login |

Délelőtti videók 3.: Manhunt Unabomber

2017. 06. 11. 12:15 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: antológia, video, ,

A Discovery ígéretes, augusztusi premierje lesz a Manhunt Unabomber, ami eredetileg Manifesto címen futott és antológiaként lett bereklámozva, melyben minden szezon egy FBI-os nyomozást mutatna be, melyet zseniális bűnözők után folytattak. Az első szezon alanya Ted Kaczynski, alias Unabomber lenne, akit 20 év után kaptak el.

És, hogy miért ígéretes ? Ott van például a showrunner, Greg Yaitanes, aki rendezőként lesz sorozatfőnök – tudjátok, ő volt többek között a Banshee sikerének egyik fő letéteményese. Aztán ott a szereplőgárda: Paul Bettany, Sam Worthington, Chris Noth, Keisha Castle-Hughes, Jane Lynch, Jeremy Bobb, Lynn Collins, Mark Duplass, Jeremy Bobb, Katja Herbers, Brian F. O’Byrne, Michael Nouri, Brian d’Arcy James, Trieste Kelly Dunn, Elizabeth Reaser, Rebecca Henderson, John Berchtold.

Az első teaser és a hosszú előzetes a tovább mögött. Ebből kiderül, hogy jogosak-e az elvárások.

Tartalék:

9 hozzászólás Ne habozz!

Silver-sama - 2017. 06. 11. 12:35

(Csak én gondolom úgy, hogy a Banshee durván túl van értékelve?)

Szeretem az ehhez hasonlókat. Különösen várom, hogyan dolgozzák fel Unabomber esetét.

winnie - 2017. 06. 11. 12:41

nem hiszem, hogy nagyra lenne értékelve, klasszikus ponyvasorozat, ami fanfavorit lett, és amihez a rendezés szerintem nagyon sokat hozzátett.

cherockee - 2017. 06. 11. 13:27

@Silver-sama:

ponyva sok helyen, de egyrészt a rendezés, másrészt a karakterek sokkal jobbak benne, mint némelyik nem-ponyvának-szánt sorozatban, nekem pl. a főszereplő felismerései, amikor a saját hatására ráébredt, egy szinten voltak a Homeland hasonló jeleneteivel, az más kérdés, hogy előtte valaki valakit kettérúgott egy kanállal, utána pedig volt egy ágyjelenet, mert attól lesz manapság valami felnőttes.

JKJ - 2017. 06. 11. 13:49

Igen, Silver-sama. Csak Te gondolod úgy…

Komolyra fordítva a szót. Ez lehet egy kifejezetten erős sorozat is. Minden adott. Mindenképpen megnyugtató, hogy ez egy “event”. Nem húzzák sok évadon át.

zolkó - 2017. 06. 11. 14:06

Mindenképp belenézek majd. De 8 részt írnak imdb-n, attól azért egy kicsit tartok, hogy túl sok sallang lesz benne, időhúzás jelleggel. De remélem nem, és pozitív csalódás lesz.

winnie - 2017. 06. 11. 15:29

JKJ: az event nem azt jelenti, hogy nem húzzák évadokon át. mondhatni a discovery-nél minden fiktív sorozat event, hiszen ez a második vagy a harmadik, szóval eseményszámba megy, de manapság, amit kiemelten kezelnek, azt eventnek nevezik. (a cbs nyári sorozatai is eventek, ilyesmire gondolok.)

de a lényeg, hogy antológia lesz, szóval minisorozatok sorozata.

winnie - 2017. 06. 11. 15:30

zolkó: 8 részre rendelték be, mi is írtuk, de nyilván azért ennyi, mert ennyiben tudják megoldani jól. elég sok szereplős, szóval sok mindent akarnak mesélni.

wellwellwell - 2017. 06. 11. 22:08

erről nem is hallottam, de egyértelmű nézős.
nem a szereplőgárda miatt, bár paul bettany nagyon jó választásnak tűnik, de sam worthingtonnal engem a világból ki lehet kergetni – egyszerűen érdekelnek az ilyen szinten megborult emberek, mint a unabomber, aki 16 évesen már a harvardra járt, zseniális matematikus volt, és ha máshogy van huzalozva az agya, ma nem a levélbombáiról ismernék.

Reeka - 2017. 06. 12. 11:20

Woow, ez nagyon-nagyon várós!!! Tetszik!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz