login |

Making History: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is.

2017. 05. 30. 14:50 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: 2016/17 finálék, kritika,

God. Who would’ve thought that time travel would turn out to be such a disaster?

Épp azt akartam mondani, hogy micsoda utakat jártak itt be a karakterek az évad első feléhez képest, aztán az utolsó percben minden lenulláztak? Nem baj, legalább van lezárás, már azoknak, akik sitcomban ragaszkodnak ilyesmihez.

A fő problémám az volt a fináléval, hogy pont a nekem tetsző részekből nem volt benne semmi: a füves komédiákra hajazó múltból. Minden a jelenben játszódott, ahova úgy látom az összes történelmi karakter megérkezett.

Nem meglepő módon így nem is működött ez a 20 perc. Pedig akár jól is elsülhetett volna, hogy ki-miképp boldogul a mában, de egy poén nem volt benne. Mármint komolyan, fináléról van szó, és pár jelenet alapján annak is volt tervezve, erre mindenki szétszéled, nem közös kalandba kerül a csapat.

Plusz rendben van, játszódjon a jelenben a rész, de akkor legalább a főszereplők között legyen valami. De nem, sem a baráti szál nem volt erősítve, sem pedig az egyre magabiztosabb nő és a jövőbeli pasija. Ezt megtetézték egy olyan időutazós filmes halálmontázzsal, avagy egy karakter újra meg újra történő megölésével, hogy kifejezetten örültem a 3. rész utáni kiszállásomnak.


the joke, his head

Pedig a Making History-ban lett volna potenciál, néhol látszott olyasmi, amivel kezdhettek volna valamit, de hát inkább luftra futottak. Sima 5/10, szóra sem érdemes, és ugye a FOX nem kért a folytatásból, szóval ez a vége.

8 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2017. 05. 30. 14:56

valami durva szörnyűség volt a finálé is, viccen kívül életem egyik legrosszabb sorozata.

a zárásban a britney spears-es halálmontázs lehetett volna vicces, de nem értettem a koncepciót, hogy miért direkt ijeszti kvázi halálra őt. oké, hogy hülyék, de így még a poént is kinyírták.

Malachi - 2017. 05. 30. 15:03

a chicagoi részeket szerettem, azok teljesen jók voltak. a többi szoszo.

FrankLuck - 2017. 05. 30. 16:06

Ebből nagyon könnyű lett volna valami jót kihozni, komolyan, annyira hálás az alapsztori, hogy szerintem nehezebb volt elcseszni, mint valami fogyaszthatót gyártani belőle. Azért sikerült. Nálam 3 részt élt, bőven elég volt.

vbalazs91 - 2017. 05. 30. 16:07

Lyukra fut és luftot rúg. Szerintem.

goodjohnwin - 2017. 05. 30. 17:33

Vajon több eséllyel indult volna ez a sorozat, ha nem egy olyan évben kerül képernyőre, amikor 4-5 időutazásos újonc megy egyszerre?
Mondjuk a végtermék önmagában nézve sem jó igazán, szóval nem hiszem, hogy ezen múlott, de biztos, hogy kevésbé érdekelt a téma februárra…

Trefayne - 2017. 06. 15. 00:10

A Humor+ csütörtökönként adja le a sorozatot (első rész június 8-án volt). A szinkronhangok borzalmasak, mintha egy csapat gimnazista pusztán hobbiból csinálta volna meg…

winnie - 2017. 06. 15. 06:30
Thomas - 2017. 07. 05. 20:03

Én a 7. résznél sokalltam be, az volt a mélypont, a két múltbeli idióta baromkodta végig, onnantól már csak áttekertem a maradékot. Sajnos ezt tényleg elszúrták. Lehetett volna belőle egy aranyos sorozat, ha már vicces nem volt, de azt is tönkretették ezzel a sok ripacskodással. Meg valahogy nagyon amatőr volt az egész, kinézetre is elég gagyi, a szövegek, karakterek is, áh, nem is akarom tovább ragozni, kár volt ennyi időt is rászánnom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz