login |

Délelőtti videó 3.: The Loch (Loch Ness)

2017. 05. 23. 11:28 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video, ,

Az angol ITV új, skót sorozata most indult, és szerintem a streaminges disztribúciónak köszönhetően már elérhető 4 epizódja is. A Loch Ness egy sorozatgyilkosos dráma, amiben egy Loch Ness-tó melletti kis településen gyilkosság történik, ami egy helyi rendőrnő első ügye lesz, és ez később élet-halál kérdésévé válik számára. És természetesen a falut is igencsak felbolygatja az eset.

Rövid teaser a tovább mögött – tudom, hogy nem sokat ér, de az ITV-nél még geobannolt videót sem találtam. Szereplők: Laura Fraser, Siobhan Finneran, John Sessions, Don Gilet, Gray O’Brien, William Ash.

4 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2017. 05. 23. 22:41

De jó helyszín! Ha a Loch Ness-i szörny is szerepel benne, elkezdem:)

Eny - 2017. 05. 24. 21:42

ezt meg fogom nézni

roni - 2017. 06. 27. 16:14

Én nézem, mert jó. Most tart a 6 részes évad felénél. Sorozatgyilkosságok, a nyomozást vezető/hátráltató nagyvárosi arcok, szimpatikus és hátborzongató helybéliek, a Loch Ness-i szörny létét kihasználók/kutatók/kigúnyolók, családi drámát okozó fiatalok, és, persze, ezen a ponton mindenki gyanús.

eszemix - 2017. 07. 02. 10:48

Én is ledaráltam pár napja az eddigi 3 részt, és tűkön ülve várom a többit. (A Broadchurch és a Broen szerelemgyerekeként tudnám jellemezni ezt a sorozatot. Majdnem tökéletes elegy.)

Egyébként The Loch címen megy.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz