login |

Hírcsütörtök – White Gold 2. évad! F Is For Family 3. évad!

2017. 06. 29. 09:35 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Preacher 2. évad + lesz Virágbolti rejtélyek: A Fekete rózsa esete (UPDATE: ehh, csak volt, reggel)
 • Premier: Younger S4 (vendégblogger?), Cleverman S2 (vendégblogger?), The Windsors S2, Offspring S7, Baroness Von Sketch Show S2, Hood Adjacent with James Davis S1, Big Brother US S19 (dupla! – vendégblogger?), Jay Leno’s Garage S3, Hair Goddess S1, Spa Wars S1, Docked Out S1, Huang’s World S2, Landscape Artist of The Year S1 + Finálé: Amazing Monkeys S1, Reasonable Doubt S1, Little Women Atlanta S1
 • Magyar premier – HBO GO: 08.21 Sikersorozat (Episodes) 5. évad
 • Magyar premier – HBO3: 08.22 A viszony (The Affair) 2. évad
 • Magyar feliratot kapott a Netflix-en: Stranger Things S1, Luke Cage S1,
 • A Preacher mai hazai premierje az AMC-n feliratos lesz, és a teljes szezon eredeti nyelven megy majd le, a szinkronos változat csak azután fogja követni.
 • Új sorozat: The Witcher – Netflix, lengyel (angol nyelvű), Andrzej Sapkowski regényei alapján (itthon: A vajákitt a tartalma) az ún. witcher-ekről, akik fiatal korukban halálos szörnyek elleni harchoz természetfeletti képességeket fejlesztő vadászok. A regények szerzője konzultáns lesz. Készítőt nem látok, inkább csak producereket, de talán Tomek Baginski fogja jegyezni.
 • Dan Harmon Twitteren hosszasan értekezett arról, hogy miért késik a Rick and Morty 3. évadja.
 • No fene, újabb passzolt országos pilot menekülhet meg, mégpedig az ABC-s Doomsdayitt írtunk a sztorijáról. A hírek szerint elég nagy az érdeklődés a projekt iránt Amerikán kívül, és a Sony stúdió meghosszabbította a színészek (Claire Holt, Jack Davenport, Rachelle Lefevre, Dan Byrd, Taye Diggs, Justin Chatwin, Rochelle Aytes) szerződéseit, s fontolgatják, hogy elkészítik a teljes, 13 részes szezont, hogy ezt eladják a globális piacra, és persze Amerikába is – az AXN például adná magát otthonnak.
 • A Code Black 3. évadjában Rob Lowe karaktere terepre kerül, javarészt mentőautózni vagy helikopterezni fog.
 • A Once Upon a Time 7. évados nyitórészének címe Hyperion Heights lesz.
 • A Lifetime elvileg passzolta az A Midsummer’s Nightmare pilotját, de 07.28-án le fogják adni.
 • Jill Solloway, a Transparent készítője musicalt fontolgat készíteni sorozatából.
 • A Netflix berendelt egy bűvészes reality-t Justin Willman főszereplésével. A komikus dokusorozat hat 30 perces részben követné a bűvészt, amint szakmáját furcsa és félreértett szubkultúrák számára mutatja be.
 • Christine Lavaf fogja írni a The Twilight Zone-mozifilmet. A film nem antológia lesz, de állítólag kölcsönvesz különböző elemeket a korábbi sorozatokból.
 • A BBC2 berendelte a White Gold 2. évadját.
 • A Netflix berendelte az F Is For Family 3. évadját.
 • Graeme Manson és John Fawcett, az Orphan Black készítői beszélnek az 5×02-ről. És az 5×03-ról.
 • David Mandel, a Veep showrunnerje beszél a 6×09-ről és a szezonzáró részrőlitt is meg itt is.
 • Showrunnerök szerint az évad legjobb sorozata.
 • Interjú: Liz Flahive és Carly Mensch + még egy (a GLOW készítői), Jessica St. Clair (a Playing House egyik készítője), Tracey Wigfield (a Great News készítője), David Nevins (a Showtime főnöke), a Big Brother US S19 játékosai, David Crane és Jeffrey Klarik (az Episodes készítői),
 • Vendégszerep: Birgundi Baker, Cameron Gellman – Heathers (visszatérők), Bethany Hamilton, DeMarcus Ware, Jack Griffo – The Dude Perfect Show, Andrew ‘Freddie’ Flintoff – Love, Lies & Records,
 • Állandó szerep: Amy Pietz, Natalie Sharp, Nick Marini, Tim Johnson Jr., Maddie Dixon-Poirer – Hit The Road (Audience Network), Eddie Shin, Jolie Jenkins, Emery Kelly – Alexa & Katie (Netflix),
 • Pilotszkript: Brown Girls – HBO, komédia, készítő: Fatimah Asghar és Samantha Bailey (utóbbi rendez) – saját websorozatuk alapján. Egy meleg pakisztáni-amerikai írónőről, és egy magát elkötelezni nem akaró, legalábbis attól rettegő fekete zenészcsajról, akik barátságukra támaszkodnak, és megpróbálnak felülemelkedni zűrös életükön, hogy megvalósíthassák álmaikat.
 • 8-10 részes sorozatot terveznek Giuseppe Tomasi di Lampedusa regénye, a The Leopard (itthon: A párduchivatalos tartalom itt) alapján olasz koprodukcióban, angol nyelvű írókkal. A történet a 19. századi Szicíliában játszik az olasz egyesítés, a Risorgimento során, és az ottani változásokat mutatja be.
 • Tudjuk le gyorsan az RTL Gold induló programszerkezetét, hiszen nem sorozatos csatorna lesz, hanem vetélkedős (YAY!) és talkshow-s (BOO!)
  Hétköznap: 15:00: Balázs Show, 16:00: Mónika – A kibeszélőshow, 17:00: Anikó Show, 18:00: 1 perc és nyersz!, 19:00: A Kód, 20:00: Legyen Ön is Milliomos!, 21:00: A Széf, 22:00: 1 perc és nyersz!, 23:00: Dr. Tóth, 00:00: Portré, 00:30: Filmek – majd ezek ismétlései: 04:30: Portré, 05:00: A Széf, 05:50: Dr. Tóth, 06:45: Televíziós vásárlás, 10:00: Anikó Show, 11:00: Mónika – A kibeszélőshow, 12:00: Legyen Ön is Milliomos!, 13:00: A Kód, 14:00: Anikó Show.
  Hétvégén a heti műsorok ismétlése mellett lesz 21:00-ról dupla Kalandra fal! – bár lehet, hogy a 19:00-tól adott dupla Legyen Ön is Milliomos! is újdonság. (Bővebben a műsorról itt.)
 • A Comedy Central International megvásárolta a Smosh-tól az Every ___ Ever-sorozat epizódjainak nemzetközi változatát, valamint a ScreenJunkies-féle Honest Trailers jogait.
 • Folytatódik a Bachelor in Paradise 4. évadjának folytatása, természetesen a botrányban érintett felek (DeMario Jackson, Corinne Olympios) nélkül, de a premierre jó eséllyel nem fog sor kerülni 08.08-án. Ja, és két résszel rövidebb is lesz a szezon.
 • A Spike Joe Berlinger dokufilmessel összeállt és elkészítette a Gone: The Forgotten Women of Ohio-t, ami 07.22-én mutatkozik be, 8 részes dokusorozat lesz és hat nőről szól, akik Dél-Ohio-ban tűntek el. (Négynek azóta meglett a holtteste.)

16 hozzászólás Ne habozz!

MP - 2017. 06. 29. 09:57

A Witcher sorozat nagyon várós, főleg, hogy Sapkowski is konzultálni fog hozzá. Jó cast-al és sztorival GoT kihívó is lehet.

Silver-sama - 2017. 06. 29. 09:59

“Hétvégén a heti műsorok ismétlése mellett lesz 21:00-ról dupla Kalandra fal!” Ez ilyen Kalandra Fel spin-off?

*Szerk.: Lol, és van ilyen sorozat.

“Új sorozat: The Witcher – Netflix” Waaaa? Ne már! Ez mekkora királyság! ^^

“A Preacher mai hazai premierje az AMC-n feliratos lesz, és a teljes szezon eredeti nyelven megy majd le” Hát ez meg..?

sankovari - 2017. 06. 29. 10:51

Az Rtl-nél eddig jó döntéseket hoztak. De egy olyan csatornát csinálni ami vetélkedőt ismétel, meg a 15 évvel ezelőtti talkshowt…katasztrófa

Losi - 2017. 06. 29. 11:00

Érdekes ez az RTL Gold. Ha a Legyen ön is milliomost is vezette volna Sebestyén Balázs, akkor simán lehetne a csatorna neve “RTL Balázs” vagy hasonló.

winnie - 2017. 06. 29. 11:08

sankovari: ezzel abszolút nem értek egyet, sőt, eleve nem is értem. a talkshow-khoz nem szólok hozzá, hiszen azok eddig is voltak más csatornán ismétlésben és elég jól mentek, örökzöldek, és mivel napiak voltak, így akit érdekelt, az jó részüket nem látta, ha pedig emlékezett rájuk, akkor megnézte megint, mert zavarni nem zavarta.

viszont a vetélkedők? miben különbözik egy 2002-es LÖIM attól, mintha most menne? mármint szórakozási szempontból. oké, én alapból feledékeny vagyok, és egy epizodikus krimi 3-4 évvel korábbi részét is meg tudom nézni megint anélkül, hogy tudnám, ki a gyilkos, de egy játéknál pláne nem fog az ember arcokra, kérdésekre vagy végkimenetelre emlékezni, így olyan, mintha vadiújat nézne. és ez igaz a többire is. nyilván mindenkinek lesznek emlékei, de azokat lehet, hogy még érdekesebb megint látni.

magán az rtl klubon is jól mennek a vetélkedők ismétlései, így szerintem abszolút nobrainer, hogy kábelen is van esély arra, hogy jól menjenek. elméletben működnie kell.

(ld. az m3-as vetélkedők is elég jól futnak, habár az elmebajnokság nézhetetlen (a játék határok nélkült pedig a gyerekek szeretik nálunk), és egyébként is van egy generáció, akik nem látták a pár évvel ezelőttieket.)

Sorozatgyilkos - 2017. 06. 29. 11:08

Berendelték a Midsomer Murders 20. évadát:

https://premieredate.news/tv-series/2865-midsomer-murders.html

Deny - 2017. 06. 29. 11:31

sankovari: Amerikában ott a GSN, ami csak vetèlkedőket ad, és még több évtizeddel ezelőttieket is ismétel. Ha én Amerikában élnék, azt a csatornát néznèm legtöbbet. Így én ennek az RTL Goldnak nagyon örülök, pláne ha lehetővé teszi, hogy esetleg itt folytassanak is bizonyos kvízeket vagy újakat indítsanak. A talkshow-s rész nem érdekel.

AJ - 2017. 06. 29. 11:40

Ez a Virágbolti premier hol lesz? Az HBO-kon nem látom. Cinemax?

winnie - 2017. 06. 29. 11:42

aj: hopp, a mikor az ember csak gépiesen írja a dátumokat. ma reggel volt az hbo-n, szóval a hírposzt kikerülésekor már aktualitását vesztette…

AJ - 2017. 06. 29. 11:45

Akkor ezért nem találtam sehol este… 😃 Köszi!

liberatore - 2017. 06. 29. 14:38

Nem olvastam a The Withcer regényeket, de ha olyan jó lesz, mint a legutóbbi pc game, akkor már nyert ügyünk van.

Elég epic lenne, ha meg tudnák szerezni Mads Mikkelsent Geralt szerepére. Mindenki benne látja a tökéletes witchert.

Enzo - 2017. 06. 29. 16:52

Van új rendes Inhumans trailer, remélem legkésőbb holnapi blokkba belefér :)

schray - 2017. 06. 29. 17:32

A Witcher sorozatnál említett illető ugyanaz, aki a játék renderelt előzetesein is dolgozott és úgy néz ki tényleg részt vesz a sorozatban. Valahol nyilatkozta, hogy nem a játékot veszik alapul, hanem inkább a könyvet, de emelnek át elemeket. Mivel maga a játék is kb 70%-ban követte a kánont, ezért szerintem elég ismerős lesz a végtermék. (mondjuk a könyvek írója kifejezetten ellenséges a játékfejlesztőkkel, szóval ez még csavarhat a dolgokon)

Én leginkább arra leszek kíváncsi, hogy mennyi pénz jut majd a kidolgozásra, pl a cgi a városokra, szörnyekre, mágiára. Elvileg a lengyeleknél készül a dolog, szóval hülyék lesznek nem alkalmazni a lengyel kardművészeket, akik a játékokon is dolgoztak, szóval a harcjelenetekkel talán nem lesz gond. A lengyel táj meg kb mint Velen a TW3-ból, szóval gyönyörű lesz. Kíváncsian várom!

schray - 2017. 06. 29. 17:34

+infó, ha valaki nem tud várni: volt már egy “Hexer” c. futott borzasztó Witcher sorozat korábban :D
https://www.youtube.com/watch?v=T-Oey2IwMdM

kiskiraly - 2017. 06. 30. 08:36

Sok kis táblázatban összefoglalták, melyek azok a sorozatok az egyes kelet-európai országokban, amelyek a legnagyobb közösségi (talán ez a jó szó rá) jelenléttel rendelkeznek
.
Magyarországi adatok:
.
VOD-saját gyártás (Netflix, Amazon, Hulu)
#1 The Haindmade Tale
#2 Gilmore Girls: A Year In Life
#3 13 Reasons Why
.
Összes sorozat:
#1 Walking Dead
#2 Pretty Little Liars
#3 The Big Bang Theory
#4 Game of Thrrones (ez talán meglepetés, hogy csak 4.)

http://tbivision.com/highlight/2017/06/demand-chart-eastern-europe-june-19-25-2017/767601/

kiskiraly - 2017. 06. 30. 08:42

Ez milyen már, hogy Ukrajnában a Szultána vezet :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz