login |

Survivor – 34×05: Filling space

2017. 03. 30. 20:02 - Írta: winnie

25 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

I wanted to kill him.

Hát, ez valami zseniális rész volt. Egymás után két ilyen epizódot akkor sem lehetne kitalálni, ha próbálkozna az ember. De komolyan.

A tovább mögött folytatom spoilerekkel.

JT esett ki. Megtörtént a nemes bosszú, bár nem tudom, hogy a bosszú tényén kívül volt-e benne más logika.

Oké, akkor beszéljünk az epizód egyik sztárjáról, Sandra-ról. Már sokszor írtam, hogy mennyire szórakoztat, és csak azért szurkolok neki, hogy nyerjen, mert nagyon durva lenne a triplázás. Most mondanom sem kell, hogy mennyire vitte a hátán a részt, és még az is megfordult a fejemben, hogy az őt utálókat sem irritálta annyira. Sőt, szórakoztatta. Ezt majd megmondjátok, de az kizárt, hogy ne nézték volna elismeréssel őt eddig.

Most komolyan. Sandra mondhatni egyszemélyben kitett eddig két korábbi győztest (JT, Tony), miközben mindenki rá utazott. Nyilván teljesen esélytelen arra, hogy maradjon, de ami most ebben a részben összejött neki, az megér egy kalapemelést, nem? Úgy sikerült kiszavaznia JT-t, hogy szegénynek annak ellenére sem fordult meg a fejében, hogy kieshet (és így nem használt idolt), hogy ő volt az egyetlen másik törzsből érkező.

Szépen távoznak a fizikai threat-ek, JT, Tony, Malcolm, Caleb – ennyire hamar elég ritka, Ozzy-nak nagyon kell majd tepernie, hogy megmaradjon, de ő teper is: nemcsak ellátja a törzsét, hanem hajt, mint az állat a chellenge-eken, hogy ne kerüljenek kiesés közelébe. És, ha a törzse összetart, akkor elég sokáig eljuthat.

Az epizód másik fénypontja (vagy mélypontja) Debbie volt, akiről kiderült, hogy mégiscsak kattant? Ha valóban az történt, amit láttunk, akkor totális leépülést mutatott be delíriumában, sosem hittem volna, hogy Brad-et fogom sajnálni, egyszerűen nem is értettem, hogy képes ennyi totális önellentmondást produkálni – komolyan, a challenge-es sztori volt még a legkisebb. Debbie miatt egyébként teljesen valószínűtlen volt, hogy mégis megúszta a tribal-t a Mana.

Ezen kívül Michaela kapott még némi szerepet duzzogásra, majd a tribal közben totális önmegtartóztatást és kávézást mutatott be (Sandra komolyan be is ismerte, hogy ő ette meg a cukrot?), valamint Sarah kezdett el szervezkedni és hozta az epizód egyik legjobb idézetét. Szegény túl jó törzsben van, így esélye sincs sokat szerepelni. De majd a merge után.

The set four that’s stupid, that’s boring, I don’t like it. Let’s grow up.

Igen, a kiszavazás kétesélyes volt, közel sem annyira csavaros, sejthető, de a részeket nem mindig az utolsó 10 perc teszi jóvá. Ezúttal ez történt, a két táborban történt dolgok egyszerre szórakoztattak és döbbentettek meg, iszonyatosan élveztem az egészet.

       

25 hozzászólás Ne habozz!

pity - 2017. 03. 30. 20:49

Nagyon nem értettem J.T-t. De most úgy vagyok vele, hogy nem kár érte.

ThomastheBuzz - 2017. 03. 30. 21:24

Igazat adok, iszonyat irritál Sandra (nem szórakoztat egyáltalán) de iszonyosan dörzsölt. Ráadásul hasnlót ha jól emlékszem korábban is művelt a hetedik évadban.
Debbiet nem is értem, reméltem kiszavazzák, de ebben az évadban semmi sem ennyire egyértelmű. Nem nagyon értem Debbie mit keres egy “all-star” évadban, game changer végképp nem, gyengén játszott korábban is, remélem kb 2 héten belül kiesik.
Viszont a rész legnagyobb kérdőjele és a mindenkor survivor-é: Ha tudod hogy szavazáskor kaphatsz 2 szavazatot, vagy akárcsak tisztában vagy vele, hogy a neved felmerült szavazás előtt, miért nem használod azt az idolt. Ez nagyon fel tud cseszni, persze voltak korábban olyan blindsideok amikor nem számított rá a kiszavazott és ezért nem használta, de ami jelen esetben is előfordult JT esetében is, ha tudod, hogy szavaznak rád, ha számítasz arra, hogy szavaznak rád, nem tudom megérteni, miért nem használja az idolt.

Petykó - 2017. 03. 30. 21:36

Én szerettem JT-t, szurkoltam neki… annak ellenére, hogy kimondottan pocsék játékot játszott most. Teljesen amatőr hibákat követett el. Pár röpke gondolat:
1, Most komolyan idol nélkül képes volt elmenni a tribal-re? Egyedül volt újfiú a másik törzsben és eszébe se jutott, hogy őt fogják kiszavazni?
2, A flashback csak nekem tűnt furcsának? Eddig egy részben se volt visszaemlékezés.
3, Bradről eddig azt kell mondanom, hogy az évad pozitiv meglepetése. Amekkora tapló volt az előző évadában – most annyira megfontoltan, higgadtan viselkedik.
4, Michaela higgadt kávézásán beszartam:D
5, Sandrat nem szeretem, de annak ellenére elismerem, hogy valamit nagyon jól csinál. Bár jelen állás szerint csak beáldozta a két másik nyertest, hogy ő maradhasson. De igaz ami igaz, iszonyú jó social gamet játszik.
6, Debbiet utáltam az előző évadjában, soha nem láttam egy csöpp fantáziát se a karakterében. Most bizonyította h. végig igazam volt.
7. Kár hogy a nagy nevek sorban esnek ki… Már látom előre a szuper izgalmas “megnémult” Hali, “nemtudommitkeresitt” Sierra és”lófejű” Sarah döntőt.
8, Tai nagyon jól játszik a lapjaival. Újabb idol, rengeteg nagy és jó húzás. A buzi kinai kis kertész valamit azért csak tud:)
9, Hajrá Ozzy. Tőle kevesen érdemelnék meg jobban az 1 millió dollárt. Először 1 szavazattal veszített Yul ellen, a második alkalommal hazaküldték egy idollal a szövetségesei, harmadik alkalommal meg annyira rástresszelt a puzzle-ra, hogy az miatt esett ki.

FrankLuck - 2017. 03. 30. 22:21

Ó, ez jó volt. Én csípem Sandrát (csak hogy azért ilyen vélemény is legyen), tökjól játszik, sokkal többre értékelem, mint Ozzyt, aki challenge beast, de soha nem tudna olyan jól játszani, mint Sandra, totál sz*póágról olyat fordítani, hogy aztán ő diktáljon – nálam ez a jó játék.
JT: “annak ellenére, hogy kimondottan pocsék játékot játszott most” MOST? Heroes vs. Villains megvolt? Még mindig fuldoklok a röhögéstől, amikor véletlenül belebotlok abba a jelenetbe, amikor Parvati és Russell JT levelét olvasta… xoxo JT. Azt mondjuk megértem, hogy nem játszotta ki az idolt, simán hihető, hogy annyira hangosan temették Michaelát, hogy egyáltalán nem érezte veszélyben magát.
Hali és Sierra – azért nem írnám még le őket. Kelley Wentworth volt nálam ilyen, hogy ezt meg minek hívták vissza, aztán olyan játékot tolt másodikra, hogy letettem a hajam. Még bármi lehet belőlük.
Jah, nálam a rész idézete Jeffé, akit nem tartottam eddig túl sokra, de a kellemesen Sandrás hozzáállása igazán bejön: “Tonight I am in a perfect spot because I can choose to vote with Sandra and Michaela and vote out JT OR I can go with JT and Aubry and vote out Michaela – and I’d like to go both ways at the same time, please!” :D

winnie - 2017. 03. 30. 22:27

de basszus, sandra kapcsán az is annyira jellemző volt, hogy lazán, jeff szeme láttára cukrozott. ha fel is merült benne, nem érdekelte, hogy akár be is árulhatja őt. az egész cukorügy annyira felesleges volt, vagy annak tűnt, és mégis lehet, hogy simán szerepe van abban, hogy ez lett a végkimenetel.

FrankLuck - 2017. 03. 30. 22:51

Kimagyarázhatnánk, hogy ez Sandra ördögi terve volt, mert kb. ezt volt JT-nél az utolsó csepp a pohárban, ott kezdődött el igazán a Michaela-ellenes hadjárat, aminek a következménye, hogy JT nem játszotta ki az idolt. Az igazság, hogy nagy valószínűséggel Sandra egyetlen célja az volt, hogy felbaxxa JTt, meg röhögjön egy jót. Nem túl bonyolult lélek, na. Jeff jó kérdés, de lehet van annyira szoros a kapcsolatuk, hogy föl se merült Sandrában, hogy idő előtt árulkodna.

lzl - 2017. 03. 31. 08:38

Hűha, eddig zseniális ez az évad. Nagyon tetszett a rész, szerintem Sandra tudatosan altatta be JT-t Michela-val kapcsolatban, és ebben nagy szerepe volt a “cukor-gate”-nek.

Azért izgultam a végén, nehogy Michela essen ki. Nagyon nem tetszett eddig, hogy JT-vel szemben nagyon háttérbe volt szorulva a challange-ek során, és ez Michela-t is frusztrálta mivel ő egy olyan személyiség, aki nem bírja visszafogni magát, és oda akarja tenni magát 100%-osan.

Aubry jelenleg sajnos szintén háttérbe van szorítva Sandra mellett, de valószínűleg tudatosan nem akar sok vizet zavarni a merge-ig, mert ő is jó az egyéni védettségi játékokon.

Troyzan Sarah párosnak örülök, hogy kicsit szervezkednek az állóvízben.

A Debbie féle idegösszeomlás eléggé ijesztő volt.

lzl - 2017. 03. 31. 09:07

Köszi, hogy lerövidítettétek a kommentemet. Nem tudom, hogy mi vágta ki nálatok a biztosítékot a következő részből… nem számít spoilernek, aki végignézte a részt az látta úgyis… aki meg nem, az nem olvassa a kommenteket.

winnie - 2017. 03. 31. 09:28

lzl: “aki végignézte a részt az látta úgyis…”

de… miért látta volna? én sem láttam.

ez nem személyes, másik kommentből is kikerültek, hiszen a következő részre vonatkozó infók nemcsak a survivorös részkritikáknál, hanem minden részkritikánál “tiltottak”. tudom, hogy sokan megnézik, de a többség ettől még nem szokta látni az előzeteseket, és senkinek a szórakozását nem akarjuk elrontani – elég, ha az enyém elromlik az effélék hatására:) ha csak egy embert is zavar, akkor már jót cselekedtünk.

(korábban volt egyébként egy erre vonatkozó szavazásunk is, ami megerősítette ezt a vélekedést, de egyébként sem hiszem, hogy meglepő, hogy a nézők zöme kerüli az efféle promókat.)

Risi92 - 2017. 03. 31. 10:17

na írok én is valamit :D én imádom Sandrát, szóval ez a rész számomra egy katarzísnak ért fel, imádtam, ahogy sunyul és elhiteti JT-vel, hogy teljes biztonságban van. és ha valaki azt mondja az évad előtt, hogy Sandra gyakorlatilag egy kézzel kiteszi a másik két győztest, úgy, hogy az első 5 tribal-ból 4re elmegy, úgy, hogy egyetlen szavazatot se kap – azt hiszem kiröhögtem volna. szerinem nem győzhet, viszont nagyon drukkolok, hogy eljusson a merge-ig.

azt hiszem ez a rész is bebizonyította, hogy JT-nek hatalmas szerencséje volt Tocantisban, mert hogy azóta a resume-je folyamatosan negatív dolgokkal bővül, az biztos – szerintem még jó, hogy ilyen hamar kiesett, a végére teljesen elásta volna magát, ha így folytatja. (bár én már a HvV évadban is tartottam, hogy egy idióta.)

Michaela-t imádtam, a poharas akciója nagyon jó volt, végig sírtam rajta. más említeni való az Hali és Sierra, mindketten jópofák idén.

CyClotroniC - 2017. 03. 31. 10:56

Rég voltam így rápörögve a Survivorre, de a múlt heti rész után, már reggel látnom kellett a mostanit és ez sem okozott csalódást, ugyanez lesz jövőhéten.

Úgy mentem neki a szezonnak, hogy Andreának és Cirinek fogok drukkolni, aztán most ott tartok, hogy Sandra a kedvencem, aki nem került soha hozzá az előző két szezonjában, sőt a HvV győzelmére kifejezetten mérges voltam.

Iszonyú nézőbarát játékot játszik most, a Queen-es narratívája pedig ha kicsit túl magabiztos is, de a kamerába mondva azért badass vállalás, mert ha nem jön össze, azért fura lesz. Kicsit remélem is, hogy kifelé nem tolja majd ezt túl, mert visszaüthet.

Nekem a cukor-trükk meg a végén a flegma víz ivás volt a rész fénypontja, sírtam a röhögéstől. Azért meg külön bónuszpont, hogy annyira tökéletes, rövid válaszokat hazudott Probstnak, hogy J.T.-t végig sikerült a biztonsági zónájában tartani. Jól jöttek ki a szerepek nekik nagyon.

Az látszik, hogy a zöldeknél az Ozzy-Andrea duo nagyon challenge beast páros atletikus, egyensúlyos vonalon és egyik sincs elveszve puzzleben sem.

Összességében annak örülök, hogy sokkal több a szimpatikus játékos, mint előre gondoltam volna, bár az is igaz, hogy pont a játék előtt eldöntött legnagyobb kedvenceim eddig csak lébecolnak, mondjuk nem is kívánt meg tőlük többet a játék.

lzl - 2017. 03. 31. 11:34

Winnie: Csak abból kiindulva, hogy a rész végén jön a “Next time on Survivor…” :) Lehet, hogy itt valaki azonnal kinyomja, de én meg szoktam nézni.

Mindegy, a lényeg, hogy én már rápörögtem elég rendesen a következő hétre a promó alapján. :D

Petykóóó - 2017. 03. 31. 11:49

FrankLuck – én JT-től nem tudom elvenni a Heroes vs. Villains teljesítményét. Igaz, hogy odaadta Russellnek az idolt, de az egész történést komplexen kell nézned. Időrendileg igy történtek a dolgok:

1, 17. évad Parvati megnyeri a Survivor Fans vs. Favourites évadot a Survivor leghírhedtebb női szövetséggel.

2, JT megnyeri a Tocantins, annyira zseniálisan csinálva, úgy hogy Fischbach lesz a második és egy árva szavazatot se kap.

3, Itt jön az egészben a csavar Survivor 19. Samoa és Survivor 20. HvV közvetlenül egymás után volt forgatva. A Survivor HvV játékosai nem látták Samoa-t akkor még és halvány lila gőzük se volt róla, hogy kicsoda Russell Hantz és mit keres közöttük, aki Samoa-ban tünt fel először.

4, A Heroes vs. Villains-ben a Villainek közül sorban potyogtak ki a férfiak. JT és a többi hero rögtön arra gondolt, hogy Parvati újabb női szövetséget hozott létre, ami egyáltalán nem róható fel nekik. Főleg h. ismétlem NEM tudták kicsoda Russell Hantz:)

5, JT terve önmagában zseniális volt az idollal, egyetlen gond az volt h. a női szövetség nem létezett.

Amúgy még mindig azt mondom h. Russell Hantznak ott lett volna a helye az évadban. Igazán félre kellene tenniük a múltat Probst-al és Mark Burnett-el. Ugyanúgy Johnny Fairplay-t is illett volna visszahozni. Na sebaj, majd egyszer csak lesz egy Survivor Legends évad:P

Enzo - 2017. 03. 31. 11:57

Még az előzőhöz: na újranéztem, és nem is volt olyan bonyolult a nagy susmus első köre, igazából csak annyi történt, hogy JT elmondta Bradnek, hogy Sierrára mennek a szavazatok, ezalatt erről mit sem tudva Hali meg becélozta pont Bradet, és ebből lett a félreértés. (2.körben még JT bedobott egy Sandrát, de nem lett belőle semmi)

Szóval, 34×04
(avagy 05)
(“tékában” a kisebb számozás szerint megy)
(posztolvasás előtt írtam még a kommentet, mert be volt halva az oldal, most meg már mindenkinek itt van a hozzászólása)

1. Oké, kezd erősen zavarni, hogy nemcsakhogy mindenki idolt keres, hanem 10 másodpercnek néz ki a megtalálási idő – nyilván nem annyi, de legalább vágnának be néha sikertelen próbálkozásokat is…
2. Idol 2: annyi idolmegtalálás volt, hogy elfelejtettem, kinél van még, szerencsére felhozták, hogy Troyzannél (+most már JT-nél
*várj, bazzeg*
Igen, most, kommentírás közben esett le, hogy JT idollal a zsebében esett ki. Wow.
Szóval…
Tai-nál van egy clue(még nem idol!), meg Sierránál vmi advantage, és ennyi.
3. Idol 3: újabb olyan dolog eszembe jutott, ami még talán nem volt: valaki talál egy idolt, amit immunity idolnak hisz, és nem olvassa el az instrukciót mellé, tribalön bedobja, és Jeff benyögi hogy az valami tök másra való (nyilván nem hamis, olyan vótmá), pl valami challenge advantage :D
4. Wow, mutatták az 1perces strategizálást, ez nagyon ritka :O Persze, Debbie miatt, de azon kívül is mutathatnák többször igazán, csak érdekes néha…
5. Ja igen, Debbie, te jó isten, ez tökhülye. Ő vállalta be, hogy jó egyensúlyozó (hogy be is vágták :DD), és elcseszte, erre kiakad hogy Brad tette ebbe a pozícióba és Hali cseszte el, nem ő. WTF?? (És még immunity közben is ott nyomta a szöveget…) Mocskos idegesítő volt az egész részben, nagyon remélem hogy legközelebb repül.
6. Kár hogy Michaelának ez az oldala került elő, nem ezért hozták vissza. A cukros ügy gyönyörű, Sandra miket húz, te jó ég, tényleg bármit megtehet.
7. Michaela on tribal: röhögtem, mikor felsorolta hogy milyen munkákat végzett a törzsben, utána meg “then shut the f*ck up. next!” :D meg ahogy töltött magának egy kis vizet(kávét?), aztán meg meg se lepődött hogy JT esett ki, nem semmi. Sandrával való ügyeskedésből még lehet valami…

Darabkák:
-A reakciók a Tavua törzstől, hogy a Nukuból esett ki vki, ráadásul Malcolm…priceless :D
-Michaela hogy kaparta már a homokot, aztarohadt, 5 másodperc alatt végzett a zsákkiszedéssel :D
-Örülök hogy a zöld törzsben is történik valami (Sarah szervezkedése), őket nem nagyon látjuk, túl jók, most mondjuk közel voltak egy tribalhoz.
-5ből 4 szavazatot megmutattak. Jó, tudtuk hogy Varner dönt, de akkor is…
-Szegény Aubrynek nagyon kéne egy swap.
-Te jó isten, mik lesznek a következő részben, durván gamechanger évad! (remélem ez még így nem spoileres)

Natale - 2017. 03. 31. 11:58

Ejj, JT fiam de buta vagy… Teljesen igaza van az elottem szolonak, tudta hogy fognak ra szavazni, mondta is hogy ha kell ki fogja jatszani az idolt, es nyolvan nem feljetette el hogy mindenki ot hibaztatja Malcolm kiesese miatt. Neki szurkoltam mert szimpatikus volt a sajat evadabol, de ezt csak maganak koszonheti. Nekunk a vagasbol persze egyertelmu volt hogy mi jon, de neki is latia kellett.

Igy talan Aubryt kedvelem a legjobban. Egyebkent eleg erdekes hogy pont o, aki eleg higgadt es megfontolt, ilyen nyiltan kimondta hogy Michealaval egyutt elni milyen rossz. Eleg elviselhetetlen lehet a csaj.

Varner halalosan idegesit, challenge-ekben haszontalan, taktikaileg nulla, csak koveti a leghangosabbakat, es mindezt uugy adja elo mintha tudna hogy mi tortenik vele. Nem tudom hogy miert van itt, hatalmas goat. Sandra helyeben becipelnem a dontobe magammal.

Debbie teljesen kattant, ezt eddig is tudtuk :D Tai viszont nagyon tetszik eddig, artalmatlannak es befolyasolhatonak tunik, de azert pontosan tudja hogy mi folyik.

A trailereket en direkt kerulom, koszonom a spoilerirtast.

FrankLuck - 2017. 03. 31. 12:00

Én például azonnal kinyomom és most kifejezetten mérges voltam magamra, mert láttam az első négy másodpercét (így részben tudom, hogy mi fog történni). Sorozatoknál amúgy gond nélkül megnézem az előzetest, de realityknél kinyomom, nálam sokat vesz el az újdonság varázsából.
Csak hogy valami ‘on’ is legyen: úgy gondolom a győztest még nem láttuk igazán játszani (akárki is legyen az), még messzinek tűnik a vége. Sandra például soha nem lesz nagy biztonságban – rá könnyű mutogatni merge után is, még akkor is, ha challenge-ekben esélytelen. Az nyilvánvaló, hogy itt a social game visz mindent, tippre a challenge beasteket nagyon hamar ki fogják szórni.

winnie - 2017. 03. 31. 12:19

lzl: kitehetm egyébként külön posztban, ha akarunk kibeszélni a promó kapcsán. én mindig ugrok 20-30 másodpercet, hogy lássam a búcsúbeszédet – mondjuk ilyenkor mindig elkapok pár pillanatot a promó végéből, de próbálok nem figyelni.

Enzo - 2017. 03. 31. 17:02

Én nem bírnám ki, hogy ne nézzem meg az előzetest (aztán persze néha megbánom), de már megtanultam, hogy itt nem szeretik, úgyhogy nem szoktam belőle spoilerezni.

Varnert egészen bírom, ahogy csak szemlél mindent és röhög a dolgokon, persze goat, de vicces :D

JT-nek meg nem láttam az eredeti évadját, úgyhogy nekem csak a hülyeségei maradnak meg, úgy néz ki :)

szerintem - 2017. 03. 31. 20:09

tejoeg, milyen resz volt.
marmint ugy ertem, nekem ez most nagyon nem tetszett. nem csak azert, mert sorra nem az tortenik, amit latni szeretnek, hanem mert nekem ez a fajta drama nagyon nem jon be.
az epizod utan ket dolog fogalmazodott meg bennem az egesz evaddal kapcsolatban, ne legyen igazam. az egyik mar tulajdonkeppen akkor korvonalazodott, amikor kiderultek, kik a jatekosok. ugy gondolom, hogy ebben az evadban tulsulyban vannak a feminista beallitottsagu noi jatekosok, amivel arra celzok, hogy vannak olyan nok, akiket azonnal szovetsegbe lehet allitani pusztan az all-female finale three igeretevel is. szerintem ha meg nem is tudatos (vagy mi meg nem latjuk), erosen eselyes egy olyan masodik felido, ahol a nok szovetsege fog dominalni. nem orulnek neki, de latok erre utalo jeleket, mar most gond nelkul szorjak ki az erosebb ferfi jatekosokat. a masik ativelo gondolatom, hogy a 20 jatekos leegyszerusitve ket csoportba oszthato. vannak azok, akik ugy dontottek, hogy ebben az evadban dupla fokozatra kapcsolnak, mert arra szamitottak, hogy mindenki ezt fogja csinalni es lemaradnak, ha nincs big move mar az elso napon, illetve vannak azok, akik ugy dontottek, hogy felere lassitanak, mert nem akarnak mar az elejen elszallni. ugy latom, hogy azok tevedtek nagyot, akik dupla sebessegre kapcsoltak, mert ok hullanak hamarabb, a tarsasag nagy resze inkabb a csendesebb, hatterbe huzodobb utat valasztotta erre az evadra. nyilvan ez egy elnagyolt megallapitas, de nagyjabol all. ez azert szomoru, mert igy mar elbucsuztunk nehany erdekesebb, jobb jatekostol es felo, hogy a vegere tenyleg tai, sierra, varner, joeg tudja, ki marad. amennyire lelkes voltam az elejen, annal jobban tartok tole, hogy ez lesz az evadbol.

na es akkor az epizodrol.
jt annyira balfek, rossz nezni. remelem, ha valaha ujra jatszik, akkor gyoztes strategiajat hozza es nem a villain-t, mert az nagyon nem megy neki, es kulonben is haragszom ra malcolm elvesztese miatt meg mindig.
sandra hetrol hetre bizonyitja, hogy ott a helye, meg a vegen megnyeri es meg is tapsolom. elvezet nezni, bar sosem volt a kedvenc jatekosom, de szerintem a “queen stays the queen”-t mar rendesen tultolta. a cukros balhe nekem nem jott be, nem szeretem az ilyet nezni, russell talalkozik naonkaval, ez jutott rola eszembe.
michaela egyszerre csalodas es megsem. jo lett volna a challenge beast verziojat latni ebben az evadban, de inkabb az az oldala kerul eloterbe, ami miatt mar az elozo evadban sem bantam, hogy hamar hazakuldtek. igy eselytelen barmifele gyozelemre, ha el is jut a vegeig, senki nem ad neki szavazatot, az biztos.
debbie-t egyszeruen kinos nezni, ahogy nyomta mergesen a fekvotamaszokat….nem is ertem, azert o mar majdnem hatareset on- es kozveszelyes, nem? hogy kerul be a musorba egy ilyen? bar egyszer volt egy brandon nevu is ugye. culpepper elott viszont le a kalappal, mert irto jol kezelte a helyzetet es szerintem nagyon jo pozicioban van, ugy latom, hogy egy brad-hali-sierra-(tai?) szovetseg a vegeig is elmehet (amit mellesleg sajnalnek nagyon).
a legerdekesebb a harmadik torzs lenne, de ott egyelore semmi nem tortenik, ami a musoridobe beleferne, meg sarah is unatkozik, tervezi is, hogy huz egy varatlant. azt gyanitom, hogy a confessionalje talan valami jovo heti esemenyt vetithet elore, maskulonben semmi ertelme nem volt ezen a heten mutatni. nagyon banom, hogy zeke, andrea, ozzy es cirie hatterben vannak, de ok biztosan nem banjak :)

osszessegeben azert tetszik, amit latok, de egyre jobban aggodom, hogy sorra elfogynak a jobb jatekosok.

ThomastheBuzz - 2017. 03. 31. 20:10

Kövezettek meg, de amúgy JT magához a játékhoz nem hülye. A probléma vele, meg a megoldásaival az, hogy nem kommunikálja le jól, sőt kifejezetten rosszul. Ez persze hiba, az esetében kétszer is súlyos volt, de alapvetően az ötletei nem rosszak. A kivitelezésében, lekommunikálásában bukik el. Ezért voltak Fishbackel jó páros az évadukban.

Risi92 - 2017. 04. 01. 08:40

szerintem: semmilyen jel nem volt eddig arra, hogy egy all-female szövetség alakuljon, egy parányi morzsa sem, semmi confessional, semmi feliratozás, semmi beszéd azt leszámítva,h ogy a nagy fizikailag erős (férfi) játékosokat tették ki eddig. vágás/szerkesztés alapján én azt mondom, hogy egy női szövetség kialakulásának az esélye jelenleg 0. aztán persze, lehet, hogy majd a merge után jön be ez a sztorivonal, de ha egy ilyen nagy lépés lenne készülőben, már tuti lett volna rá valamilyen utalás – ezeket mindig felvezetik.

szerintem - 2017. 04. 01. 13:56

@Risi92
en is azt irtam, hogy egyelore semmi jel nem utal arra. maskepp fogalmazva a fentieket arra gondolok, hogy ha eljon a merge, nagyon eros potencialt latok abban, hogy azok a nok, akik elonyben reszesitenek egy noi szovetseget szemben egy vegyes szovetseggel, osszefognak. azt gondolom, hogy jelenleg tobb ilyen noi jatekos van, mint nem ilyen. mivel konkretan nem lattunk ilyen jelenetet, konnyen lehet, hogy ez nem is tudatos egyelore vagy az is lehet, hogy siman csak nem lattuk, de letezik.
csak hangosan gondolkodtam :)
egyelore annyi minden tortenik csupan abbol kiindulva, hogy harom torzs van, hogy nehez lenne barmi extrat belepreselni 40 percbe (egyebkent ezert is gondoltam, hogy jovo heten a cirie-ozzy-tribe lesz eloterben, hiszen lattuk sarah confessional-jet).

dragon1986 - 2017. 04. 02. 01:13

Dibbie nem szazas nem tudom hogy mennyit ígért a bolondokhazanak hogy elegedtek.
azt mondja Hali benazott az egyensulyozassal 10 percet amig o 30 másodperc alatt vegzett. Es Brad eroszakokta ra a szerepet amikor o mondta hogy jo az egyensúly érzéke. Lehet slider univerzumba került es ott máshogy tortentek a dolgok.

Thomas - 2017. 04. 05. 17:02

Egyébként a női szövetség nagyon hasznos és érthető dolog is lenne, a legjobb fegyverük lehet a csajoknak, hogy megállítsák az egyre durvább férfi dominanciát. Az utóbbi 8 évadban ugye csak 2 női győztes volt, és abból is csak az egyik volt olyan, hogy konkrétan egy nő egy férfi ellen győzött a döntőben (aki pedig Tai volt). Szóval nekem az a nem logikus, hogy miért nem próbálkoznak ilyesmivel gyakrabban! Persze nem jöhet mindig össze, de ha mégis, azért ezzel nagyot húzhatnak, főleg a merge után, amikor már nem is árt megszabadulni az erős srácoktól.

Vicces, hogy valaki említette “rémálomdöntőként” a Hali-Sierra-Sarah-t, nekem most épp ez lenne az álomdöntőm:) Elegem volt a pasi győztesekből! Bár egy kivétel van, Ozzy azért tényleg megérdemelné, ha ő nyer, nem fogok panaszkodni.

A rész nem volt semmi extra, mivel ez a törzs nem nagyon érdekel, csak figyeltem, hogy mi lesz. Sandra tudhat valamit, hogy elérte, hogy még csak fel se merüljön a neve, pont ez lehetett a célja a cukros balhéval. Még jobban összeugrasztotta őket, és onnantól csak egymással foglalkoztak. JT viszont nem egy nagy játékos, ha ilyen könnyen eltérítették a céljától, ráadásul kívülállóként nem is viszi magával az Idolt, ezt én sem értem, hogy gondolta. De komolyan, nem félnek, hogy Sandra megint megnyeri? Én már az első pillanattól ettől cidrizek, persze ráérnek még kitenni, de ilyen hozzáállással sosem fog kiesni.

Debbie meg tudtam, hogy őrült, miután jól beégett az egyensúlyozással, jól értettem, hogy azzal győzködte őket, hogy Hali miatt vesztették el a feladatot, meg hogy ő mennyivel gyorsabb volt a gerendán? Aha, csakhogy folyton leesett, nem az számít, hogy milyen gyorsan halad, hanem hogy mennyi idő alatt ér át:)

Az előzetesekkel én is úgy vagyok, hogy értelmetlennek látom megnézni bármi olyan filmnek, vagy sorozatrésznek az előzetesét, amit úgyis tudom, hogy meg akarok nézni, mert minek rontsam el a szórakozásomat? Az egyedül arra jó, ha bizonytalankodok, hogy megnézzek-e egy filmet, vagy érdemes-e folytatni egy sorozatot, akkor bele lehet kukkantani.

Thomas - 2017. 04. 05. 17:13

Egyébként az járt még a fejemben a rész nézése közben, hogy tényleg ez volt a terv, hogy minkén feladatba tesznek egy ilyen egyensúlyozós részt (mlnek tennének?), vagy este visszanézték a felvételeket, és már akkor eldöntötték, hogy ez lesz az egyik szál, és gyorsan betettek az immunitybe is egy ilyet, hogy legyen folytatása?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz