login |

The Simpsons: vége a 28. évadnak

2017. 06. 14. 14:50 - Írta: Casey Novak

4 hozzászólás | kategória: 2016/17 finálék, animáció, kritika,

Megoszlanak a vélemények, de mintha most pozitívabb lenne a hozzáállás a FOX legrégebben futó sorozatához. Hogy látjátok ezt az évadot, javult, romlott, stagnál?

Nálam nem nagyon lehet kizökkenti a Simpson családot rég bebetonozott helyéről a kötelezően nézendőek közül, és ha van is egy-két gyengébb rész, a teljesen random témák és húzások előbb-utóbb betalálnak, és akkor mindent megbocsájtok.

Általában minden évadban a Treehouse of Horror részek a kedvenceim, de most szinte az összes részt imádtam, amiben Mr. Burns volt a középpontban. Kapásból az első két rész és a dupla epizód (28×12-13) zseniális volt, plusz az egyetemalapítás, és hát Spider Pig is új otthonra talált.

Úgy tűnt, mintha az előző pár évadhoz képest most élesebben megfogalmazott fricskákat vágnának a nézőkhöz, felkapott témákat kritizáltak, például foglalkoztak a gyerekneveléssel, az életvezetési tanácsokkal,a megszámlálhatatlan és egyre növekvő számú jogokkal, amik között csak maga az ember veszik el.

Szerencsére azonban bárgyú, öncélú hülyéskedésből sem volt hiány, mindig lenyűgöz, hogy Homer hogy tud még mindig egyre lejjebb süllyedni.

Lényeg, hogy Simpsonékból sosem elég, a 29. mellett már a 30. évad is zsákban van. Ay caramba!

Addig is lehet picit kreatívkodni a Bart-tábla generátorral

4 hozzászólás Ne habozz!

Silver-sama - 2017. 06. 14. 19:57

Hmm most megjött a kedvem a sorozathoz. Csak ne lennének sárgák az emberek. Ezen nem tudom túltenni magam. Annyira csúnya :S

Casey Novak - 2017. 06. 14. 21:07

That’s racist! ;)

De komolyan, ha legyőzöd az ellenérzésed, akkor sok évadnyi, jól darálható móka vár rád.

Silver-sama - 2017. 06. 14. 21:32

Nem! Nem! Nem!!!! Nem vagyok rasszista! XD

Nem konkrétan a bőrük színe a baj (az lehet akármilyen), hanem hogy ezt így csúnyának tartom. Talán ha egész halvány sárgák lennének. De ez az erős sárga nagyon ronda :S.

Kati néni - 2017. 06. 15. 01:32

Hát. 1992-ben, amikor kicsi voltam, pontosan azért kaptam rá a Simpson családra, mert sárgák voltak és furcsák. Azért tanultam meg németül egy kicsit, hogy értssm.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz