login |

For Your Consideration

2017. 06. 05. 16:50 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: kampány, ,

Tudjátok, amikor közeledik valami tényleg fontos díj, akkor szoktak néha extra reklámokat csinálni azért, hogy jobban elmélyítsék a jelölők fejében az egyik-másik filmet vagy sorozatot. Általában egy plakátra ráírják, hogy For Your Consideration, de néha kreatívkodnak vele, mint ebben az esetben: a Stranger Things Emmy-jelölésére egy nagyon ötleteset sikerült összedobniuk, amire rá sem kellett írniuk a címet.

6 hozzászólás Ne habozz!

m76 - 2017. 06. 05. 17:22

Csak az ismeri fel aki látta a sorozatot. Nekem fogalmam sem lenne, hogy milyen sorozatot akarnak eladni.

Amúgy sem a kenyerem ez a hason csúszós könyörgés, vagy megkapod az érdemeid alapján az elismerést vagy nem, ez bennem épphogy ellenszenvet vált ki. Persze mindenki csinálja, de attól még nem fogom jó dolognak tartani.

winnie - 2017. 06. 05. 17:30

de hát épp az a lényeg, hogy annak kell felismernie, aki látta, csak az tudja jelölni legjobbnak, aki megnézte. (az pedig, hogy még cím sincs rajta, végképp nem tűnik hason csúszásnak:) (egyébként direkt ezért nem plz vote vagy ilyesmi a kampányokon a felirat, mert inkább csak ajánlás vagy emlékeztetés a dolog.)

zolkó - 2017. 06. 05. 17:32

Kezdem azt érezni, hogy nem sorozatokat díjaznak, hanem jelenségeket. Kinek van nagyobb pozitív visszhangja, akár közönség, akár sajtó részről. Ki mennyit járta a showműsorokat, és nyilatkozott vicceset/emlékezeteset/szívszorítót, stb. Ki mennyi social mediás “buzz”-t generál? Kinek vannak a legjobban eladható szereplői, stb.

Flanker - 2017. 06. 05. 19:34

“Csak az ismeri fel aki látta a sorozatot.”

Egy kockát se láttam belőle de tavaly végigsöpört az interneten ez a betűtípus, így én is tudom mi ez.

winnie - 2017. 06. 06. 10:19

zolkó: ezt meg honnan? mondjuk nyilván, aminek pozitív visszhangja van, amit szeretnek, amit elismernek, azt fogják díjazni, ez eléggé alapvetés:)

de még nem is díjaztak semmit, így nem tudod, hogy mit fognak díjazni. még csak nem is jelöltek. vagy arra célzol, hogy a stranger things esélyes lehet egy jelölésre? az nem lenne semmi, de teljesen papírforma lenne. mint ahogy jó pár másik sorozat is, amik között vannak vannak nagyobb és kisebb visszhangúak. (az írók körében, akik igazán értik a szakmát, egy game of thrones vagy stranger things döbbenetesen elismert a visszajelzések alapján, sőt, a színészek között is.)

winnie - 2017. 06. 06. 10:20

egyébként, hogy igaz-e vagy sem, íme a tavalyi főkategóriás díjazottak:

Game of Thrones
Veep
Mr. Robot
Orphan Black
Transparent
Veep
Bloodline
Downton Abbey
Baskets
Saturday Night Live
The People v. O.J. Simpson: American Crime Story
The People v. O.J. Simpson: American Crime Story
The People v. O.J. Simpson: American Crime Story
The People v. O.J. Simpson: American Crime Story
American Crime

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz