login |

Finálé előtt: Chicago Med

2017. 05. 11. 15:15 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Azt mondják, felejthetetlen finálé lélegzetelállító befejezéssel. (Muszáj minden fináléban fegyverrel kelteni a feszültséget?)

Pár óra és leköszön a Chicago Med, én meg miközben azon filóztam, hogy a rövid évad után hogy szuperált a sorozat huszoniksz résszel, látva a tovább mögötti finálépromót kicsit elbátortalanodtam attól, hogy felzárkózzak, mert némelyik színész…, nem tudom, nem tűnt túl jónak? (A kibeszélő itt van.)

4 hozzászólás Ne habozz!

Narg - 2017. 05. 11. 15:50

Semmi kiemelkedőt nem nyújt a Med, abszolút közepes. Háttérzajként szoktam igazából nézni, többet nem ér :)

Deny - 2017. 05. 11. 16:13

Gyenge ez, sajnos. Talán a leggyengébb láncszem a franchise-ban. Idén kiszálltam féltávon. Kár érte, mert bíztam benne, hogy kihoznak belőle egy izgalmas kórházi drámát, ami felér az anyasorozatokkal, de sajnos dögunalom, és a karakterek sem érdekesek, ami azért gáz egy Chicago-sorozatban.

Katey - 2017. 05. 11. 23:39

Tehát nem csak én vagyok vele így. Végigszenvedtem 2 évadot, mert mindig vártam, hogy egyszer csak történik valami érdekes. De egyszerűen semmi. Értem én, hogy Dick Wolf nem Shonda Rhimes és nem a nyáladzásra fekteti a hangsúlyt, de ha az nincs legalább az esetek lennének érdekesek vagy a karakterek.

De a szereplőkkel nem történik az ég világon semmi. A legutóbbi rész utolsó 1 perce volt izgis, de az is előre várható volt, hogy nem lesz jó vége.
És emellett olyan párokat kreál akik között abszolút semmi kémia nincs és végtelenül unalmasak. pedig lenne miből meríteni. Ezt is az utóbbi részben sikerült egy kicsit felkavarni, de abból se lett aztán semmi.

Nem tudom meddig bírom még ezt idegekkel…

Katey - 2017. 05. 12. 15:38

És az a durva, hogy teljesen jól felzárkózik a Chicago Fire-hez és a P.D.-hez. Most néztem meg a számokat és bevallom nem gondoltam volna, hogy ennyien nézik…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz