login |

Finálé előtt: The Leftovers

2017. 05. 31. 16:40 - Írta: human

21 hozzászólás | kategória: video,

Én… sorozat… agyam… merre és hol?

Mondhatnám, hogy el sem tudom képzelni mi lesz a folytatásban (előzetessel személy szerint nem cukkolom magam), de nem lenne igaz. Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog bejönni a vallásalapítás. Az évadot majd kidumáljuk nyilván hétfőn, aki nem tud várni, annak viszont itt az előzetes legeslegutolsó The Leftovers részhez a tovább mögött.

21 hozzászólás Ne habozz!

karit - 2017. 05. 31. 17:46

Nem nézem meg, nem nézem meg, nem nézem meg…

Szerintem két kimenetel lehet: vagy nem történik semmi rendkívüli – igaz, ennek nem sok értelme lenne, bár legalább Matt és sr. Kevin mellett jót koppannának a minden pirítóson Szűz Mária arcát látó eklézsia boltosok is -, de az csak részeredmény lenne.

Valami orrba vágónak kell történnie. Ha nem is néz majd le a szétnyíló felhőkből David Burton, talán nem véletlenül ment Kevin apja és a csipet csapat Észak-Kansas helyett a déli félgömb túlsó végébe.

Esetleg akkor (hacsak az atombőröndjén gubbasztva covfefe-t tweetelő sárgahajú ámokfutó miatt nem kell előhúzni egy B tervet) ideát is megnézhetjük nagyba’ a mérlegállásban egyszer már bemutatott kulcsos figurát. (((Remélhetőleg az élet nem előzi meg a finálét, fingers crossed.)))

Valami effélére elég jól rímelne a húsz-harminc évvel ez utáni galambposta-tricikli kombó.

tobias88 - 2017. 05. 31. 17:52

Utóbbi 2 rész zseniális volt, de előtte azért voltak unalmas pillanatok. Remélem az előző rész elborultságával zárják a sorozatot úgy, hogy találgatni kelljen mi is lett a vége

denee - 2017. 05. 31. 17:59

Book of Nora mindenesetre érdekes cím

Piemaker - 2017. 05. 31. 18:39

Én még csak gyűjtögettem eddig a részeket és egyben ajándékozom magamnak az egész évadot.
Minimum azt várom,hogy felmosssa a padlót piciny lelkemmel. :)

dexike3 - 2017. 05. 31. 19:18

remélem most több játékidőt kapunk a lezárásra.

superr0x - 2017. 05. 31. 20:43

Szerintem ez lesz: “Mi vagyunk a sziget!!!!”
Baromi kíváncsi vagyok :)

csernakakos - 2017. 05. 31. 21:00

Nora beszall a gepbe, ami nem lep mukodesbe. (A 2. resz bekrepalt masinai alapjan.) De hogy onnan hogy kerul oda ahol az elso resz vegen lattuk, azt el nem tudom kepzelni.

Thrasher - 2017. 05. 31. 22:32

Hát az tuti, hogy az utolsó részre nem fog kifordulni magából a sorozat, eddig is tömkelegét láthattuk az olyan sztoriszálaknak, amik oda lyukadtak ki, hogy semmi értelme megpróbálni megfejteni a dolgot, és a beígért özönvíz, stb. helyett csak egy tetőn ücsörgő öregember a dolgok végkifejlete, nem számítok másra, mint apró, karakterszintű sztorira a végén, és jól is lesz ez így.

Az egész TV-s évad egyik csúcspontját jelentő szakításuk után biztos Noráékra lesz kihegyezve főleg a dolog.

Ha kap még egy utolsó nagy terepet a jutalomjátékra ő meg Theroux, azzal én már elégedett is leszek. :)

cherockee - 2017. 05. 31. 23:39

Mi van ha Nora a gépen keresztül jut oda, ahol láttuk? :)

Egyébként fergeteges az évad az előzőekhez képest, végig vihogom az egészet, imádnám, ha a vége is ilyen lenne (és valahol bízok egy legalább részleges magyarázatban).

bruti - 2017. 06. 01. 00:12

Eddig durván jó. Engem minden rész lekötött, bárkinek a története is volt.

Pilgrim76 - 2017. 06. 01. 12:25

– Mester! Mű! Mester! Mű! Mester! Mű!

Adam9456 - 2017. 06. 01. 13:04

Imádom ezt a sorozatot, nem tudom mi fog történni, Damon Lindelof azt nyilatkozta hogy nem lesz lehetőség spin off-ra, se folytatásra, le lesz zárva teljesen a történet. Alig várom!

Silver-sama - 2017. 06. 01. 14:39

Az biztos, hogy egyfajta “piece”, de hogy milyen … :’D

- 2017. 06. 02. 08:58

10/10-es évad ez is. Azt kész. Nincs mit pedzegetni. Ennél feljebb nincs.

dalia - 2017. 06. 02. 10:54

jaj én most néztem meg a 7-et és azt hittem az az évadzáró:) kicsit hiányoltam a katarzist – a tavalyi az valami eszméletlen volt a karaoke-val – de nekem átment volna, hogy itt vége… hm, azért jó, hogy van mégegy. utána kezdem elölről. szerintem nekem ez a kedvenc sorozatom valaha (TWW után, hát azért azt semmi)

Lac - 2017. 06. 02. 12:27

Az bizonyos, meglehet csak nekem, de ez az évad nem üt akkorát mint az előzőek. De azért továbbra is egy szintet hoznak. Csak kérdés, mivel tudják ezt döbbenetesen lezárni.

Klayton Wade - 2017. 06. 02. 12:29

Kíváncsi vagyok mit fogunk érezni az évadzáró után, mikor el kell engedni a sorozatot.

Én hallottam egy jó búvárhelyről a napokban, lehet felkeresem utána.

karit - 2017. 06. 02. 15:38

Utána már minek? Annak nincs sportértéke. Laurie se várta meg a finálét.
:kacsintós izé:

Nézőke - 2017. 06. 02. 17:34

..itt bizony semmire nem lesz semmilyen válasz.
Vagyis meg kell elégednünk a következőkkel:
tényleg a kormány csinált egy gépet,ami random emberkéket tüntetett el,de ez sosem derül majd ki számunkra.
Minden más, pl Kevin halhatatlansága, meg a Miracle események stb. csak véletlenek, és persze a legtöbb történés az emberek eseményfelnemdolgozása alapján történik (John és a házgyújtogatás, random kutyaösszeesküvés, – tényleg,ez a szál minek kellett bele? – meg a francia tengerész jógája,a bűnös maradékok… mind lelkileg kettétört emberek)

észrevételek még az előzőhöz:
– jógamester: lépjünk túl a tényen,hogy egy atomtengeralattjáró mentális tesztjén átmegy egy őrült…oké. Nyilván ki lehet hangosítani a zenét, és nyilván nem lehet a vezérlőből lekapcsolni. És nyilván a világ úgy készül fel random eltűnés megismétlésére,hogy minden ugyanúgy működik a világban , két ember, egyszerre fordít indítókódot (pl. buszsofőrből egy van, hátha eltűnik,oszt kész a katasztrófa,de sorolhatnám…)

Tehát olybá tűnik,hogy ezek ilyen teljesen kusza események,hogy előrelökjék a sztorit (repülők nem szállhatnak fel,hogy elmenjen egy rész a céltalan hajókázással)

Ugyanakkor viszont érzelmileg + a zene (nem az intro! az idén pocsék!!), hanem Richter muzsikája, mindig akkor kúszik be,hogy én is együtt sírok a szereplőkkel…
ezt nagyon fogom hiányolni, és valahogy az előző évadokban több ilyesmi volt…

Szóval nemvárok válaszokat, úgysem tudják megmagyarázni,annyiféle zsákutca-szál van.

karit - 2017. 06. 02. 20:49

Amúgy honnan a fenéből vették az emberek, hogy éppen október 14-én történik majd valami ómájgád?

Csak mert Babilon királya álmot látott, ami után “hét évig ökörként füvet kell legelnie”? Vagy mert “hétévente el kell engedni az adósságokat”? (BANKOK, HALLJÁTOK?!) Vagy mert “Mózes első könyve hét év éhínségről regél”?

És annak napra pontosan hét év múlva, délután fél kettőkor lett vége???

Aztán majd mikor másnap este Kevin apja és Matt egymás hasát fogják a röhögéstől, mekkora marhák is voltak, akkora apokalipszis esik a kert végibe, hogy a következő 7,0013 évben még a buszsofőrök is füvet legelnek majd…

pepe úr - 2017. 06. 03. 20:39

amennyire üdvözöltem a 2. évad merészségét, most úgy érzem, hogy ez a merészség hatásvadász öncélúságba ment át, és nem, hogy nem tudott változni, az új évad csak az előző karikatúrája lett. a sorozat amúgy teljesen élvezhető, jól tudok szórakozni rajta, de az biztos, hogy most kell lezárni, és ezt remélem megnyugtató módon fogják megtenni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz