login |

Lopez: kezdett a 2. évad

2017. 04. 02. 16:31 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: kritika,

“Na de, human, miért erről írsz, amikor más sitcom is indult a héten?” Csak! Basszus, a Lopez első évadját vagy 5 részig bírtam (pedig a pilotnál mit írtam:), és elnézve ezt a premiert idén is ez fog történni. Főleg, mert most még insideresebb.

A sorozat most már teljesen George Lopez félig fiktív életéről szól. Mármint a pilotkritikát elnézve, ott még kisebb névnek adta magát, de most nincs így. Épp egy las vegas-i szerződésből akar kitáncolni, és egy drámát fejleszteni, amiben kiégett zsarut alakít.

Pont az előbbiek miatt lehet jobb is akár a 2. évad. Kicsit még az Entourage is beugrott, persze kettővel osztva minden szinten. Az elején Lopez épp kirúgja az ügynökét, aki a borzasztó fellépésekre adta el.

Amúgy így belegondolva érdekes kérdés, és a rész is feszegette, hogy ki élvezi a las vegas-i dolgot. Mert fix pénz, jár hozzá lakosztály, de közben kreatívan eléggé fojtogató lehet. Mármint közben beugrottak a sztárok, akik jelenleg is csinálják.

Kicsit objektívebben nézve nyilván maradt a poénok minősége. Igazából csak a történet tűnik érdekesebbnek, humorban továbbra sem tud átugorni egy szintet. De talán már pont a nézhetőn marad? Legalábbis nálam. Igazság szerint a tavalyi kezdéshez képest ez egy 6/10 végeredményű lett.

1 hozzászólás Ne habozz!

mata - 2017. 04. 02. 17:42

Kétszer is rosszul írtad, mert nem “las vegas-i” és nem is “las vegasi”, hanem a helyes megoldás a Las Vegas-i. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz