login |

Hírszerda – Better Call Saul 4. évad!

2017. 06. 28. 09:05 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Premier: Tales S1, I Am Jazz S3 + Finálé: iZombie S3 (vendégblogger?), Pretty Little Liars S7 (dupla! – vendégblogger?), Downward Dog S1 (dupla!), Team Ninja Warrior S2 + volt The Bachelorette-epizód + volt a PLL-finálé után egy A-List Wrap Party című különkiadás
 • Új standup special: Chris D’Elia: Man on Fire (Netflix)
 • Magyar premier – HBO3: 08.12 The Durrells 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: 08.22 Ray Donovan (Ray Donovan) 5. évad (szinkronnal)
 • A Black Mirror 4. évados részeinek rendezői: Jodie Foster, David Slade, John Hillcoat, Tim Van Patten, Toby Haynes  – a 4×06-ot még nem tudni, hogy ki jegyzi, de ezt ihlette Penn Jillette, és három sztorit foglal magában egy Las Vegas-i múzeumban.
 • Mark Gatiss és Steven Moffat minisorozatot tervez Bram Stoker regénye, a Dracula alapján (itthon: Drakulahivatalos tartalom). Már folynak is a tárgyalások, de még nem tudni, hogy kosztümös vagy modern világba helyezett sorozat lenne. Csak annyi biztos, hogy itt is inkább külön filmekből állna a szezon, ami Drakula gróf Erdélyből Angliába költözésének krónikája lenne.
 • A TvLand Amerika két partján egyszerre fogja sugározni a Younger 4. évadjának szerdai premierjét. A premiert Getting Younger címmel Facebook-os afterhow fogja követni Taylor Strecker műsorvezetésével.
 • Pearl Thusi (Dayana), Aunjanue Ellis (Miranda) és Russell Tovey (Harry) sem tér vissza állandó szereplőként a Quantico 3. évadjára.
 • Hiro Murai rendezheti az Amazon-os Sea Oak pilotját. A showrunner pedig Evan Dunsky lesz.
 • Jessica Queller és Robert Rovner lett a Supergirl új showrunnerje Abdrew Kreisberg mellett.
 • A tervezett Downton Abbey-mozifilm szkriptje félig már meg van írva, de egyelőre még nem kapott zöld lámpát a projekt. UPDATE: az NBCUniversal International Studios részéről is megerősítették, hogy készül a film, jelenleg szkriptfázisban van és abban bíznak, hogy 2018-ban forgathatják is.
 • Az AMC berendelte a Better Call Saul 4. évadját, 10 részt. (Azért volt a késlekedés, mert a Sony stúdiónál vezetőcsere volt, és idő volt átállni.)
 • Az NBC a héten le fogja adni a The Carmichael Show korábban elhalasztott, tömegbe lövős epizódját. (Igen, szitkomról van szó, és nem, nem akartam agyalni azon, hogy a ‘mass shooting’-ra milyen jó, magyar kifejezés van.)
 • A The Dude Perfect Show 2. évadja, ami immáron a Nickelodeon-on lesz, 07.22-én kezd.
 • Laurie McCarthy, a Reign készítője beszél a sorozat zárásáról. Itt is. És itt is.
 • Volt a napokban The L Word reunion, ez egy interjú a készítőkkel és színészekkel. Képekkel.
 • Interjú: Zander Lehmann (a Casual készítője), Katherine Langford (Hannah – 13 Reasons Why), Nick Carter, Timbaland, Emma Bunton (a Boy Band zsűritagjai), Luke Pascalino és Lucien Laviscount (Albert és Billy – Snatch, magyarul!), a RuPaul’s Drag Race S9 győztese, a RuPaul’s Drag Race S9 második helyezettje,
 • A Hulu-s Freakish 2. évadjában szerepelni fognak: Brant Daugherty, Ryan McCartan, Jordan Calloway, Saxon Sharbino, Jake Busey
 • Az eredetileg vendég Albert Tsai állandó szereplőnek lett kiemelve a CBS-es újonc 9JKL-ben. (Még egy ok, hogy ne nézzem?)
 • Új napi sorozatot rendelt be az RTL Klub, azonban az Oltári csajok nem szappanopera lesz, hanem telenovella, vagyis nem végtelenített, hanem 100 részes, de persze a lezártság ellenére is folytatható. A történet három, vidékről a fővárosba költöző fiatal lány életét követi majd nyomon. A készítő Kalamár Tamás. Szereplők: Horváth Anna, Hartai Petra, Michl Juli, Jaskó Bálint, Dér Zsolt, Ember Márk, Hűvösvölgyi Ildikó, Agócs Judit, Szabó Gabriella, Nagy Enikő, Tűzkő Sándor, Mohácsi Norbert, Fehér Adrienn, Ilyés Barnabás, Köleséri Sándor, Kanalas Dániel
 • Új sorozat: 21 Thunder – CBC, 8 rész kanadai, készítő: Adrian Wills, Kenneth Hirsch, Riley Adams, egy 21 éven aluliak fociakadémiáján játszódó sorozat, mely a sztárjátékosokra koncentrálna. Szereplők: RJ Fetherstonhaugh, Stephanie Bennett, Emmanuel Kabongo, Andres Joseph, Conrad Pla, Ryan Pierce, Clark Backo. Start: 07.31.
 • Pilotszkript: Brightness Falls – Amazon, készítő: Dana Vachon és Gemma Sieff – Jay McInerney könyvtrilógiája alapján (Brightness Falls, The Good Life és Bright Precious Days – az első kettő itthon Lángos csillag fakul és A jó élet címen jelent meg – itt az egyik és a másik tartalma). A 80-as évekbe kezdődő történet egy házasság 30 esztendejéről szól. New York, csillogás, szex, ambíciók és csalódások. A történet a nagy pénzügyi krach előtt kezdődik, amikor is két fiatal látszólag áloméletet él, azonban a csillogó felszín alatt nincs mnden rendben, és a páros elég nagy próbatételek elé kerül.

20 hozzászólás Ne habozz!

Rütyika - 2017. 06. 28. 09:16

Kellett hozzá pár perc míg a képzeletemben átformáltam a lángos csillagot. :D :D :D Lángos!

george - 2017. 06. 28. 09:20

A múltkori PLL kritika alatt valaki írta, hogy küldene majd sorozatzáró kritikát, de szerintem majd én is írok, aztán kiteszed amelyik jobban tetszik.
(Egyébként csalódás volt.)

winnie - 2017. 06. 28. 09:21

oké. ha tomi ír, akkor szerintem övé lesz az elsőbbség.

-T - 2017. 06. 28. 09:35

Írok róla. Most néztem meg. Kicsit sok(k) volt, így kell egy kis idő, mire magamhoz térek. De hamarosan küldöm.

george - 2017. 06. 28. 09:50

Rendben, akkor én nem írok így.

winnie - 2017. 06. 28. 09:54

pont akartam írni egyébként, hogy ha két kritika lenne (ami akkor lehet, hogy nem lesz:), hogy az egyik a fináléról szólna, a másik pedig magáról a sorozatról, összességében, afféle ajánló gyanánt, hogy mi volt jó, mi nem, meddig volt jó, szóval amolyan visszatekintés, mert ugye jó eséllyel az utolsó kritika lesz az utolsó írás a blogon a sorozatról, azt fogja feldobni a kereső, illetve a google, és akkor az mutatná be a sorozatot, és persze felturbóznám a régi kritikák linkjeivel. gondolkoztam egyébként, hogy én is írhatok valamit róla, amíg láttam, ha nem megyek bele a részletekbe a későbbi szezonok kapcsán.

heidfeld - 2017. 06. 28. 10:16

Ugye tegnap olvastuk, hogy a Preacher nem kap magyar szinkront. Ez egy szomorú dolog, mert határozottan jóra sikerült, Horváth Illés kifejezetten remek volt.
Sajnos ez a döntés jobban a spórolásról szólhatott, vagy nem volt akkora siker a sorozat itthon. Mondjuk környezetemben tán tízen néztük, de páran már nem fogják követni.
Nekem viszont nagyon bejött, csak az etióp csaj idegesít, de nagyon.
Én felirattal, esetleg németül nézem a sorozatok többségét. Szomorú, hogy szinkronos verziókra akár 8-10 hónapot is várni kellene. Mondjuk annyiban igaza volt, az Amc-közleménynek, hogy így jobban élvezhető az eredeti stílusa. Ám meg kell érteni, hogy a szinkronra még igen nagy az igény, és hiányuk miatt sok nézőt vesztenek.
Lehet, ez nem érdekli az amerikai főnököket. Kis piac vagyunk.
David Kreisberg aktáját meg digitalizálják a pokolban, mert már nem győzik papírral. Supergirl 2. második fele jobban az ő sara.

winnie - 2017. 06. 28. 10:34

“agy nem volt akkora siker a sorozat itthon. ”

a kezdés 23:45-kor lesz, szóval gyanítható ez a helyzet.

” Lehet, ez nem érdekli az amerikai főnököket. Kis piac vagyunk.”

viszont amerikának ehhez a világon semmi köze nincs.

Bagosz - 2017. 06. 28. 10:39

Akkor lassan összeér időben a Better Call Saul a Breaking Baddel?

george - 2017. 06. 28. 10:43

Akkor mégis írok valami összefoglalásfélét, még megnézem a finálé utáni beszélgetős részt is és beleveszem, ha mondanak valami értelmeset. Ma este, holnap küldöm.

kiskiraly - 2017. 06. 28. 11:35

Toldiból 12 részes rajzfilmsorozat készül (állam 1 milliárddal fogja támogatni)

http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/MK17101.pdf

Sabinomi - 2017. 06. 28. 11:59

heidfeld: Én tegnap olvastam egy cikkben, hogy lesz magyar szinkron, de csak az eredeti után adnák le.
http://musorvizio.blog.hu/2017/06/27/szinkroninfo_preacher_mi_lesz_veled

kiskiraly - 2017. 06. 28. 13:39

Nem tudom volt-e írva már itt (kereső nem dob ki semmit)

Első saját fejlesztés az AXN-en lengyeleknél(!): Ultraviolet – 10 részes
Premier: 2017 ősze.

Sztori: egy fiatal nő szemtanúja lesz egy tragikus balesetnek. A rendőség öngyilkosságnak gondolja az esetet, azonban a a nő rejtélyes halálesetre gyanakszik és az igazságot probálja kideríteni ezért csatlakozik egy ‘Ultraviolet’ nevű nyomozócsoporhoz

4 kép van mellékelve is:
http://www.telemagazyn.pl/artykuly/ultraviolet-sebastian-fabijanski-w-nowym-serialu-axn-kto-jeszcze-zdjecia-58653.html

(Most érezhetjük magunkat kivételezve, hogy az HBO idehaza is ad saját gyártást minden évben)

kiskiraly - 2017. 06. 28. 13:40
-T - 2017. 06. 28. 13:46

Elküldtem a PLL kritikát.

szkr - 2017. 06. 28. 14:49

Közben amúgy bejelentették a Rick and Morty premierdátumát, július 26! Vagy ez is csak átverés?

https://www.facebook.com/OfficialRickSanchez/videos/790740554432245

winnie - 2017. 06. 28. 14:58

valódinak tűnik, adult swimes promó.

szkr - 2017. 06. 28. 15:11

@winnie: igen, engem is ez nyugtat meg

Spencer - 2017. 06. 28. 16:08

“a Preacher nem kap magyar szinkront.”

Kapni fog magyar szinkront a sorozat. Először csak kipörgetik a sorozatot angolul felirattal. A szinkronos premiert őszre ígéri AMC és akkor már egy előkelőbb időpontban (valószínűleg 22 óra környékén) fogják adni.

winnie - 2017. 06. 29. 04:35

“Közben amúgy bejelentették a Rick and Morty premierdátumát, július 26! Vagy ez is csak átverés?”

sajnos kamu a dátum.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz