login |

Ilyen lesz az American Crime Story 2. évadja

2017. 07. 08. 15:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: antológia, kampány,

Sorozatoknál nem túl gyakori az ilyen, de Ryan Murphy-ék az American Crime Story esetében duplán kihasználják, hogy antológiáról van szó, hiszen a 2., 3. és 4. évad teljesen külön írógárdával és készítőkkel készül, így fordulhatott elő, hogy a második és a harmadik szezonon olyannyira párhuzamosan dolgoztak, hogy előbb a 3. évad fog adásba kerülni.

Szóval az American Crime Story 2. évadjának címe most már The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, a 3. évadé pedig Katrina: American Crime Story lesz. A a Gianni Versace megölését feldolgozó szezonhoz érkezett nemrég pár kép.

Az évadban nemcsak a képeken szereplő Penelope Cruz, Edgar Ramirez, Ricky Martin és Darren Criss lesz benne, hanem például Max Greenfield és Finn Wittrock is. Egyéni fotók a tovább mögött.

4 hozzászólás Ne habozz!

csb - 2017. 07. 08. 20:00

Nem Max Greenberg, hanem Max Greenfield lesz még benne.

LuPuS - 2017. 07. 08. 21:07

ez az évsd érdekelni fog

Silver-sama - 2017. 07. 08. 22:06

Mert az előző nem érdekelt? Nézd meg. hidd el, megéri.

Zsófi - 2017. 11. 18. 09:50

‘A második és a harmadik szezonon olyannyira párhuzamosan dolgoztak, hogy előbb a 3. évad fog adásba kerülni.’

Azt nem tudom, mennyire dolgoztak párhuzamosan a csapatok, de elvileg azért jön a harmadik évados sztori hamarabb, mert a másodiknak tervezett Katrina első konceptje másról szólt, mint amivel végül dolgozni fognak, és ‘pivotoltak’, végül a Versace-t darálták le először.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz