login |

Hírkedd – Imposters 2. évad!

2017. 04. 18. 09:45 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Heartland 8. évad, Exek az édenben 1. évad
 • Premier: My Secret Romance S1, Basketball Wives S6, T.I. & Tiny: The Family Hustle S6, Teen Mom OG S15, Killing Richard Glossip S1 + Finálé: 24: Legacy S1 (vendégblogger? – én megpróbáltam felhozni magam, de kiszálltam az 1×06 közepén, nem kötött le sok mellékszál), 2 Broke Girls S6 (vendégblogger?), Broadchurch S3, The Real Jesus of Nazareth S1 + dupla élő The Voice volt
 • Magyar premier – STORY4: 05.01 Heartland (Heartland) 9. évad
 • Magyar premier – STORY4: 05.01 Hope klinika (Saving Hope) 1. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Nowhere Boys S2
 • Az Into Badlands 2. évados szinkronjában a Mérnököt alakító Stephen Walters magyar hangja Mészáros Máté lett, a Nick Frost játszotta Baije-t Kerekes József szinkronizálja, a Mestert megformáló Chipo Chung-nak pedig Pálmai Anna kölcsönzi a hangját. A visszatérő karakterek közül az Özvegy új hangot kapott, és Balsai Móni helyett Szávai Viktória szinkronizálja.
 • Állandó szereplőnek lett kiemelve a The Walking Dead 8. évadjára Steven Ogg (Simon), Katelyn Nacon (Enid) és Pollyanna McIntosh (Jadis). Mindez akkora jelentőséggel nem kell, hogy bírjon, egész egyszerűen arról lehet szó, hogy nem akarják, hogy más sorozat (Ogg például szerepel a Westworld-ben is) elvigye őket tőlük, mert használni akarják őket. Meg aztán volt már olyan, hogy egy frissen állandónak kiemelt színészt azonnal kinyírtak, szóval.
 • Kiefer Sutherland nyáron Európában turnézik, Magyarországhoz legközelebb Bécsben lép fel, június 10.-én.
 • Nem tudom, hogy csak poén-e, vagy tényleg valóságos, de több oldalon lehozták a The Leftovers utolsó részének címét, ami: A Full Explanation for The Departure That Is Both Physically and Religiously Satisfying. UPDATE: oké, csak poén volt. Ez a hivatalos: The Book of Nora
 • A The Flash – 3×19-et, amiben visszatér Ashley Rickards és Grey Damon, Tom Cavanagh rendezte.
 • A Netflix globális felhasználószáma 2017 első negyedévében 5 millióval nőtt azok után a tavalyi utolsó negyedévben rekord, 7,1M-s növekedést tapasztaltak.
 • A TNT passzolta a Let the Right One In pilotját, amit a gyártó stúdió megpróbál elpasszolni.
 • És, ha már TNT, akkor a Tales From the Crypt pilotja a jogok bonyultsága miatt csúszik a forgatása.
 • Bár döntés csak a draft után lesz, jelen állás szerint a Tampa Bay Buccaneers a legesélyesebb arra, hogy a Hard Knocks idei szezonjának “főszereplője” legyen. Passz. Az jó lenne?
 • A Bravo berendelte az Imposters 2. évadját.
 • Damon Lindelof és Tom Perrotta, a The Leftovers showrunnerjei beszélnek a nyitányról. Itt pedig Justin Theroux (Kevin) mond ezt-azt.
 • Dan Goor, a Brooklyn Nine-Nine egyik készítője beszél a sorozat visszatéréséről.
 • Misha Green és Joe Pokaski, a két készítő beszél a legutóbbi Underground-részről. És Aisha Hinds (Harriet Tubman) is elmondja, hogy milyen élmény volt egy 50 perces monológot előadni. (Ez pedig egy előzetes interjú vele.) És végül a rendező, Anthony Hemingway is nyilatkozott.
 • Interjú: Marc DeBevoise (a CBS interaktív részlegének vezetője a CBS All Acces-ről), Dan Goor (a Brooklyn Nine-Nine showrunnerje), Dylan Minette (Clay – 13 Reasons Why), Adam Horowitz és Eddy Kitsis (a Once Upon a Time készítői), Idris Elba (a Guerrilla egyik producere és mellékszereplője), Riley Voelkel (Freya – The Originals),
 • Vendégszerep: Steven Pasquale, Becki Newton – Divorce (visszatérő), Tamara Tunie, Elisabeth Röhm – NCIS, Jeananne Goossen – Criminal Minds, Kris Bryant, Jake Arrieta, Mike Tirico  – Chicago Fire, Lonnie Chavis – Supergirl,
 • A portugál RTP berendelte a Ministério Do Tempo 2. évadját.
 • Sorozatberendelés: Apollo Gauntlet – Adult Swim, animációs, 10 perces, készítő: Myles Langlois – egy tavaly leadott pilot alapján, egy átlagos zsaruról, aki átkerül egy futurisztikus, középkori világba, amit egy Gonosz ural. Itt pedig egy varázsöltözék, valamint egy beszélő kesztyű segítségével felveszi a küzdelmet a rosszfiúk ellen. Premier: nyár.
 • Sorozatberendelés: Hot Streets – Adult Swim, animációs, 10 perces, készítő: Brian Wysol – egy tavaly leadott pilot alapján (itt nézhető), egy FBI-ügynökről, a társáról, az unokahúgáról és az ő kutyájáról, amint természetfölötti jelenségek után nyomoznak. Premier: ősz.
 • Új sorozat: El Muro (The Wall) – Azteca America, mexikói, 50 rész, egy kitalált amerikai elnökről, aki falat akar emeltetni az USA és Mexikó közé. És persze ebbe beleékelnek egy szerelmi történetet egy bevándorló, és az őt kitoloncoló tisztviselő közé.
 • A United Shades of America with W. Kamau Bell 04.30-án tér vissza a CNN-re a 2. évadjával.
 • 04.29-én különkiadással jelentkezik a Full Frontal with Samantha Bee, a címe Not the White House Correspondents’ Dinner.
 • A Freeform késő esti talkshow-t rendelt be Iliza Schlesinger műsorvezetésével. A Truth & Iliza heti lesz és első körben 6 részes berendelést kapott. Minden rész egy tematikus kérdés köré fog épülni, amit a humorista a közönséggel dumálva, riportokkal, kommentárokkal és poénokkal próbál megválaszolni. És persze saját standupkainak anyagét is megidézi.
 • A People’s Choice Awards díjátadó átkerül a CBS-ről az E!-re.

15 hozzászólás Ne habozz!

kla - 2017. 04. 18. 10:10

“Nem tudom, hogy csak poén-e, vagy tényleg valóságos, de több oldalon lehozták a The Leftovers utolsó részének címét”

Poén, egy kritikus Twitter-bejegyzése volt. Azóta már kijött a hivatalos finálécím: https://www.reddit.com/r/TheLeftovers/comments/65d60i/series_finale_episode_title/

Silver-sama - 2017. 04. 18. 10:12

“The Real Jesus of Nazareth” – ezt megnézném, ha fent lenne valahol a neten, de nyomát se találom xD

Lantaar - 2017. 04. 18. 11:26

2 Broke Girlsről összedobhatok egy rövidet, de egyébként stílusában és minőségében annyira stabil a sorozat, hogy gyakorlatilag bármelyik korábbi kritikát be lehetne vágni róla.

winnie - 2017. 04. 18. 11:39

Lantaar: ha nézed, akkor szerintem jobb, ha nem a mienk kerül ki, mert ránk hatványozottan igaz lehet, hogy nem sok újat írunk róla:)

Lantaar - 2017. 04. 18. 12:26

Rendben, akkor írok róla, mert nézem, de tényleg nem lehet sok újat mondani róla :D

dzsiaj - 2017. 04. 18. 13:09

A 24-et is igyekszem összehozni az Imposters mellé hétvégéig, de ha valaki nem tudja visszatartani magát, nyugodtan beelőzhet :)

winnie - 2017. 04. 18. 13:12

oké:) ha nincs más, ez is olyan, hogy megírom csak a finálét meg a previously-ket látva, nyilván előbbire szorítkozva, de több értelme van, ha tényleg kompetens az írás.

akkor én ma veeppel jövök, meg esetleg valami fináléval. holnap meg broadchurch.

Raisen - 2017. 04. 18. 17:32

ennek a Saving Hope sorozatnak épp ideje volt már, évek óta várok rá, hogy elhozzák szinkronnal (ilyeneket nem szeretek feliratosan nézni)

csb - 2017. 04. 18. 17:46

A hét idézeténél beragadt a kommentem.

heidfeld - 2017. 04. 18. 18:07

Gondolom Balsai Móni egyéb munkái miatt nem vállalta a szinkront. Sajnos a Gotham Barbarája sem az ő hangján szólal meg a második évadban. Nagy veszteség ez számomra.
Ministério Do Tempo-t elég sok támadás érte, mert a legtöbb történetet az eredeti spanyol, portugál személyekkel helyettesítve. Nagyon óvatosan kezelték Irene karakterét, és a technikai megoldások is messze a spanyol mögött jártak.

PapiLaci - 2017. 04. 18. 18:10

lehet hogy irtatok csak nem vettem eszre de tegnap ujraindult a Reggeli (20ev utan ujra) az Rtl Klubbon. Minden reggel 7:15tol a regi csapattal

GeoCucc - 2017. 04. 18. 18:56

Ha még nincs Better Call Saul évadnyitó kritikátok elfekvőben, akkor a mai rész alapján úgy gondoltam, hogy küldenék egyet még este.

garcon - 2017. 04. 18. 19:03

Imposters 2.évad YEEAH!

winnie - 2017. 04. 18. 21:26

geocucc: koszi, ha osszejon!

EDIT: oppsz, most látom, hogy már kaptunk egy írást, szóval elvileg nem fog kelleni.

DarkEagle - 2017. 04. 18. 22:49

@Winnie érkezett egy előzetes a SyFy-os Krypton sorihoz. http://spoilertv.com/2017/04/krypton-dc-syfy-pilot-promo.html

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz