login |

Angie Tribeca: kezdett a 3. évad

2017. 04. 13. 17:50 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: kritika,

Igazából a sorozatról csak az mondható el, ami eddig, avagy aki odavolt a Csupasz pisztoly és az arra hasonlító filmekért, az mindenképp nézzen bele. Teljesen hasonló a humor, csak épp 13 részes évadokban.

Az idei premier sem cáfolt rá az eddig látottakra. Ezt jó és rossz értelemben is felfoghatjuk, hiszen továbbra is rengeteg ötletet vágnak hozzánk a képernyőn, és bizony nem mind működik. Jó pár poén megy mellé, viszont amik betalálnak, azok leterítenek.

– We sent little Angie off to a private boarding school in Maine.
– We’re really hoping he gets in.

Úgy tűnik, számomra még mindig maradt az az arány, ami a nézhető halmazba teszi a sorozatot, hiszen a kezdés közben párszor vigyorogtam, mint a tejbetök.

Van egy rész ahol a Silence of the Lambs-szel viccelődnek, miután a CSI: Miami-t kivégezték, és egy olyan vendégszereplő tűnik fel, aki simán hozza az az előző évadok James Franco-szintjét. Nem lövöm el képpel, de rohadt jó cameo volt.

Nem mellesleg, úgy tűnik, ez lesz az évad az átívelő szála is. Mármint egy, az említett film sorozatgyilkosára hasonlító figura, csak épp sokkal viccesebb cselekedetekkel.

Részemről ismét dara lesz a végén, mert valahogy úgy működik jobban a Tribeca számomra. Nem mindig vagyok vevő erre a humorra, és amikor hetiben próbáltam nézni, olyankor bizony mellémentek a részek, de amikor stimmelt a hangulatom, akkor nagyon jól esett lecsúsztatni 5-6 epizódot.

5 hozzászólás Ne habozz!

Bazsa - 2017. 04. 14. 12:53

Ez az egyetlen vígjáték amit nézek, az első két évad nekem nagyon tetszett, nem igazán látok rá esélyt, hogy a harmadikat nagyon elrontanák.

chros69 - 2017. 04. 15. 14:12

Valoban nem, szamtalanszor mulattam rajta :)
Meg Archer-t nezek, az is kellokeppen elborult.

Riggins - 2017. 04. 16. 14:47

végre szerepelt Hoffman nyomozó is, magasan a kedvencem :D

Kissur - 2017. 04. 25. 01:03

Igen, Hoffman lehetne többször is. Az ő jelenetein mindig röhögök. :D

humorpalanta - 2017. 05. 27. 22:35

Most nézem a 2. évad 4. részét és bekerült egy pin@ a műsorba. :D
18 perc 38-nál ebben a verzióban. Mikor verekedik Tribeca a Szexi Szöszivel, utóbbi elugrik, mert az előbbi egy számítógépházat dob felé pont úgy, hogy gyakorlatilag kitakarja AZT a műsorból, de nem tökéletes a dobás, így 1 pillanatra megjelenik. :D

Nem tudom elképzelni, hogy nem szándékos, csak azon töröm a fejem, hogy mennyire kamu. Nekem úgy tűnik, hogy nem a színésznőé, hanem utólagos CGI. De azt meg nem hiszem el, hogy erre költöttek volna pénzt. :D
Mondjuk, ha valakiből kinézem, akkor ők azok. :D

Valaki?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz