login |

6 hozzászólás Ne habozz!

JKJ - 2017. 06. 25. 15:50

Jézusom! Ez rettentő kínosnak néz ki! Pedig az eredeti részek kifejezetten jók voltak.

winnie - 2017. 06. 25. 16:14

ez szerintem csak a promó miatt volt, mármint a filmpromó miatt, mert augusztusban nem lenne értelme ilyen szegmenst leadni. mármint lehet, hogy autóznak együtt, de akkor csak nem lesz annyira gáz.

Ghost - 2017. 06. 25. 17:37

Mondjuk én a James Corden-félét is kissé megfáradtnak érzem. Persze benne van a dologban, ha nem jön olyan személy, akit kedvelek vagy ismerek, akkor nem is nagyon tud lázba hozni. És hát ritkán van, hogy az éneklésen kívül bármi extrát csinálnának.

winnie - 2017. 06. 25. 18:02

Ghost: nekem az a fura, hogy akit nem ismerem, az nem is érdekel (oké, ez nem fura), de például megnéztem selena gomezt, és baromi jó volt. nem feltétlenül az éneklés része, hanem egyébként, szóval nem tudom, hogy mi csináljak, ha ott van az ed sheeranes karaoke, amire írják mások, hogy tök jó. megint csak nem érdekel, de lehet, hogy meg kéne néznem.

Ghost - 2017. 06. 25. 18:18

Itt nyílván az jön szóba, hogyha az adott énekes zenéjét nem szereted/ismered, maga a személyisége simán lehet olyan elragadó, hogy bármit csinálhatnak, szórakoztató nézni.
Ed Sheeran jópofa volt, de semmi különleges nem történt (nem vagyok rajongója, de a legutóbbi albumát meghallgattam és nagyon pozitív meglepetés volt, így érdekelt ez az epizód, de nem ájultam el tőle). Nem tudom, talán az éneklés mellett néha csinálhatnának mást is. Most nem olyanra gondolok, mint Gomeznél a vidámpark vagy a Red Hot Chili Peppersnél a birkózás, hanem mint az Ed Sheeranosnál a rövid szövegírás, de a OneDirection-nál is jópofa volt nézni ahogy közben ökörködtek.

Ghost - 2017. 06. 25. 18:23

Alapvetően nem hiszem, hogy lenne egy bevált recept, nagyban függ hogy mennyire van összhang, kémia a résztvevők között (lásd: A Britney Spears-es borzalmas volt, semmire nem volt vevő a csaj. Később zseniális volt ahogy Kimmel rákérdezett a közös játékukban. :D). Az viszont szerintem látszik, hogy kicsit megfogyott a lendület.

Inkább arra lennék kiváncsi, hogy mi van a “civiles” epizóddal? Úgy rémlik még valamikor év elején vagy korábban volt felhívása Cordennek, lehetet jelentkezni és aki nyert, az Carpool karaokezhatott vele. Egy ilyet is jópofa lenne látni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz