login |

Hírpéntek – All or Nothing 2. évad! A Series of Unfortunate Events 3. évad!

2017. 04. 07. 09:17 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Futurama 7. évad + Holnapi magyar premier: A semmi közepén 8. évad, Sr. Ávila 3. évad
 • Premier: Idiotsitter S2, Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei 21 S21 (folytatás), The Trip S3, Dead Set on Life S3, Fear Thy Neighbor S4, Flip or Flop Vegas S1, Dark Net S2 + Finálé: Colony S2,
 • Teljes évados premier: The Get Down S1 (folytatás), Dawn of The Croods S3, American Playboy: The Hugh Hefner Story S1 (Amazon)
 • (az American Playboy: The Hugh Hefner Story a magyar Amazon-ra is felkerült)
 • Magyar premier – STORY4: 04.18 Heartland (Heartland) 8. évad
 • Magyar premier – VIASAT3: 04.18 Exek az édenben (Ex on The Beach) 1. évad – heti 4 rész lesz, és némiképp felborul a VIASAT3 műsora, erről itt lehet bővebben olvasni
 • A Winnetou – Der Mythos lebt szinkronhangjai.
 • A Showder Klub a 19. évadjában egy Ganxsta Zolee-roasttal is jelentkezik.
 • Arthur Darville (Rip Hunter) vissza fog térni a Legends of Tomorrow 3. évadjára, de már más kapacitásban – felteszem, nem állandó szereplőként.
 • És, ami fontosabb: a Legends of Tomorrow 2. évados fináléjának eseményei nem lesznek hatással az Arrow-ra vagy a The Flash-re. Egész egyszerűen a készítők nem akarják, hogy kötelező házi feladat legyen nézni az összes sorozatot. A 3×01-ben majd adnak erre valami magyarázatot.
 • Theresa Rebeck, a Smash eredeti készítője leírja, hogy rúgták ki saját sorozatából. Mindez részlet Robin Romm könyvéből, a Double Bind: Women on Ambition-ből.
 • A valóságshow-k világának 10 legerősebb embere 2017-ben – mindegyik válaszol is pár kérdésre.
 • Helyszíni riport Ellen Pompeo rendezői bemutatkozásáról a Grey’s Anatomy-be.
 • Az ABC új énekes tehetségkutató reality-t rendelt be a nyárra Boy Band címmel. 10 részes lesz és ki lehet találni, hogy mi a lényege: a győztesek bekerülnek egy új fiúbandába. A nézők majd 5 tagra szavazhatnak.
 • A Netflix-es The Ranch 2. évadja (vagy 3. évadja, vagy az 1. évad harmadik része) 06.16-án válik majd elérhetővé. Azért a kavar, mert a címe The Ranch: Part Three lesz. És, ha a Part Two nem 2. évad volt, hanem az 1. évad második része, akkor…
 • A Netflix berendelte az A Series of Unfortunate Events 3. évadját. (Ez még nem hivatalos, csak sajtóértesülésen alapul, de egyrészt elég megbízható a forrás, másrészt pedig miért ne rendelték volna be, ha 3 évad alatt lehet letudni a regényeket?)
 • Az Amazon Prime berendelte az All or Nothing 2. évadját, melynek alanya a Los Angeles Rams lesz… Igen, láthatjuk a Rams 2016-os NFL-szezonjánt a színfalak mögül. Ami engem inkább csak a Hard Knocks miatt bosszant. Ja, a címe All or Nothing: A Season with the Los Angeles Rams lesz.
 • Louis Herthum (Dolores apja) állandó szereplő lesz a Westworld 2. évadjában
 • Ryan Murphy, a FEUD executive proucere beszél a mostani részről. Itt is. És itt is. Meg itt. És itt.
 • Jonathan Steinberg, a Black Sails egyik showrunnerje beszél az utolsó részről. Itt is. Meg itt is.
 • M. Raven Metzner, a Sleepy Hollow évadzárójának írója beszél a részről. Itt is.
 • Interjú: Alex Gansa (a Homeland showrunnerje), David Dastmalchian (Abra Kadabra – The Flash), Mark Harris (a Five Came Back alapjául szolgáló könyv írója), Joel Hodgson és Jonah Ray (a Mystery Science Theater 3000 készítője, valamint műsorvezetője), Bryan Fuller és Michael Green (American Gods készítői), Jordan Peele,
 • Vendégszerep: Jason Biggs – The Good Fight, Garret Dillahunt – Blindspot, Aldis Hodge – The Blacklist, Lauren Holly – Lucifer, Jacqueline Bisset, Stefan Kapicic, Jacqueline Antaramian, Liv Lisa Fries, Christiane Paul, Ingo Rademacher, Marco Khan – Counterpart (visszatérők)
 • Pilotszkript: The Underground Railroad – Amazon (sorozatberendelési ígérettel), készítő: Barry Jenkins – Colson Whitehead azonos című könyve alapján. Az amerikai rabszolga-felszabadító mozgalmak és a földalatti vasút történetét mossa össze varázslatos, meseelemekkel – itt egy mitikus vonat szállítja a rabszolgákat egy alternatív Amerikába. A sztori középpontjában egy vonatra felszálló rabszolga lány van, aki átszeli Amerikát az igaz szabadság reményében, miközben egy neves rabszolgavadász van a nyomában.
 • Az Amazon Studios egy tévésorozatot kezdett fejleszteni a The Grateful Dead együttesről, aminek a készítője Jonathan Herman. Minderre az együttes régi roadie-jának, Steve Parish-nek a könyve, a Home Before Daylight: My Life On The Road With The Grateful Dead alapján kerül sor.
 • Elkezdődött egy sorozat fejlesztése a brazil focilegenda Pelé-ről. A történet középpontjában Pelé New York-i időszaka lenne, amikor a 70-es évek közepén más nemzetközi focistákkal a NASL’s Cosmos-ban játszott.
 • Meghalt Don Rickles.
 • Berendelték a Harry Connick Jr.-féle napi talkshow, a Harry 2. évadját.
 • A TLC feléleszti a Trading Spaces című reality-jét, ami anno 9 éven át futott, és amiben szomszédok egymás házának egy szobáját építik át.
 • A Dance Moms-os Abby Lee Miller-re brtönbüntetés vár, így kiszáll a reality-jéből – nem követem az ügyet, de íme a részletek, valamint Miller a producereket (is) okoló Instagram-posztja.

17 hozzászólás Ne habozz!

Pocok - 2017. 04. 07. 09:24

Azé én megnéztem volna egy Flarrow részt abban az univerzumban, ahol a legendák földet értek. :)
Persze amúgy érthető.

Anonymus - 2017. 04. 07. 09:27

Szóval már annyira belezavarodtak a történésekbe, hogy ők se nagyon akarnak vele foglalkozni.

Egyébként sajnálom, hogy az Exek az édenben miatt teljesen felborult a Viasat 3 menetrendje, a dupla Flash részek nagyon jók voltak, mostmegmár milyen későn adják, ráadásul csak 1 részt :(

Hael - 2017. 04. 07. 10:08

@Anonymus én is sajnálom, tényleg jók voltak :(

Edrick - 2017. 04. 07. 10:12
ALDO - 2017. 04. 07. 10:51

A Legens of Tomorrow-t egyszerűen meg lehet oldani: a csapat valami alternatív idősíkba került, ami nincs kihatással a másik két sorozat valóságára.

Silas - 2017. 04. 07. 12:52

2. évadban se volt nagyon állandó Rip

winnie - 2017. 04. 07. 13:10

akkor csak tényleg annyiraa utalnak, hogy nem lesz a csapat tagja.

Silver-sama - 2017. 04. 07. 13:41

Edrick: IGEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!! >_< Köszönöm, hogy linkelted, ez elképesztő hír! :O

" Egész egyszerűen a készítők nem akarják, hogy kötelező házi feladat legyen nézni az összes sorozatot." Nem akarják, vagy nem hagyják nekik? De egyébként ez nem csak jobb lenne?

DarkEagle - 2017. 04. 07. 13:43

“a Legends of Tomorrow 2. évados fináléjának eseményei nem lesznek hatással az Arrow-ra vagy a The Flash-re. Egész egyszerűen a készítők nem akarják, hogy kötelező házi feladat legyen nézni az összes sorozatot.”

Ezt a szar dumát öcsém. :D Szóval lényegében akkor van csak hatása a komolyabb dolgoknak a többi sorozatra amikor crossover van tehát csak akkor ha van kedvük komolyabban is foglalkozni a sorozatokkal. Egyébként röhej mert ugye LOT-nak most vége a 3×01 nem mostanában lesz addig a többi sorozat meg ja. Nagyon gázul csinálják ezt az univerzumot ilyen téren. Pedig nem lenne ez akkora meló hogy legyen hatása a dolgoknak és nem is lenne muszáj nézni minden sorit sem. Crossovernél se muszáj. Semmi sem kötelező de nekik pont azt kéne elérni hogy minden sorozatukat nézzék szóval ez nagyon cinkes nyilatkozat.

winnie - 2017. 04. 07. 13:49

darkeagle: ” nekik pont azt kéne elérni hogy minden sorozatukat nézzék ”

persze, de ez kétélű fegyvert, mert benne van, hogy ha minden mindennel összefügg, akkor, ha az ember az egyikből ki akar szállni, akkor inkább mindből kiszáll. illetve, ha pár nem érdekli, akkor megfordul a fejében, hogy az őt érdeklőt sem kezdi el, mert a többit nem nézi, így kimarad a dolgokból.

ISzDb - 2017. 04. 07. 13:55

A Jetson család sorozat új, egész estés animációs filmjének szereposztása:
https://www.facebook.com/iszdb/photos/a.161210633902643.37616.147846518572388/1603679929655699/?type=3&theater

DarkEagle - 2017. 04. 07. 14:03

Oké, jogos Winnie de azért egy ekkora dolgot ami a LOT-ban illene említeni legalább a többi soriban is. Mert eddig nem volt szó olyanról hogy ez a csapat más dimenzióban mozog vagy tudom is én hol hogy nincs hatással a többi csapatra. Szóval érted. Ez megint olyan mint anno mikor Barry átment Supergirlhöz de a többieknek annyit se mondott hogy fapapucs pedig életében először akkor utazott önmagától univerzumokon keresztül. 2 mondat elég lett volna hogy a néző elégedett legyen. De tényleg röhejes szerintem hogy csak akkor van interakció a csapatok közt ha crossover van.

Silas - 2017. 04. 07. 14:12

Nem hinném hogy alter.. de lehet csak LA-ben szaladgálnak dinók meg vannak minden korból épületek :D

kiskiraly - 2017. 04. 07. 14:20

Hajós (Dalfutár)

http://hvg.hu/elet/20170407_hajos_andras_interju_dalfutar_tv2_televizio

“Voltam egy olyan tévénél is, ahol azt mondták, hogy nekik ez nem kell, de mi lenne, ha megcsinálnám a magyar Carpool Karaoke-t. Én erre azt mondtam, hogy technikailag meg tudjuk csinálni, de higgyék el, egyszerűen nem olyan lesz, mint az amerikai. Azt javasoltam, hogy mi lenne, ha nem a műsort, hanem a gondolkodásmódot másolnánk: hogy be lehet ültetni bátran egy helyzetbe egy művészt, nem kell őket előre megírt szöveggel, szituációkkal körbebiztosítani.”

Silver-sama - 2017. 04. 07. 16:26

“…és nem is lenne muszáj nézni minden sorit sem. Crossovernél se muszáj.”
Nem kötözködni akarok, de te voltál az, aki annyira hangoztatta, hogy mindegyik sorozatot nézni kell, mert különben az emberek nem értik meg, mi történik (a crossoverekben) :)

kiskiraly - 2017. 04. 07. 17:03
kiskiraly - 2017. 04. 08. 21:48

Dobó Kata-interjú.

Volt a Monk című sorozat, amiben kiválasztottak, akárcsak a CSI-ban egy gonosz szerepre. Már az olvasópróba is megvolt, ott ültünk mindannyian, cuki csávó egyébként a főszereplő, Tony Shalhoub. Két nap múlva rádöbbentem, hogy megígértem, hogy a Hospice jótékonysági gáláját, ami minden évben a Thália Színházban szokott lenni, Kulka Jánossal levezetem. És ez pont beleesik a forgatási időbe. Közöltem a producerekkel, hogy sajnos nem tudom vállalni a szerepet.

http://index.hu/kultur/2017/04/08/dobo_kata_interju_brazilok/

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz