login |

CW-előzetesek 2.: Life Sentence & Dynasty

2017. 05. 19. 10:40 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: 2017/18, ,

Az egyikben a halálos betegsége miatt egyik napról a másikra élő nő megtudja, hogy mégsincs közel a vég, a gond: az odaúton furcsa döntéseket hozott és a körülötte lévők miatt álomvilágban élt. A másikban pedig az egy százalék 1%-a ropja a mindennapi rutint szappanhabzásban. Trailerek a tovább mögött, minden más a címkén.

Backup:

2 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2017. 05. 19. 13:35

És lássuk a 2 szörnyű ruhás sorozatot:) A Life Sentence lepattant rólam, ez is túl vicceskedős, ráadásul Lucy Hale nem szerethető ebben a szerepben sem. Leviszem 25%-ra.

A Dynasty-nál teljesen mindegy, hogy módosítom-e a százalékot, úgyis nézni fogom. Várós és punktum, Elizabeth Gillies-t marha jó lesz nézni ebben a szerepben:)

Skate - 2017. 05. 19. 15:42

Laura Linney-vel a Big C-ben nagyon jól körüljárták a témát, hogyan éli meg ő és környezete a rák súlyát. Míg az első évad főleg könnyed, így nekem is kellett 5-6 rész, hogy elviseljem és szép lassan megkedveljem a főszerepben a karakterét. Az évadok előre haladtával egyre több az erős drámai fordulat. Az utolsó évad meg méltó lezárása volt a sorozatnak. Itt éreztem át legjobban ennek a szörnyű betegségnek a lefolyását.
Fiatalabb szereplős témában meg ott van a Lány kilenc parókával, amelyben azért Lisa Tomaschewsky remek alakítása is közrejátszott és inkább a kiteljesedés felé hajlott.
Life Sentence esetében tartok tőle, nagyon elmennek a könnyedebb írányba. Lesz inkább Gossip Girl-ösebb, mint O.C.-s. Utóbbi meg mert merészebb lépéseket is tenni.

Már az eredeti Dynasty 100%-ig Dallas klón volt. Mégis sokkal jobbak és érdekesebbek voltak a női karakterei. Joan Collins Alexis-ként nagyon kimagaslót alakított. És a tv3 egy olyan cliffhanger-cunamival hagyta félba a sorozatot (a közvetlen évadnyitót azóta már rég megnéztem eredeti nyelven). Nem értem, míg a Dallas-t a Story rongyosra ismételte, ennek legalább a leszonkronizált részei miért nem kerültel elő a poros raktárból. Ennek az új Dynasty-nek köze sincs az eredetihez. Annyiban egyedül, apucinak új felesége van és jótét lélek. Meg van egy meleg fiacskája.

Nem hiszem bármelyikbe magamtól belenézek. Majd a kritikák segítennek ezt eldönteni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz