login |

Finálé előtt: Sleepy Hollow

2017. 03. 31. 13:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: video,

Vannak olyan kitartó lények, akik még a 3. évad után is visszatértek a Sleepy Hollow-hoz – és vannak olyanok, akik feltétel nélkül képesek szeretni a sorozatot. Mint tavaly, most megint megkockáztatom, hogy ez a sorozatzáró rész lesz, amiről majd fogok is írni valamikor – a tovább mögött az előzetes.

Ahogy olvasom a kibeszélőt, az évad első fele gyenge volt, de van, aki a folytatást már kifejezetten jónak találta. Szerintetek? Ha már visszatért a Fej Nélküli Lovas (és a többi Lovas), akkor csak nem lehet olyan rossz.

2 hozzászólás Ne habozz!

Narxis - 2017. 03. 31. 13:57

Ugyanaz mint a Grimmnél, egy jól indult sorozat amit aztán PG13 szintre süllyesztettek. Ez az évad csak az új szereplők miatt volt érdekes de látva, hogy mennyire nem tudnak mit kezdeni velük az írók szerintem felesleges folytatni. Kapjon egy komoly lezárást aztán viszlát.

Sawyer - 2017. 03. 31. 16:20

A pilot viszonylag bejött, aztán részről részre silány fossá vált. Az első évadot végignéztem, az évad második felére már a gagyi jelzőt használnám, már amennyire emlékszek belőle. Túl sok a véletlen egybeesés, hirtelen jött megoldás, deus ex machina, és bár átívelő szál volt, mégis sablonokra épültek a részek. Aztán ha jól emlékszem, a halálnak sem volt nagy jelentősége a sorozatban, innentől kezdve engem hidegen hagynak a történések, pláne, ha ilyen gagyin van kivitelezve. Csodálom, hogy egyáltalán 4 évadot megélt. Pedig az alapötlet nagyon jó volt, kár érte.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz