login |

Hírkedd – Downward Dog-kasza! Still Star-Crossed-kasza!

2017. 06. 27. 09:05 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Túszjátszma 1. évad
 • Premier: Street Outlaws: New Orleans S2, How It’s Made S28, Famously Single S2, Food Star Salvation S1, OMG My Barbie Body S1 + Finálé: Southern Charm Savannah S1, Southern Charm S4, The Real Story with Maria Elena Salinas S1 + hétfőn is volt Preacher + volt Talking Preacher
 • Magyar premier – FilmBox Extra HD: 08.06 A féltestvér (Halvbroren) 1. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 08.07 Ray Donovan (Ray Donovan) 5. évad
 • A Les témoins szinkronhangjai.
 • A Game of Thrones 7. évados epizódjainak játékideje percekben: 59 – 59 – 63 – 50 – 59 – 71 – 81
 • Új sorozat: The Good Cop – Netflix, 10 rész, készítő: Andy Breckman (óóóóóóóó, MONK!), főszereplő: Tony Danza, izraeli formátum alapján komikus nyomozós sorozat (az első epizodikus krimi a Netflix-en?) egy kegyvesztett New York-i rendőrjárőrről, aki sosem követte a szabályokat, aki becsületes nyomozó fiával él együtt, és alkotnak nemhivatalos párost, miután előbbi folyton tanácsokat ad mindenben utóbbinak. Pilotrendező: Randy Zisk.
 • A Medici: Masters of Florence 2. évadjába nem csak Sean Bean érkezik, hanem házi rendezőnek Jon Cassar, aki a 8-ból 4 epizódot el is vállalt.
 • The L Word reunion fotók.
 • A Preacher 2. évadjában kiemelt szerepet fog kapni Herr Starr, akit Pip Torrens alakít majd.
 • A Pretty Little Liars fináléját egy kibeszélő talkshow fogja követni. Résztvevők: Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell és Sasha Pieterse, valamint I. Marlene King
 • A Quantico 3. évadját az ABC még jobban elérhetővé próbálja tenni a nézők számára. Bár nem lesz sima procedural, de sokkal konkrétabb, egyszerűbb történeteket fog hozni, és kevésbé komplikált mitológiát. A lényeg, hogy rájöttek, hogy ez volt a probléma…
 • A USA passzolta a The Tap című pilotját.
 • Az ABC elkaszálta a Downward Dog-ot. A készítők megpróbálnak új csatornát keresni a sorozatnak. (És azt is elmondták, hogy ennek szinte csak anyagi okai voltak, mert nyárra túl drága a sorozat, az idényben pedig nem lenne hely hol adni.)
 • Az ABC elkaszálta a Still Star-Crossed-ot.
 • A Last Chance U 2. évadja 07.21-én kerül fel a Netflix-re
 • Forgatási beszámoló a Divorce munkálatairól.
 • Orange Is The New Black 5. évados interjúk: Uzo Aduba + még egy (Suzanne), Brad William Henke + még egy (Piscatella), Laura Prepon (Alex), Taylor Schilling és Laura Prepon (Piper és Alex), Danielle Brooks + még egy (Taystee), Natasha Lyonne (Nicki), Kate Mulgrew (Red) + Lauren Morelli (az egyik író) + és végül mindegyik színész beszél a cliffhangerről
 • Michael Narducci, a The Originals showrunnerje beszél az évadzáróról. Itt is. Meg itt is. És itt is. Meg itt is és itt is.
 • InterjúLippai László (Dragon Ball-szinkronhang), John Landgraf (az FX nagyfőnöke), Andrew Glassman (a Battle of The Network Stars készítője), Charlie Brooker (a Black Mirror készítője), Ricky Gervais (humorista), Haley Joel Osment (Keenan – Silicon Valley),
 • Pilotszerep: Roberto Urbina, Katie McGuinness – Snowpiercer (TNT), Emily Rudd – Olive Forever (USA),
 • Állandó szerep: Sean Bean, Arlen Escarpeta – The Oath (Crackle), Michael Esper – Trust (FX),
 • Vendégszerep: Veronica Echegui – Trust (visszatérő), Kim Raver – Ray Donovan (visszatérő), Steven Williams – The Chi (visszatérő), Ed Quinn – One Day at a Time (visszatérő),
 • Pilotberendelés: Olive Forever – USA, készítő: Brian Duffield, rendező: Matt Shakman, komikus krimi egy rejtélyes középiskolás lányról, aki a betörések megszállottja, ugyanis ő is betörő. A lány új városba költözik éppen, új nevelőszülőket kap, új pasija lesz, új gengszterekkel találkozik, és új betörési lehetőségekkel.
 • Pilotszkript: Honey – FX, készítő: Gerard Barrett, egyelőre csak annyit tudni róla, hogy a vállalati kémkedés világában játszódik.
 • Elfogadta a parlament a hírközlési törvény módosítását aminek értelmében az eddigi kettőtől egy évre csökkent a kábeltelevíziók előfizetésének hűségideje. Plusz 07.01-jétől a szolgáltatónak a hűségidő lejárta után „az új, határozatlan idejű szerződésben meghatározott, az előfizetői szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak az új előfizetők részére határozott időtartamra kínált szerződési feltételeknél.
  Plusz ha a szolgáltató „egyoldalúan módosítja a műsorterjesztési szolgáltatás keretében kínált csatornák összetételét, akkor az előfizető az értesítéstől számított 90 napon belül, azonnali hatállyal további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést”. Szintén jogosult a fogyasztó felmondani a szerződést, ha annak tartalma rá nézve hátrányosan változik.
 • I Hart Food címmel indul 08.14-én főzős sorozata a Food Network-ön Hannah Hart-nak. A 6 részben a YouTube-személyiség utazgatni, helyi kajákat felfedezni és beszélgetni fog.
 • Bush League címmel bush crafter-versenyreality-t indít a Discovery, amiben a vadonban kell egy adásban két túlélőnek 7 nap alatt mindenféle táborokat vagy lakhelyeket összedobni. Műsorvezető: Matt Graham.
 • A Kilburn Television megvásárolta az első fejátültetésről készítendő dokusorozat jogait, amit az év második felében fognak rögzíteni.

20 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2017. 06. 27. 09:29

Magyar premier:

Kikiwaka tábor (Bunk’d) – 2. évad, július 17, Disney Csatorna

Star Wars: A végzet ereje (Star Wars: Forces of Destiny) – új sorozat, július 15, Disney Csatorna

Alex és bandája: Hogyan nőjünk fel a szüleink akarata ellenére (Come diventare grandi nonostante i genitori) – új film — igazából annyi sorozatos vonatkozása van, hogy az Alex és bandája egyfajta kiegészítéseként készült olasz film – július 28, Disney Csatorna

http://www.gyerek-vilag.tk/2017/06/a-disney-csatorna-juliusi-ujdonsagai.html

Apróság, de:

július 2-án lesz a 200. SpongyaBob Kockandrág bemutató része a magyar Nickelodeon-on, egy maraton keretében

http://www.gyerek-vilag.tk/2017/06/a-nickelodeon-juliusi-ujdonsagai.html

Tegnap arculatot váltott a Nickelodeon:

http://www.gyerek-vilag.tk/2017/06/megujult-nickelodeon.html

zolkó - 2017. 06. 27. 10:20

Az AMC ezekkel a “Talking”-okkal

– Talking Preacher
– Talking Saul
– Talking Dead

Értem én, hogy emberek kíváncsiak ezekre a kibeszélőkre is, meg miért ne reklámozzák a saját sorozataikat, de….

winnie - 2017. 06. 27. 10:38

nagyon bejött nekik, a talking dead szó szerint a 2. legnézettebb kábeles “sorozat”, illetve heti műsor, minden mást, fiktív sorozatot és realityt ver. és tényleg, nullapénzből remek követő nézettséget produkál egy kvázi youtube-os kibeszélő cucc.

asd - 2017. 06. 27. 10:58

Silicon Valley és The Mist kritika várható a közeljővőben?

Silver-sama - 2017. 06. 27. 11:00

Még nem is kérdeztem, mennyi időbe telik összeállítani a falat?

winnie - 2017. 06. 27. 11:02

asd: mistet ma fogok írni, silicon a héten fog érkezni lantaartól.

winnie - 2017. 06. 27. 11:03

Silver-sama: milyen falat?

LaCRossE - 2017. 06. 27. 11:51

A The Mist pilot nekem rendkívül középszerűen sikerült, nem tudom, hogy folytassam-e. Egyrészt valamennyire érdekel a folytatás, viszont a karakterektől sikítófrászt kapok.

Yoakedvem - 2017. 06. 27. 11:53

Magyar premier:
Július 15. Tv2 Crowded- Egymás nyakán

Silver-sama - 2017. 06. 27. 12:04

Winnie: A hírfalra gondoltam :D

winnie - 2017. 06. 27. 12:05

LaCRossE: hehe, ezt írtam róla: https://twitter.com/sorozatjunkie/status/879586382712381440

én nem láttam a filmet, így nem tudom, hogy a kritikában mennyire fejtsem ki azt, hogy miről fog szólni a sorozat, mert az első rész végén azt mondtam magamnak, hogy “now, what?” – lévén nem ismertem még a koncepciót sem, hiszen nem nézek előzeteseket, és nyilván a film is eléggé érdekelt (annyira, hogy tíz éve nem néztem meg). viszont ahogy olvasom, a filmnek pont ez volt az alapja, gondolom, már az előzetesben ellövik, így lehet, hogy abszolút közismert tény.

én szerintem megmaradok a 3. rész után. nincs bajom a karakterekkel, de minimálisan sem érdekesek, a színészek is furák olykor, de nem tipikusak legalább.

winnie - 2017. 06. 27. 12:08

Silver-sama: attól függ, hogy mennyire friss akar lenni. nulláról indulva legalább 60-90 perc, de ha csak copy paste-el az ember, akkor 5 perc sincs. van egy nagy listám pár száz hírrel, dátummal, sorozattervvel meg minden, van, hogy csak azokból dolgozom. (persze azokat is sok óra volt összeállítani.)

Benjy - 2017. 06. 27. 12:26

Végre új prohekt a Monk készítőjétől, ezerrel várós. :D

Benjy - 2017. 06. 27. 12:28

Ja és Veepről várható kritika?

winnie - 2017. 06. 27. 12:50

igen, pont most néztem a 6×04-et. szerintem holnap jön.

bb - 2017. 06. 27. 13:24

Sziasztok! Arról lehet valamit tudni, hogy a Downward Dogból hány rész készült és mennyi kerül még biztosan képernyőre?

winnie - 2017. 06. 27. 13:51

8 rész készült, ennyire szólt a berendelés és a mai két résszel meg is lesz a teljes évad.

horka - 2017. 06. 27. 13:55

…Fejátültetés?!

/facepalm/
Mamocsku…

Gellcsi - 2017. 06. 27. 14:00

…főszereplő: Tony Danza…

“Hold Me Close Young Tony Danza” – rögtön ez jutott eszembe! Friends Forever ♥

kiskiraly - 2017. 06. 27. 23:37

Hát nagyob b*b*sz*tt nap van ma :(

Meghalt Nagy György
Meghalt Michael Nyqvist (Tetovált lány-filmek és sorozatok: Zero Hour, 100 Code).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz