül hoztak vissza egy darabig. Persze most megint jól bekeményítettek a végére de ezt vagy közel ezt a szintet kellett volna tartani korábbi évadokban is.

Sawyer - 2017. 03. 31. 16:28

Érdemlegeset nem tudok hozzászólni, kétszer álltam neki, a 2. résznél soha nem jutottam tovább, rettentően gagyi, elkapkodott, túl pörgős.
Ha jól emlékszem, ennek a pilotjában szólt az elején a Sweet Dreams a csaj fülesében, a csajt megölték/eltűnt (?), órákkal később ráakadtak a lejátszóra, még mindig ugyanaz a szám szólt…
De mondom, ez a legkisebb gond, az öreganyja már gáz volt, az utcai harc, a szörnyek effektje, és ha tippelnem kellett volna, a továbbiakban egy sima nyomozós sablonná válik. Vagyis vált, már évek óta. A hangulat jó volt, minden más szar.

Ambriel - 2017. 04. 01. 08:40

@Sawyer A zenébe muszáj belekötnöm, mert én végtelen ismétlésre állítottam azt a számot a pilot után, annyira tetszett, de más dalokkal is előfordul, hogy csak azt hallgatom újra és újra.

Sawyer - 2017. 04. 01. 16:15

Ambriel

Igen, ez lenne a legésszerűbb magyarázat, de szerintem szimplán csak figyelmetlenség. Akkor már inkább tört volna szét.

Sztella - 2017. 04. 01. 21:52

Személyszerint nagyon szerettem ezt a sorozatot és sajnálom hogy igy befejezték, voltak gagyibb részek ez tény de szerintem jó kis fantasy sztori volt ez. Az uccsó részben gyanús volt a sok halál biztosra vettem hogy valahogy mindenki feltámad :D na meg a főgonosz legyőzése … túúúl egyszerű lett a végére :)De am hiányozni fog

Boki40 - 2017. 04. 04. 01:08

Nekem nagy kedvencem ez a sorozat, ez volt az első aminek nekiálltam úgy hogy minden héten egyszerre néztem is a friss részeket. Nagyon fog hiányozni :/

tajpan - 2017. 04. 12. 17:10

Sawyer!

“rettentően gagyi, elkapkodott, túl pörgős.” mindezt a 2 rész után. ..:) Hitelesebb lett volna , ha végignézed és úgy ítélkezel. Sajnálhatod, mert egy remek kis sorozat volt, mindig hozta a hangulatot. Lehet, hogy nem szuper, de szerethető karakterek és jó történet. Aminek külön örülök, hogy tisztességesen lezárták. Sok sorozat tanulhatna tőlük, hogy mikor kell emelt fővel abbahagyni!

Dark Archon - 2017. 05. 10. 08:44

Az elején tényleg gagyi volt, s engem rettentően idegesített Juliette. Szabályosan örültem, amikor kinyírták végre. Meg még volt pár hülyeség, ami sablonosan lett megírva (karakterek sorozatos 180-as fordulatai), de valahogy mégis nézhető volt. A vége túl egyszerű volt és kiszámítható, de legalább tényleg lezárták.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz