login |

Délelőtti videók 6.: Adam Ruins Everything

2017. 07. 16. 13:30 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

A Penn & Teller: Bullshit! megvan? Az Adam Ruins Everything is olyan sorozat, amiről régóta tervezek írni. Oké, nem sorozat-sorozat, de komikus és még tanulni is lehet belőle. (Az alapja a College Humor egyik régi szériája egyébként.)

A truTv szériájának műsorvezetője Adam Conover, egy komikus, és a koncepciója tényleg csak annyi, hogy mindenféle mítoszt, tévhiedelmet összetapos benne, megmutatva a valóságot. Vagy a “valóságot”, hiszen nyilván a készítők sem tévedhetetlenek, hiába van elég kiterjedt kutató csapatuk. Ja, és mindezt egy elég lehengerlő stílusban, rengeteg képi poénnal.

A 26 részes első szezon után múlt héten kezdett a 2. évad, és a fő téma a terhesség, azon belül is a 35 éven túli babavárás, a tápszer kontra szoptatás téma, illetve a postpartum depresszió. Oké, ez nem hangzik izgalmasan, de tényleg nagyon szórakoztató, főleg, ha az embernek bejön Conover stílusa. A tovább mögött 3 részlet az S2 premierjéből, majd egy Párizsi Egyezményes, és egy extrém fogyásos videó.

3 hozzászólás Ne habozz!

El-ahrairah - 2017. 07. 16. 13:51

Nagyon nagy kedvencem ez a sorozat, örülök, hogy lett róla poszt :D

goodjohnwin - 2017. 07. 17. 10:15

Zseniális ez a sorozat és meglepően szórakoztató, konkrétan viccesebb, mint sok szitkom…

mogsta - 2017. 07. 18. 03:28

Ezt a sorozatot közszolgálatilag, főműsoridőben kellene adni a világ összes országában.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz