login |

Dr. Ken: vége a 2. évadnak

2017. 04. 10. 14:58 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: 2016/17 finálék, kritika,

 Steve? There is an actor on my shirt.

És a sorozat is? Mármint tényleges cancel hír nincs még (simán jöhet berendelés), de ilyen szép sorozatfinálét rég láttam, hiszen eléggé meta volt a főszereplőt alakító Ken Jeong-ra tekintve. Így tetszett is.

Hiába na, az ilyet kajálom: Ken Jeong a valóságban orvos volt, mielőtt elment színésznek. Gondolom a leghíresebb szerepeit ismeritek, hiszen a Community-ben és a Hangoverben is hatalmasat alkotott, mindenki imádta, vagy szerette utálni.

Erre most egy orvost alakít a Dr. Kenben, méghozzá olyat, aki színészi karrierre vágyik. Így jutunk el a fináléhoz, amiben Dan Harmon (az igazi) felhívja, hogy jöjjön el egy community college-on játszódó sorozata castingjára. A tényleges meghallgatáson Alison Brie a partnere (az igazi), és Ken felsül. Ellenben Harmon meglát benne valamit, így a tervezett öt soros mellékszerep helyett felajánlja neki az őrült spanyol tanárét.

Na, a fenti jelenetek mindegyikén vigyorogtam. Mármint Community-rajongóknak szerintem kötelezőek. Persze nem dokumentumfilm, szóval poénkodnak a történtekkel ezerrel, meg valószínűleg nem is így volt, viszont vicces nézni.

A probléma a Dr. Ken sorozattal viszont továbbra is a többi. Avagy a finálét hiába dobták fel azzal az 5 perccel, ha közben tisztán látszik mellette a hagyományos családi, és munkahelyi sitcom, ami még csak nem is jó. Mármint gagyi poénokat kapunk, főleg idegesítő karakterekkel és borzasztó fordulatokkal. A Tiffany-sat alig bírtam…

Szóval úgy általánosan továbbra sem tudnám ajánlani a sorozatot, de ezt a finálét nem is volt rossz látni.

UPDATE: A sorozatot elkaszálták, nem lesz folytatása.

6 hozzászólás Ne habozz!

Silve - 2017. 04. 10. 16:24

Irritáló ennek a sorozatnak a létezése. Remélem kaszát kap.

BlackT - 2017. 04. 10. 18:29

Silve: Irritáló a te létezésed is, mégse kívánok neked kaszást.

k.karas - 2017. 04. 10. 19:18

A community részek viccik tetszik az ötlet, de nem hiszem, hogy feldobná a sorozatot, ha tovább vinnék a fonalat. (első rész amit láttam, de nem igazán mosolyogtam más részén)

Narxis - 2017. 04. 11. 11:24

Én nem értettem, hogy hogy kapott ez 2. évadot. Néztem de talán csak Ken Jeong miatt.

A The Great Indoors-ra legalább rá tudom mondani, hogy annyira gagyi, hogy már tetszik de ez a Dr. Ken olyan semmilyen.

FrankLuck - 2017. 04. 11. 19:55

Érdekes, nálam ez megmaradt háttérzajnak, mert annak viszont jobb, mint pl. a Life In Pieces (amit tényleg kaszáltam az első évad után). Nyilván nem kiemelkedő vagy kihagyhatatlan, csak egy közepes CBS szitkom az ABCn.

Silve - 2017. 04. 12. 20:26

BlackT: Ööö… köszi..?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz