login |

Délelőtti videók 4.: Anikó #show

2017. 07. 02. 12:40 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hazai termék, talkshow, video,

Holnap indul a Film+2 helyén az RTL Gold, az RTL új ismétlő csatornája, amin régi talkshow-epizódokat (whatever) és régi vetélkedőket (hellyeah!) lehet majd nézni (itt a programja) – szóval 1%-os közönségarányra van belőve, de én hiszem, hogy a játékok révén jobb is lehet ennél.

Ja, egy saját gyártású produkciójuk is lesz, az idióta nevű Anikó #show Nádai Anikó műsorvezetésével, ami a klasszikus átlagemberes vonalra megy rá, de olykor érdekesebb témákat is el fognak rejteni benne. A tovább mögötti promókból (3 teaser, egy normál és az első 5 rész előzetese részletekkel) kiderül, hogy pont olyan lesz, mint amire számítunk, vagy sem.

14 hozzászólás Ne habozz!

marsters - 2017. 07. 02. 13:01

Mit nem adnék ha a Barátok közt is elölről elkezdenék adni :)

fireblade "pistike" - 2017. 07. 02. 13:48

Na, még egy csatorna ami sosem lesz beállítva a tv-n

winnie - 2017. 07. 02. 13:50

így van, kinek van kedve esténként műveltségi vetélkedőket nézni:) nálunk egy ideje a gyerekek sem a mesét keresik, hanem a maradj talpont, mert abban kérdések vannak, és próbálják kitalálni rájuk a választ.

szóval nekem pont az ellenkezője jutott eszembe, nálam speciel kötelező lenne, ha állítgatni kéne a tévét és nem automatikus lenne a kiosztás, akkor ez is menne a shortlistbe, ahol egymás mögött vannak a sportcsatornák és a gyerekcsatornák, így alakítva ki egy fix tízes végigkapcsolós blokkot (mármint régen végig lett volna kapcsolva, de ma már kiírja, hogy min mi van). szemben a dokucsatornákkal (amiken érdekes cuccok mellett érdektelenek is dögivel vannak, meg korhatárosak), ugyanis ezek mindig kiszámíthatóak. egy gyerekcsatornán biztos valami mese van, a sporton sport, ezen meg tuti, hogy valamilyen vetélkedő lesz este.

vbalazs91 - 2017. 07. 02. 14:06

Mondjuk szerintem nem csak műveltségi vetélkedőkről van szó. Mert persze egy Legyen Ön is milliomost bármikor szívesen megnézek, de másfajták is léteznek, pl. ilyen Kalandra fal!, meg ilyen celebes baromságok. Szóval azért hasra nem esem tőle, mert attól nagyon messze van ez a tartalom.

winnie - 2017. 07. 02. 14:35

az már benne van, hogy éppen nem az ember kedvére való a játék, van, amikor a mesecsatornákon is valami bénaság van, vagy érdektelen sport a sporton, de a műfaj az fix és ami fontosabb: ártalmatlan. nyilván, ha nem érdekes, akkor felejtős. ez pedig más csatornáknál nem igazán lőhető be, mert még egy animal planet vagy bbc earth is lehet kemény 12 év alatt, filmről és nem tematikus adókról nem is beszélve, ergó azokra eleve nem is kapcsolnék soha.

ld. itt:

19:00: A Kód,
20:00: Legyen Ön is Milliomos!,
21:00: A Széf,

ezek mind “kérdezősök”, ha minden igaz, bár a széfet szívből utáltam, és a kód sem érdekelt, de az előbbi az tudom, hogy hoz valami vizuált is. (18-kor és 22-kor pedig egy perc és nyersz van, ami viszont nyilván nem műveltségi, de ha meglátnák itthon, hogy ilyen is van, tuti ráfüggnének, mert ez még “látványosabb”, cserébe nem kell gondolkodni.)

a lényeg, hogy csak arra akartam rámutatni, hogy míg divat random utálkozni mindenen, van olyan szcenárió, ahol pont egy ilyen csatorna főnyeremény. nálunk eleve elég minimális a tévé, és akkor is csak a gyerekek kapcsolják be este de általában célirányosan, valami felvett cuccra, vagy régi adásra a műsortárból. viszont, ha éppen csak random kapcsolják be, akkor nem hátrány, ha ártalmatlanra. az meg külön plusz, ha tudásanyagot is ad. (mondjuk hiába gyerekkompatibilis egy csatorna műsora, ha a gázabb reklámok kinyírják az “ártalmatlanságát”.)

PapiLaci - 2017. 07. 02. 15:24

Aniko a gyerektartasi penz melle kap egy kiss zsebpenzt penzt is. Ilyenrol almodik minden csaj 😁 ha legalabb jo musorvezeto lenne… de szegeny meg beszelni sem tud a “poenokrol” nem is beszelve

izellajos - 2017. 07. 02. 17:19

jobban örültem volna, ha Maya Gold lesz a háziasszony.
a Milliomost leszámítva nincs vállalható s időtálló műsor a programban.

#Off: nincs egy megfelelő kontaktotok az RTL+ programirodájához? Kezd idegesítő lenni, hogy csak a 3. évadtól adják a Csengetett,mylord?!-ot. Kb. negyedik alkalommal kezdték újra a “Segítsük az árvákat” epizóddal.

Laci - 2017. 07. 02. 17:58

Szerintem itt nem is az esti adással van a gond, mert a kvíz műsorok jók, vagy legalábbis nézhetőek voltak.
De ezek Show-k (Mónika, Anikó, Balázs) nem mondanám annyira gyerekbarátnak. (Habár a Balázs show az még nézhető is volt.)

winnie - 2017. 07. 02. 18:21

izellajos: rákérdezek.

winnie - 2017. 07. 02. 18:22

laci: isten ments, de azok a háziasszony sávban mennek, szóval tök jó, hogy nem főműsorosok, napközben vagy munka van, vagy iskola, vagy tábor, tévé biztos nem.

izellajos - 2017. 07. 02. 18:28

winnie: köszönöm, a többi rajongó nevében is!

insulina - 2017. 07. 03. 11:04

inkább a Maónikát kérjük vissza új részekkel, ő legalább tudott színészkedni. a felvonultatást meg jól éreztem hogy a nyugati pályaudvarról fogják összeszedni mert a fele csövest “ismerem” meg aki elhalad ott az is tudni fogja, hiszen ott élik az életüket. meg az internetcebeleb vendégek is nagyon modern de remélem lehet majd rajtuk nevetni kínban.

izellajos - 2017. 07. 03. 15:22

Alulról a második videón meg a Kylo Ren látható, igaz?

winnie - 2017. 07. 03. 21:51

“a nyugati pályaudvarról fogják összeszedni”

elég nagy marhaság lenne, ha egy csomó valódi embert is lehet fogni – valamelyik kommentben írtam is, hogy érdekes látni, hogy sokan mennyire nincsenek tisztában ezekkel a talkshow-kkal, főleg azzal, hogy a lótifuti segédszerkesztők mennyire brutális és embert próbáló (meg egyben nagyon alja) melót végeznek olykor. kőkemény műfaj ez azoknak, akik előkészítik, viszont akik learatják a babérokat…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz