login |

Hírkedd – Mary Kills People 2. évad! Private Eyes 3. évad!

2017. 06. 06. 09:03 - Írta: winnie

35 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Supergirl 2. évad, Magánügyek 2. évad, Telenovella 1. évad
 • Premier: Shadowhunters S2 (folytatás – vendégblogger?), Stitchers S3 (vendégblogger?), Daytime Divas S1, Here Come The Habibs S2, Wanted S2, Hugo Chávez: O Comandante/El Comandante S1, Fatal Attraction S6 (nyári), #murder S1, Incredible Edible America with The Dunhams S1, Big Brother UK S18, A League of Their Own UK: US Road Trip S2 + Finálé: Gotham S3 (dupla!), Booze Traveler: Best Bars S1, Masterchef Canada S4
 • + az Orange Is The New Black-es hackerek ugye még egy-két sorozatot megszereztek anno, így most feltolták a netre a… Steve’s Harvey’s FUNderdome című ABC-s vállalkozó/feltaláló kereső reality-t
 • Magyar premier – HBO3: 07.02 Angie Tribeca (Angie Tribeca) 3. évad
 • Magyar (tévés) premier HBO: 07.07 A szolgálólány meséje (The Handmaids’s Tale) 1. évad
 • A Supergirl-ben a Superman-t alakító Tyler Hoechlin magyar hangja Szatory Dávid lesz.
 • A The Leftovers sorozatzárójáról beszél: Damon Lindelof (a készítő) + itt is + itt is + itt is + itt is, Mimi Leder (a rendező) + itt is, Carrie Coon (Nora), Justin Theroux és Damon Lindelof (Kevin, illetve a készítő), Kevin Carroll és Jovan Adepo (John és Michael) + itt egy nagyszerű színfalak mögötti anyag képekkel, forgatókönyv-részletekkel és elvetett ötletekkel.
 • Sorozatberendelés: Lovecraft Country – HBO, antológia, készítő: Misha Green, executive producer: J.J. Abrams és Jordan Peele – Matt Ruff regénye alapján. Horrorsorozat egy 25 éves férfiról, aki apja eltűnése után barátjával és nagybátyjával átszeli az 50-es évek Amerikáját, hogy megtalálja őt. Ekkor kezdődik meg a küzdelem a túlélésért a fehér Amerika rasszista terroristáival, valamint az H.P. Lovecraft műveinek lapjairól származó rosszindulatú szellemekkel. Mindez persze afroamerikai perspektívából, és a sorozat is ezt a vonalat vinné tovább a további szezonokban.
 • Új sorozat: The Head – csatorna nélkül, angol nyelvű, koprodukciós sorozat, készítő: David Troncoso, túlélő thriller egy antarktiszi kutatóbázison, mely stábjának nagy része lelép a 100 napos sötétség időszaka előtt. A búcsúbuli másnapján a maradók azonban a kommunikációs tiszt levágott fejére bukkannak. Meg is indítják maguk között a nyomozást.
 • A Person of Interest korábbi showrunnerje, Greg Plageman lesz a Taken showrunnerje a 2. évadban.
 • Az Arrow 6. évadban lesz flashback. A szigetre. De nyilván nem úgy.
 • Amikor eladták a 13 Reasons Why-t a Netflix-nek, még az volt az egyik terv, hogy a sorozat antológia lesz, vagyis a 2. évadban új szereplőkkel, és újabb 13 okkal jelentkeett volna. Végül a készítők úgy döntöttek, hogy a megismert karaktereket követik tovább.
 • Az M. Night Shyamalan által tervezett Tales From The Crypt, azaz Mesék a kriptából sorozatterv elég kemény jogi akadályokba ütközött, így a TNT egyelőre padoztatja a projektet, talán pár év múlva megint előveszi, ha megoldódnak a dolgok.
 • Tom Ellis azt nyilatkozta, hogy pár éven belül valamilyen formában folytatódhat a Miranda.
 • A Global berendelte a Private Eyes 3. évadját.
 • A Global berendelte a Mary Kills People 2. évadját, újabb 6 részt.
 • A Get Shorty 08.13-án kezd az Epix-en.
 • Terry Matalas, a 12 Monkeys egyik készítője beszél a 3. évadról. Itt is.
 • Raul Esparza (Barba – Law & Order: SVU) beszél a sorozata évadzárójáról.
 • Skeet Ulrich (FP Jones) állandó szereplővé lép elő a Riverdale 2. évadjára.
 • Pilotszerep: Mark-Paul Gosselaar, Genesis Rodriguez, Brianne Howey, BJ Britt, Jennifer Ferrin, Saniyya Sidney – The Passage (FOX),
 • Vendégszerep: Sarah Hyland – Shadowhunters, Steve Buscemi, Joe Pantoliano – SpongeBob SquarePants, RuPaul, Steve Buscemi, Wanda Sykes, Jane Curtin – Broad City,
 • Interjú: Graeme Manson (az Orphan Black készítője), Rebecca Sugar (Steven Universe soundtrack), Liza Richardson (a The Leftovers zenei rendezője), a The Amazing Race S29 győztesei, Simon Cowell (Got Talent-zsűritag), James Corden (a The Late Late Show műsorvezetője),
 • Új sorozat: Overshadowed – BBC, 8 rész, angol, készítő: Eva O’Connor – saját színdarabja alapján, rövid formátumú digitális sorozat egy fiatal lányról, akinek az élete fenekestől felfordul, amikor találkozik az anorexiát megtestesítő szörnnyel.
 • Pilotszkript: cím nélküli komédia – Comedy Central, készítő: Nora Lum és Teresa Hsiao. Komédia Nora Lum-ről (illetve az énje egy változatáról), akit Awkwafina-ként is rapperként is ismernek, amint Queens underground hip hop közösségében próbál boldogulni.
 • A The Late Late Show James Corden-nel 06.06-tól 06.08-ig London-ból fog jelentkezni olyan vendégekkel, mint Nicole Kidman, Tom Cruise, Kit Harington, David Beckham, Emily Blunt és Jennifer Hudson. És lesz benne új Carpool Karaoke is Ed Sheeran-nel.
 • Az MTV újraindítja a Cribs-et és a Girls Code-ot – Snapchat-sorozatokként. Előbbi 06.03-án kezdet és Steve Aoki házát mutatja be (és 48 órán át lesz elérhető). Utóbbi 06.27-én indul.
 • A Travel Channel-ös Xtreme-franchise újabb taggal bővül, ergó az Xtreme Waterparks után ezt is néznem kell. Az Xtreme Screams októberben indul, az első szezon 8 részes lesz és olyan helyek és attrakciókat mutatnak be, melyek adrenalint és sikításokat váltanak ki a résztvevőkből.

35 hozzászólás Ne habozz!

AJ - 2017. 06. 06. 09:10

Nem szinkronos premier, de HBO On Demanden és GO-n már nézhető a Szénné égek idefent (I’m Dying Up Here) első része, felirattal.

Egyesület a Magyar Szinkronért - 2017. 06. 06. 09:14

Interjú Kassai Károllyal:
https://youtu.be/GyN3eUFjB8s

A tartalomból:
00:19 ; 04:38 Jackie Chan
04:11 ; 16:29 Csillagok háborúja
05:35 ; 09:50 Steve Carell
07:40 Aladdin (Jágó)
20:31 ; 24:07 Családi kötelékek, Taxi
22:58 Kerge város (Michael J. Fox)
25:06 Gonosz szerepek: Batman (Pingvin, Joker)
26:23 Háda János
27:18 Dragon Ball (Macsek)
27:56 Nils Holgersson (Gunner)
28:43 Ash vs. Evil Dead (Chet)
30:19 Hangalámondások
32:20 Sándor Mátyás
33:34 Kassai Károly Jágó hangján köszön el a nézőktől

AJ - 2017. 06. 06. 09:15

“Tom Ellis azt nyilatkozta, hogy pár éven belül valamilyen formában folytatódhat a Miranda.”

Akkor ideje lenne megnézni a legutóbbi évadot, mert ez a sorozat rántott be anno.

Reeka - 2017. 06. 06. 09:34

Mary Kills People 2. évadnak nagyon örülök! :)

Snoopyzit30 - 2017. 06. 06. 09:34

Mary Kills People 2. évad?

Hát ez egy igazán kellemes meglepetés! :)
Végre nem csak kasza-hírek jönnek.

DennyKeh - 2017. 06. 06. 10:07

A Stitchers 3. évadjáról írok, ha kell, viszont a hétvégénél előbb a részt nem tudom megnézni.

heidfeld - 2017. 06. 06. 10:29

Private Eyes 3 évad? Tényleg ritkán szoktam sorozatot nézni kritika alapján, de ez üdítő kivétel volt.
Vasárnap este a Wonder Womant nézése közben is eszembe jutott, de most a Queen of the South főszereplő magyar hangja “tette be a kaput”: Valami nagyon nem stimmel a magyar szinkronokkal.
Olyan jó 80 %-ban felirattal nézek dolgokat, néha németül. De nem hiszem , hogy ezért nem nagyon illik oda Bognár Gyöngyvér hangja.

Sorozatgyilkos - 2017. 06. 06. 10:30

A Kezelés alatt (román Terápia) 2 évada is fent van az HBOGO-n.

Sancho Pansa - 2017. 06. 06. 10:37

Feliratosan nézel szinte mindent és azt mondod, hogy valami nem stimmel a magyar szinkronokkal. Két szereplő hangja miatt? Lehet, hogy azzal a kettővel nem stimmelt valami, de ilyesmiből általánosítani, ráadásul olyan, aki nem is ismeri a magyar szinkronokat, az elég merész.

Egyébként sem hiszem, hogy a magyar szinkronra bármilyen következtetést is le lehetne vonni abból, hogy egy rendező egy szerepre milyen színészt választott. Attól, hogy Bognárnak milyen a hangja, mi következik a Westworld magyar szövegének minőségére, vagy a Better Call Saul hangkeverésére vonatkozóan?

len90 - 2017. 06. 06. 11:36

Mirandának nagyon örülnék, ha folytatódna, igazi brit humorral operáló, de nagyon szórakoztató sorozat volt! És anno tényleg alkotói döntés (egyéb preferenciák, projektek) vetettek véget a sorozatnak, a nézettség kimagaslóan jó volt!

heidfeld - 2017. 06. 06. 11:36

@Sancho Pansa: Kb 2 éve váltottam. előtte szinte mindent szinkronnal néztem. Kb. 5-6 éve kezdet érezhetően esni a színvonal, legalábbis szerintem.
Már nálunk nem létezik az Universal-csatorna. Itt ment a “Békét Bíró”. Na itt, a második évad pár részén kifejezetten érezhető volt a minőség esése.
Sokan nyilatkoztak a témában, és számos oka lehet. Nagyon szomorú dolgokat olvastam.
Ugye a magyar szinkronon nőttünk fel. Tényleg jó volt, és vannak ma is jó. élvezhető szinkronok. Nekem pl. határozottan tetszett az “Ellenállás Városa”-szinkronja. Vadász Bea eszméletlen jó választás volt az idegen doki hangjaként.
Egyébként egyre többet kell várni a magyar premierekre, ezért kell alternatív utakat választani. De volt, hogy várok, mint a “Humans” esetében. Ennek a szinkronja is élvezhető volt.

Sorozatgyilkos - 2017. 06. 06. 11:47

heidfeld, egyre többet kell várni a magyar premierekre? Ennyi szinkronos világpremier, mint amennyi mostanában van hazánkban, még sosem volt, jó pár sorozattal Amerikát is előztük…

winnie - 2017. 06. 06. 11:49

“Egyébként egyre többet kell várni a magyar premierekre,”

mármint egyre kevesebbet kell várni a premierekre – soha nem volt ennyi világpremier, mint ma, soha annyi országos sorozatot nem mutattak be még a kint évadzáró előtt, mint napjainkban.

(a különbség annyi, hogy míg régen 50 sorozat érkezett meg olykor 1-2 év késéssel, addig most 100 megérkezik nagyon hamar, míg a maradék 300 sokkal később vagy soha. vagyis sokkal több jön ide, de sokkal több is kerül el minket. mert sokkal több a sorozat.)

” De volt, hogy várok, mint a “Humans” esetében.”

ez az amerikai premierrel egy időben érkezett egy olyan csatornára, ami jó pár világpremiert is hoz. de az angol premierhez képest is csak pár hónappal később jött. ez nem a “sokat kell várni rá”-kategória. inkább a “nagyon keveset kell várni rá”

sorozatos szinkronügyben: minőségváltozásról a világon senki nem tud nyilatkozni, hiszen nincs ember, akinek fogalma lenne, mivel egyre több szinkron készül, ezért nyilván többen dolgoznak a szakmában, és a színvonal is egyenetlenebb, de ez csak azt jelenti, hogy vannak nagyon jó szinkronok, és olyanok, amik minden bizonnyal nem túl jók – de erről nem sokaknak van fogalmuk, mert a többség a szinkront az alapján ítéli meg, hogy tetszik-e neki egy szereplő hangja, márpedig ez tényleg semmit sem mond mondjuk a fordításról.

“Ugye a magyar szinkronon nőttünk fel. Tényleg jó volt,”

jó volt. ha nem vesszük, hogy milyen botrányos volt némelyik, ma már klasszikusként emlegetett szinkron fordítása.

winnie - 2017. 06. 06. 11:55

ja, ha már az ellenállás városa, két olvasói vélemény a szinkronról, ami jelzi azt, hogy a szakmát nem saját vélemény alapján kell megítélni:

“Na jó, ettől így még az életkedvem is elmenne …”
“egyedül nolan hangja nem rossz (sőt egész jó) a többi ami hallható rettentes szokás szerint”

“Nekem pl. határozottan tetszett az “Ellenállás Városa”-szinkronja”

egyébként mindenképp érdekes, hogy ez lett kiemelve. már nem emlékszem, hogy milyen volt (és el is hiszem, hogy az egyik szereplő hangja zseniális volt), de a szinkron megítélése az összképről szól, márpedig a defiance-ben volt egy elég gáz dolog.

anno ezt írtam róla: “Megnéztem. Uhh… Tudom, hogy nem egyszerű megoldani, de ez valóban nagyon öszvér vészmegoldás, hogy a színész hol eredeti, hol magyar hangon beszél. Ilyet általában elkülönítve szoktak, hogy ne legyen feltűnő, így elég ritka.”

ez eléggé kardinális bűn, még akkor is, ha megvolt kötve a kezük:

http://www.sorozatjunkie.hu/2013/11/06/ilyen-lett-a-defiance-szinkronja/ – itt beszélgettünk egyébként a szinkronról, két szinkronizálással foglalkozó illető is megnyilvánult.

Fragohol1C - 2017. 06. 06. 11:55

A Global 2018-ra nem rendelte be a BB Canada-t. Hiatus-t írnak, szóval elméletileg nem cancel.

Sorozatgyilkos - 2017. 06. 06. 12:00

Ha már Humans és szinkron, ezt én sem értem, az amerikai vetítéssel együtt jött az AMC-re a magyar szinkronos, lemaradva az angol premiertől. Holott ugyanolyan angol sorozat, mint a The Night Manager, ami magyar világpremier is volt, jóval megelőzve Amerikát, szintén az AMC-n.

heidfeld - 2017. 06. 06. 12:18

@Winnie: Rosszul fogalmaztam. Tényleg sokkal hamarabb vannak magyar premierek. Úgy a helyes megfogalmazás, hogy az engem igazán érintők, mint Fekete Vitorlák, Vikings késtek, de még mondhatnák jó párat. Mondjuk ez egyéni probléma.
Szerencsére vannak alternatív megoldások, illetve németül is meg tudok nézni dolgokat.
Defiance nagyon hiányzik nekem…

Anonymus - 2017. 06. 06. 12:23

winnie: Ráadásul az elmaradt népszerű sorozatokat is kezdik felhozni, A humor is hogy felhozta az Amerikai fatert, valamint most az Odaát is le fog menni a 11. évadig.

winnie - 2017. 06. 06. 12:39

“heidfeld – 2017. 06. 06. 12:18”

ez az egymilliomodik komment a blogon:)

Enzo - 2017. 06. 06. 13:14

wow, egymilla! gratula! :)

továbbá, ez a The Head nevű cucc egész ígéretesnek tűnik – ez a “csatorna nélkül” ez azt jelenti, hogy arra vár, hogy vmelyik csatorna felkapja?

Sorozatgyilkos - 2017. 06. 06. 13:22

Gratulálok mindannyiunknak az 1 millióhoz!!!

ravengirl - 2017. 06. 06. 14:10

Mary Kills People 2. évad — szuper, hogy folytatódik, elég nagy volt a csend.

Eny - 2017. 06. 06. 14:20

Mary Kills People 2. évadnak én is nagyon örülök! :)jó kis sori ez

debali - 2017. 06. 06. 14:29

Majka egyik FB-s posztja alapján nem elképzelhetetlen, hogy ők vezetik majd közösen Tillával a Ninja Warrior-t.

heidfeld - 2017. 06. 06. 14:58

Wow! 1 millió!
Jól tettem, hogy későbbre halasztottam a futást…:D
Gratulálok mindannyiunknak e szép szám eléréséhez!

Eny - 2017. 06. 06. 15:09

a Private Eyes 3. évadnak szintén örülök.

Silver-sama - 2017. 06. 06. 15:10

Lentről olvasva azt hittem, valaki(k) pénzt nyert :D
Gratula az 1 millához!!

“Az Arrow 6. évadban lesz flashback. A szigetre. De nyilván nem úgy.” Na menjenek a … Lian Yu-ra robbanás előtt. :D

Franky - 2017. 06. 06. 15:32

Valaki nem tudja mikor jön A zöld íjász 5.évada és A holnap legendái 2.évada szinkronosan ?

És hogy A titkok könyvtára 3.évada jön e majd vmikor , vhová?

Desmond Wallace - 2017. 06. 06. 15:36

A zöld íjász 5. évada ősszel jön a Coolra.

csicseri - 2017. 06. 06. 17:54

Private Eyes 3. évad- Ennek örülök! Éljen:-)
Gratuláció az 1 millióhoz! Csak így tovább:-)

kiskiraly - 2017. 06. 06. 18:48

Duna TV csatornaigazgatója június 1-jétől Szabó Edina
M2 (esti műsorsáv) csatornaigazgatója Medvegy Anikó

Tehát jelenleg a következő hiearchia:
az MTVA vezérigazgató (Vaszily Miklós) >
Tartalom szolgáltatási igazgatóság (Papp Dániel) – ő kapta meg anno a programigazgatói pozíciót is >
csatornaigazgatóságok

http://www.mtva.hu/wp-content/uploads/sites/17/2017/01/szervezeti_abra.pdf

kiskiraly - 2017. 06. 06. 19:09
kiskiraly - 2017. 06. 06. 23:20

Ezt nem tudom, hogy linkeltem-e már be korábban:

7 éve leforgatásra került, de soha ne nem mutatott Karádysokk sorozatból (vagy Gézengúzokból?) képek:

http://indafoto.hu/sorozatnezo/karadysokk_werkfotok

http://indafoto.hu/sorozatnezo/karadysokk_jelenetfotok

Zsanna - 2017. 06. 08. 22:27

Hát nem is tudom. Végülis írhatok a Shadowhunters 2. évad folytatásáról. Összedobok valamit a hétvégén. Már ha winnie-nek is megfelel.

winnie - 2017. 06. 09. 08:32

persze. köszi

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz