login |

Hírpéntek – Decker 3. évad!

2017. 06. 30. 09:05 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Alkalmi 3. évad, Sötét árvák 4. évad + Holnapi magyar premier: A legnagyobb dobás 1. évad + tévés premierként: A klikk 1. évad
 • Premier: Zoo S3, Battle of The Network Stars S1, Gay For Play Game Show Starring RuPaul S1 (nyári), Nick Cannon Presents: Wild ‘n Out S9, WAGS: Miami S2, Forbidden History S4, The Week The Landlords Moved In S1 + Finálé: Cyrus vs Cyrus: Design and Conquer S1, Cold Case Files S1
 • Teljes évados premier: Gypsy S1 (Netflix), All or Nothing S2, azaz All or Nothing with The Los Angeles Rams (Amazon), Danger & Eggs S1 (Amazon)
 • Magyar premier – TV2: 08.28 Ázsia Expressz 1. évad
 • Magyar premier – FilmBox-csatorna: ősz Einstein rejtélyei (Einstein) 1. évad (pörgős, szórakoztató krimi egy fiatal és zseniális egyetemi tanárról, akit lopással és stimulánsok szedésével vádolnak meg, majd a rendőrség lehetőséget ajánl neki, hogy segítsen nekik a nyomozásaikban, hogy megússza a börtönt. Ja, a cím. A főhős Albert Einstein ükunokája. 10 rész, főszereplő Tom Beck.)
 • + a FilmBox megvette a History-s Knightfall sugárzási jogait (ami kapcsán korábban az HBO-t olvashattuk – lehet, hogy mindkettőn lesz?, passz, de a FilmBox csak 2018-ban hozza el),
 • A Clique szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: Limitless S1, Penn & Teller: Fool Us S1 + koreai (The Disguiser)
 • Magyar felirat a Netflix-en: Orange Is The New Black S2, Marco Polo S2,
 • A nap híre nyilván az volt, hogy az Adult Swim bejelentette, hogy a Rick and Morty 3. évadja 07.30-án fog kezdeni.
 • Az ITV Studios elkezdte fejleszteni a Cowboy Bebop című animesorozat élőszereplős változatát Chris Yost készítésében. Az űrwestern egy fejvadász csapatról szól, akik a galaxis legrosszabb bűnözőit próbálják meg elkapni, és persze túlélni a világűr által támasztott váratlan veszélyeket. Ja, és olykor még a világot is megmentik, de persze csak jókora károk kíséretében,
 • I. Marlene King elmondta, hogy egyik tervezett projektjében, az ugyancsak egy Sara Shepherd-regénysorozat alapján írt The Perfectionists-ben feltűnhet két Pretty Little Liars-karakter. Megjegyzem, erre a projektre azt hittem, hogy rég halott, mert valamikor 2014-ben írtunk róla.
 • Becsületsértésért beperelte a Last Week Tonight-ot a szenes epizód okán a Murray Energy Corporation.
 • A Star Trek: Discovery késésének egyik oka a készítők alapossága. Például a jelmeztervezőt kiküldték Svájcba is, hogy ott szerezzen be anyagot az egyenruhának, valamint az egyenruha több tartozékát is 3D-nyomtatóval állították elő. Némelyik díszlet pedig másfél hónapon át épült.
 • A Taken 2. évadjában több lesz a procedural elem, inkább a Blindspot és a The Blacklist nyomdokaiba akar lépni a sorozattal az NBC.
 • Az Adult Swim berendelte a Decker 3. évadját. Sőt, olyannyira berendelte, hogy a Decker: Mindwipe már 07.16-án bemutatásra is kerül, alig pár héttel a 2. évad, a Decker: Unsealed után.
 • Az NBC berendelte a World of Dance 2. évadját. (Ebben ugye az a poén, hogy világbajnokságként címkézik meg, amiben a legjobbak vannak. Akkor a folytatásban ugyanők lesznek, vagy jön megint egy “legjobb” csoport?)
 • Interjú: James Roland (a Blood Drive készítője), Samira Wiley (Moira – The Handmaid’s Tale), Dean Hurley (a Twin Peaks zenei rendezője), Christian Torpe + még egy + még egy (a The Mist készítője), Craig Wrobleski (a Fargo és a Legion operatőrje),
 • Állandó szerep: Elizabeth Reaser, Heather Graham, Lolita Davidovich, James DuMont, Larry Cedar – Law & Order True Crime: The Menendez Murders (NBC) + egyelőre tárgyalás alatt, de: Angela Lansbury – Little Women (BBC),
 • Vendégszerep: Stephen Lobo – Zoo, Carl Lumbly, Patrick Fischler, Mercedes Mason, Eric Ladin, Cassidy Freeman – Doubt, Ralph Macchio – Psych: The Movie, Moon Bloodgood – Code Black (visszatérő),
 • Az Egynyári kaland 3. évadja Budapesten fog majd játszódni. Ebben nem fog szerepelni Dobos Evelin (Dóra), érkezni fog új szereplőként Piti Emőke, Fehér Balázs Benő, Szalay Bence, Kiss Diána Magdolna, Pelsőczy Réka
 • Pilotszkript: Euphoria – HBO, készítő: Sam Levinson – a 2012-es izraeli sorozat alapján a tiniélet brutalitásáról és élvezeteiről. A középpontban pár középiskolás lenne, akiknek droggal, szexszel és erőszakkal is szembe kell néznie, miközben próbálnak értelmet adni a bizonytalan jövőjüknek.
 • Az új bizonyítékok napfényre kerülésével most egy limitált sorozatot jelentettek be, amely a Truman Capote-féle In Cold Blood-ban (itthon: Hidegvérrel) megörökített esettel, a Clutter-család 1959-ben történt lemészárlásával foglalkozik.
 • A Who Do You Think You Are? angol változatának 14. évadjában a következő celebek családfáját kutatják fel: Charles Dance, Clare Balding, Emma Willis, Craig Revel Horwood, Fearne Cotton, Noel Clarke, Lulu, Lisa Hammond, Ruby Wax és Adil Ray.
 • Aisha Tyler kiszáll a The View-ból.
 • Misty Copeland vendégzsűri lesz a World of Dance 07.18-i és 07.25-i adásában.

14 hozzászólás Ne habozz!

Peter_Wiggin - 2017. 06. 30. 09:42

Cowboy Bebop élőszereplős sorozat? Minek? Ott volt a Firefly…

winnie - 2017. 06. 30. 09:53

talán épp azért? annak amúgy sem volt sok része.

Silver-sama - 2017. 06. 30. 10:18

“egy limitált sorozatot jelenttek be” *jelentettek

Nem tudom, hogy egyes mondatok végén direkt van még egy vessző? (Pl. “a FilmBox csak 2018-ban hozza el),” vagy “persze csak jókora károk kíséretében,” vagy “(a Fargo és a Legion operatőrje),” vagy “Little Women (BBC),” vagy akár “Code Black (visszatérő),” (és ennyi volt :D)).
Gondolom azért van, ha lett volna még felsorolandó elem, de aztán nem lett átírva pontra, vagy csak kitörölve. Bár ha gyorsan csekkolom, akkor korábban is voltak ilyenek, úgyhogy talán nem kellett volna felhoznom.. :D na mindegy.

Sipos Alex - 2017. 06. 30. 11:14

A Last Week Tonight-ban John Oliver azt mondta : mindent vállal amit kimond.

Talán mégsem kellett volna!
Remélem az HBO emiatt nem kaszálja a sorozatot.
Hisz elvégre eddig még sosem volt per semmiből.

Birom John Olivert, de ez még tőle is sok volt!

LaCRossE - 2017. 06. 30. 12:08

Sipos Alex: egész pontosan mi történt?

kiskiraly - 2017. 06. 30. 12:27

LaCRossE: úgy tűnik beszólt egy szénbányász cég vezetőjének

https://www.youtube.com/watch?v=aw6RsUhw1Q8

12:45-körül kezdődik a konkrét cégről való szegmens

Peter_Wiggin - 2017. 06. 30. 12:29

LaCRossE:

Remélem a link átmegy:
https://www.youtube.com/watch?v=pyyYKexirbY

Röviden, a cég tulajdonosa megfenyegette az HBO-t, hogy bepereli, hogy negatívan mutatják be őt (vagy a céget). Bemutatták (annyira azért nem volt gáz, az ürge eléggé gáz:-).

Deny - 2017. 06. 30. 13:01

Sipos Alex: Szerintem tuti nem fogják. Nagyon sikeres műsor, és pont mostanában olvastam egy cikket, hogy maximálisan támogatják és kiállnak mellette. Egyébként én nem éreztem túl erősnek, csak hát ugye, gondolom fáj az igazság az alaknak.

nayrobi - 2017. 06. 30. 13:39

A Limitless magyar felirattal együtt került fel, ez lehet az első ilyen, ugye?

Sipos Alex - 2017. 06. 30. 13:59

Valójában nem volt annyira erős. DE ha már egyszer megfenyegették ,hogy álljon le minden nemű kérdezősködéssel ( a 16. részben elmondják) mert per lesz a vége ,akkor le kellett volna állni.

Gondolom még mielőtt kigunyolta a fickót , egyeztetett az hbo val ,hogy megteheti-e ( bár tudtommal mindenhez szabad kezet kap).

Egyébként én még nem láttam a 17 .részt, mert nem volt időm( mindig akkor maradok le amikor valami izgalmas történik) ,de majd pótolom .( MÉG MA MEGNÉZEM)

Sorozatgyilkos - 2017. 06. 30. 14:44
humorpalanta - 2017. 06. 30. 14:52

Alex: Micsoda beszari hozzáállás ez a, ha megfenyegették, le kellett volna állni? Csak azért mert gazdag és beperli? Az HBO-nak nem fog fájni egy per, amit 100%, hogy meg fognak nyerni. Cserébe lesz belőle egy rész, s a pali még jobban le lesz járatva.
Amúgy megérdemli.

Sipos Alex - 2017. 06. 30. 15:48

” Micsoda beszari hozzáállás ez a, ha megfenyegették, le kellett volna állni?”

Mint láthatod írtam ,hogy az HBO szabad kezet adott neki. Ha nem adott volna akkor nem merte volna ezt csinálni!

Ha még az előző helyén lenne akkor nem merte volna megcsinálni az biztos.

Egyébként meg John Oliver nek biztos munkahelye van ,nem merte ezt megcsinálni ,ha nem kérte volna ki valami jogi ember és persze a csatorna vezetőségének véleményét.

Ő okos ember , már a műsorban is mondta : Nem érdekli ha per lesz belőle ,válalja amit kimond.
Tehát biztos tudta ő is ,hogy a pert megnyerik és úgy sem lesz belőle semmi.

Neki megmarad a munkája, a rajongók jót nevetnek, a fickót meg sikeresen megszégyeníti.

Hiába nézik őt csak 1-1,5 millióan ,ez a hír lement a CBS THIS MORNING müsorban ,amit sokan néznek, így garantáltan még jobban megszégyeníti a fickót.

Egyébként szerintem a perből közöz megegyezés lesz ,valószínű nem lesz akora pénzbírság, viszont a fickó nevét nem említhetik többször a müsorban.

Egyébként ahogy mondod ,ha kimondta és cserébe beperelik akkor megérdemli.

humorpalanta - 2017. 06. 30. 23:06

A szenes csóka érdemli meg. Nincsen félnivalója, mivel ott vannak az adatai és forrásai, interjúi. Mint kiderült a szenes csókáról, egy igazi türhő, mindenkit beperel. Gyakorlatilag biztosak voltak benne, hogy beperli őket, ezért nyilvánvalóan csak azt használták, ami 100%, hogy igaz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz