login |

Hírhétfő – Trial & Error 2. évad! The Young Pope “2. évad”!

2017. 05. 22. 09:07 - Írta: winnie

32 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Twin Peaks 3. évad (a tévében az 1-2. rész megy le, de az HBO GO-n fent van az 1-4. rész), Pindúr pandúrok 2. évad (folytatás), Game Shakers 2. évad
 • Premier: Twin Peaks S3 (dupla!), Inspector George Gently S9, Loch Ness S1, The Trial: A Murder in The Family S1, Scraps S1, Your Face or Mine S1, The Shocking Truth S1 + Finálé: El Chapo S1, 12 Monkeys S3 (vendégblogger?), Into The Badlands S2, Elementary S5 (vendégblogger?), Madam Secretary S3 (vendégblogger?), Shades of Blue S2 (vendégblogger?), Bob’s Burgers S7, The Simpsons S28, Family Guy S14 (vendégblogger?), Making History S1, America’s Funniest Home Videos S27, Big Time RV S4, Iron Chef Gauntlet S1, Iron Chef Eats S1, Scene of The Crime with Tony Harris S1, Island Life S8 + An Aurora Teagarden Mystery-epizód is, az A Bundle of Trouble
 • Magyar premier – TV2: 05.30 Indíték (Motive) 4. évad
 • Magyar premier – TV2: 05.30 Született szobalányok (Devious Maids) 2. évad
 • A Guerrilla szinkronhangjai.
 • Új a magyar Amazon-on: The Missing S1-S2
 • Új a magyar Netflix-en: török sorozatok (Love is In The Air, Yanik Koza, Behzat Ç) + egy koreai (Hidden Singer)
 • (Szokás szerint az Amazon újdonsága nem magyar feliratos, és a Netflix a nemrég feltolt sok magyar felirat óta megint elzárta egy kicsit a csapot. Tudjuk, hogy már jó pár sorozatnak elkészült azóta is a subja, de hogy ezek mikor kerülnek fel, azt passzolom. A linkeken a lista az Amazon és a Netflix magyar feliratos sorozatos tartalmairól.)
 • A Syfy új logót kapott – kép.
 • Sorozatterv: The Eddy – csatorna nélkül, készítő: Jack Thorne, pilotrendező: Damien Chazelle, zenés dráma a multikult Párizs egy klubjáról, annak tulajáról és a házi együttesről.
 • A The Walking Dead 8. évadjára két új visszatérő szereplő érkezik a jófiúk közé: Dillon, aki dögös, jómunkásember huszonéves pasi lesz, kellően szarkasztikus hozzáállással, valamint Abbud, egy szerethető muszlim-amerikai fickó, aki kissé ideges típus, mert túl sok időt volt egyedül odakint, a zombik világában. Előbbi, ha beválik, akkor állandó szereplő lehet.
 • Baz Luhrmann, a The Get Down készítője szerint, ha a sorozat kap 2. évadot, akkor abban nem fog annyira tevékenyen részt venni, hátrébb lép, hogy a kreatív csapata vigye tovább a sorozatot. De persze azért felügyelni fog mindent.
 • Ben Mendelsohn (Danny) a Bloodline 3. évadjának utolsó két részében lesz benne.
 • Ha már Bloodline: a Hemlock Grove után ez a Netflix második kaszált sorozata (UPDATE: Hopp, a Marco Polo-ról megfeledkeztem!). Eredetileg a készítők 5-6 évadot terveztek, de így a megírásra váró sztorik nagy részét benyomták ebbe a záró etapba.
 • A Dear White People – 1×05-öt az Oscar-díjas Barry Jenkins rendezte.
 • Az NBC berendelte a Trial & Error 2. évadját, 10 részt.
 • A Sky Italia berendelte a The Young Pope 2. évadját. Oké, ezt akár új sorozatként is lehetne kezelni, mert új címet (The New Pope) és szereplőgárdát kap, de a készítők nem változnak, szóval.
 • A The Jim Jefferies Show 06.06-án premierel a Comedy Central-on.
 • Nemcsak Bobby Moynihan távozik az évad végével a Saturday Night Live-ból, hanem Vanessa Bayer és Sasheer Zamata is.
 • Ismael Cruz Cordova le lesz cserélve a Showtime által berendelt SMILF-ben.
 • Andrea Parker (Mary Drake) beszél a legutóbbi Pretty Little Liars-epizódról. Itt is.
 • Alexis Bledel (Ofglen) beszél a The Handmaid’s Tale legutóbbi részéről. Mellette nyilatkozott a készítő, Bruce Miller is, és beszélt Yvonne Strahovski (Serena-Joy) is, és megnyilvánult Ann Dowd (Lydia néni) is.
 • Ann Cherkins, a múlt heti Better Call Saul-rész írója beszél a feladatáról. És Peter Gould, a készítő is mond ezt-azt. És a rész nagy visszatérője is megszólalt.
 • Interjú: Jill Solloway (az I Love Dick egyik készítője), I. Marlene King (a Pretty Little Liars készítője), Alan Yang (a Master of None egyik készítője), Kathryn Hahn + még egy (Chris – I Love Dick), Moira Walley Beckett + még egy (az Anne készítője), Bruce Miller (a The Handmaid’s Tale készítője),
 • Állandó szerep: Kevin Costner – Yellowstone (Paramount Network), Miranda Richardson, Zoë Wanamaker, Phyllis Logan – Girlfriends (ITV),
 • Vendégszerep: Rachel Nichols – The Librarians (visszatérő), Bailey De Young, Kevin Pollak – The Marvelous Mrs. Maisel (visszatérő), Denise Boutee – Stan Against Evil (visszatérő), Csuja Imre, Zsurzs Kati, Bánki Gergely, Trokán Nóra, Gyabronka József, Dobó Kata – Egynyári kaland,
 • Új sorozat: The Reykjavik Confessions – csatorna nélkül, angol nyelvű, izlandi, készítő: John Brownlaw, executive producer: Baltasar Kormakur. Izland legrejtélyesebb gyilkossági nyomozásának története. 1974-ben két férfi eltűnik 10 hónapos különbséggel, s miután a rendőrség fél évig hiába próbálja a gyilkosságokat rábizonyítani hat fiatalra, elhozzák azt a német “szuperzsarut”, aki a Baader Meinhof Gang terroristasejtet is felszámolta. (Idővel a Hatok beismerik a gyilkosságot, de semmire sem emlékeznek, illetve a testeket sem találták meg.)
 • A Playground megvásárolta David Enrich narratív, nemfikciós könyvének, a The Spider Network: The Wild Story of a Math Genius, a Gang of Backstabbing Bankers, and One of the Greatest Scams in Financial History-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. Egy pénzügyi újságíró expozéjáról van szó, aki az egyik legnagyobb machinációt leplezte le.
 • Az RTL Klub-os Sütnicake című cukrász reality-jének győztese beszélt arról, hogy milyen “megpróbáltatások” érték őt a sugárzás után, a nyeremény kapcsán.
 • A CMT berendelte a Dallas Cowboys Cheerleaders: Making the Team 12. évadját, valamint az I Love Kellie Pickler 3. évadját. Mindkettő 08.03-án fog kezdeni.
 • A History America: Promised Land címmel rendelt be 4 részes dokusorozatot, ami 05.29-én kerül képernyőre, s benne Amerikába érkező bevándorlók útját fogják bemutatni.
 • A Bravo Southern Charm New Orleans címmel rendelt be Southern Charm-spinoffot.

32 hozzászólás Ne habozz!

zolkó - 2017. 05. 22. 09:35

A TWD hírnél írt “ha az előbbi beválik, állandó is lehet”-et lehet úgy értelmezni, hogy a másik csak egy évados “zombieledel” lesz?

winnie - 2017. 05. 22. 09:43

nem feltétlenül. vannak most is olyanok, akik az érkezésük után évekkel lettek állandók. maradhat visszatérő. nyilván az mindenkire igaz, hogy ha jól alakul a karaktere, jó a színész vagy a sztoriját jól fogadják, akkor kiemelésre kerülhet. az elsőnél az lehet a különbség, hogy már most van egy halvány tervük vele (vagy az, hogy egy képregényes sztorit szánnak neki, de ha nem válik be, akkor más fogja kapni).

mr.carpenter - 2017. 05. 22. 10:22

Iden lesz lista az uj berendelt pilotokrol studiok szerint osszesitve, mert en onnan szoktam szemezgetni evekre visszamenoleg, hogy mi volt az ami anno erdekelt, de elfelejtkeztem rola.

winnie - 2017. 05. 22. 10:29

mr.carpenter: persze, igen.

Snoopyzit30 - 2017. 05. 22. 10:30

A Young Pope 2. évadáról már egy ideje lehetett olvasni. Jude Law viszont nem fog benne szerepelni, mert teljesen új pápa lesz meg minden. Antológia sorozatot csinálnak belőle.

winnie - 2017. 05. 22. 10:42

Snoopyzit30: most rendelték be, vagyis pár napja. eddig csak annyit lehetett tudni, hogy a készítők dolgoznak rajta (az még premier előtti hír, tavaly októberben mi is írtunk arról, hogy fejlesztik, de ugye egy dolog, hogy ők mit akarnak, és az, hogy mire lesz lehetőségük. akkor még a fogadtatás sem volt biztos.)

viszont szerintem law szerepelhet benne attól, hogy nem lesz állandó szereplő, vagy hogy másról szól az évad. hacsak nem írták le konkrétan, hogy semmiképp sem fog. épp ezért ez nem feltétlenül antológia, inkább csak hasonlít ahhoz, a különálló szezonok (bár nem tudni, hogy a másodikon túl lesz-e) kapcsolódhatnak egymáshoz többféleképp is.

Sorozatgyilkos - 2017. 05. 22. 10:49

Terápia 3, befejező évad hamarosan az HBO-n, trailer a fb-on.

boyinmotion - 2017. 05. 22. 10:50

Trial&Error! <3

LaCRossE - 2017. 05. 22. 11:22

Terapia 3. evad, el sem hiszem :)

LaCRossE - 2017. 05. 22. 11:23

Winnie, finale tegnap (ma) egy sem volt?

winnie - 2017. 05. 22. 11:25

ja, azt elfelejtettem:)

Snoopyzit30 - 2017. 05. 22. 11:35

@winnie

Az antológia kifejezés biztosan szerepelt a cikkben, de már elő nem tudom keríteni, hogy hol olvastam. Mindegy, jön az a lényeg :)

winnie - 2017. 05. 22. 11:41

Snoopyzit30: rákerestem, amikor írtad és válaszoltam, de csak újságírói következtetéseket olvastam, mint a “mint egy antológia”, szóval szerintem csak hozzágondolják, de egyelőre nincs róla sok infó, és hivatalosan ezt talán nem említették így. (de az biztos, hogy így esélyesebb lesz bizonyos díjakra:)

de igen, a lényeg a lényeg.

Quantumleap - 2017. 05. 22. 11:43

A Twin Peaks kezdésről mikor várható majd post?

winnie - 2017. 05. 22. 11:52

Quantumleap: lehet, hogy ma, ha sikerül megnéznem. jó lenne. a kérdés, hogy mennyi epizódról akarok. bár van egy olyan érzésem, hogy tök mindegy, mert konkrét sztori híján nem nagyon lehet kritikailag mit írni róla, csak azt, hogy bejön-e vagy nem:)

Jhonnny - 2017. 05. 22. 12:46

Arról lehet tudni valamit, hogy a Twin Peaks lesz e szinkronosan is az HBO-n?

Sorozatgyilkos - 2017. 05. 22. 12:54

Biztos, hogy lesz szinkronosan, de nem fogják elkapkodni, A szolgálólány meséje is csak júliusban érkezik magyar hanggal.

Nekem direkt élvezet az angol hang, 25 éve kénytelen voltam a magyarral beérni, nem mintha megértettem volna angolul :)

Jhonnny - 2017. 05. 22. 13:52

Sorozatgyilkos: Köszi az választ, lehet nem várok rá, annál jobban érdekel. :) Meg persze semmi garancia, hogy a régi szinkronhangon szólaljanak meg a szereplők.

gromit - 2017. 05. 22. 14:19

Jhonny: sőt, sajnos tuti hogy némely szereplők nem a régi szinkronhangon szólalnak majd meg.
Hacsak nem ír valaki egy piszok jó hanggenerátort az időközben elhunyt színészekhez, kezdve ugye Cooper ügynökkel (Szakácsi Sándor).

PapiLaci - 2017. 05. 22. 14:24

ez a new Young pope nagy csalodas. Az elso evadnak volt egy izgalmas kerdese a vegen (+1bonusz is). Most a mi a f* kell uj szereplovel, uj sztoryt kezdeni? Az eszem megal, komolyan. Instant lepontozoas az elso evadra, igy mar csak 6/10.. ha nem kapok valaszt a kerdeseimre akkor csak egy erdekes audiovizualis elmeny volt, semmi tobb

Edrick - 2017. 05. 22. 16:06

Atya ég, Terápia :’)

LaCRossE - 2017. 05. 22. 16:15

Kicsit szomorú vagyok, hogy utolsó évad, de az In Treatment-ből is csak annyi volt.

Viszont a trailerből nekem az süt, hogy most már sehonnan sem merítenek ötletet, hanem saját kútfőből megy minden.

zolkien76 - 2017. 05. 22. 16:32

Ha már Bloodline: a Hemlock Grove után ez a Netflix második kaszált sorozata. Eredetileg a készítők 5-6 évadot terveztek, de így a megírásra váró sztorik nagy részét benyomták ebbe a záró etapba.

Talán harmadik, mivel Marco Polot a második évad után kaszálták…

Wall-E - 2017. 05. 22. 16:54

A Bloodline kaszájának mi az oka egyébként? Bár lehet nem is kell belőle több évad, mint három, de a minősége nagyon magas volt.

Snoopyzit30 - 2017. 05. 22. 17:02

@Wall-E

Lehet, hogy már anyagilag nem volt jövedelmező. Meg különben is, először 13 részes évadról volt szó, aztán azt csökkentették 10 részre.

“The show films in Florida, where its first and second seasons were covered under the state’s entertainment tax incentives, but Florida opted to discontinue its credits program this year, making the series a more costly proposition moving forward.”

winnie - 2017. 05. 22. 17:09

zolkien76: köszi, jogos

winnie - 2017. 05. 22. 17:12

a bloodline kapcsán a jövedelmezhetőség ugye kemény dió, mert nincs reklám, nem a sorozatért fizetnek a nézők, így a fene tudja, hogy mi alapján kalkulál a netflix. nyilván van nézettségük, de ha megmaradnak az előfizetők, akkor tök mindegy, hányan nézik. talán az lehetett, hogy a szezonok után több volt a felmondás, vagy nem volt annyi plusz előfizetés az adott héten.

az viszont biztos, hogy nagyon drága volt a sorozat, valami 7-8M volt a részenkénti költségvetés, bár lehet, hogy rosszul emlékszem.

itt van egy cikk egyébként róla: http://www.vulture.com/2016/09/bloodline-cancellation-means-for-netflix.html

LaCRossE - 2017. 05. 22. 17:15

A Masterchef AUS-ban most Sweet Week van, és elég különlegesnek ígérkezik az eddigiek alapján. Lenne-e rá winnie arra kapacitás, hogy majd amikor vége, egy “rövidke” posztban, képekkel megemlékezhessek róla?

Valami hasonló ehhez a poszthoz, csak egy picikét több szöveggel.

http://www.sorozatjunkie.hu/2013/07/01/masterchef-4×11-4×12-a-kajak/

LaCRossE - 2017. 05. 22. 17:16

A képeket természetesen én szedném össze, ahogy a posztot is én írnám meg :)

Snoopyzit30 - 2017. 05. 22. 17:37

Tényleg lehet, hogy volt róla szó már és különben is valószínű, hogy naiv a kérdés, de azon sorozatait (kevés van), amit elkaszált a Netflix, van esély, hogy eladja és így szinkronosan is találkozhatnak vele a nézők?

Geza Kovacs - 2017. 05. 22. 22:23

Ez Az ifjú pápa 2. évad elég ijesztő ebben a formában. Nagyon nagy kedvenc az első, de direkt olyanra készítették a végét, hogy lehessen 2. évad belőle, most meg ez.

Kétségtelenül nagy művész a készítő, de ez kissé pofonszerű a nézőknek. A True Detective-et hozzák példának hasonló esetre, de ott ez előre meg lett mondva, és olyan is mindkét évad, hogy ne hiányolja a végén senki a (legalább minimálisan lezárást biztosító) befejezést.

winnie - 2017. 05. 23. 07:34

LaCRossE: persze.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz