login |

webwasárnap – Star Wars: Forces of Destiny

2017. 07. 09. 16:53 - Írta: Casey Novak

5 hozzászólás | kategória: ajánló, animáció, video, websorozat,

#girlpower

A Disney új animációs websorozata, a Forces of Destiny, kimondottan a Star Wars univerzum női karaktereire koncentrál, és leginkább a fiatalabb korosztályt szólítja meg. De ha az ember éppen nem gyerek, vagy nem lány, vagy egyik sem, akkor is bőven elég okot ad a sorozat arra, hogy mindenki megszeresse.

Az egyes történetek mesterien kapcsolódnak a filmekhez és a The Clone Wars-hoz, az epizódok egyszerűek, de aranyosak, pörgősek, és bár a SW-ban sosem volt hiány erős női szereplőkből, itt kimondottan középpontba kerülnek gyors és ügyes problémamegoldó képességükkel.

Az animáció rendben van, szentelhettek volna nagyobb figyelmet a részleteknek, de alapvetően okés, a hangok (ugye főleg az eredetiek) szuperek.

(Sshhh. Az ewokok aranyosak.)

Amíg nincs új film, a napi ajánlott Star Wars-bevitelhez kellemesen hozzájárul a Forces of Destiny. A videók (az előzetes és az eddigi részek) fogyaszthatók a tovább mögött.

Az előzetes:

És az eddigi epizódok:

5 hozzászólás Ne habozz!

losthope - 2017. 07. 09. 17:39

Ugye ezek már eleve telefonra és tabletre optimalizált animációk. Vastag vonalak, kevés részlet a költség hatékonyság miatt pedig a mozgások sem túl erősek.

mSO - 2017. 07. 09. 18:24

csemegének elmennek

fireblade "pistike" - 2017. 07. 09. 20:05

Én szeretem az S univerzumát de ezek egyre cél orientáltabbak, és gagyik..
lehet ezt fényezni, de ez messze van az eredeti és remekül kitalált világtól..már az első rajzfilm is vacak lett, tele olyan dolgokkal amiknek semmi köze SW univerzumhoz..ez meg 3-6 éveseknek készült
persze kell ilyen..
de jó lenne már valami darkosabb, valami filmsorozat..ami a felnőtteknek készül..

Mersby - 2017. 07. 10. 01:12

Fireblade,

egyetértek, de azért jó pofa ez. :D
Viszont csak ennyi egy rész?

Casey Novak - 2017. 07. 10. 09:59

@Mersby: kicsi a bors, de erős ;)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz