login |

Hírpéntek – Silicon Valley 5. évad! Veep 7. évad!

2017. 05. 26. 09:09 - Írta: winnie

25 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Holnapi magyar premier: Sárkányok: Irány az ismeretlen! 6. évad, Transformers: Robots in Disguise 4. évad
 • Premier: Private Eyes S2, Beat Shazam S1, Love Connection S1, Growing Hip Hop Atlanta S1, Cyrus vs. Cyrus: Design and Conquer S1, Vintage Flip S2, The First 48 S14 (nyári), Cold Case Files S1 (nyári), Million Dollar Listing: New York S6 + Finálé: Dark Net S2, Farmers’ Market Flip S1, Braxton Family Values S5 + lement az American Ninja Warrior: Celebrity Ninja Warrior + volt Running Wild with Bear Grylls-különkiadás (Julia Roberts-szel)
 • Teljes évados premier: Bloodline S3 (Netflix – vendégblogger?), Long Strange Trip S1 (Amazon), Dino Dana S1 (Amazon)
 • Magyar (tévés) premier – HBO3: 06.22 A 404-es dimenzió (Dimension 404) 1. évad
 • Magyar (tévés) premier – HBO3: 06.25 A fehér hercegnő (The White Princess) 1. évad
 • Az A&E után a WGN America is bedobni látszik a szkriptelt sorozatos törölközőt, hiszen az új tulajdonos mellett a legnézettebb sorozatukat, az Outsiders-t már elkaszálták, és nyilván az Underground-ra is hasonló sors vár – hacsak nem kap Emmy-jelölést? Ezt már csak én teszem hozzá, mert kivárnak a kaszával, de a lényeg, hogy az a baj, hogy hiába voltak elismertek és népszerűek a sorozataik, a műsorkörnyezetüket nem húzták fel, a nézők elkapcsoltak, így inkább olcsó ismétlésekkel tömik ismét tele a csatornát. Korábban a WGN America kaszálta a Salem-et és a Manhattan-t, míg a Scalped című pilotjuk berendelésre vár.
 • Új sorozat: The End of the F***ing World – Channel 4 / Netflix, angol, készítő: Charlie Covell – Charles Forsman képregénye alapján, egy zavarodott tiniről, aki nagy utazásra, kirándulásra indul egy iskolájába érkező új lánnyal, hogy megkeressék utóbbi valódi apját. Azonban egy este olyan eseményekbe keverednek, amik meglehetősen csúnya és szürreális úton indítják el őket. Szereplők: Alex Lawther és Jessica Barden.
 • Távozik a Chicago PD-ből Sophia Bush (Lindsay), bár lehet, hogy még visszatér vendégként, hogy lezárhassák a történetszálait.
 • Michael Chernuchin lesz a Law & Order: SVU új showrunnerje.
 • Az HBO egyik nyári újonca lesz a Room 104 című epizodikus antológia, amely pénteki sorozat lesz, és 07.28-án indul.
 • Az HBO berendelte a Silicon Valley 5. évadját, amire T.J. Miller (Erlich) nem fog visszatérni.
 • Az HBO berendelte a Veep 7. évadját. A főszereplő gárda minden tagja meghosszabbította a szerződését.
 • A truTv berendelte 16 epizódra a The Chris Gethard Show-t, ami élőben fog képernyőre kerülni, s benne Gethard nagyjából azt a stílust fogja hozni, mint eddig (itt írtunk a TCGS-ről), vagyis komikus és furcsa barátaival, valamint a közönségtagjaival fog dumálni, játékokban részt venni, és mindenféle marhaságot csinálni.
 • A Sex and The City főcímének oral history-ja.
 • Rhea Seehorn (Kim) beszél a Better Call Saul legutóbbi részéről.
 • Dan Berendsen, a Baby Daddy készítője írt egy cikket a sorozat búcsújáról.
 • Interjú: Grant Hill (a Sense8 executive producere), Ricky Gervais, Jamie Clayton (Nomi – Sense8), Lena Waithe (Denise – Master of None), Tyler Perry (eddig csak Hollywood legsikeresebb filmese volt, de mostanra már talán a tévések között is a legnagyobbat kaszálja)
 • Állandó szerep: Paul Schneider – Chance S2, Kandyse McClure – Ghost Wars (Syfy),
 • Az HBO-s Room 104 vendégszereplői: Melonie Diaz, Jay Duplass, Keir Gilchrist, Philip Baker Hall, Sarah Hay, Orlando Jones, Amy Landecker, Tony Todd, James Van Der Beek, Mae Whitman, Nat Wolff.
 • A RTL Klubos X-Faktor új műsorvezetője Kiss Ramóna lesz, a zsűribe pedig Radics Gigi érkezik Tóth Gabi helyére – a többiek személye (Puskás P., Gáspár L., Bye-A.) nem változik.
 • Michael Mann és Michael De Luca megvásárolták Mark Bowden könyvének, a Hue 1968-nek a tévés jogait, hogy 8-10 részes tévésorozatot készítsenek belőle. A tervek szerint Mann több részt is rendezne. A történet a vietnami háborúban történő amerikai részvétel fordulópontjáról szól.
 • A svéd TV4 svéd és angol írókkal Agatha Christie-adaptációs krimisorozatot terveznek készíteni nordic noir-os beütéssel, a mába helyezve a történeteket.
 • Pilotszkript: The Feed – csatorna nélkül (gyártó: Hood River Entertainment), készítő: Jeffrey Reddick és Stephen Twardokus, természetfeletti sorozat egy démonról, melyet az online gyűlölet teremtett, és a technológia segítségével kínozza, valamint öli meg áldozatait. A terv az, hogy minden évad az amerikai kultúra más és más aspektusát mutassa be.
 • A The Roots két gyerekeknek szóló sorozatot tervez készíteni az Amazon-nak. A South Street Sounds animációs lesz, mely három barátról szól, akik együttest alakítanak, míg a másik egy élőszereplős projekt.
 • A VH1 kaszálta a Dating Naked-et.
 • A go90 berendelte a Guidance 3. évadját és a T@gged 3. évadját, valamint a The Commute 2. évadját.
 • Josh McDermitt (Eugene – The Walking Dead) törölte közösségi oldalas felhasználói fiókjait – nem mondta, hogy miért, azonban pár hónapja posztolt arról, hogy elege van abból, hogy halálos fenyegetéseket kap a sorozat rajongóitól, amiről nekem eszembe jutott, hogy nálunk talán a TWD az egyetlen sorozat, amelynek kommentjei között rendszeresen kellett moderálni. Mindig csak 1 vagy 2 hozzászólást (és mindig mástól), csak azért, mert valaki összeomlott az olvasottak hatására, vagy valamiért kiakadt. Lehet, hogy ez véletlen egybeesés, nem tudom, de tényleg érdekes, hogy szinte sehol máshol nem ütköztünk ilyesmibe.
  (Érdekesség: a kommentablak körüli tonnányi szöveg is a TWD-s kommentek hatására született, más kérdés, hogy senki nem írta be TWD-s sérelmeit a hírek közé, pedig ott válaszoltunk volna. Moderálásra pedig szükség volt, hiszen egyrészt egy csomó OFF jön létre anélkül, plusz a személyeskedéseket, illetve a törlést kritizáló kommenteket érintette, köztük a szokásos, “akinek más a véleménye, azt törlitek” stílusúakat, amik csomószor pont egy más előjelű véleményt tartalmazó komment alá kerültek be. Ez az, amit én sosem értettem, mert bárki megnézheti, hogy ez igaz-e vagy sem, hogy nem toleráljuk a mienkkel ellentétes véleményeket, tippre majd minden kritikánál van rá ellenpélda, de még a TWD-s írásoknál is mindig akad pro és kontra oldal.)

25 hozzászólás Ne habozz!

DreamerZ - 2017. 05. 26. 09:16

A tévépremieres 404-es dimenzió szinkronos lesz?
GO-n feliratos.

winnie - 2017. 05. 26. 09:26

nem írják, hogy feliratos lenne, pedig ki szokták emelni, szóval tippre kap szinkront.

n5wrr7 - 2017. 05. 26. 09:27

Sajnálom Josh McDermittet. Az ő játékának pont, h ez lehetne a megerősítése, miszerint jól játsza a szerepét, erre szinte terrorizálják. Szomorú, h nem tudnak egyesek különbséget tenni sztori és valóság között. Bár gyűjtöttek már Magyarországon is Isaura felszabadítására…

AJ - 2017. 05. 26. 09:30
AJ - 2017. 05. 26. 09:31

És egy interjú Mauchner József szinkronrendezővel:
http://musorvizio.blog.hu/2017/05/25/interju_mauchner_jozseffel

kateelee - 2017. 05. 26. 09:44

Lehet tudni, hogy miért távozik Sophia Bush a Chicago PD-ből?

Ghostika - 2017. 05. 26. 10:01

Tovabbi mai premier: Private Eyes S2

LaCRossE - 2017. 05. 26. 10:05

Ezaz, nem kell legalabb a Lindsay-Haldstead show nezni allandoan

winnie - 2017. 05. 26. 10:08

Lehet tudni, hogy miért távozik Sophia Bush a Chicago PD-ből?

hivatalosan nem írtak róla semmit, de talán közösségi oldalakról kiderül.

Kati néni - 2017. 05. 26. 10:10

Hu, ez a skandinavositott Agatha Christie jól hangzik am!

kiskiraly - 2017. 05. 26. 10:12

Mézga család-ból csináltak 2 új részt többre nem levolt pénz, ahogy nézem régen készült MMK támogatta még, ugye azóta már Filmalap van.

Feltolták a youtubera a készítők mind a két részt.
Itt az első:
https://www.youtube.com/watch?v=kUdrrdl-sJ4

A megjelenés és a hangok okésak, de a forgatókönyv… pff nagyon gáz lett szerintem.

Ambriel - 2017. 05. 26. 10:12

“Lehet tudni, hogy miért távozik Sophia Bush a Chicago PD-ből” Hála az égnek! Akkor lehet, hogy mégis visszatérek a sorozathoz.

jessm - 2017. 05. 26. 10:28

Na, engem meg innetől nem érdekel a Chicago PD, ha Sophia távozik. Én miatta néztem elsősorban. Plusz szépen felépítették a Lindsey Halstead kapcsolatot is, erre pff..

Flanker - 2017. 05. 26. 11:06

“A megjelenés és a hangok okésak, de a forgatókönyv… pff nagyon gáz lett szerintem.”

Pontosan. Animáció nálam eladja, a hangok kifejezetten jók, de a sztori/forgatókönyv.. az 20 éve lett volna elfogadható, azóta megagáz.

Monoton - 2017. 05. 26. 11:38

T.J. Millert nehéz lesz pótolni :(

LaCRossE - 2017. 05. 26. 12:14

A Game of Thrones befejező évadja hat részes lesz.

Snoopyzit30 - 2017. 05. 26. 12:43

“Távozik a Chicago PD-ből Sophia Bush (Lindsay), bár lehet, hogy még visszatér vendégként, hogy lezárhassák a történetszálait.”

Ez nagyon meglepő. Abszolút főszereplő volt, sőt voltak célozgatások, hogy talán Voight lánya. Már egyes ügyekben vezethette is a nyomozást. Komolyan azt hittem, hogy ő ezentúl még komolyabb szerepet is kap majd.

“Josh McDermitt (Eugene – The Walking Dead) törölte közösségi oldalas felhasználóit… elege van abból, hogy halálos fenyegetéseket kap a sorozat rajongóitól”

Ezt a mai napig nem tudtam megérteni, hogy emberek hogy tudják így elveszteni a realitásérzéküket, hogy ennyire beleőrülnek egy sorozatba, ami még durvább, hogy emiatt halálosan megfenyegetnek valakit. Nem normálisak…

AJ - 2017. 05. 26. 14:22

Snoopyzit30

Pásztor Erzsi mesélte durván egy éve, hogy amikor Janka ellopta Zsuzsa gyűrűjét, akkor a kisboltban ráförmedt a pénztáros, hogy: “Maga lopta el a gyűrűt?”.

De a durva, amikor a magyar hangokat is “letámadják”. Főleg a gonosz figurákkal kapcsolatban hallottam több sztorit is, főként régről, Esmeralda, Rabszolgasors… környékéről.

Silver-sama - 2017. 05. 26. 14:24

Winnie, figyelj már, egy ismerősöm azt mondta, hogy a 13 Reasons-t utálja és rossz, mert népszerű. Csak azért, mert egy népszerű sorozat. közben pedig egyetlen részt nem látott belőle.
Én erre felhoztam a GOT-ot, mivel azt imádja, hogy na de az is a legnépszerűbb sorik közé tartozik, akkor minek szereted? erre pedig erősen állítja, hogy ez nem igaz :D. Mit lehet ezzel kezdeni? :D

winnie - 2017. 05. 26. 14:28

:D esélytelen. meg kell suttyomban szerettetni vele népszerű sorozatokat úgy, hogy nem tud róla, majd rádöbbenteni az igazságra.

marsters - 2017. 05. 26. 19:05

Winnie!

Mikor tájt tervezed megkérdezni a népet hogy mit fog nézni nyáron amikor “uborka” szezon van, régen még igaz is lett volna!
Ugye a országos sorozatok 90% véget ért.

Köszi

kiskiraly - 2017. 05. 26. 19:35

Interjú Štěpán Hulík-kal és Tomáš Hrubý-vel (a cseh HBO-s Olthatalan és Pusztaság írójával ill. producerével)

https://www.visegradfilmforum.com/blog/blog-item/article/understanding-the-film-market/

Snoopyzit30 - 2017. 05. 26. 19:41

@AJ

Hát igen… bizonyos fejekben súlyos sötétség uralkodik. Azért ezt nagyon elgondolkodtató és szélsőséges dolognak tartom, hogy szerencsétlen színész egy szerep miatt halálos fenyegetést kap. Ez mennyire komoly már! És ráadásul ez egy zombis sorozat. Akkor mit hihet ez az ember, hogy a zombik is igaziak?

kiskiraly - 2017. 05. 27. 01:01

Red Nose Day Actually (bővített amerikai verzió Laura Linney-vel)
https://www.youtube.com/watch?v=–oXHLZU6UE

winnie - 2017. 05. 27. 09:46

marsters: holnap. ma a dara.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz