login |

Young & Hungry: féltávnál az 5. évad

2017. 06. 02. 14:50 - Írta: DennyKeh

7 hozzászólás | kategória: kritika,

Mondhatnám, hogy a Freeformos Young & Hungry a maga 5 szezonjával együtt változott az évek során, de hazudnék, hiszen az immáron veterán komédia ugyanazokat a történeti szálakat szövi a kezdetektől fogva. Mégis az az érdekesség ebben, hogy még mindig képes új dolgokat mutatni, ami több mint dicséretre méltó.

Számomra az idei évad legnagyobb meglepetését a vendégszereplők jelentették, a legjobb közülük természetesen nem más volt, mint Betty White.

Elképesztő, hogy a lassan tizedik X-be lépő White még mindig remek színésznő, és zseniális komika. Két részben tűnt fel, mint a lányok szomszédja, de azokat a részeket sikerült úgy megírni a készítőknek, hogy valamilyen felejthetetlen élményt nyújtsanak. Ebből kifolyólag nagyon remélem, nem most láttuk utoljára.

A sorozat eddig ügyesen kerülte azt a hibát, amibe pár komédia beleesik (ahogy visszajelzéseket olvasok, hallok, az utóbbi időben a 2 Broke Girls esetében volt a panasz erre), hogy folyamatosan ugyanazokat a poénokat sütik el csak más körítésbe pakolják. A tovább mögött folytatom spoileresebben.

Szóval a Y&H képes kitalálni új és vicces visszaszólásokat, poénokat, amik folyamatosan mosolyra fakasztják a nézőt. Értem ezalatt például a Yolanda-Elliot pár cívódását évről-évre, mely során még mindig remekelnek a színészek, amihez társul a reakciójuk, a mimikájuk.

A széria talán az egyik legérzelmesebb epizódját hozta az 5×10-es részével, annak is inkább az utolsó 5 percében, ugyanis Josh az amnéziája miatt nem emlékezett Gabire. Azonban mikor meghallotta azt a bizonyos dalt, ehhez társult a visszaemlékezés, az azt követő reakciója, és amikor a vonat után ment (jobban mondva Gabi után), szóval, ez a quartet együtt létrehozta azt az érzelmi fröccsöt, ami szembeköpte a nézőt szó szerint.

Akárki akármit mond, lehet elege pár embernek a Josh-Gabi románc huzavonájából, azt mindenki elismerheti, hogy tényleg van kémia a két színész között, nem is kicsi.

Sajnos Sofia még mindig nem kap elég időt a képernyőn, bár az 5×09 kárpótolt ezért, hiszen abban tényleg ő kapta a legjobb sorokat, a legtöbb képernyőn töltött időt, és amit rendkívül jól ki is használt.

Összességében a Young & Hungry-t még mindig elképesztően szórakoztatónak találom, aki nem nézi még esetleg, és hosszú napja volt, ajánlanám, hogy üljön le a képernyő elé, és tegyen egy próbát, nézzen meg egy részt, és ezzel garantálva is lesz a 20 perces kikapcsolódása, pihenése és szórakozása.

A sorozat egyelőre leköszönt, és a hírek szerint csak 2018-ban fog folytatódni az 5. szezon.

7 hozzászólás Ne habozz!

krigin - 2017. 06. 02. 15:47

2018-ban???? óó, hogy az a …………
remélem csak megkésett “április” elsejei tréfa :D
Ezen sori és a Younger az amit képes vagyok élvezni mint 20 perces szitkom.

sdaniel - 2017. 06. 02. 22:08

Jól láttom, hogy a Betty White még mindig sorozatozik?95 évesen??? Az azért igen komoly…

tzs - 2017. 06. 03. 00:02

Igen, bár már csak ülve (az össze jelenetében ül, néha ez elég sután jött ki, pl. a szálloda szűk folyosóján indokolatlan fotel)

PositiveRush97 - 2017. 06. 03. 11:43

Én is nagyon élveztem az évadzárót, sőt szerintem ez az eddigi legjobb évad, mindegyik epizód nagyon jó történetet kapott, az amnéziás dolgot kicsit tulzásnak tartottam, elcsépelt egy húzás már de a végkifejlet tetszett szóval nem panaszkodom, remélem csak vicc, hogy 2018ban tér vissza :O
Eddig mindig csak pár hónap szünet volt a félévadzárók és a rövidebb évadok között is.

horakeni - 2017. 06. 17. 21:24

Eddig kitartottam, de mostmár kasza..:/

ami a legjobban idegesített az Gabi állandó kiabálása, meg a sztori is unalmas már

Aladdin - 2018. 01. 27. 00:56

Nagyon elveztem ezt a bugyuta komediat. Lehet tudni mikor jun a kovetkezo evad?

winnie - 2018. 01. 27. 04:42

itt a premiernaptárunk, amiben minden ismert időpont benne van, ami nincs, annak nincs még dátuma: http://www.sorozatjunkie.hu/2018/01/13/2018-as-sorozatos-premiernaptar/

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz