login |

Hírszerda – Wentworth 6. évad! Neon Joe, Werewolf Hunter 2. évad!

2017. 05. 10. 09:37 - Írta: winnie

22 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • A tegnap esti kaszák (Rosewood, Sleepy Hollow) és berendelések (Taken) megvoltak? A Taken esetében annyi még, hogy 16 részes lesz a szezon és távozik Alexander Cary, a showrunner, illetve, hogy kreatív szempontból változni fog, procedurálisabbá, epizodikusabbá teszik a sorozatot.
 • Mai magyar premier: Rosewood 2. évad, Gyilkos elmék: Túl minden határon 2. évad, Tyrant – A vér kötelez 2. évad
 • Premier: Food Unwrapped S11, Elizabeth S1, A1 Britain’s Longest Road S1, Eat The Week with Iceland S1, World’s Most Expensive Cars S1 + Finálé: The Challenge S29 + dupla Brooklyn Nine-Nine volt, és a következő 2 hétben is az lesz
 • Magyar premier – AXN: 06.06 Magánügyek (Close to Home) 2. évad
 • Magyar premier – AXN: 06.14 Profilozók (Profilage) 7. évad
 • A Sr. Ávila 3. évadjának szinkronhangjai.
 • Emlékeztek a nagy májusi halál/esküvő/távozás/egyéb nagy esemény összesítőre, amit nemrég linkeltünk? Na, szépen kezd megtelni a táblázat – ha valakit érdekelnek a spoilerek, csekkolja. Már megvolt 1 szülés, 16 első csók/szex, 2 terhesség, 4 esküvő, 16 haláleset, 3 ismételt egymásra találás, 2 szakítás/válás, 1 lehetséges halál, 8 távozás, 12 feltámadás/nagy visszatérés, 14 felmondás/kirúgás, 3 lánykérés és 3 időugrás.
 • Egy érdekes filmes szereposztási hír, hogy a Fear The Walking Dead-es Cliff Curtis lett az Avatar-filmsorozat egyik új főszereplője, és mind a 4 tervezett epizódban benne lesz. Oké, hogy a hírben szerepel az is, hogy a Fear-es forgatásait figyelembe véve fognak dolgozni vele, de… Most komolyan, reális azt hinni, hogy ha egy 22 részes sorozatévad 9 hónapos elfoglaltság, akkor 2-2 egyszerre, ráadásul Új-Zélandon forgatandó James Cameron-film az évi 16 részekkel operáló tévésorozat főszereplőjéhez fog igazodni?
 • Hivatalos a hír: az American Idol feltámasztásra kerül az ABC-n. Nyilván bőven lesznek benne változások, de a cél, hogy legalább Ryan Seacrest-et megszerezzék műsorvezetőnek.
 • Itt egy interjú a 13 Reasons Why készítőjével és új showrunnerjével, Brian Yorkey-val a 2. évad kapcsán, amiből kiderül, hogy a felépülésről fog szólni a szezon, s emellett felnövés-történetként is hivatkozik rá, nagyító alá kerül, hogy ki(k) azok akik tényleg hibásak lehetnek Hannah haláláért. Plusz maradnak a flashback-ek is (tehát Katherine Langford sem távozik) meg a narráció, viszont nem fog minden epizódban Hannah beszélni, lesznek mások is.
 • Az NBC passzolta 3 komédia pilotját: What About Barb?, Spaced Out és Relatively Happy (aka. Happy Peppers).
 • A FOX pedig berendelte sorozatnak az X-Men-es The Gifted-ed.
 • A The Strain 4. évad 07.16-án kezd az FX-en.
 • A SoHo berendelte a Wentworth 6. évadját.
 • Az Adult Swim berendelte a Neon Joe, Werewolf Hunter 2. évadját, ami 05.22-én kezd és 5 nap alatt lemegy belőle az 5 rész.
 • Pilotszkript: The Collector – TNT, készítő: Mark Cullen, executive producer: Will Ferrell és Adam McKay, egy férfiról, aki, hogy saját adósságait visszafizesse, egy adósság-behajtó ügynökségnek kell dolgoznia, mely szerencsejátékos adósságokra specializálódott. A központi témák: függés, vállalati kapzsiság, tökéletlen szociális interakciók és az emberi kapcsolatok iránti vágy – mindez szerencsejátékos szemüvegen keresztül.
 • Új sorozat: The Wilsons – BBC, 3 rész, angol, készítő: Anna Symon, főszereplő: Ruth Wilson. A Ruth Wilson nagyanyjának története által inspirált történet a 30-as évekbeli Indiában, valamint a 40-es és 60-as évekbeli London-ban játszódik, és egy boldog házasságban élő nőről szól, aki férje halála után jön rá, hogy párjának volt egy másik élete, másik felesége, mely után járva egy sötét titkokkal teli világot fedez fel, amiben férje kém volt.
 • Jessica St. Claire itt írt rákos betegségéről és kezeléséről, és kiderült, hogy a Playing House 3. évadjába is bele fogják ezt írni.
 • A legutóbbi American Gods-részről beszélnek: Bryan Fuller és Michael Green (a készítők), Gillian Anderson (Media), Peter Stormare (Czernobog),
 • Daniel Carter és Jeff Chlebus, a legutóbbi Fresh Off The Boat-rész írói blogolnak a tapasztalataikról.
 • Charles Michael Davis, a legutóbbi The Originals-epizód rendezője mesélt.
 • Interjú: Joseph Fiennes (Fred – The Handmaid’s Tale), Brandon Flynn (Justin – 13 Reasons Why), Justin Simien (a Dear White People készítője), Elisabeth Moss (Offred – The Handmaid’s Tale), Geoffrey Rush (Einstein – Genius – magyarul!), Madeline Brewer (Janine – The Handmaid’s Tale),
 • Bajillion Dollar Propertie$ S3 vendégszereplői: Steven Yeun, Sarah Silverman, Jason Mantzoukas, James Adomian, Lauren Lapkus, Stephanie Allynne, Mary Holland, Erin Whitehead, June Diane Raphael, Dave Foley, Bret McKenzie.
 • Tudósítás Az Aradi Varga Show felvételéről.
 • A TriStar Television megvette Jonathan Allen és Amy Parnes könyvének, a Shattered: Inside Hillary Clinton’s Doomed Campaign-nek a tévés adaptációs jogait, ami értelemszerűen Hillary Clinton elnöki kampányának ballépéseiről szólna.
 • A CMT passzolta a His Wives & Daughters című pilotját, valamint lemondott a Varsity Blues című mozifilm tévésorozatos feldolgozásáról is.
 • A Golf Channel berendelte a Driver vs. Driver 2. évadját, ami egy golfütő-készítő versenyreality. És hihetetlen módon bosszant, hogy az első évad részeibe nem botlottam bele, pedig marhára érdekelne, mert elképzelni nem tudom, milyen lehet. Itt az 1. évados és a 2. évados előzetes egyébként. Kicsit a Shark Tank-re is hajaz.
 • Ally Beardsley, Rekha Shankar és Raphael Chestang csatlakozott a CollegeHumor stábjához, olyanokhoz, mint Mike Trapp, Zac Oyama, Grant O’Brien és Katie Marovich.
 • Meghalt Christopher “Big Black” Boykin (Rob & Big).
 • A Dance Mom-os Abby Lee Miller 1 éves börtönbüntetést kapott.
 • Az HBO Europe két új sorozattervet kezdett el fejleszteni. Az egyik egy horvát, karakterközpontú dráma, az Uspjeh, amiben a különböző szereplőket egy bűntény köti össze (készítő: Marjan Alčevski), a másik egy szerb nyomozós thiller, az Otok (készítő: Ivan Knežević), amiben azt viszgálják, hogy milyen kihívásokkal küzd az ország azért, mert Európa közepén fekszik.

22 hozzászólás Ne habozz!

Bender - 2017. 05. 10. 09:49

Off: Lucifer kibeszélőt oldalsávba megkaphatjuk?

winnie - 2017. 05. 10. 09:51

ó, persze, el is felejtettem.

GYV - 2017. 05. 10. 09:54

TV-premier:

Alkalmi (Casual) – 3. évad, június 30, HBO3

A 404-es dimenzió (Dimension 404) – 1. évad, június 22, HBO3

A fehér hercegnő (The White Princess) – 1. évad, június 25, HBO3

Stuffy - 2017. 05. 10. 10:23

Egyébként nem tudo,hogy a szerkesztők közük nézi-e valaki a Wentworth legújabb 5 évadját,nagyon brutál:D Főleg a legújabb rész. Bár igen már tudtam,hogy lesz 6.évad,meglepődtem:D Egyik legjobb sorozat. Kár,hogy kevesen ismerik.

murder1 - 2017. 05. 10. 10:28

“Mai” magyar premier még: Tyrant – A vér kötelez (Tyrant) 2. évad

winnie - 2017. 05. 10. 10:29

sajnos nem nézzük, legalábbis én nagyon le vagyok maradva, és én is sajnálom de ezért is kampányolok amellett, hogy végre kirakhassunk egy vendégírást róla, hátha még többen felfedezik.

Ancsa - 2017. 05. 10. 10:51

A “The Wilsons” mindenképpen nézős lesz, érdekes a sztori.

Enzo - 2017. 05. 10. 12:04

Ha már oldalsávkérés: az Expanse 2.évad végeposztot is kérjük ugyanoda :) köszi^^

checkmate - 2017. 05. 10. 12:16

Ha senki más nem csap le rá, én megpróbálkoznék egy Wentworth ajánlóval. (Valaki minta már korábban jelezte volna, hogy ír róla.)

winnie - 2017. 05. 10. 12:18

checkmate: köszi előre is, ha összejön. sokszor előfordul, hogy kapunk jelzést, és később ez vagy nem jön össze valamiért, vagy nem lesz olyan minőségű, hogy kikerüljön.

kiskiraly - 2017. 05. 10. 12:34

Alinda-interjú

http://media20.blog.hu/2017/05/10/alinda_talcan_volt_kinalva_a_szakmai_elkurvulas

Ahhoz képest hogy elvileg tegnap ültek le a tv-s nagykutyák a Média Hungárián, nincsenek vagy bejelentések
Visszatér az Egy perc és nyersz. Ennyi.

kiskiraly - 2017. 05. 10. 12:35

*nagy

Desmond Wallace - 2017. 05. 10. 12:51

“Visszatér az Egy perc és nyersz. Ennyi.”

Plusz Korhatáros szerelem a TV2-n.

kiskiraly - 2017. 05. 10. 12:57

Ez az új-zélandi sorozat magyar remake-je a ContetLab-tól?

winnie - 2017. 05. 10. 13:09

kiskiraly: aham.

kiskiraly - 2017. 05. 10. 13:28

Na akkor ebből lesz majd külön poszt is ;)

Videó Stehen Colbert utolsó napjáról a Daily Show-ban. ‘Steve Carell’ is beugrott.

https://www.youtube.com/watch?v=bgczomH1kLk

LaCRossE - 2017. 05. 10. 13:54

Ma kezdődött el Japánban a Yu-Gi-Oh! VRAINS :)

Thomas - 2017. 05. 10. 14:48

Az első változtatás az Idollal kapcsolatban már nem tetszik:( Ugyanis az a terv, hogy a hagyományos, 7 nagyvárosban felvett válogatók helyett Disney World-ben (Orlandóban) vennék fel az összeset, ezzel pénzt spórolva, és összekötve a 2 brandet, az American Idolt és a Disney-t:( Csak nehogy az legyen a következő hír, hogy Donald kacsa is beül a zsűribe…

Számomra az Idol válogatók savát-borsát adta, hogy minden rész más városban játszódott, amit újabban már a zsűri mögötti nagy ablakban is láttunk, meg imádtam a vágóképeket is. Már a 15. évadban sem voltam boldog, hogy felrúgták a jól bevált városonkénti szerkezetet, és össze-vissza vagdosták az egészet, de ha most ugyanaz a bénaság jön, mint a Voice-ban, hogy 1 helyen, 1 ruhában ülik végig az egészet, akkor csalódott leszek:(

Továbbá azt már tudjuk, hogy felvették a kapcsolatot Kelly Clarksonnal, hogy zsűritag legyen, most a TMZ azt is lehozta, hogy a menedzsmentje elkezdte átszervezni a beosztását, hogy szabad legyen a válogatók felvételekor, szóval szerintem hamarosan bejelentik, hogy ő az első zsűritag. És a TMZ szerint csaknem biztos, hogy Ryan Seacrest fogja vezetni. És ami még elszomorít, hogy jelenleg a heti 1 napos megoldásban gondolkodnak, vagyis nem lesz eredményhirdető show, de ez még nem végleges, de ha Ryan így tudja megoldani, akkor biztos így lesz.

heidfeld - 2017. 05. 10. 14:50

Jó, hogy megkaptuk oldalsávba a Lucifer kibeszélőéjét. Aktuális részben meg is volt az év jelenete számomra. Barátnőm a földön fetrengett a röhögéstől( még nem is láttam így:D), én lefejeltem a Tv-t, sírva nevettem…
The Collector jöhet is. Remélem Will Ferrel, meg a buggyant haverjai is feltűnnek benne, kisebb szerepekben. Mondjuk Will a The Last Man on Earth-ben is volt- talán egy percig.

kiskiraly - 2017. 05. 10. 20:09

Kamarás Iván (Blikk.hu)

Nem titok, hogy nyolc éve elsősorban a filmes karrier miatt utazott ki. Hogy halad?

Kamarás: Jelenleg tart a pilot szezon, azaz ilyenkor forgatják a sorozatok egy részét, sok castingom van. Mint az őrült, tanulok, aztán meglátjuk, hogy sikerül. Nagy a versenyhelyzet, rengetegen vagyunk, és ott csak a pillanatnyi teljesítményem alapján ítélnek meg, hiszen nem ismernek.

kiskiraly - 2017. 05. 10. 20:13

Most veszem észre hogy ez még februári cikk:(
Hátha fel merül majd az upfont-on egy magyar színész neve…

Lemoni - 2017. 05. 10. 23:52

Neon Joe ritka lökött agymenés, már teljesen lemondtam a folytatásról, így most örömködés van :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz