login |

2017/18 – A CBS újoncai (4.) – Instinct

2017. 05. 17. 21:00 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: 2017/18,

INSTINCT

Készítő: Michael Rauch (Love Monkey, Beautiful People) (pilotrendező: Marc Webb)
Szereplők: Alan Cumming, Daniel Ings (Lovesick), Khandi Alexander (Treme, CSI: Miami), Bojana Novakovic (Rake), Naveen Andrews (Sinbad, Once Upon a Time in Wonderland, Lost),
Várható indulás: 2018. midseason

Sztori: James Patterson regénye alapján egy visszahúzódó, csendes, egykori CIA-sről, aki kiszállása után normális életet teremt magának tanárként és íróként, azonban régi szakmája visszahúzza, amikor a New York-i rendőrség felkéri arra, hogy segítsen nekik megállítani egy sorozatgyilkost. Azért pont rá van szükség, mert a gyilkos az ő első könyvéből dolgozik. A társként kapott nyomozónővel ugyan eleinte nem jön ki, de idővel rájön, hogy ösztöneiket használva ideális párost alkotnak, ha gyilkosok elkapásáról van szó.

winnie szerint látatlanban: ez megint olyan nyomozósnak tűnik, ami akár be is jöhet, de ez az ösztönös dolog sánta egy kicsit, mert ha olyan bénán csinálják, mint a Lie To Me-ben vagy a The Mentalist-ben, hogy nem logikusan jönnek rá a megoldásra, hanem a gyilkosnak beírnak egy snittet vagy mondatot, amivel elárulja magát, akkor menekülni fogok. A pluszok és mínuszok kábé 50%-ra lövik ki egymást.

human szerint látatlanban: ebből is heti ügyes dolog lesz idővel, szóval ténylegesen várni nem tudom, de ennek az ellentettje sem igaz. Az egyik “külsős segít” sorozat csak jól sül majd el, nem? 50%

4 hozzászólás Ne habozz!

Skate - 2017. 05. 17. 21:08

Ezek a fajta sorozatok egyre kevésbé vonzanak. 0%

Tyberius06 - 2017. 05. 17. 23:04

Hát ez a leírás a sorozatról valami baromi suta. Ösztöneiket használva??? WTF???

Hát majd az előzetes után döntök, de eddig 0

Thomas - 2017. 05. 18. 02:41

Nem csoda, hogy évek óta nem nézek CBS-drámát, egyszerűen egyáltalán nem tudnak érdekelni az ilyen nyomozósok. “Gyilkosok elkapása”, vagyis heti ügyes. Ez még annyira sem izgat, mint az akcióközpontú vagy a high-tech, szóval 5%.

fv - 2017. 05. 18. 10:57

Számomra egyre inkább úgy tűnik, hogy egy átlagos amerikai nyomozónő csak akkor képes megoldani egy-egy rafináltabb gyilkosságot, ha van mellette egy műkedvelő sármos férfi segítségnek.

Amúgy, a sztori leírásának első mondata olyan hosszúra sikerült, hogy mire végigolvastam, elfelejtettem az elejét, és így egy az egyben a Castle-re ismertem benne. Aztán újraolvastam, és felfedeztem a “fontos” és “jelentős” eltéréseket.

Mindenesetre, valószínűleg nézni fogom, mert tetszik a koncepció! :-D (Azt sajnálom csak, hogy ez a volt CIA-s pasas nem halhatatlan, és biztos nincs is brit kiejtése – pedig úgy sokkal egyedibb lenne.)

(Apropó, brit kiejtés: A Lie To Me-val kapcsolatban abszolút nem értek egyet. Lehet, hogy volt olyan gyengébb epizód is, mint amire winnie utal, de többségében az volt a megoldókulcs, hogy rávettek mindenkit arra, hogy hazudjon, és tudományos módszerekkel rajtakapták őket. Szerintem legalábbis – sem megérzés, sem szerencse nem volt benne.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz