login |

Délelőtti videó 2.: Will & Grace

2017. 07. 05. 10:53 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: 2017/18, video,

Létezik, hogy siker lesz a Will & Grace (vagy akár a Roseanne) felújítása/folytatása? Mert, ha igen, akkor el fog indulni a régi szitkomok felújítása, az biztos. Az NBC már 1-2 éve is berendelte pilot nélkül a The Coach folytatását, hogy aztán lefújja pár megírt szkript után. Itt lehet, hogy elég lesz a cím a sikerhez.

A tovább mögött a W&G új előzetese, még mindig csak táncolnak és fogdossák egymást a szereplők, de hátha nemsokára már részletek is lesznek a sorozatból.

5 hozzászólás Ne habozz!

polovcev - 2017. 07. 05. 11:36

Soha nem szerettem. Arról nem is beszélve, hogy szerintem kínos 10-20 évvel később visszatérni a legnagyobb sikeredhez. Megértem én, hogy miért mondtak a készítők vagy a színészek igent az ötletre, de nem hiszem, hogy a nosztalgia életben fogja tartani.

El-ahrairah - 2017. 07. 05. 12:18

Hey guys, this thing existed!

Nem vagyok kimondottan ellene a sorozatok felújításának mint koncepciónak de azért illene mutatni valamit amit az új verzió produkálni fog és nemcsak a nosztalgiafaktoron pörögni mert az nem tart ki örökké és szemben a filmekkel itt nem elég addig elkábítani vele a nézőt amíg kinyitja a pénztárcáját a mozijegyért…

goodjohnwin - 2017. 07. 05. 15:26

Ha egyszer “a fiatalok” már nem néznek tévét, “az öregek” pedig szeretnek nosztalgiázni, akkor márpedig el fog indulni a nosztalgia-úthenger.
W&G esetében minimális volt annak a szerepe, hogy hova tart a cselekmény a sorozatban, így a lezárást is vehetjük jelképesnek. Simán lehet folytatni továbbra is azzal a hangulattal, ami a 3-6. évadokban megvolt, csak az a kérdés, hogy Willnek lesz-e kapcsolata vagy sem. És remélem, Harry Connick Jr-t is visszajön, bár Grace oldaláról a Woody Harrelson-féle Nathan volt a legviccesebb pasijelölt. És ott vannak a gyerekek, akiket szintén csúnya húzás lenne kihagyni a sztoriból azután, hogy a sorozatfináléban felbukkantak.

winnie - 2017. 07. 05. 15:41

Harry Connick Jr-nek napi talkshow-ja van new yorkban, így ő szerintem esélytelen. de szerintem valamit kavarni fognak a zárással, mert ott valami flashforwardot emlegetnek, amit anullálni kéne a mostani felálláshoz (nem emlékszem, mi volt)

goodjohnwin - 2017. 07. 05. 17:11

winnie: azzal ért véget, hogy Grace és a férje (Harry Connick) kibékülnek, Will is összejön a rendőrrel (Bobby Cannavale), de Will és Grace meg vannak sértődve egymásra, nem beszélnek.
Fwd 18 évet előre, mindkét házaspárnak fősulira megy a gyereke, a kollégiumban az egymás mellé kerülnek és a beköltözéskor találkozik W és G is, kibékülnek, majd ettől kezdve újra beszélgetnek a régi hangulatban – a két külön lakásban.
Innen lesz érdekes visszajönni sztori szempontjából :)
Tippre azt mondanám, hogy a gyerekeket a fősuliban hagyják, a férjek lehet, hogy leléptek időközben, így fog tudni W és G újra együtt lógni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz