login |

Legends of Tomorrow: vége a 2. évadnak

2017. 04. 09. 15:50 - Írta: superpityu

25 hozzászólás | kategória: 2016/17 finálék, kritika,

Azt a piszkos eget!

Igen, a Legends of Tomorrow nem több egy egyszerű popcorn sorozatnál. Ráadásul nem is görcsöl azon, hogy ennél sokkal több legyen, ennek pedig az lett az eredménye, hogy a csalódást keltő első szezon után kaptunk egy iszonyatosan szórakoztató sorozatévadot, amiben nem igazán lehet kivetnivalót találni.

Pontokban ez nem lesz igazán több 7/10-nél, de mindenképpen dicsérendő, hogy mennyire jól volt ez végig összerakva. Logikai bukfencek ide vagy oda, a készítők ráéreztek arra, miképp is kellene használniuk a karaktereiket. Igaz, könnyebb dolguk volt, hiszen ebben az évadban nélkülöztük az idegesítő szereplőket.

De nemcsak a csapatdinamikát használták fel jól, hanem a történetet is sokkal jobban kidolgozták, mint az első szezonban. Sokkal szerteágazóbb volt a sztori, ráadásul nem féltek felhasználni meglepő történelmi eseményeket (Camelot, Holdra szállás, világháborúk), vagy éppen a történések szerves részévé tenni fontos személyeket (Einstein, George Lucas, Tolkein).

A szezon főszála egy olyan mágikus tárgy keresése körül forgott, amely használatával újra lehetne írni a történelmet. De nem feküdtek rá erre görcsösen, hiszen voltak időközben egyéb kalandok is. Mivel az előző szezonban az Időmesterek főhadiszállása megsemmisült és így a történelem eseményeit nem felügyelte senki, emiatt a Waverider legénysége vállalta magára történelem védelmét. 

Alapjában véve is sokkal jobb koncepció ez, mint a tavalyi Vandal Savage-es idiótaság, amire azért poénosan maga a sorozat is reflektált, hogy mennyire gáz volt az egész. Mellé pedig bedobták a The Flash és Arrow levedlet gonosz karaktereit, hogy kicsit kavarják a szálakat.

Ezt a húzást pedig hiszem, hogy mindenki kétkedve fogadta, de senki sem gondolhatta, hogy ennyire jól fog ez elsülni. Reverse Flash még mindig az egyik legjobb antagonista az Arrowverse keretein belül, ahogyan Merlyn is hozta a formáját, és nagy meglepetésre Damien Darkh is teljesen bejött itt.

Szerencsére, ahogy már fentebb jeleztem a karakterek dinamikáját is nagyon jól eltalálták. Rip Hunter idén sokat volt parkolópályán, így a hajó új kapitányt kapott Sara személyében. Ez a váltás pedig nagyon bejött. Mick még mindig állat, és szerencsére idén sikerült a Jefferson-Stein duót is jobban kihasználni. Ray pedig egyre kevésbé hasonlít nagyra nőtt gyerekre, ami nagy pozitívum.

Ráadásul az új karakterek is beletrafáltak. Nate szórakoztató, nem felesleges karakter, mint tavaly Hawkman. Amaya pedig kábé a legérdekesebb figura jelenleg a történetben, hiszen ő nem a jelenből származik, hanem az animációs sorozatból megismert Vixen nagyanyját alakítja. Plusz a szezonban kiemelt szerepet kapott a Justice Society of America, amelynek ez a karakter az alapítótagja is, így nem egy kezdő hőssel gyarapodott a csapat.

Ami engem igazán meglepett, hogy sikerült összehozni az alternatív világot, és itt sikerült olyasmit is meghúzni, amelyek például a The Flash nem mert megtenni a Flashpoint-os évadnyitójában. Példásul ott van Felicity cameója és nem túl szép végzete, vagy éppen néhány csapattag halála, amelyek mindenképpen arra sarkallták a szereplőket, hogy visszaállítsák a világot az eredeti rendjébe.

Szerintem ebben lesz/lett nagyon jó a sorozat, hogy nem akar kötelezően hozzáidomulni a többihez az univerzumban. Ez az a dolog, amit a The Flash nem mert bevállalni, míg itt van a kistesó, és basszus olyan cliffhangert dobtak a végére, ami elég érdekesen alakítaná a többi sorozatot, hiszen elég nagy zavar lett az időben. Biztosan lesz rá magyarázat, hogy miként kerülik meg az univerzumos ráhatást, de igazából örülök, hogy nem akarnak a készítők kötelező házi feladatot adni a többi sorozat nézőjének.

Részemről több, mint elégedett vagyok a Legends of Tomorrow 2. évadjával, mely bebizonyította, hogy lehet görcsölés nélkül is szórakoztatni a népet. De tényleg, olykor ezer sebből vérzik maga a felvetés vagy éppen a megoldás a sorozatban, és mégis sikerül elterelni a pozitívumokkal a néző figyelmét az esetleges hiányosságokról.

25 hozzászólás Ne habozz!

Tomi - 2017. 04. 05. 09:35

ez a vege el lett cseszve. Dinok Los Angelesben? Valami hatasosabb cliffhangert vartam, pl. uj ellenseg teaseleset. persze fogadok ennek se lesz hatasa a Flash/Arrowra mint ahogy Doomworldnek se volt.

tuning7 - 2017. 04. 05. 10:07

Mennyire felesleges volt ezért visszahozni Eobaradt, a legjobb flash gonoszt megint ki kellet nyiratni, tök értelmetlen volt a flash 3.évad 1.részében a vissza hozatala ezért! -_-

LaCRossE - 2017. 04. 05. 12:57

Én ezt a részt élveztem eddig a legjobban ebben az évben :D Közel sem volt tökéletes, a cliffhangerrel egyelőre nem tudok mit kezdeni. A sok Reverse Flash kurva nagy jelenet volt.

Én a végén reménykedtem, hogy a sok kavarás hatására valahogy National Cityben kötöttek ki. Valami surprise cameo-t emlegettek, milyen jó lett volna Supergirl a rész végén :)

(vagy akár párhuzamban az előző évados cliffhangerrel, most kiköthettek volna a Hall of Justice előtt, és a végén megjelenik Green Arrow, Flash, Supergirl – Superman -, Green Martian meg egyebek)

Silver-sama - 2017. 04. 05. 15:44

Egész végig csak azt vártam, ki lesz az a karakter, akit annyira emlegettek, de NEM VOLT SENKI -_-“. És úgy látszik, a csapat sem fog frissülni :S. Cliffhenger is sz*r volt, nem tudom jó szemmel értékelni ezt a finálét…

Milyen jó lett volna egyébként, ha a két Sara, amikor kettesben voltak kipróbálták volna egymást :D Mekkora elszalasztott lehetőség :S

Szerintem úgy fog kinézni a 3.évad, hogy most elcseszték a valóságot, és azon fognak ügyködni, hogy helyreállítsák. Mindeközben pedig az “eredeti” valóságban minden feltűnésmentesen zajlik tovább, hiszen annyi hatás gyakorlódott rá, hogy egyszer létezett, egyszer nem, “később” megint igen. Így a “benne lévők” számára semmi sem tűnik fel, amit a rajta kívüliek csináltak. Tippre ez a 8.részes crossover-ig lesz így, hogy a Legendák is részt tudjanak venni benne.

Vagy egyszerűen megmagyarázhatják úgy, hogy egy másik idővonalra/univerzumba/Földre kerültek.

VvD - 2017. 04. 05. 16:47

Nem volt a legjobb rész a finálé, de azért élvezhető volt. Egyetlen nagyobb problémám van vele: MEGINT KIÍRTÁK REVERSE-FLASH-T? Remélem vhogy a Flash-ben visszahozzák, mert ott a legjobb gonosz volt eddig.

Na mind1, nekem tetszett ez az évad. Mick a legjobb :) Ez a dínós dolog amúgy nagyon furcsa, mert ennek azért kéne vmilyen hatással lennie az Arrow-ra vagy Flash-re.

C-DEF - 2017. 04. 05. 23:02

szerintem barry új főellensége mégis egy speedster lesz egy velociraptor akit véletlenül belőttek velocity 9-al

vagy oliver új főellensége lesz velocity egy felicityfejű raptor aki miatt újra lelkizhet hogy ez a gonosz is az ő kreálmánya

mindenesetre szerintem jó rész volt főleg reverse vitte a pálmát mint már oly sokszor na meg mick

Edrick - 2017. 04. 05. 23:05

Na, ez szerintem egészen jó lett. Mármint nem volt tökéletes, de a szememben a rossztól is elég messze van. Csak olyan dolgok zavartak a vége felé, mint például Eobardék miért nem támadták meg rögtön Sarát, amikor nála volt a lándzsa? Vagy egy ideig az sem tetszett, hogy tulajdonképpen miért kellett hirtelen megint előhúzni ezt az “a bennem lévő sötét dolgoktól nem használhatom a lándzsát”. Mármint magát ezt a dolgot értem, de ott helyben furán jött ki egy kicsit.

Eobard visszahozatalára kíváncsi leszek, nyilván nem marad örökké halott egy ilyen ellenfél. A cliff feloldására meg kíváncsi vagyok, érdekes helyzet, várom, mi lesz belőle.

@Silver-sama: “..az “eredeti” valóságban minden feltűnésmentesen zajlik tovább, hiszen annyi hatás gyakorlódott rá, hogy egyszer létezett, egyszer nem, “később” megint igen. Így a “benne lévők” számára semmi sem tűnik fel, amit a rajta kívüliek csináltak.”

Én ezt leegyszerűsíteném annyival, hogy hagyjuk azt, hogy a valóságban minden azért megy tovább, mert annyi hatás gyakorlódott rá, amennyi. Vegyük szimplán csak azt, hogy a valóságban minden szépen megy tovább, ez meg, ami itt történik, olyan, mintha egy mikroszkóp alatt néznénk, vagy hogy a “kinti” világnak (értsd: a többi sorozat) ez a változás kb csak egy pillanat, egy másodperc (vagy ahogy mindig mondják: egy még nem kőbe vésett esemény, amit simán vissza lehet fordítani). Egy olyan dolog, amit nekünk, nézőknek kvázi felnagyítanak, és rendesen kifejtik. Aztán amikor véget ér, ők visszatérnek a normál kerékvágásba, ahol ennek lehet valamilyen következménye a többi sorozatra nézve. De itt és most szerintem így tudják legkönnyebben megoldani, hogy az ilyen alternatív/elferdült valóságokban játszódó történésekbe ne kelljen ténylegesen belevonni a többi sorozatot is – kizökkentve azokat a saját történetükből – amelyeket mondjuk olyanok (is) néznek, akik meg ezt nem.

Rész: 8/10
Évad: Legyen egy erős 8/10, tőlem megérdemli. : )

PacoQueruak - 2017. 04. 05. 23:21

Tavaly nem hittem volna, hogy ezt írom, de jelenleg a Legends of Tomorow messze a legszórakoztatóbb a DC elég gyenge mozgóképes felhozatalából.

Az első évad legnagyobb hibája a koncepciójában rejlett: egy félig epizodikus sorozat lett volna, ahol minden rész egy új kaland, ám a főszál miatt ez nem működött. Hiszen szereplőinknek egyetlen célja volt (Savage megölése), és minden részben ezt akarták elérni, de nyilván ez sosem sikerült, ezért részen keresztül egyhelyben toporogtak.

Ám, a második évad már koncepciószinten is jó volt: egyfelől mert emlékezetesebb fő gonosz brigádot kapott (Eobard Thawne az egész DC sorozat univerzum legemlékezetesebb/szórakoztatóbb/okosabb antagonistája, de a Dhark-Merlin Comic Relief duó is remek volt) másfelől pedig sokkal okosabban adagolták a fősztori információit, illetve a hősöknek is folyamatosan változott a célja (kideríteni ki ölte meg a JSA tagokat, megtalálni Ripet, felkutatni a darabokat, visszaszerezni a lándzsát) így nem az volt a néző érzése, hogy a 13 rész alatt nem halad a cselekmény (a kevesebb epizód is jót tett neki), hiszen szinte minden rész végén változott a status quo. Mivel pedig a sorozatból szinte teljesen hiányzik az Arrowverse többi tagjára jellemző sehova sem tartó, közhelyes és önismétlő melodráma, így arra maradt idő, amiben jó a sorozat: szórakoztató szuperhősős ponyva, ami sokkal jobban kihasználta az időutazásban rejlő lehetőségeket, mint az előző évad. Nagyszerű cameok/utalások, változatos idősíkok.

Persze a sorozat hemzseg a butaságoktól, még a saját világán belül is. Miért is épp a legnagyobb csata közepében kellett keresni Jézus vérét? (Miért nem ragadták el Tolkient az iróasztala melől, majd elmennek vele szépen a Sommeshoz, még a háború előtt. Kissé erőltettet volt, ahogy Steel csak úgy a semmiből kitalálta, hogy baj van a világgal, ahogy az is, hogy Palmer az intuíciói alapján PONT egy emlékezet visszaállító cuccot csinált, szinte nulla forrásból. És az N+1 számú Thawne is simán megszerezhette volna a dárdát, mielőtt Sarah használja, miért nem az ö kiiktatásával kezdte?. Mick is kezdett lassan önmaga paródiájává válni)

Szóval a LoT továbbra sem egy írói mesterkurzus, de egy feelgood, itt-ott önironikus felhanggal, szerethető karakterekkel ellátott 100% ponyva sorozat, a ponyva jobb értelmében. (Csúnya szóval élve “guilty pleasure”)

A finálé pedig szerintem nem volt rosszabb, mint az eddigiek. Egyedül az ront rajta, hogy hiába kerülnek folyamatosan egyre nagyobb veszélybe hőseink tudjuk, hogy úgy sem veszítenek (ez nem az a műfaj) és néhol kissé fárasztóak az írók Deus Ex Machina jelegű megoldásai, a hősök megmentésére. De ez most nem volt vészes.

Aki pedig fennakad azon, hogy a Doomworld miért nincs hatással a többi sorozatra, az ne tegye. Ez most kivételesen nem logikátlan.

Hiszen valószinüleg mindennek a végén majd újra helyre áll a rend. A Doomworld már helyre állt, az évad záró kavarodás is helyre fog, ergo ezek az alternatív világok kvázi meg nem történté válnak és csak az időutazók emlékeznek majd rá.

Szóval még akkár 16 évadg kavarhatják az idősíkokat, ha utána mindent visszaraknak oda, ahol tönkre mentek a dolgok, akkor ebből a többi sorozat szereplői semmit sem érzékelnek majd. Különben elég hülyén venné magát, ha az alapján váltakozna a Flash és az Arrow világa, hogy épp mit basztak szét a Legendák. Folyamatosan rebootolni kéne a sorozatokat egy új világban.

Ja igen van egy dolog, ami viszont iszonytatóan idegesít: a Legenda megnevezés. Mégis ki hívja magát Legendának (főleg hogy elvileg az lenne a feladatuk, hogy az embereknek fel se tűnjön a közbelépésük). Iszonyatosan “cringeworthy” ahogy egymásra hivatkoznak ezzel a szóval.

emese - 2017. 04. 06. 01:02

Ez egészen remek volt. Bevallom, nekem a múlt heti jobban tetszett, de ez is rendben volt.
Sokmindent lehetne mondani, de most csak 2 lényeges dolgot emelnék ki:
1. remélem, Reverse-Flash-t nem most láttuk utoljára; 2. nagyon bátor ötlet volt Rip-től megszabadulni, de dícsérendő. Egyértelmű, hogy nélküle remekül ment a show, és mióta visszatért, nem nagyon volt tennivalója.
Viszont, a s1-es cliffhanger-ig még midnig nem értünk vissza, hiszen még mindig nem tudjuk, hogyan bukkant ott fel Hourman.
A teljes évadra megadok egy 8/10-et, a maga bohókás műfajában remek.
A s3 preview viszont annyira nem bejövős, ez az idő “összekeveredés” már a Doctor Who s6 fináléban sem tetszett…

Kitana - 2017. 04. 06. 22:48

Ez a sorozat volt számomra az év pozitív csalódása, sokkal jobb lett, mint amit az első évad alapján vártam. Hétről hétre a kedvenceim közé tartozott, a karakterek a pozitív és a negatív oldalon is remekül össze voltak rakva, a készítőknek pedig legtöbbször sikerült megtalálni az ideális egyensúlyt az akció, a humor és a dráma között – egyik se volt túltolva, mégis mind jelen volt, főleg a humor a rengeteg filmes utalással, Mick intro szövegével, Stein éneklésével, a majdnem pacsival és társaival. Én simán adok az egész évadra 9/10 pontot, mert bár messze nem hibátlan, könnyed szórakozásnak tökéletes.

Alexejevic - 2017. 04. 07. 10:02

Korrekt évad volt. Az tetszik, hogy végre a sorozat nem akar több lenni annál, ami. Sok benne a poén, jók az egysorosok.
Egy dologtól félek a 3. évad kapcsán… Ugyanaz lesz a séma. Időutazás-> helyrerakni az idővonalat. Nekem ez kicsit unalmas.

heidfeld - 2017. 04. 07. 15:07

Alexejevic jól fogalmazta meg. Annyit tennék hozzá hogy kicsit komolyabb alapja lehetne a történetnek. Egy erős 7/10 az évad.

Thomas - 2017. 04. 08. 16:17

Annyira pozitívak a vélemények itt, hogy egy kicsit árnyalnom kell a képet. Mivel az őszi részek végre bekerültek nálam az “egész jó, nézhető” kategóriába, gondoltam nekiállok ledarálni a maradékot is, de tegnap nem nagyon tudtam ráhangolódni. Ma gondoltam adok neki még egy esélyt, de sajnos az Arrow és a Flash után ezért is eljött a kaszás (bár az Arrow-val még valamiért kínzom magam, de szigorúan csak utazás közben, tableten, arra tökéletes, amennyire ott tudok rá figyelni).

Rémületes, hogy mennyire fárasztott az egész. Van valami semmitmondó háttérsztori a 3 levitézlett gonoszról, akik valami lándzsa darabjait kergetik, de amúgy csak jönnek-mennek, jópofiznak (a “lökött ikrek”, Nate és Ray elviselhetetlenek együtt), történelmi személyiségekkel bratyiznak (hello, Timeless!), néha lövöldöznek egy kicsit a vattacukor fegyvereikkel. Ez egy külön misét megér, ha telibe találnak velük egy állandó szereplőt (még az űrhajó ágyúját is vattacukorral töltik), általában csak repül pár métert, aztán megy tovább, a statiszták azért lent szoktak maradni, de látható sérülés rajtuk sincs. A karakterek bénák, még Sara is az Arrow-beli karakterének a paródiája. Milyen célcsoportnak készül ez, 12 éveseknek? A 2×12 közben lőttem ki, amikor előkerült Arthur király is.

Persze ez az én bajom, hogy ennyire negatívan reagálok a történelmi személyiségekre és eseményekre, ez már a Timelessnél is előjött. De nincs mese, egyszerűen kiszerettem a képregény sorozatokból. Újra és újra oda lyukadok ki, hogy miért nem olvasok inkább ezek helyett képregényt, ami összehasonlíthatatlanul szórakoztatóbb, és már évek óta nem jut rá idő. A Supergirl még egyelőre marad, remélem, hogy abban nem fogok csalódni az évad végi dara során.

Pocok - 2017. 04. 09. 16:03

Tényleg jobb volt, mint az első évad. A Legion of Doom csapat nagyon jó volt! Imádtam a részeket, ahol több időt kaptak.

(csodálom, hogy nem raktad be a képet a trófeákról :D )

Silas - 2017. 04. 09. 16:06

aki a meglepetés camoe-t várta, valszeg fingja nem volt arról, mikorra említették: a 2×16-ra, az pedig alter-Felicity volt…

Silas - 2017. 04. 09. 16:08

Thomas, ha szerintem ennyire nyögve-nyelős volt neked ez az évad, el ne kezdd darálni a SupGirlt

winnie - 2017. 04. 09. 16:10

Silas: csak áthoztam a kommenteket, azért volt kavar, engem lebeszéltetek a daráról a finálé előttös posztban.

Wall-E - 2017. 04. 09. 16:21

Hihetetlen jó volt, már szerintem minden le lett írva, szerethető, vicces, mókás, szórakoztató és abszolút nem számítanak a felhozható problémák, az összes karakter mókirály, Rip Hunter igazából még mindig a legkevésbé érdekes, de javult az évadra és az is segített, hogy jóval kevesebb szerepe volt, így működött. A George Lucas-os részt (meg a Tolkienest) mindenkinek nagyon érdemes lenne megnézni, annak is, aki amúgy nem nézi a sorozatot.

LasDen - 2017. 04. 09. 17:26

Úgy gondolom a sorozat előnye a társaival szemben, hogy nincs helyhez (és időhöz) kötve. Ahogy láthattuk, az írók fantáziája elszállhat és el is száll. Nem csak Star v Central City lehet veszélyben. Nagyon popcorn, de nagyon jó.

A vége kiszámítható volt. Én is vagy a dínókat vagy a majmokat vártam…:D

Konen - 2017. 04. 09. 17:34

Mikor a 2 Mick bekóstolta egymást na az volt a legnagyobb jelenet 😁😁😁

LoGi - 2017. 04. 09. 18:50

Évadból láttam a talán fontosabb részeket csak (7, 10, 16, 17), ezeket is erősen pörgetve. Nem bánom, hogy csak így nézem, mert túl cheesy a sorozat, történet vezetési logikájában meg biztos millió 1 helyen bele lehet kötni, ami zavarna hetiben.

Tomi - 2017. 04. 09. 19:44

Dinók helyett majmokkal 1000-szer nagyobbat ütött volna az évadzáró, ha egy kvázi majmok bolygójára kerültek volna.

Narxis - 2017. 04. 09. 21:23

Egyet kell értenem Thomas-szal. Rengeteg negatívum van ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül bár én nem kaszáltam a sorozatot ezt tartom a leggyengébbnek a szuperhősösök közül. Tényleg olyan érzése van az embernek mintha inkább a tizenegynéhány éves gyerekeknek készült volna a sorozat. Ezért annyira egysíkúak a karakterek. Komolyan Mick mit fejlődött? Szerencsétlent mindenki kihasználta és erre jött rá az évadzáróban. Ez volt az ő nagy felismerése, persze addig gond nélkül hol a jó fiúkhoz hol a rosszakhoz csapódott. Jefferson-Stein duóban mit használtak ki? Azt, hogy együtt bénábbak mint külön-külön? Mert akárhányszor lövöldöztek a szuperképességükkel senkit se találtak el, csak repkedtek a levegőben mint valami idióták.

És akkor el is érkeztünk a sorozat egyik nagy problémájához. Mindenki lő mindenkire de senki se talál el senkit, ez az évadzáróban látszott a legjobban amikor zárt térbe került mindenki egyszerre. Röhejes.

A másik hatalmas probléma Reverse Flash. Ő az a fickó akit Flash, Arrow és Firestorm se tudott könnyen megállítani együtt sőt úgy tudták csak megölni, hogy az őse megölte magát. Szándékosan lebutították, sőt nem foglalkoztak azzal a ténnyel, hogy bárkit megölhetett volna puszta kézzel. Jobb volt mint az első évad? Talán. Jobb mint a Flash, Arrow vagy Supergirl? Hell, no!

Talán az egyik nagy probléma az, hogy túl sok középszerű “hős” van a sorozatban és mindegyiket szerepeltetni kell sőt valamennyire próbálták őket mélyebben bemutatni de egyszerűen nem érdekesek. Egy értékelhető dráma volt amikor Rip gonosz lett pár rész erejéig. Az egész jól sikerült. Ezt leszámítva a gagyi, röhejes, kínos szavak jutnak eszembe erről a sorozatról és nagyban hozzájárul, hogy kezdek belefáradni a szuperhősös sorozatokba. Több komolyság kellene bele, egy kicsit “dárkosabbra” kellene venni a figurát és lehet egész jó sorozat lehetne.

Tyberius06 - 2017. 04. 12. 02:38

Höhö!
Az egész triót kaszáltam tavaly májusban, csak a CW-re költöző Supergirl maradt (Gothamet abbahagytam a második évad elején, kasza, de mégse, de mégis, de ha két kaszált sorozattal is visszatértem, akkor egy félig kaszáltnak pláne van esélye a visszatérésre), amit meg idén kaszáltam. Aztán olvastam előbb az Arrow elég pozitív megnyílvánulásait, majd eme lelkendező kritikát is és mindkét sorozatot visszatettem a pakliba.
Legends dara megvolt olyan 2-3 nap alatt (huh de baromi fáradt leszek reggel melóba menet), és nem csalódtam. Az első évad szenvedéséhez képest, vagy az idei Supergirl évadhoz képest messze szórakoztatóbb volt. Komolytalan, vicces, fun volt az egész és persze helyenként hülyeségekkel és logikátlanságokkal volt tele, ahogy a kritika is írta, de basszus mind a Legends csapat mind a Legion csapat barommi jól volt összerakva. Nekem egyedül a Mick körüli hercehurca nem tetszett. Leonard visszahozása is kellemes volt, Darkh itt nekem működött képességek nélkül, Merlin is fasza volt.
A finálé utolsó jelenete meg pff… Nem igazán zavar nyilván nem lesz hatása és inkább olyan 1-2 részben lerendezzük érzést kelt, én nem aggódom miatta.
JÓ volt az évad, örülök, hogy végül rászántam ezt a tizen X órát. :)

spooky - 2017. 05. 16. 13:12

Külön pirospont ahogy játszadoztak a bevezető monológokkal :D ReverseFlash-ért tényleg kár, de elcsépelt lenne talán mégegyszer visszahozni. Tetszett, hogy Mick-nek nagyobb szerep jutott, Palmer is szerintem egészjól működik. Tudunk arról már valamit, hogy Rip tényleg lelépett e, vagy hogy miben változik a csapatfelállás?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz