login |

Délelőtti videó 2.: American Dad

2017. 04. 10. 11:10 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: animáció, video,

Amerikában “ma” (vagyis holnap) folytatódik az American Dad aktuális szezonja a TBS-en – a tovább mögött az új részek előzetese. Most, hogy kezdjük a sorozattal utolérni Amerikát, lehet, hogy még kevesebb nézője maradt? Legalábbis nekem fura, hogy közel sem olyan népszerű, mint némelyik FOX-animáció.

3 hozzászólás Ne habozz!

Mate4182 - 2017. 04. 10. 13:57

Pedig Seth Mcfarlane legjobb alkotasa… szerintem 1000szer vállalhatóbb mint a familyguy (a cleveland show meg aranyos de az meg inkabb olyan mintha csak beleraknak azokat az otleteket amik nem illenek a family guyba)

Mindenesetre imadom hogy 3-4 ev utan vegre elkezdtuk utolerni szinkronosan az eredetit !!!

humorpalanta - 2017. 04. 10. 15:17

Szerintem is Seth/Sethes/Sethi legnagyobb alkotása.

Lengabor - 2017. 04. 10. 22:35

Sajnos már akkor megásták a sírját, amikor a Comedy Central helyett a VIASAT6-é lett, azóta pedig a Humor+ sem csinált belelő népszerűségi csodát. De ez engem nem érdekel, elfogadtam, hogy a tömeg nem talált rá. A lényeg, hogy én láthatom azokkal együtt, akiket még érdekel, köszönhetően a TV2 Csoportnak. Nem attól lesz valami jó, hogy tömegtermék.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz