login |

Délelőtti videó 4.: Paktum

2017. 03. 31. 11:55 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, video,

Az HBO itthon hétvégén mutatja be a Paktum című sorozatot, ami nem más lesz, mint A pénz istene, vagyis a norvég Mammon lengyel változata – ez az a széria, aminek már a cseh feldolgozása, a Mamon is látható volt itthon Mammon címmel. A tovább mögött megnézhető a Pakt szinkronos előzetese.

Az Eyewitness-szel ellentétben itt nem tudom, hogy meg akarom-e nézni mindhárom változatot. Valaki már látta a csehet és a norvégot? Valahol sajnálom egyébként, hogy itthon nem kapott remake-et, bár nem tudom, működött volna-e.

4 hozzászólás Ne habozz!

Ancsa - 2017. 03. 31. 12:06

A norvégot láttam, zseniális, csak ajánlani tudom!

AJ - 2017. 03. 31. 12:06

A cseh verziót láttam először és szerintem azzal is érdemes kezdeni. A norvégból egy-két-három részt néztem meg, de teljesen más a dinamikája, mások a karakterek, sokkal visszafogottabbak és a történetvezetés is kuszábbnak tűnt.

Ha nem ismertem volna a cseh verziót, az elején azt se tudtam volna a norvégban, hogy mi történik. Kíváncsi leszek a lengyelre, de ez tipikusan az a történet, amit nem igen lehet újranézni, mert elsőre üt, elsőre szögez a székbe, de újrázva már nem olyan hatásos. Az Eyewitness más, abban több a karakterdráma, itt szerintem nem annyira erős, de persze ízlés válogatja.

Mindenesetre ebből is lehetett volna egy magyar feldolgozás.

winnie - 2017. 03. 31. 12:12

igen, ezért is kérdezem, mert az eyewitness-nél újranézhetőek a verziók, de itt…, affene tudja.

Gegory - 2017. 03. 31. 13:47

Érdekes, hogy jutottunk el a Mammontól A pénz istenén át a Paktum címhez. Szerintem az utolsó cím elégé spoileres de remélem nem az lesz amire sejtet engedni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz