login |

Finálé előtt: Broadchurch

2017. 04. 17. 18:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Hát, basszus, ez az idő is eljött, jó eséllyel az utolsó Broadchurch-epizód kerül adásba este – az elmúlt évek egyik legjobb sorozata búcsúzik Olivia Colman és David Tennant főszereplésével. Ha valaki be nem előz, kritika a hét második felében lesz – a tovább mögött ott az utolsó rész előzetese.

Gondolom, megvan az egyetértés, hogy jó volt a szezon, nem? Ellenvélemény? Van valami extra elvárás az utolsó részre? (A kibeszélő itt van.) Vajon hol marad a magyar premier?

4 hozzászólás Ne habozz!

emese - 2017. 04. 17. 18:38

Magyar premier? Ilyen átívelő történetszálas, nehéz témát feszegtő sorozatra nem hinném, hogy itthon nagy az igény. Na most cáfoljatok meg!

zolkó - 2017. 04. 17. 18:54

Egyre ritkább az olyan sorozat, amelyik képes arra hogy két egymás utáni részét is megkönnyezzem. A Broadchurchnek idén sikerült. A 3×06 vége, és a 3×07 majdnem vége (a telefonokkal) bizony bepárásította a szemeimet. Ha tényleg ez lesz a sorozatzáró, elég szomorú leszek. Nagyon magas minőséget hoztak végig (még a szerintem kicsit gyengébb 2. évaddal is). Elvárásom nagyon nincs a fináléra, szép búcsút szeretnék a szereplőktől, kb ennyi.

zolkó - 2017. 04. 17. 18:58

Ja, és még egy dolog: Ahányszor valami külső helyszínt mutattak, vagy hosszabban mutatták a tájat, a napkeltét, a partot, stb, mindig arra gondoltam: “Miért nem itt élek?” Szóval ezt is írjuk a sorozat számlájára, hogy csodálatos helyszínen játszódik.

v_tamas - 2017. 04. 19. 23:21

de jó lenne ebből egy negyedik évad. Kiemelkedő számomra ez a sorozat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz