login |

Délelőtti videó 2.: Bloodline

2017. 05. 07. 11:55 - Írta: human

14 hozzászólás | kategória: video,

A Bloodline a második Netflix-es sorozat, ami kaszát kapott. Bár az epizódszám 10-re lett csökkentve, mégis csak kaptak lehetőséget a befejezésre, meglátjuk, hogy éltek vele. A nemsokára érkező sötét dráma új előzetese a tovább mögött. Durva lesz a zárás?

14 hozzászólás Ne habozz!

Snoopyzit30 - 2017. 05. 07. 13:26

Ez egy nagyon, de nagyon jó sorozat szerintem. A kasza nem is feltétlenül annak szól, hogy nem jó már a sorozat, hanem egyszerűen ebbe a történetbe 3 évad fér bele és ennyi. Nem úgy van, mint más sorozatoknál, hogy beleszőnek újabb és újabb dolgokat, itt még mindig ugyanazon pörög a történet, mint az 1. évadban és azt, illetve annak következményeit nem lehet már tovább húzni. Fokozzák, fokozzák bizonyos történésekkel, de mind egy alapszituációból indul ki, ami az 1.évad 1.részében már tudunk.
Szóval szerintem nem is baj, hogy ez az utolsó évad lesz, mert legalább meg tudják csinálni, hogy jól zárják le. Eddig semmi csalódást nem okozott a sorozat. Nagyon várós a 3.évad.
(Csak sajnálatos módon nem fogja fordítani senki valószínűleg).

winnie - 2017. 05. 07. 13:38

Snoopyzit30: majd lesz netflix-felirat.

markr - 2017. 05. 07. 13:52

Szerintem is nagyon jó a sorozat. Örülök, hogy ez az utolsó évad ebbe a történetbe ennyi fér bele. Nem lesz túlhúzva és rendes lezárást is kap. Jó döntés a Netflix részéről. Amúgy várós ez is, meg a House of Cards is a május végi kínálatból.

wellwellwell - 2017. 05. 07. 15:15

ha nem nyírják ki dannyt az első évadban, megért volna 10-et is. :(
így nem bánom, hogy vége, mert bár jó, nélküle közel sem ugyanaz.

Snoopyzit30 - 2017. 05. 07. 18:10

“ha nem nyírják ki dannyt az első évadban”

Ezt hogy érted? Arról szól a sorozat, az adja a vázát az egész szerkezetének. Most néztük volna még, ahogy Danny halálba idegesíti őket x évadon át?! Pont hogy emiatt zseniális, hogy már az első évad első részében kinyírják a fenébe. Így lesz elviselhető a karakter végig. Ha nem ez lenne az alapvetés, hogy őt megölik, akkor azon szorítottam volna, hogy öljék már meg. Ettől zseniális a karakter, hogy tudod, hogy megölik, de mégis minden részben ugyanúgy idegesít, mintha nem tudnád, hogy meghal.

winnie - 2017. 05. 07. 18:22

na, igen, erre épült a sorozat, nyilván a készítőknek az 1. évad után megvoltak a maguk tervei.

Eny - 2017. 05. 07. 18:57

úgy van, ahogy Snoopyzit30 leírta :)

BotondB - 2017. 05. 07. 21:53

Snoopyzit30: ezt lehet magamra tetováltatom :D
Viccet félretéve ez a tökéletes megfogalmazás

idioty - 2017. 05. 09. 22:26

Snoopyzit30 +1

Hehh, nem is emlékeztem, hogy kiderült az első részben Danny-t. Újra kellene néznem. Amúgy nekem az első évad vontatott volt egy kicsit, a második meg a közepétől. Ettől függetlenül nagyon várom a folytatást, de én is örülök, hogy nem húzzák el tovább.

Viry80 - 2017. 06. 29. 12:44

Az első rész már feliratozva van a sorozatbarát-on. :) Pont most néztem meg, és nem kellett csalódnom. Az első két évad után, (ami szerintem nagyszerű volt) remélem a harmadik évad megadja a méltó befejezést ennek a fantasztikus sorozatnak. Mind a történet, mind a karakterek szempontjából nálam 10/10 az első két évad, és a harmadik évad első része is. :)

JBG - 2017. 07. 23. 09:04

Brutál jó volt a 3. évad is (szerintem jobb, mint a 2.) és az évad derekén olyan drámai csúcspontokat járattak meg némelyik karakterrel, hogy az ember gyomra összerándult (a színészek előtt is le a kalappal) aztán az évad végére új irányt vettek, amire én nem számítottam, érdekes volt, de még emészteni kell, mindenesetre az összkép nagyon jó, méltó záróévada volt a sorozatnak.

idioty - 2017. 11. 30. 11:25

Végignéztem, az utolsó rész nagyjából dara volt. Valahogy nem fült a fogam az egészhez. Hiába jók a színészek, a karakterek, a sztori, mégsem bírtam folyamatosan nézni.

SPOLIER gyanús:
Nekem tetszett volna, ha kiderül, hogy Kevin Roytól van. Mármint tettek rá utalást többször is. De ami viszont nagyon tetszett, hogy a végén jöttem rá, Sally az oka kb mindennek. Ha nem is közvetlenül, de nem Danny halálával kezdődött minden.
Egyébként a végét nem értettem. Mármint az utolsó előtti részt, ahol nem lehetett tudni mi a valóság. Mármint azt értem, hogy úgy állítják be, ahogy John látja. Mindenesetre megérte megnézni.

Lenny - 2018. 03. 17. 01:29

Danny nem idegesítő, miért kívánta bárki a halálát? Ő az egyetlen normális a családban a többi képmutató között. Ettől függetlenül John drámája kemény volt a második évadban, ahogy próbálta az egészet a kezében tartani. Ezt egy ember igazából nem is bírná idegekkel szerintem. Imádtam ezt a soroztatot, később biztos újranézem.

kytexxx - 2018. 07. 05. 16:43

Nekem egyik kedvencem volt a sorozat, néztem volna még bármeddig, de valóban vége kellett hogy legyen lassan, kezdett elfogyni az alapanyag, jó értelemben véve. Maradt bennem egy kis hiányérzet, elvarratlan szálak, amin még mehetett volna tovább a sztori vagy bele lehetett volna szőni az utolsó évadba, de hát ez van, nem én írom sajnos ezt sem :) A befejezés szerintem korrekt lett, sokkal rosszabbakat is láttam már. Hiányozni fog a sok intense dráma, a szereplők, Keys, az Inn és a sok-sok a feszültség, ami a Rayburn családot körbe lengte.
Nem készült erről valami évadkritika, sorozatzáró írás?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz