login |

8 hozzászólás Ne habozz!

Running - 2017. 07. 24. 10:26

A teljesen elrugaszkodott 2. évad után el nem tudom képzelni, hogyan rakják vissza a 3. évadot a megfelelő útra. Szerintem ennek már annyi, de ne legyen igazam.

symor - 2017. 07. 24. 16:52

Nagy reményeim voltak.

Az 1. évadot még elviseltem valahogy, kicsit rápörgetve a részekre, ha elkezdtek fárasztani azzal, hogy mennyire trendik próbálnak lenni.

Gondoltam jó, ha másra nem is elég, legalább egy kezdet amiből bármi kisülhet végre a Barátok közt (és társai) színvonaltalanságán túl is (vagy inkább Tűzvonalbant kellett volna írni? – megborzongva).

Szóval igen, az első évad alatt is kisült mikor kellett volna egy tockost lekeverni az alkotóknak a mértéktartás végett.

Aztán jött a második évad, amit itt most nem fejtegetnék hosszan, lényeg, hogy számomra visszahozta azt a régi magyar ízt, amit még a Kisváros című “paródiasorozat” ismertetett meg az emberrel kiskorában.

Nem szépítem az Aranyélet 2. évada több mint kínos volt nézni, “értékelni” és idővel inkább nem nézni, csak kis adagokban, hogy nagyon ne fájjon.

Én leginkább arra a nagy büszkeséggel beharangozott pesties tűzpárbajra hívnám csak fel a figyelmet, amitől nagy büszkén kezdett az összes HBO promóternek feszülni a gatyája.

Pedig én még a legröhejesebb Van Damme fegyver-spárga-kontakton is nagyokat tudok szórakozni.

Nos a 2. évad ezen, betyáros-magyaros lövöldözésén én tényleg feszengtem, mint írtam a ’90-es évek lengyel-cseh akciótermése átgondoltabb, izgalmasabb amcsi koppintásokat tett le az asztalra annál a rosszul megírt, bután kivitelezett, ostobán effektelt szcénánál amire az összes készítő rá volt izgulva.

A 2. évad más szegmensei, nagyvonalúan fordulatnak sem nevezhető “húzásai” bebizonyították, hogy az Arenyélet egy trash-hungarikum.

Az alkotókat pedig nem tockossal kellett volna már arányérzékre az Aranyéletet illetően, hanem szeneslapáttal, hátulról, célzottan, hogy megjöjjön a jobbik eszük.

Mert ugye ez esetben sok pénzből, rendes színészekkel és lehetőségekkel teli alapfelállással sikerült szart lapátolni a nézők elé, akiknek “ennyi” is elég, mert “jobb” úgysincs.

Tehát innen üdvözlök minden megalkuvót, aki még az Aranyéletre ráfanyalodik, saját felelősségre!

juhaszvik - 2017. 07. 25. 05:26

Remek kis sorozat ez, csak a nagy népszerűség miatt olyan igények is megfogalmazódnak, melyeket sikerült félre pozícionálni.

Bence - 2017. 07. 25. 19:35

Symor, azért ez egy nagyon durva kritika. Nem tartom magam “megalkuvónak”, mert szeretek egy sorozatot, és szerintem ezzel rengetegen vagyunk így. Valamint azt gondolom, hogy attól, hogy neked nem tetszik, attól még nem biztos, hogy szar, aki meg nézi és szereti az nem hülye.

vdr - 2017. 08. 29. 12:49

Én nagyon szerettem mind a két évadot, magyar sorozathoz képest meg főleg. Akinek ajánlottam pedig mindenki ráfüggött.
Pedig én aztán válogatós szoktam lenni, szinte minden sorozatba csak belekezdek, filmek terén pedig a tipikus mozifilmeket sosem bírnám végigülni, kell valami plusz nekem. Szóval nem hiszem, hogy mindent benyelnék, engem valamiért az Aranyélet mégis lekötött. Talán mert ismerősen magyar volt, viszont izgalmakban sem volt hiány.

Seba - 2017. 10. 27. 20:16

Elnezest az ekezetek hianya miatt, sajnos kenytelen vagyok ezen a klaviaturan nelkulozni oket. A sorozatot kedveltem, de nagyjabol ugyanazon a velemenyen vagyok mint kedves Symor, akinek a kimagasloan ertlemes, szellemes es ugyanakkor – talan a pillanat erzelmi heveben – elesen megfogalmazott allaspontja remelem, ha csak egy kicsit is, de altalam most tamogatast nyer. Koszonom a megirasaba fektetett idejet. Az o velemenyet kritikusan szemlelok fogalmazasmodja sokkal beszedesebb mint a szavaik.

Ovidiu - 2017. 12. 28. 14:31

Serialul este exceptional.Actori foarte buni.Si este foarte urmarit in Romania. Abia astept sezonul 3.

Pgy - 2018. 01. 01. 18:27

A legjobb magyar sorozat,világklasszis színészekkel.Szerintem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz