login |

2017/18 – Az NBC újoncai (4.) – Rise

2017. 05. 14. 22:20 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: 2017/18,

RISE (korábban: Drama High)

Készítő: Jason Katims (Pure Genius, Parenthood, Friday Night Lights, Roswell) (pilotrendező: Mike Cahill)
Szereplők: Josh Radnor (Mercy Street, How I Met Your Mother), Rosie Perez (Pure), Auli’i Cravalho, Marley Shelton (The Lottery, Eleventh Hour), Rarmian Newton, Amy Forsyth, Shannon Purser, Damon Gillespie, Shirley Rumierk, Joe Tippett, Ted Sutherland, Taylor Richardson, Casey Johnson
Várható indulás: 2018. midseason

Sztori: Michael Sokolove azonos című könyvéből egy valós történet arról, hogy az ember az ihletet a legváratlanabb helyeken találja meg. Egy elkötelezett tanár családapáról, aki úgy dönt, nem kételkedik többet önmagában, és átveszi középiskolája lepukkant színház-, vagyis drámatagozatának irányítását. Ezzel pedig nem csak a tanári kart és a diákokat mozdítja meg, hanem javarészt  munkások lakta városát is.

winnie szerint látatlanban: hangulatilag ez lehet az utódja a This Is Us-nak? Az NBC kőkeményen meg fogja nyomni a téli olimpiával midseason-ben, de csak a leírás és a készítő alapján biztos, hogy nem fogok csápolni, inkább megjegyzem, hogy figyelni kell majd a sorozatra. De 50%-nál nem lehet több a várási fokom, mert ha soha nem kerülne képernyőre, akkor nem lenne hiányérzetem.

human szerint látatlanban: Katims miatt a pilot mindenképp várós darab, bár Radnor színészi képességeiben eléggé kételkedem (aki látta filmben, az tudja miről beszélek), szóval letekerem 60%-ra.

7 hozzászólás Ne habozz!

CyClotroniC - 2017. 05. 14. 22:55

Eddig ez az egy, ami ér pilotbepróbálást tőlem, mert Katims és a téma nyerő kombó lehet ha kikevernek egy jó hangulatot. A mérleg negatív oldalán nekem is Radnor áll, az említett színészi hiányosságokon túl amiatt is, hogy nagyon karizmatikusnak hangzik a szerep, ha ennyi mindenkit meg tud mozgatni, benne pedig ezt nem nagyon látom.

LaCRossE - 2017. 05. 14. 23:19

Hmm. A téma megfogott, az, hogy bepróbálom-e, majd az előzetesen fog múlni.

fireblade"pistike" - 2017. 05. 14. 23:22

Már a tartalom leírásánál majdnem elaludtam

energy - 2017. 05. 14. 23:23

glee & Veszélyes kölykök?

pody - 2017. 05. 14. 23:34

“aki látta filmben, az tudja miről beszélek”
viszont rendezonek nem rossz :)

Thomas - 2017. 05. 15. 00:18

Az iskolás sztorik azért mindig felkeltik a figyelmemet valamennyire, de ez csak a fele a dolgoknak. Névről nem ismerem a szereplőket, nem tudom, mennyire lesz szappanos, kik lesznek a középpontban (diákok, tanárok, vegyesen), az előzetes majd biztos segít. Addig 45%-nyira bizakodom.
De ahogy elolvastam a címeket, megint bevillant, hogy mennyivel szívesebben kezdeném el a Parenthoodot és a Friday Night Lights-t, csak nehezen állok neki ilyen hosszú sorozatoknak.

motch - 2017. 05. 17. 06:49

Csak nekem ugrott be először a glee?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz