login |

Hírvasárnap – Castlevania 2. évad! No Offence 3. évad!

2017. 07. 09. 08:02 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: K.C. Undercover S3 (dupla!), School of Rock S3, Apollo Gauntlet S1, Diners, Drive-Ins & Dives S27, Louisana Flip n Move S1 (nyári), Under The Influence S1, Deadly Sins S6, Circus Kids Our Secret World S1 + Finálé: Count Arthur Strong S3, The Ultimate Fighter S25, Copycat Killers S3, Tiny House Nation S5 + szombatra került át a Still Star-Crossed S1 + lement az HBO-n a Tour De Pharmacy
 • Új standup special: Erik Griffin: The Ugly Truth (Showtime)
 • Magyar premier – Cartoon Network: 07.17 Parkműsor (Regular Show) 8. évad (folytatás)
 • Magyar premier – Cartoon Network: 07.24 Adventure Time: Elements
 • Új magyar felirat a Netflix-en: Master of None, Bloodline S2,
 • Beszámoló a Piszkos pénz, tiszta szerelem szinkronjának forgatásáról.
 • Erica Durance érkezik visszatérő szereplőnek a Supergirl-be – Alura Zor-El szerepét veszi át Laura Benanti-tól, aki nem tudta vállalni színházi munkái miatt a következő évadot.
 • A Once Upon a Time 7. évadjára érkezik állandó szereplőnek Gabrielle Anwar és Dania Ramirez, visszatérőnek pedig Adelaide Kane, Mekia Cox és Rose Reynolds.
 • A Showtime 07.04-én ingyenesen elérhetővé tette a YouTube-on az I’m Dying Up Here első 5 epizódját.
 • Megjelent iOS-re és Android-ra a Futurama: Worlds of Tomorrow mobiljáték.
 • Ilyen helyszíneken forog az American Horror Story 7. évadja.
 • Ősszel elindul a Game of Thrones: Exhibition Tour Európában világkörüli útjára, melyre befizetve a sorozat jelmezeit, kellékeit lehet megnézni. Kép.
 • Új sorozat: Ryan Hansen Solves Crimes on Television* – YouTube Red, 8 rész, komédia, készítő: Rawson Marshall Thurber, főszereplő: Ryan Hansen és Samira Wiley, egy Los Angeles-i akciócsoportról, amely színészekkel rakja össze a gyilkossági nyomozókat, hogy előbbiek színészi képességeivel oldjanak meg bűnügyeket. Vendégszereplők többek között Joel McHale, Jon Cryer és Kristen Bell, akik saját maguk egy változatát fogják alakítani.
 • A Teen Wolf 6. évadja 07.30-án folytatódik. Az utolsó 10 részt vasárnap fogja tehát leadni az MTV.
 • John Carpenter készítői szerződést kötött a Universal Cable Productions-szel. A Tales for a Halloween Night-ot már fejlesztik is a Syfy-nak – ez a díjnyertes képregény-sorozatán alapuló antológia lenne, melyben filmesek, képregényesek és regényírók mesélnének el horrorsztorikat temetőkről, elsüllyedt hajókról vagy sötétben mozgó fura dolgokról – még nincs készítője. A másik fejlesztés alatt lévő projekt a Nightside Simon R. Green könyvsorozata alapján. Ezt Jill Blotevogel készíti, és London titkos szívéről szól, ahol éjszaka teremtményei gyűlnek össze.
 • A Channel 4 berendelte a No Offence 3. évadját.
 • A Netflix berendelte a Castlevania 2. évadját. Ez nem újdonság annyira, mert eleve az 1. évad folytatásának szánták a 2018. elejére belőtt részeket, de az lehet, hogy infó, hogy nem 4, hanem 8 epizód várható még.
 • Az iZombie évadzárójáról beszélt a készítő, Rob Thomas. Itt is. És itt is.
 • A GLOW készítői az abortuszos epizódról beszéltek.
 • Interjúk a közelgő Emmy-jelölések kapcsán: Robert McLachlan (a Westworld operatőrje), Ted Danson (Michael – The Good Place), Ben Schwartz (a The Earliest Show készítője és főszereplője),
 • Állandó szerep: August Wittgenstein – Das Boot, Paulo Costanzo – Designated Survivor S2,
 • Nem láttam az azóta törölt Facebook-bejegyzés tartalmát, de állítólag Briana Buckmaster (Donna) részvétele is biztosra vehető a tervezett Supernatural-spinoffban.
 • Új vetélkedőt indít a TV2 Kasza Tibor műsorvezetésével. A Pénzt vagy éveket!-ben emberek életkorát kell megtippelnie a játékosoknak. A csavar az, hogy celebek fognak játszani, például Németh Kristóf, Csonka Andrást, Csobot Adél, Istenes Lászlót vagy Pápai Joci.
 • Pilotszkript: The Cleaners – csatorna nélkül, kanadai, készítő: Calahan és Al Kratina, horrorsorozat egy tetthelyeket takarító takarítóról, aki természetfölötti gyilkosságok után rak rendet, hogy elrejtse az igazságot a világ elől, miszerint szörnyek léteznek.
 • A UFC 07.11-én mutatja be Dana White műsorvezetésével a The Dana White Tuesday Night Contender Series-t, amit UFC Fight Pass-szel lehet nézni. Ezekben 2,5 óra alatt 5 MMA-meccset adnak le afféle meghallgatásként, és a részek végén lesz, aki UFC-s szerződést kap.
 • Két új dokusorozatot indít a Viceland: 07.10 Funny How? (5 rész, napi, komikusokról szóló dokusorozat Kliph Nesteroff műsorvezetésével, és a színfalak és a mikrofon mögé enged betekintést kezdő és veterán komikusok kalauzolásával), 07.17 Last Chance High (8 rész a Vice News websorozata alapján a Moses Montefiore Academy diákjairól, akik a chicago-i West Side necces sorsú gyermekei),
 • A The Defiant Ones című HBO-s dokusorozat premierje 07.09-én lesz – itt írtunk róla, ez szól Jimmy Iovine-ról és Dr. Dre-ről. Naponta kerül 1-1 rész adásba, de az HBO GO-ra rögtön felkerül az egész.

15 hozzászólás Ne habozz!

Rumple - 2017. 07. 09. 08:13

Az idei karácsonyi Agatha Christie-minisorozat, Az alibi szereplőgárdája. Szerintem eléggé fincsi lett:
http://www.agathachristie.com/news/2017/all-star-cast-announced-for-ordeal-by-innocence

GYV - 2017. 07. 09. 09:02

Magyar premier:

Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon a Time) – 6. évad, július 29, M2

ellis - 2017. 07. 09. 09:10

elvesztettük Nelsan Ellist (True Blood) :(

Devy - 2017. 07. 09. 09:24

Szeretném meg kérdezni hogy az Egyszer volt hol nem volt sorozat milyen megéri meg nézni nem gyerekes nagyon?

Lori - 2017. 07. 09. 10:02

Devy: Nem gyerekes egyaltalan

Devy - 2017. 07. 09. 10:05

Meg néztem az 1.évadból 2 részt és tetszik

winnie - 2017. 07. 09. 10:41

es az a jo benne, hogy eleg ket evadot nezni belole:)

viccen kivul, erdemes elolvasni a regi irasokat, es kommenteket, amikbol kiderul, hogy tenyleg jo es nem gyerekes.

heidfeld - 2017. 07. 09. 11:36

Unce Upon a Time 5. évadja határozottan jó volt. 6. évad vége felé kaszálni kellett, mert borzalom lett.
Egyébként úgy is lehet sorozatot nézni, ha van pár szimpatikus karakter, akiknek érdekel a sorsa. Mondjuk ennek az a hátránya, ha leépítik kedvenceid, a sorozat is érdektelenné válhat.

Stewie - 2017. 07. 09. 11:36

Baby Daddy-re leszek kíváncsi,hogy le fogják-e adni szinkronnal az utolsó 3 évadot még,vagy sem

Dharman - 2017. 07. 09. 11:55

“A csavar az, hogy celebek fognak játszani”
Számomra inkább már az lenne a csavar, hogy ha hagynák az utca emberét is játszani. Szívesebben néznék olyan vetélkedőket.

“például Németh Kristóf, Csonka Andrást, Csobot Adél, Istenes Lászlót vagy Pápai Joci.” Ezt most így picit nem is értem. :D

Silver-sama - 2017. 07. 09. 12:06

“Pilotszkript: The Cleaners – csatorna nélkül, kanadai, készítő: Calahan és Al Kratina, horrorsorozat egy tetthelyeket takarító takarítóról, aki természetfölötti gyilkosságok után rak rendet, hogy elrajtse az igazság a világ elől, miszerint szörnyek léteznek.”

Hasonló regényötletem van. *elrejtse, *azt az igazságot

“akik sajátmaguk egy változatát fogják alakítani” *saját maguk

“Worlds of Tomorrowmobiljáték” *szóköz

Felvehetnétek hivatalos helyesírás-ellenőrzőnek :D.

heidfeld - 2017. 07. 09. 13:25

Bocsánat, javítom magam. Unce Upon a Time 4, évada tetszett talán a legjobban, majd az 5. évad második felében kaszáltam. Mondjuk, ha 7 kedvenc karakterem kapott pár percet azt láttam.
Egyébként hihetetlen, hogy mindig bedobnak valamit, hogy mégis nézném. Most Gabrielle Anwar miatt gondolkodom. Gyorsan utána is nézek, hogy ő az-e, akire gondolok.
Erika Durance meg jöhet, minden mennyiségben!

abelh - 2017. 07. 09. 13:54

Ryan Hansennel egy ilyen koncepció, kilóra megvett :)

Thomas - 2017. 07. 10. 01:12

Megjelent egy VOX sorozatos különszám. Megvette valaki? Érdemes rá költeni?
http://www.vox.hu/newvox/?p=13771

Eny - 2017. 07. 10. 13:01

@Thomas – az volt ma az első dolgom, h megvegyem (köszi Elis) nekem megérte. sok olyan sorozatról szó van benne,amit nézek : Orphan black, black sails, game of thrones, the handmaid’s tale, amaerican gods, stranger things..

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz